Версия за печат

BG-Варна

ПУБЛИЧНА ПОКАНА


ВЪЗЛОЖИТЕЛ:

Териториална дирекция на Национална агенция за приходите Варна, гр. Варна, бул."Осми приморски полк" №128, За: Галина Стоянова, Севдарина Цанева, България 9010, Варна, Тел.: 052 360488; 052 360514, E-mail: g.stoyanova@ro03.nra.bg, Факс: 052 360950

Интернет адрес/и:

Основен адрес на възлагащия орган/възложителя: www.nap.bg.

Адрес на профила на купувача: www.nap.bg.


ОБЕКТ НА ПОРЪЧКАТА:

Услуги

КРАТКО ОПИСАНИЕ:

„Услуги по дезинфекция, дезинсекция и дератизация по предварителна заявка на възложителя при необходимост за нуждите на ТД на НАП Варна и офиси за обслужване: Добрич, Разград, Русе, Силистра, Търговище и Шумен”.

КОД СЪГЛАСНО ОБЩИЯ ТЕРМИНОЛОГИЧЕН РЕЧНИК (CPV):

90921000

Описание:

Услуги по дезинфекция, дезинсекция и дератизация


КОЛИЧЕСТВО ИЛИ ОБЕМ:

Изпълнението на поръчката се изразява в: Дезинфекция, дезинсекция и дератизация по предварителна заявка на възложителя при необходимост, както следва: 1. ”Услуги по дезинфекция, дезинсекция и дератизация на административната сграда на ТД на НАП Варна с адрес бул. „Осми Приморски полк” № 128 : Сутерен блок А ниво I – 1410 м2 площ Сутерен блок А ниво II – 630 м2 площ Сутерен блок Б ниво I – 440 м2 площ 2. ”Услуги по дезинфекция, дезинсекция и дератизация на административната сграда на ТД на НАП Варна, офис за обслужване Добрич, ул.”Независимост” № 31, с обща площ – 1 555,47 м2. 3. ”Услуги по дезинфекция, дезинсекция и дератизация на административната сграда на ТД на НАП Варна, офис за обслужване Разград, пл.”Независимост” № 1 с обща площ – 4 220 м2. 4. ”Услуги по дезинфекция, дезинсекция и дератизация на административната сграда на ТД на НАП Варна, офис за обслужване Русе, ул.”Майор Атанас Узунов” № 19 с обща площ – 6 262,76 м2., ул.” Рига” № 1 с обща площ 561 м2, ул. „Шипка” № 55 с обща площ 465,12м2. 5. ”Услуги по дезинфекция, дезинсекция и дератизация на административната сграда на ТД на НАП Варна, офис за обслужване Силистра, ул.”Генерал Скобелев ” № 8 с обща площ – 1 570,34 м2. 6. ”Услуги по дезинфекция, дезинсекция и дератизация на административната сграда на ТД на НАП Варна, офис за обслужване Търговище, пл.”Свобода” № 1 с обща площ – 2 112м2. 7. ”Услуги по дезинфекция, дезинсекция и дератизация на административната сграда на ТД на НАП Варна, офис за обслужване Шумен, пл.”Освобождение” № 2 с площ – 1 404.00 м2, ул. „Адам Мицкевич ” № 1 с площ 473 м2, ул. „Цар Иван Александър” № 108 с площ – 677,60 м2и ул. „Съединение” № 107 с площ136.40 м2., обща площ- 2 691 м2.

ПРОГНОЗНА СТОЙНОСТ:

13000 BGN

МЯСТО НА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

Административните сгради: - На ТД на НАП Варна: гр.Варна, бул. „Осми приморски полк” № 128; - На офис за обслужване Добрич: гр.Добрич, ул.„Независимост” № 31; - На офис за обслужване Разград: гр. Разград пл. „Независимост” № 1; - На офис за обслужване Русе: гр. Русе, ул.”Майор Атанас Узунов” № 19, ул.” Рига” № 1 и ул.” Шипка” № 55; - На офис за обслужване Силистра: гр. Силистра ул. „Генерал Скобелев” № 8; - На офис за обслужване Търговище: гр. Търговище пл. „Свобода” № 1; - На офис за обслужване Шумен: гр.Шумен, пл. „Освобождение” № 2, ул. „Адам Мицкевич” № 1 и „Съединение” № 107

NUTS:

