Версия за печат

BG-Бургас

ПУБЛИЧНА ПОКАНА


ВЪЗЛОЖИТЕЛ:

Национална агенция за приходите, Териториална дирекция гр. Бургас, ул. Цар Петър, № 5 Б, За: Драгомир Сапунджиев, България 8000, Бургас, Тел.: 056 878162, E-mail: d.sapundzhiev@ro02.nra.bg, Факс: 056 878152

Място/места за контакт: административна сграда на НАП гр. Бургас, ул. Цар Петър, № 5 Б, ет. 4

Интернет адрес/и:

Основен адрес на възлагащия орган/възложителя: www.nap.bg.

Адрес на профила на купувача: www.nap.bg.


ОБЕКТ НА ПОРЪЧКАТА:

Услуги

КРАТКО ОПИСАНИЕ:

Услуги по ремонт и поддържане на инсталации за отопление, абонатни станции и котли за отопление при необходимост за ТД на НАП гр. Бургас.

КОД СЪГЛАСНО ОБЩИЯ ТЕРМИНОЛОГИЧЕН РЕЧНИК (CPV):

50721000, 50720000

Описание:

Услуги по ремонт и поддържане на инсталации за отопление
Услуги по ремонт и поддържане на котли за отопление


КОЛИЧЕСТВО ИЛИ ОБЕМ:

Услуги по ремонт и поддържане на инсталации за отопление, абонатни станции и котли за отопление при необходимост за ТД на НАП гр. Бургас.

ПРОГНОЗНА СТОЙНОСТ:

9000 BGN

МЯСТО НА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

град Бургас, Поморие

NUTS:

BG34

ИЗИСКВАНИЯ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

Технически изисквания към поръчката: 1. Част " топлинно-механично оборудване" - отремонтиране при възникване на авария; 2. Да гарантира изпълнение на всички ремонтни работи за осигуряване на функционалното състояние на уредбите и инсталациите, съгласно изискванията за безопасна експлоатация на технически надзор; 3. Доставените резервни части да са оригинални и да отговарят на всички изисквания на българските стандарти. Доставката на резервни части, материали и консумативи са за сметка на възложителя и се заплащат на доставни цени след представяне на фактури.

КРИТЕРИЙ ЗА ВЪЗЛАГАНЕ:

Най-ниска цена

ПОКАЗАТЕЛИ ЗА ОЦЕНКА НА ОФЕРТИТЕ:

Най - ниска цена - Часова ставка / с включени в нея допълнителни разходи /

СРОК ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ОФЕРТИТЕ:

14/11/2012 17:30

ЕВРОПЕЙСКО ФИНАНСИРАНЕ:

НЕ

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

Условия и начин на плащане: В срок до 60 дни по банков път по сметка на изпълнителя след представяне на фактура в отдел "Бюджет и финанси" при ТД на НАП Бургас и двустранно подписан приемно-предавателен протокол. Посочените в ценовото предложение цени не могат да се променят за срока на договора. Изисквания за участие: 1.Подаване на оферта в посочения от възложителя срок. 2.Офертите се представят като писмено предложение, изготвено в отговор на поканата от Възложителя. 3.Офертите трябва да съдържат следната информация: -данни за лицето, което прави предложението, включително координати за връзка, телефон, факс, адрес, представляващ и координатор за изпълнението; -посочване на ЕИК -предложение за изпълнение на обекта на поръчката; -ценово предложение; -срок на валидност на предложението. 4.Други изисквания: -офертата се подава в запечатан плик, придружен от писмо с посочен изходящ номер на поканата и наименованието на обществената поръчка, за която се отнася, което да позволи завеждането му в деловодната система на НАП и поставяне на входящ номер. Офертата следва да постъпи в деловодството на ТД на НАП Бургас, гр.Бургас, ул."Цар Петър" , № 5 Б, ет.4 до изтичане на посочения в поканата срок. -С участника, предложил най-ниска цена за изпълнение ще се сключи писмен договор. Сключване на договор - С класирания на първо място и определен за изпълнител участник, възложителят ще сключи договор с период на изпълнение до изчерпване стойността на договора. Условия за сключване на договор за обществена поръчка: Преди подписването на договор, участникът определен за изпълнител следва да представи: 1. Гаранция за изпълнение на договора в размер на 3 % от стойността на договора без ДДС. Гаранцията се представя под формата на парична сума, внесена по следната банкова сметка на възложителя IBAN BG31BUIB78993300650003, BIC BUIBBGSF, банка СИБАНК АД, или банкова гаранция. При предоставяне на банкова гаранция за изпълнение на договора, тя трябва да бъде безусловна, неотменима и платима при първо писмено поискване, с което възложителят заяви, че изпълнителят не е изпълнил задължението си по договора, и със срок на валидност най-малко 2 месеца след изтичане на договора. Разходите по откриването и поддържането на гаранцията, са за сметка на изпълнителя. Определеният за изпълнител, трябва да предвиди и заплати таксите по откриване и обслужване на гаранцията така, че размерът на получената от възложителя гаранция, да не бъде по-малък от определения с настоящата процедура; 2. Свидетелство за съдимост; 3. Декларация по чл. 47, ал. 5 от ЗОП; 4. Данни за банковата сметка на изпълнителя; 5. Оригинал или заверено копие на пълномощно, ако договорът ще се подписва от упърномощено лице.

СРОК НА ВАЛИДНОСТ НА ПУБЛИЧНАТА ПОКАНА:

14/11/2012