Версия за печат

BG-Сапарева баня

ПУБЛИЧНА ПОКАНА


ВЪЗЛОЖИТЕЛ:

Община Сапарева баня, ул."Германея" №1, За: инж. Васил Маргин, България 2650, Сапарева баня, Тел.: 0707 23378, E-mail: sap_oba@abv.bg, Факс: 0701 47918

Място/места за контакт: Община Сапарева баня

Интернет адрес/и:

Основен адрес на възлагащия орган/възложителя: www.saparevabanya.bg.

Адрес на профила на купувача: www.saparevabanya.bg..


ОБЕКТ НА ПОРЪЧКАТА:

Услуги

КРАТКО ОПИСАНИЕ:

Настоящата поръчка за услуга е с наименование: “Снегочистене на Общинската пътна мрежа и третокласен път ІІІ – 6204 в частта му, преминаваща през населеното място на гр. Сапарева баня за експлоатационния сезон 2012/2013 година на територията на община Сапарева баня ” . Услугата се извършва през зимен сезон съгласно техническо задание на Възложителя, което включва следните маршрути, свързани с изпълнението на услугата: 1.Път номер KNL 1191- с наименование на маршрута /ІІІ-6204/ гр.Сапарева баня – Паничище – х. Пионерска; 2. Път номер KNL 3190 - с наименование на маршрута /ІІ- 62, Дупница – Клисура/ Сапарева баня /ІІІ – 6204/; 3. Вътрешна улична мрежа с. Паничище и паркинги с улици и паркинги, описани в техническа спецификация – Приложение 8.6. 4. Третокласен път ІІІ – 6204 в частта му, преминаваща през населеното място на гр. Сапарева баня; 5. Улична мрежа гр. Сапарева баня с улици, описани в техническа спецификация – Приложение 8.2; 6. Път номер KNL 3192 - с наименование на маршрута /ІІ- 62, Дупница – Клисура/ Сапарева баня – с. Сапарево /ІІІ – 6204/; 7. Улична мрежа с. Сапарево с улици, описани в техническа спецификация – Приложение 8.5.; 8. Улична мрежа с. Овчарци с улици, описани в техническа спецификация – Приложение 8.4.; 9. Път номер KNL 3194- с наименование на маршрута /ІІІ-6204/ Овчарци – м. Овчарченски водопад; 10. Улична мрежа с. Ресилово с улици, описани в техническа спецификация – Приложение 8.3.; 11. Път номер KNL 3193 - с наименование на маршрута /ІІІ-6204, Ресилово – Овчарци/ - Ресиловски манастир.

КОД СЪГЛАСНО ОБЩИЯ ТЕРМИНОЛОГИЧЕН РЕЧНИК (CPV):

90620000, 90630000

Описание:

Услуги по почистване на улици от сняг
Услуги по почистване на улици от лед


КОЛИЧЕСТВО ИЛИ ОБЕМ:

Съгласно количества и обеми ,посочени в Техническото задание на Възложителя.

ПРОГНОЗНА СТОЙНОСТ:

66000 BGN

МЯСТО НА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

Република България, Община Сапарева баня

NUTS:

BG415

ИЗИСКВАНИЯ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

Офертата съдържа: Данни за лицето, което прави предложението – 1. Административни и юридически сведения - Образец №1; 2. Копие от документа за регистрация или единен идентификационен код съгласно чл.23 от Закона за търговския регистър или Удостоверение за актуално състояние; 3. Техническа оферта и срок на нейната валидност – Образец № 2; 4. Ценовo предложение - Образец №3, поставена в отделен, запечатан непрозрачен плик, който от своя страна се поставя в общия плик за представяне на офертата; 5. С П И С Ъ К НА техническо оборудване за изпълнение на поръчка – Образец № 4, придружен от документи за регистрация, собственост, договори за наем, лизинг или друг доказателствен докумет, от които да е видно, че техническото оборудване е на разположение на Възложителя ; 6. С п и с ъ к на персонал за изпълнение на поръчка – Образец № 5,придружен от документи за образование и правоспособност за управление на МПС от съответната категория; 7. Декларация за качествено изпълнение –Образец 6; 8. Проекто – договор – подписан и подпечатан от кандидата (по Образец 7);

КРИТЕРИЙ ЗА ВЪЗЛАГАНЕ:

Икономически най-изгодна оферта

ПОКАЗАТЕЛИ ЗА ОЦЕНКА НА ОФЕРТИТЕ:

I. Показатели за оценяване: ТП – Организация и план на работата при изпълнението на услугата за снегочистене и начин на взаимодействие с Възложителя, по време на изпълнение на услугата. Мерки за навременно и качествено изпълнение на договора и мерки за минимизиране на рисковете при изпълнение на услугата. ФП – Цена за изпълнение. ІІ. Относителни тегла на показателите за оценяване: (ТП) = 50 точки, максимална стойност (ФП) = 50 точки, максимална стойност Показатели за оценяване: Оценка на (ТП) Технически показател: По този показател ще се извършва оценка на съответствието на техническата оферта на участника спрямо поканата към обществената поръчка, техническото задание на Възложителя Точките по този показател се разпределят както следва: 1. Предложението изцяло и напълно отговаря на изискванията на Възложителя, посочени в поканата за обществената поръчка и има последователност, взаимосвързаност и съответствие с предмета на поръчката и с техническата спецификация -до 50 точки; 2.За предложения, които отговарят на техническия показател, на изискванията на Възложителя, посочени в поканата за обществената поръчка и техническото задание и са съобразени с предмета на поръчката, но съдържат незначителни непълноти. За незначителни се приемат непълноти, които не влияят върху организация на работата на участника и мерките за взаимодействие с Възложителя, в хода на изпълнение на услугата и/или не го правят неотговарящо на изискванията, но са например пропуски в описанието и/или липса на детайлна информация и нямат никакви преимущества над минимално изискуемите от Възложителя - до 25 точки; 3.За предложения, които отговарят на съответния критерий, на изискванията на Възложителя, посочени в поканата за обществената поръчка и техническото задание, но информацията за организацията на работата на участника и мерките за взаимодействие с Възложителя не е подробна или е насочена към изпълнението на друг договор - до 10 точки . На оценяване подлежат само офертите на участниците, които отговарят на предварително обявените от Възложителя условия. (ФП) Финансов показател: Оценката по този показател се определя на базата на предложените цени. Тя се изчислява като съотношение между най-ниската цена, предложена от участник допуснат до участие и класиране и цената предложена от съответния участник, съгласно ценовата му оферта (в лева). Полученият резултат се умножава с коефициент 50. Най-ниската предложена цена получава най-високата оценка – 50 точки. Оценяването по този показател се изразява чрез следната формула: ФП = (Минимална предложена цена/ Предлагана цена)х50 ІІІ. Комплексната оценка (КО) на офертата на кандидата се изчислява по формулата: КО = ФП + ТП , КО има максимална стойност 100 точки. Участникът, получил най-висока комплексна оценка КО се класира на първо място.

СРОК ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ОФЕРТИТЕ:

21/11/2012 17:00

ЕВРОПЕЙСКО ФИНАНСИРАНЕ:

НЕ

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

В профила на купувача на интернет страницата на Община Сапарева баня - http://saparevabanya.bg е предоставен достъп до публичната поканата и документацията за участие. Получаването, разглеждането и оценката на офертите се извършва от длъжностни лица, определени от възложителя, които ще съставят протокол за резултатите от работата си. Протоколът се представя на Възложителя за утвърждаване.

СРОК НА ВАЛИДНОСТ НА ПУБЛИЧНАТА ПОКАНА:

20/11/2012