Версия за печат

BG-София

ПУБЛИЧНА ПОКАНА


ВЪЗЛОЖИТЕЛ:

СОУ за деца с нарушено зрение „Луи Брайл”, гр. София, бул. „Ломско шосе” № 177, За: Елка Белокапова- Директор, Любомир Велков- Пом. Дир., България 1229, София, Тел.: 02 8981264, E-mail: udnzsofia@yahoo.com, Факс: 02 8981264

Място/места за контакт: СОУ за деца с нарушено зрение „Луи Брайл”

Интернет адрес/и:

Основен адрес на възлагащия орган/възложителя: http://soudnzsofia.bg/.

Адрес на профила на купувача: http://soudnzsofia.bg/.


ОБЕКТ НА ПОРЪЧКАТА:

Строителство

КРАТКО ОПИСАНИЕ:

Извършване на СМР на Училището и прилежащите към него обслужващи сгради, находящи се на гр. София, ул. „Ломско шосе” № 177 с предмет: РЕМОНТНИ РАБОТИ ПОКРИВИ: - корпус пансион; - корпус столова с кухня; - коппус брайлова библиотека; - топла връзка училище, физкултурен салон и концертна зала; - корпус физкултурен салон и концертна зала; - общи части; - ПБЗ.

КОД СЪГЛАСНО ОБЩИЯ ТЕРМИНОЛОГИЧЕН РЕЧНИК (CPV):

45000000

Описание:

Строителни и монтажни работи


КОЛИЧЕСТВО ИЛИ ОБЕМ:

Съгласно количествената сметка за обекта с вкл. ДДС

ПРОГНОЗНА СТОЙНОСТ:

146878 BGN

МЯСТО НА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

гр. София, бул. „Ломско шосе” № 177

NUTS:

BG411

ИЗИСКВАНИЯ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

1. При изпълнение на поръчката всички СМР трябва да са съобразени с техническите и законови разпоредби, с техническите и технологични правни нормативи, действащи в Република България. 2. Кандидатите за изпълнител могат да бъдат български или чуждестранни юридически или физически лица, за които не са налице обстоятелствата по чл. 47, ал. 1, т. 1, 2 и 3 и ал. 5 от ЗОП, посочени в документацията. 3. Кандидатите следва да представят декларация, съдържаща списък на основните договори за строителство, изпълнени през последните три години / 2009, 2010, 2011г. / , включително стойностите, датите и получателите. Участникът следва да е изпълнил минимум един договор с предмет, сходен с предмета на настоящата поръчка на стойност не по- малка от 100 000 / сто хиляди/ лева с ДДС. Доказва се с представяне на референция, в която задължително се посочва възложител, период на изпълнение, стойност, дали строителството е изпълнено качествено и в съответствие с нормативните изисквания. 4. Кандидатите следва да декларират, че: - приемат условията в проекта на договора; - са посетили обекта и са запознати с всички условия и документи за участие; - при изпълнение на поръчката се задължават да спазват действащите в страната нормативни изисквания за изпълнение на видовете работи, както и за безопасността и хигиената на труда, и пожарната безопасност.

КРИТЕРИЙ ЗА ВЪЗЛАГАНЕ:

Икономически най-изгодна оферта

ПОКАЗАТЕЛИ ЗА ОЦЕНКА НА ОФЕРТИТЕ:

1. Цена за изпълнение на строително- монтажни работи, съгласно количествената сметка; 2. Срок за изпълнение на СМР (в календарни дни); 3. Единични показатели за ценообразване; 4. Гаранционен срок.

СРОК ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ОФЕРТИТЕ:

02/11/2012 17:00

ЕВРОПЕЙСКО ФИНАНСИРАНЕ:

НЕ

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

1. Офертата се представя в запечатан непрозрачен плик, с надпис „Оферта за изпълнение на СМР Покриви за Училището и прилежащите към него обслужващи сгради” 2. Офертата следва да съдържа: - Оферта; - ценово предложение за извършване на СМР; - техническо предложение; - проект на договор за строителство; - резюме на план за безопастност и здраве за изпълнение на поръчката; - копие от документ за регистрация или ЕИК съгласно чл. 23 от ЗТР; - копие от удостоверение за регистрация по ЗДДС; - копие от действаща застраховка за профисионална отговорност по чл.171 от ЗУТ и застраховка трудова злополука, на ръководния и изпълнителския персонал, придружена със списък на застрахованите лица; - техническо задание за изпълнение на поръчката – количествена сметка за извършване на СМР на обекта.

СРОК НА ВАЛИДНОСТ НА ПУБЛИЧНАТА ПОКАНА:

02/11/2012