Версия за печат

BG-София

ПУБЛИЧНА ПОКАНА


ВЪЗЛОЖИТЕЛ:

Национална агенция за приходите, бул. "Княз Ал. Дондуков" № 52, За: Калин Костадинов - гл. експерт в дирекция "Логистика" в ЦУ на НАП, България 1000, София, Тел.: 02 98593531, E-mail: k.kostadinov@nra.bg

Място/места за контакт: гр. София, бул. "Княз Ал. Дондуков" № 52

Интернет адрес/и:

Основен адрес на възлагащия орган/възложителя: www.nra.bg.

Адрес на профила на купувача: http://portal.nap.bg/ospage?id=207.


ОБЕКТ НА ПОРЪЧКАТА:

Услуги

КРАТКО ОПИСАНИЕ:

"Услуги по застраховане на сухопътни транспортни средства" за служебни автомобили на НАП.

КОД СЪГЛАСНО ОБЩИЯ ТЕРМИНОЛОГИЧЕН РЕЧНИК (CPV):

66514110, 66516100

Описание:

Услуги по застраховане на сухопътни превозни средства
Застраховка "Гражданска отговорност" на сухопътни превозни средства


КОЛИЧЕСТВО ИЛИ ОБЕМ:

Максимално допустима стойност на настоящата поръчката - до 58 800 лв. /петдесет и осем хиляди и осемстотин/ лева с ДДС.

ПРОГНОЗНА СТОЙНОСТ:

58800 BGN

МЯСТО НА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

Република България, държавите - членки на Европейския съюз, Европейското икономическо пространство и държавите - членки на Международно споразумение „Зелена карта”

NUTS:

BG

ИЗИСКВАНИЯ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

Изпълнителят следва да: 1.покрива /изплаща/ в пълен размер разходите за денонощна пътна помощ (АСИСТАНС) за своя сметка, чрез собствени услуги или външни фирми, без ограничение на километрите, на територията на Република България и до друга страна, на застрахованото МПС, в случай на възникнала необходимост при пътуване до и в държавите - членки на Европейския съюз, Европейското икономическо пространство и държавите - членки на Международно споразумение „Зелена карта”. 2. предоставя безплатна пасивна маркировка за автомобилите, обект на застраховката, за които има законово изискване за маркировка; 3. предоставя информация за размера на причинените щети /във вид на справка/ за всяко тримесечие /до 15 число на месеца следващ тримесечието/, считано от датата на влизане в сила на застрахователния договор; 4. изпълнителят следва да издава, в случай на щета по автомобил с дата на първа регистрация до 7 /седем/ години преди откриване на поръчката, възлагателно писмо до официалния представител на съответната марка автомобил /Официален сервиз/ и да покрива разноските по отстраняването на щетата.

КРИТЕРИЙ ЗА ВЪЗЛАГАНЕ:

Икономически най-изгодна оферта

ПОКАЗАТЕЛИ ЗА ОЦЕНКА НА ОФЕРТИТЕ:

1. Годишен размер на общата застрахователна премия за трите вида застраховки /”Гражданска отговорност” на автомобилистите, ”Каско на МПС” и „Злополука на местата в МПС”/ с включен 2% данък в/у застрахователните премии и плащания към гаранционния фонд, след приспадане на всички предлагани отстъпки и преференции - 50%; 2. Обща застрахователна сума по застраховка „Каско на МПС” – 30 %; 3. Размер на предлаганото участие в положителния финансов резултат /ПФР/– 20 %.

СРОК ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ОФЕРТИТЕ:

23/11/2012 17:30

ЕВРОПЕЙСКО ФИНАНСИРАНЕ:

НЕ

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

НАП предоставя достъп по електронен път до приложения към поканата, съдържащи пълното описание на предмета на поръчката, изискванията към участниците и изисквания към изпълнението, условия за подаване на оферта и сключване на договор, показателите и методиката за определяне на комплексна оценка на офертите за изпълнение на поръчката, образец на оферта за участие в обществената поръчка, списък на служебните автомoбили на НАП с индивидуализиращите ги белези, списък с градовете, в които са позиционирани териториални стрктури на НАП, които могат да бъдат намерени на интернет адреса на възложителя: http://www.nap.bg, раздел "За НАП", "Профил на купувача".

СРОК НА ВАЛИДНОСТ НА ПУБЛИЧНАТА ПОКАНА:

23/11/2012