Версия за печат

BG-София

ПУБЛИЧНА ПОКАНА


ВЪЗЛОЖИТЕЛ:

Столична община, ул. "Московска" №33, За: Андрей Стаменов, Република България 1000, София, Тел.: 02 9377530, E-mail: astamenov@sofia.bg, Факс: 02 9377561

Място/места за контакт: ул. Париж №3, Партер, Стая №6

Интернет адрес/и:

Основен адрес на възлагащия орган/възложителя: www.sofia.bg.

Адрес на профила на купувача: www.sofia.bg.


ОБЕКТ НА ПОРЪЧКАТА:

Услуги

КРАТКО ОПИСАНИЕ:

Предмет на поръчката: Избор на консултант за изготвяне на формуляр за кандидатстване за проектно предложение на СО: "Парково пространство на Национален дворец на културата (НДК) - възстановяване и обновяване" по ОП "Регионално развитие" 2007-2013г., Приоритетна ос 1: Устойчиво и интегрирано градско развитие", Операция 1.4: "Подобряване на физическата среда и превенция на риска", Схема BG 161PO001/1.4-09/2012: "Зелена и достъпна градска среда". Описание на поръчката: 1. Консултации на възложителя по въпроси относно подготовката на документацията за кандидатстване по Схемата до подаване на Проектното предложение. 2.Попълване на Апликационна форма за кандидатстване и всички приложения, вкл. и Бюджета на проекта, съгласно Насоките за кандидатстване, публикувани на интернет страницата на ОП „Регионално развитие” 2007-2013 г.; 3. Изготвяне на обосновка пред Общинския съвет при СО с цел одобряване на кандидатстването. 4. Окомплектоване и оформяне на пакета документи за кандидатстване.

КОД СЪГЛАСНО ОБЩИЯ ТЕРМИНОЛОГИЧЕН РЕЧНИК (CPV):

79421200

Описание:

Услуги по разработване на проекти, без строителните


КОЛИЧЕСТВО ИЛИ ОБЕМ:

1. Консултации на възложителя по въпроси относно подготовката на документацията за кандидатстване по Схемата до подаване на Проектното предложение. 2.Попълване на Апликационна форма за кандидатстване и всички приложения, вкл. и Бюджета на проекта, съгласно Насоките за кандидатстване, публикувани на интернет страницата на ОП „Регионално развитие” 2007-2013 г.; 3. Изготвяне на обосновка пред Общинския съвет при СО с цел одобряване на кандидатстването. 4. Окомплектоване и оформяне на пакета документи за кандидатстване.

ПРОГНОЗНА СТОЙНОСТ:

6000 BGN

МЯСТО НА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

гр. София

NUTS:

BG411

ИЗИСКВАНИЯ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

I. Предмет на обществената поръчка: 1.Разработване на формуляр за кандидатстване – „Приложение А” към Поканата за кандидатстване, публикувана на интернет страницата на ОП „Регионално развитие” 2007-2013 г. и всички необходими съпровождащи документи и приложения към Поканата, съгласно списъка към нея; 2.Изготвяне на Бюджет на проекта - „Приложение Б” към Поканата за кандидатстване, публикувана на интернет страницата на ОП „Регионално развитие” 2007-2013 г; 3.Изготвяне на обосновка пред Общинския съвет при Столична община с цел одобряване на кандидатстването; 4.Консултиране на експертите от администрацията на Столична община по въпроси, относно подготовката на документацията по Схемата до подаване на Проектното предложение. 5.Участие при окомплектоването и оформянето на пакета документи за кандидатстване. 6.Срокът за изпълнение на поръчката е до 07.01.2013г. Всички разработки следва да се представят на хартиен и електронен носител, като бюджетът на проекта се представят задължително във формат Excel. ІІ. Изисквания към участниците: 2.1. Минимални изисквания за икономическо и финансово състояние: -Да има реализиран приход от договори за извършване на подобни услуги за последните 3 календарни години не по-малко от 15 000 лв. (петнадесет хиляди лева). 2.2. Минимални изисквания за технически възможности: -Опит в изготвянето на формуляри и съпътстващи документи – минимум 2 изпълнени договора за разработване на формуляри за кандидатстване по Оперативните програми на ЕС през последните 3 години (2009, 2010 и 2011). Договорите се доказват с референции от възложители по смисъла на ЗОП. -Участникът трябва да разполага с екип от експерти и друг технически персонал за изпълнение на поръчката, както следва: Експерт „Финанси и бюджет” • висше образование (образователна степен „бакалавър” или „магистър” по специалностите „Финанси” или „ Счетоводство и контрол”; • професионален опит по специалността: минимум 3 години. Ландшафтен архитект • висше образование (минимална образователна степен „магистър” по ландшафтна архитектура); • професионален опит по специалността: минимум 3 години. Строителен инженер • висше образование (инженер със специалност ПГС/ССС); • професионален опит по специалността: минимум 3 години.