BG331

ИЗИСКВАНИЯ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

Изпълнителят извършва дейности по дезинфекция, дезинсекция и дератизация на помещенията в административните сгради по заявка на Възложителя, при регистрирано наличие на инсекти, гризачи и други вредни организми, в срок от 3/ три/ работни дни от получаването на конкретната заявка. Заявката се подава от страна на Възложителя от определеното за координатор по договора лице /друго лице в случай на отсъствие на координатора/. При възникване на извънредна необходимост изпълнителят следва да се отзове не по-късно от 24 часа от подаването на сигнала. За извършените ДДД дейности и обработените площи се съставя двустранен протокол по образец (Приложение № 4 към чл.18 от Наредба № 3 от 24.01.2005 г. за условията и реда за извършване на дезинфекции, дезинсекции и дератизации), който се подписва от координатора и е основание за издаване на оригинална фактура. При обработката на площите, изпълнителят е длъжен да използва биоцидни препарати, които са снабдени с разрешение за пускане на пазара, издадено от Министерство на здравеопазването по реда на гл.ІV, разд.ІІ от Закона за защита от вредното въздействие на химичните вещества и препарати и подзаконовите актове за осигуряване на здраве и безопасност при работа. Дейността по дезинфекция, дезинсекция и дератизация следва да се извършва при спазване на изискванията на Закона за безопасни и здравословни условия на труд, Закона за защита от вредното въздействие на химичните вещества и смеси и подзаконовите нормативни актове за осигуряване на здраве и безопасност при работа, Наредба № 3 от 24.01.2005 г. за условията и реда за извършване на дезинфекции, дезинсекции и дератизации. Участниците следва да отговарят на поставените изискванията на Възложителя към участниците относно техническите им възможности и квалификация, посочени в приложение №1 към поканата.

КРИТЕРИЙ ЗА ВЪЗЛАГАНЕ:

Икономически най-изгодна оферта

ПОКАЗАТЕЛИ ЗА ОЦЕНКА НА ОФЕРТИТЕ:

-Цена за дезинсекция за 100 кв.м. /К1/, с тежест на показателя в комплексната оценка 70 %; -Цена за дератизация за 100 кв.м. /К2/, с тежест на показателя в комплексната оценка 20 %; -Цена за дезинфекция за 100 кв.м. /К3/, с тежест на показателя в комплексната оценка 10 % 2. Методика за определяне на комплексната оценка Оценката на постъпилите оферти ще се извърши по следната формула: КО=К1 + К2 + К3, в която К0 е Комплексна оценка на съответния участник, максимално 100 точки. К1 с тежест 70 % (70 точки) – Цена за дезинсекция на 100 кв.м. Участникът, който предлага най-ниската цена за дезинсекция на 100 кв.м., получава максималния брой от 70 точки. Останалите участници получават точки, формирани по следния начин: най-ниската цена се дели на предложената от съответния участник цена и резултатът се умножава по тежестта на показателя като абсолютна стойност 70. К2 с тежест 20 % (20 точки) – Цена за дератизация за 100 кв.м. Участникът, който предлага най-ниската цена за дератизация на 100 кв.м., получава максималния брой от 20 точки. Останалите участници получават точки, формирани по следния начин: най-ниската цена се дели на предложената от съответния участник и резултатът се умножава по тежестта на показателя като абсолютна стойност 20. К3 с тежест 10 % (10 точки) – Цена за дезинфекция за 100 кв.м. Участникът, който предлага най-ниската цена за дезинфекция на 100 кв.м., получава максималния брой от 10 точки. Останалите участници получават точки, формирани по следния начин: най-ниската цена се дели на предложената от съответния участник цена и резултатът се умножава по тежестта на показателя като абсолютна стойност 10. Комисията класира участниците съобразно получената от тях комплексна оценка, като на първо място е офертата, получила най-голям сбор точки (най-висока комплексна оценка), на следващо място – офертата, получила следващия по големина сбор от точки и т.н. Ако предложение на участник, по който и да е от показателите е 0 /нула/ лева, то за целите на оценяването се приема, че е предложил 1/ един/ лев, като за съпоставимост, към съответното предложение на всички останали участници ще се прибавя 1 /един/ лев.

СРОК ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ОФЕРТИТЕ:

02/11/2012 17:30

ЕВРОПЕЙСКО ФИНАНСИРАНЕ:

НЕ

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

НАП предоставя достъп по електронен път до поканата и приложенията към нея: 1.Приложение №1 съдържащо описание на предмета на поръчката, в какво се изразява изпълнението на обекта на поръчката; начин на плащане; срок за изпълнение на поръчката; изисквания към изпълнението на поръчката; изисквания за техническите възможности и квалификация на участниците; показатели, относителна тежест и методика за определяне на комплексната оценка на офертата; срок за валидност на офертите; изисквания за участие в процедурата; условия за сключване на договор; наименование и адрес на възложителя и лице за контакт във връзка с поръчката. 2.Приложение № 2 - Оферта за участие в обществената поръчка. 3.Приложение № 3 - Образец на декларация за липса на обстоятелствата по чл.47, ал.5 от ЗОП. С предложилия икономически най-изгодна оферта и определен за изпълнител участник, Възложителят ще сключи договор за срок от 13 месеца считано от 04.01.2013г. или до изчерпване максимално допустимата стойност на договора - 13000,00 без ДДС.

СРОК НА ВАЛИДНОСТ НА ПУБЛИЧНАТА ПОКАНА:

26/10/2012