Версия за печат

BG-Благоевград

ПУБЛИЧНА ПОКАНА


ВЪЗЛОЖИТЕЛ:

Община Благоевград, пл. "Георги Измирлиев" № 1, За: Елка Спасова-Сандева, България 2700, Благоевград, Тел.: 073 884445, E-mail: espasova@blgmun.com, Факс: 073 884451

Място/места за контакт: отдел "Образование"

Интернет адрес/и:

Основен адрес на възлагащия орган/възложителя: http://www.blgmun.com/.

Адрес на профила на купувача: http://www.blgmun.com/.


ОБЕКТ НА ПОРЪЧКАТА:

Услуги

КРАТКО ОПИСАНИЕ:

Разпространение на информация и публичност по време на изпълнение на проект „Учим и се забавляваме заедно" чрез изработка, включително дизайн, предпечат и печат на плакати, покани и листовки. Изработка и монтаж на табла за изложба на детски рисунки.

КОД СЪГЛАСНО ОБЩИЯ ТЕРМИНОЛОГИЧЕН РЕЧНИК (CPV):

22000000

Описание:

Печатни материали и свързани с тях продукти


КОЛИЧЕСТВО ИЛИ ОБЕМ:

Описание на услугата Изпълнителят трябва да предприеме необходимите мерки, свързани с дейности за информация и публичност чрез изработка на материали съгласно изискванията на проект: "Учим и се забавляваме заедно", които включват следното: 1. Изработка /вкл. дизайн, предпечат и печат/ на 30 броя плакати с размер: 594 х 420 мм - А 2, цветност - 4 цвята; 150 гр. гланц 2. Изработка /дизайн, предпечат и печат/ на 120 покани с размер: 150 х 100 мм в сгънат вид - двустранен печат, цветност: два цвята, 250 гр. мат 3. Изработка на 3 броя табла с размер: 3000 х 900 мм от материал: корк, рамка МDV/дърво плюс монтажа /с дюбели/ 4. Изработка /дизайн, предпечат и печат/ на 1000 броя листовки с размер: 630 х 297 мм - А 4 в сгънат вид, цветност 4+4 цвята, двустранен печат, гланц - 130 гр. Посочените дейности следва да послужат по етапно при изпълнение на дейностите по проекта.

ПРОГНОЗНА СТОЙНОСТ:

1500 BGN

МЯСТО НА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

Община Благоевград, гр. Благоевград

NUTS:

BG413

ИЗИСКВАНИЯ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

•През последните 3 (три) години (2009, 2010, 2011г.), считано от датата на подаване на офертата да е изпълнил поне 1 (един) договор с предмет изпълнение на услуга, свързана с разпространение на информация и публичност чрез отпечатване на материали по проекти, независимо от източникът на финансиране; •През последните 3 (три) приключили финансови години (2009, 2010, 2011г.) участникът да има оборот от изпълнение на услуги по разпространение на информация и публичност не по-малко от 4 000 лева без ДДС.

КРИТЕРИЙ ЗА ВЪЗЛАГАНЕ:

Най-ниска цена

ПОКАЗАТЕЛИ ЗА ОЦЕНКА НА ОФЕРТИТЕ:

На първо място се класира офертата с посочена най-ниска обща цена без ДДС.

СРОК ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ОФЕРТИТЕ:

25/10/2012 17:30

ЕВРОПЕЙСКО ФИНАНСИРАНЕ:

НЕ

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

Пликът трябва да съдържа следните документи: •Оферта – Приложение № 2 •Декларация за запознаване с условията на поръчката - Приложение №3; •Административни сведения - Приложение №4; •Документ за регистрация или единен идентификационен код съгласно чл. 23 от Закона за Търговския регистър; •Декларация за участие на подизпълнител - Приложение №5; •Декларация за съгласие за участие като подизпълнител - Приложение №6; •Списък на изпълнени договор/договори с предмет изпълнение на услуги по разпространение на информация и публичност, включително дейности, свързани с изработка на печатни информационни материали за последните три години считано от датата на подаване на офертата - Приложение №7 ведно с препоръка за добро изпълнение на посочения договор •Справка за специфичния оборот на участника за последните три приключили финансови години - Приложение №8; •ОПР и баланс за последните 3 години (2009, 2010, 2011г.) •Предложение за изпълнение на поръчката - Приложение №9; •Ценово предложение - Приложение №10; •Пълномощно на лицето подписващо офертата (когато не е подписана от управляващия участника); От участие се отстраняват оферти, които са непълни или не отговарят на предварително определените условия в тази Документация. Допълнителна информация и документи, свързани с поръчката могат да бъдат получени на интернет страницата на община Благовград http://www.blgmun.com/ Офертите за изпълнение на поръчката се представят в деловодството на общината, находящо се в гр. Благоевград, общ. Благоевград, пл. "Георги Измирлиев" № 1

СРОК НА ВАЛИДНОСТ НА ПУБЛИЧНАТА ПОКАНА:

25/10/2012