Версия за печат

BG-София

ПУБЛИЧНА ПОКАНА


ВЪЗЛОЖИТЕЛ:

Национална агенция за приходите, бул. "Княз Ал. Дондуков" № 52, За: Елеонора Младжова - гл.юрисконсулт в дирекция ИСМБП, Република България 1000, София, Тел.: 02 98593311, E-mail: e.mladjova@nra.bg

Място/места за контакт: ЦУ на НАП, дирекция "Информационни системи и моделиране на бизнес процесите"

Интернет адрес/и:

Основен адрес на възлагащия орган/възложителя: http://www.nap.bg/.

Адрес на профила на купувача: http://www.nap.bg/page?id=207.


ОБЕКТ НА ПОРЪЧКАТА:

Услуги

КРАТКО ОПИСАНИЕ:

Предметът на обществената поръчка: „Консултантски услуги, свързани с оказване на помощ при внедряване и актуализиране на софтуер”, включва: Актуализиране, допълване и внедряване на актуализирана версия на методологията за експорт на данни и автоматично генериране от базата данни на специализирания софтуер АРИС на процедура за работа в MS Word формат в утвърдения в НАП темплейт. Методологията за експорт се прилага по отношение на EPC модел (детайлен модел на бизнес процес) и извежда съдържанието (стойността) на атрибутите на определен набор от обекти в базата данни на АРИС в темплейта на процедура. В рамките на тази задача изпълнителят следва: 1. Да анализира данните, които се съдържат в процедурите в MS Word и да дефинира еднозначното им съответствие със следните обекти от обкръжението на функцията в ЕРС моделите от базата данни АРИС: - изпълнители на функцията и техните отговорности; - входящите и изходящите документи за функцията; - информационните системи, които подпомагат функцията; - време/продължителност на функцията, след като се запознае с разработената „Спецификация на методология за създаване на работни процедури от съществуващи в базата данни на ARIS 7.02 модели на бизнес процеси в MS Word формат”, версия 2.0 от 18.06.2010 г. 2. Да консултира екипа от експерти на НАП за актуализиране и допълване на методологията за експорт на данни и автоматично генериране от базата данни АРИС на процедура за работа в MS Word със списък от полета, които съответстват и/или е необходимо да бъдат добавени в работната процедура, с атрибутите на обектите от обкръжаващата среда на функцията в ЕРС моделите от базата данни АРИС, описани в т.1. и да добави и експортира в структурата и съдържанието на процедурите в MS Word изведената информация от полетата на съответните атрибути на обектите по т.1 от обкръжаващата среда на функцията. 3. Да окаже консултантска помощ на екипа от експерти на НАП за внедряване на актуализираната и допълнена методология и извършване на автоматично генериране на процедури за извадка от 15-20 модела и да предложи възможни решения на възникнали проблеми при внедряване на методологията и окаже съдействие на екипа от експерти на НАП за прилагането й. Резултатите от услугата трябва да са приложими към версия 7.01 или по-висока на ARIS Business Architect. Изпълнителят представя документ с описание на актуализираната и допълнена методология. Подробно описание на предмета на поръчката, изискванията към лицата и изискванията за изпълнението, се съдържат в Приложение № 1 към настоящата покана.

КОД СЪГЛАСНО ОБЩИЯ ТЕРМИНОЛОГИЧЕН РЕЧНИК (CPV):

72266000

Описание:

Консултантски услуги, свързани със софтуерни продукти


КОЛИЧЕСТВО ИЛИ ОБЕМ:

Срок за изпълнение на услугата – до 10 работни дни от сключване на договора.

ПРОГНОЗНА СТОЙНОСТ:

1667 BGN

МЯСТО НА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

Административната сграда на ЦУ на НАП, гр. София, бул. "Княз Ал. Дондуков" № 52

NUTS:

BG411

ИЗИСКВАНИЯ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

При приключване на съответната дейност от задачата по възложената услуга, изпълнителят изготвя отчет /по образец на възложителя/ за извършената работа, въз основа на действително вложени усилия и представените резултати. Изпълнената работа се приема от възложителя с одобряването на отчета, подписан между представител/и на изпълнителя и координатора по договора за възложителя. При възникнали проблеми във връзка с изпълнението на услугата, възложителят има право да подпише със забележки отчета за извършената работа и да определи срок за отстраняването им. Приемането на съответната дейност от задачата се извършва след отстраняването на пропуските от изпълнителя в определения срок.

КРИТЕРИЙ ЗА ВЪЗЛАГАНЕ:

Най-ниска цена

ПОКАЗАТЕЛИ ЗА ОЦЕНКА НА ОФЕРТИТЕ:


СРОК ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ОФЕРТИТЕ:

14/11/2012 17:30

ЕВРОПЕЙСКО ФИНАНСИРАНЕ:

НЕ

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

Посочената стойност на поръчката е максимално допустимата за изпълнението й. Ценовото предложение на участниците следва да бъде съобразено с тази стойност. Ценово предложение, което надвишава посочената максимално допустима стойност, няма да бъде оценявано и класирано. Ценовото предложение се подава попълнено съобразно посочения към поканата образец - Приложение № 2. НАП предоставя достъп по електронен път до Приложенията към поканата, съдържащи пълното описание на предмета на поръчката, изискванията към участниците и изисквания към изпълнението, условия за подаване на оферта и сключване на договор, както и образец на ценово предложение, които могат да бъдат намерени на интернет адреса на възложителя: http://www.nap.bg, раздел "За НАП", "Профил на купувача".

СРОК НА ВАЛИДНОСТ НА ПУБЛИЧНАТА ПОКАНА:

14/11/2012