Версия за печат

BG-Велико Търново

ПУБЛИЧНА ПОКАНА


ВЪЗЛОЖИТЕЛ:

Национална агенция за приходите / ТД на НАП Велико Търново, гр. Велико Търново, пл. "Център" №2, ет.1, стая 106, За: Диляна Петрова, Маргарита Станчева, Република България 5000, Велико Търново, Тел.: 062 617246; 062 617193, E-mail: d.uzunova@ro04.nra.bg, Факс: 062 625987

Място/места за контакт: пл. "Център" №2, ет.4, стая 412

Интернет адрес/и:

Основен адрес на възлагащия орган/възложителя: www.nap.bg.

Адрес на профила на купувача: http://profil.nap.bg.


ОБЕКТ НА ПОРЪЧКАТА:

Услуги

КРАТКО ОПИСАНИЕ:

"Абонаментни услуги по дезинфекция, дезинсекция и дератизация в сградите на ТД на НАП Велико Търново, Офис Враца, Офис Габрово, Офис Ловеч, Офис Монтана, Офис Плевен и Дирекция ОУИ Велико Търново"

КОД СЪГЛАСНО ОБЩИЯ ТЕРМИНОЛОГИЧЕН РЕЧНИК (CPV):

90921000

Описание:

Услуги по дезинфекция, дезинсекция и дератизация


КОЛИЧЕСТВО ИЛИ ОБЕМ:

Съгласно раздел V от Приложение №1 към настоящата покана. Стойността по настоящата поръчката не може да надвишава общо сумата от 8000.00 лв. без ДДС.

ПРОГНОЗНА СТОЙНОСТ:

8000 BGN

МЯСТО НА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

Административните сгради на ТД на НАП Велико Търново, Офис Враца, Офис Габрово, Офис Ловеч, Офис Монтана, Офис Плевен и Дирекция ОУИ Велико Търново

NUTS:

BG3

ИЗИСКВАНИЯ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

І. В предмета на поръчката се включват следните дейности: 1. 1.Дезинфекция и дезинсекция на вътрешни площи срещу пълзящи и летящи инсекти – 4 /четири/ обработки годишно; 1. 2.Дезинфекция и дератизация на мазета и приземни етажи за контрол над популацията на вредни гризачи – 2 /две/ обработки годишно; 2.При възникване на локални проблеми в отделни административни сгради и прилежащите площи изпълнителят се задължава да извършва планови третирания без допълнителни заплащания от страна на възложителя; 3.Всяко извършено от изпълнителя дезинфекционно, дезинсекционно и дератизационно /ДДД/ мероприятие се доказва с двустранно подписан протокол, в който се описват обработките, използваните препарати и мерките за безопасност; 4.Обработките следва да се провеждат при спазване изискванията за опазване на околната среда от замърсяване с биоциди и здравето на хората и указаните от производителя на препаратите начини на употреба (доза, концентрация и време на експозиция); 5.Дезинсекции и дератизации да се провеждат в свободни от хора помещения; ІІ. Изисквания за техническа възможност и квалификация на участниците: 1. Участникът да притежава необходимото техническо оборудване и възможности за осигуряване на качество на предлаганата услуга. 2. Участникът да разполага поне с 1 /едно/ лице, притежаващо професионална правоспособност на ръководител на ДДД дейности и поне с 2 /две/ лица, притежаващи професионална правоспособност на изпълнител на ДДД дейности, получени по реда на Наредба № 3 от 24.01.2005 г. за условията и реда за извършване на дезинфекции, дезинсекции и дератизации. За доказване на обстоятелството, участникът следва да представи заверени копия от удостоверения за професионална правоспособност, както следва: - за ръководител на ДДД дейности, издадено от Националния център по заразни и паразитни болести /НЦЗПБ/, съгласно Наредба № 3 от 24.01.2005 г. за условията и реда за извършване на дезинфекции, дезинсекции и дератизации; - за изпълнител на ДДД дейности, издадено, съгласно Наредба № 3 от 24.01.2005 г. за условията и реда за извършване на дезинфекции, дезинсекции и дератизации; 3. Участникът да е извършвал такава дейност - да има изпълнени най–малко 2 /два/ договора за извършване на ДДД дейности. За доказване на горното обстоятелство се представя списък на основните договори за извършване на ДДД дейности през последните две години с посочване на датите, стойностите и получателите на услугата, както и референции от най-малко /двама/ клиента. Под изпълнени договори се имат предвид такива, чието изпълнение е приключило през посочения период, независимо от датата на сключването.

КРИТЕРИЙ ЗА ВЪЗЛАГАНЕ:

Най-ниска цена

ПОКАЗАТЕЛИ ЗА ОЦЕНКА НА ОФЕРТИТЕ:


СРОК ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ОФЕРТИТЕ:

05/12/2012 17:30

ЕВРОПЕЙСКО ФИНАНСИРАНЕ:

НЕ

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

НАП предоставя достъп по електронен път до Приложение към поканата, съдържащо пълното описание на предмета на поръчката, техническа спецификация,образец на оферта, срокове за изпълнение, условия за сключване на договор, които могат да бъдат намерени на интернет адреса на възложителя: http://nap.bg, раздел "За НАП", "Профил на купувача" до изтичането на срока на валидност, посочен в раздел ІV от настоящата покана.

СРОК НА ВАЛИДНОСТ НА ПУБЛИЧНАТА ПОКАНА:

28/11/2012