КРИТЕРИЙ ЗА ВЪЗЛАГАНЕ:

Най-ниска цена

ПОКАЗАТЕЛИ ЗА ОЦЕНКА НА ОФЕРТИТЕ:


СРОК ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ОФЕРТИТЕ:

08/11/2012 12:00

ЕВРОПЕЙСКО ФИНАНСИРАНЕ:

НЕ

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

1.Всяка оферта трябва да съдържа: 1.1.Оферта за участие (Образец №1); 1.2.Административни данни (Образец №2); 1.3.Ценово предложение (Образец №3). 1.4.Декларация за липса на обстоятелства по чл.47, ал.1, т.1 от ЗОП (Образец №4-1). 1.5.Декларация за липса на обстоятелства по чл.47, ал.5 от ЗОП (Образец №4-2). 1.6. Доказателства за съответствие с минималните изисквания за финансово състояние - информация за реализираните приходи от договори с предмет, сходен с предмета на настоящата поръчка за предходните 3 финансови години (2009 г., 2010 г. и 2011 г.); 1.7.Доказателства за съответствие с минималните изисквания за технически възможности: в т.ч. 1.7.1.Списък с изпълнени договори сходни с предмета на обществената поръчка през последните 3 години (2009 г., 2010 г. и 2011 г.) с посочен предмет на договора, стойност, дата и възложител, придружени с препоръки за добро изпълнение. 1.7.2.Списък на служителите отговарящи за изпълнението на поръчката. 1.7.3.Документи за доказване на професионалната квалификация и опита на предложените експерти: - Автобиография; - Един или повече от следните документи – копия от дипломи, сертификати за обучения, удостоверения за правоспособност или други – за доказване на професионалната квалификация и правоспособност; - Един или повече от следните документи – копия от договори, референции от работодатели, референции от възложители, трудови, служебни, осигурителни книжки и други подходящи. 2.Oбразци №1, №2, №3, №4-1, №4-2 за настоящата обществена поръчка са публикувани на интернет адреса на Столична община www.sofia.bg (в секцията Електронна община, раздел "Профил на купувача/Обществени поръчки"). 3.Срокът на валидност на офертата не трябва да бъде по-кратък от 60/шестдесет/ календарни дни, считано от крайния срок за подаване на офертите. 4.Офертата в настоящата обществена поръчка се представя на български език, а документите, които са на чужд език се представят в превод на български език. 5.Офертите за участие се подават в запечатан непрозрачен плик на ул. „Московска” №33, фронт-офис, в срока указан в настоящата покана. 6.Участник, чиято оферта не отговаря на посочените в настоящата покана изисквания няма да бъде разглеждана! 7.При подписване на договора, спечелилият участник задължително представя документ за внесена гаранция за изпълнение в размер на 2% от стойността на договора без ДДС.

СРОК НА ВАЛИДНОСТ НА ПУБЛИЧНАТА ПОКАНА:

07/11/2012