Версия за печат

BG-София

ПУБЛИЧНА ПОКАНА


ВЪЗЛОЖИТЕЛ:

Агенция по вписванията, ул. "Елисавета Багряна" 20, За: Радослав Гълъбов, България 1111, София, Тел.: 029486 167, E-mail: Radoslav.Galabov@registryagency.bg, Факс: 029486 194

Интернет адрес/и:

Основен адрес на възлагащия орган/възложителя: www.registryagency.bg.

Адрес на профила на купувача: www.registryagency.bg.


ОБЕКТ НА ПОРЪЧКАТА:

Услуги

КРАТКО ОПИСАНИЕ:

Осигуряване на безпроблемното функциониране на системите за пожаробезопастност, контрол на достъпа и видеонаблюдение в Агенция по вписванията. Изпълнението включва едногодишна поддръжка на посочените системи, провеждане на периодични задължителни профилактики, изготвяне на инструкции за пожаробезопасност и др.

КОД СЪГЛАСНО ОБЩИЯ ТЕРМИНОЛОГИЧЕН РЕЧНИК (CPV):

31625200, 42961100, 32323500

Описание:

Системи за алармиране при възникнал пожар
Система за контрол на достъп
Система за видеонаблюдение


КОЛИЧЕСТВО ИЛИ ОБЕМ:

осигуряване на нормалното функциониране на системите за пожароизвестяване, контрол на достъпа, видеонаблюдение и СОД на Агенция по вписванията, централно управление, за срок от една година. прогнозна стойност 12 000 лв. без ДДС.

ПРОГНОЗНА СТОЙНОСТ:

12000 BGN

МЯСТО НА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

гр.София

NUTS:

BG411

ИЗИСКВАНИЯ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

Участникът следва да има изпълнен минимум един договор със същия предмет, изпълнени през последните три години – представя се референция по договора. Участникът следва да разполага с минимум 2 /два/ специалиста /технически лица/, притежаващи необходимата квалификация, даваща му възможност да изпълнява дейностите, включени в предмета на поръчката. Списък на специалистите, които ще отговарят за изпълнението на поръчката и професионалната им квалификация. Към списъка следва да се приложат заверени копия на документи, доказващи отразените в него обстоятелства, например копия от дипломи, сертификати или други еквивалентни документи. Списъкът се попълва съгласно приложения към документацията образец. Участникът трябва да притежава лиценз за поддръжка на пожароизвестителна и пожарогасителна инсталации. Участникът е необходимо да притежава валиден сертификат, доказващ, че има внедрена система за управление на качеството, според изискванията на ISO 9001:2008, или еквивалентен за сервизно обслужване на пожароизвестителни системи.

КРИТЕРИЙ ЗА ВЪЗЛАГАНЕ:

Най-ниска цена

ПОКАЗАТЕЛИ ЗА ОЦЕНКА НА ОФЕРТИТЕ:


СРОК ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ОФЕРТИТЕ:

16/11/2012 17:00

ЕВРОПЕЙСКО ФИНАНСИРАНЕ:

НЕ

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

Достъп до документацията е осигурен в профила на купувача на електронната страница на Агенция по вписванията - www.registryagency.bg.

СРОК НА ВАЛИДНОСТ НА ПУБЛИЧНАТА ПОКАНА:

16/11/2012