Версия за печат

BG-София

ПУБЛИЧНА ПОКАНА


ВЪЗЛОЖИТЕЛ:

Национална агенция за приходите, бул. "Княз Ал. Дондуков" № 52, За: Емил Диков, началник сектор УИ, дирекция ИСМБП, Република България 1000, София, Тел.: 02 98593068, E-mail: e.dikov@nra.bg

Място/места за контакт: Дирекция "Информационни системи и моделиране на бизнес процеси", ЦУ на НАП, гр. София, бул. "Княз Ал. Дондуков" № 52

Интернет адрес/и:

Основен адрес на възлагащия орган/възложителя: http://www.nap.bg/.

Адрес на профила на купувача: http://www.nap.bg/page?id=207.


ОБЕКТ НА ПОРЪЧКАТА:

Доставки

КРАТКО ОПИСАНИЕ:

С цел развитие на наличната инфраструктура и осигуряване на безпроблемна работа на приложенията на НАП, е необходимо да се доставят технически средства за разширение на споделеното дисково пространство за EMC Clariion CX4-120 и да се извършат съответните дейности по инсталацията и интеграцията им, а именно: 1. Дискова кутия CX4-4PDAE Disk Array Enclosure (DAE) – 1 брой; 2. Диск 600GB 15K 4GB Fibre Channel – 11 броя.

КОД СЪГЛАСНО ОБЩИЯ ТЕРМИНОЛОГИЧЕН РЕЧНИК (CPV):

31644000

Описание:

Различни устройства за записване на данни


КОЛИЧЕСТВО ИЛИ ОБЕМ:

1. Дискова кутия CX4-4PDAE Disk Array Enclosure (DAE) – 1 брой; 2. Диск 600GB 15K 4GB Fibre Channel – 11 броя.

ПРОГНОЗНА СТОЙНОСТ:

40900 BGN

МЯСТО НА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

Гр. София, бул. "Княз Ал. Дондуков" № 52 - административната сграда на ЦУ на НАП

NUTS:

BG411

ИЗИСКВАНИЯ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

Доставката следва да се осъществи в срок до 15.12.2012 г. Доставката, инсталирането и настройките на техниката следва да се осъществи от оторизиран представител на производителя с права за инсталация и сервиз. Срокът на гаранционната поддръжка на дисковете е 12 (дванадесет) месеца, считано от датата на подписване на приемо-предавателния протокол за извършената доставка и инсталация.

КРИТЕРИЙ ЗА ВЪЗЛАГАНЕ:

Най-ниска цена

ПОКАЗАТЕЛИ ЗА ОЦЕНКА НА ОФЕРТИТЕ:


СРОК ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ОФЕРТИТЕ:

22/11/2012 17:30

ЕВРОПЕЙСКО ФИНАНСИРАНЕ:

НЕ

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

Максимално допустимата стойност на поръчката е 40 900 (четиридесет хиляди и деветстотин) лева без включен ДДС. Предложената от участника цена за цялостно изпълнение на поръчката, не следва да надвишава посочената стойност. В случай, че предложената цена за изпълнение надвишава тази стойност, предложението няма да бъде оценявано и класирано.Плащането ще се осъществи по посочена от изпълнителя банкова сметка, в срок до 60 (шестдесет) дни след представяне на издадена от изпълнителя фактура и въз основа на приемо-предавателен протокол за извършената доставка и инсталация, подписани от координатора от страна на възложителя. Към офертата си, участникът следва да приложи и следните документи: оторизационно писмо от производителя или негов официален представител, удостоверяващо че участникът има права за продажба, инсталация и сервиз на техниката, предмет на поръчката; списък на лицата, които ще отговарят за изпълнението на поръчката (екипа на участника), придружен с професионални автобиографии и заверени копия на документи, издадени от производителя на оборудването или еквивалентни, за придобитата от лицата квалификация;собственоръчно подписана от лицата декларация, че ще бъдат на разположение на участника за целия срок на изпълнение на поръчката, включително гаранционния срок, в случай че между тях не е налице действащо трудово правоотношение.Минимални изисквания: участникът следва да разполага с екип от минимум 2 (двама) квалифицирани специалисти, с опит в инсталиране, въвеждане в експлоатация и сервизиране на предлаганата техника минимум 1 (една) година, с актуални сертификати за придобита квалификация ЕМC Implementation Engineer или ЕМC Technology Architect, издадени от производителя на оборудването или еквивалентни. При сключване на договора, участникът избран за изпълнител следва да представи гаранция за изпълнение в размер на 3 % от стойността на договора без ДДС, като в случай че формата на гаранцията е банкова, срокът на валидност следва да е най-малко 1 (един) месец след изтичане на срока за изпълнение на договора, включително гаранционната поддръжка на доставената и инсталирана техника. НАП предоставя достъп по електронен път до Приложение към поканата, съдържащо пълното описание на предмета на поръчката, изискванията към участниците и изисквания към изпълнението, условия за подаване на оферта и сключване на договор, което може да бъде намерено на интернет адреса на възложителя: http://www.nap.bg, раздел "За НАП", "Профил на купувача".

СРОК НА ВАЛИДНОСТ НА ПУБЛИЧНАТА ПОКАНА:

22/11/2012