Версия за печат

BG-София

ПУБЛИЧНА ПОКАНА


ВЪЗЛОЖИТЕЛ:

Национална агенция за приходите, бул. "Княз Ал. Дондуков" № 52, За: Щерьо Попов, ст.експерт в отдел АО, дирекция "Логистика", Република България 1000, София, Тел.: 02 98593200, E-mail: sht.popov@nra.bg

Място/места за контакт: Дирекция "Логистика", ЦУ на НАП, бул. "Княз Ал. Дондуков" № 52

Интернет адрес/и:

Основен адрес на възлагащия орган/възложителя: http://www.nap.bg/.

Адрес на профила на купувача: http://www.nap.bg/page?id=207.


ОБЕКТ НА ПОРЪЧКАТА:

Услуги

КРАТКО ОПИСАНИЕ:

Предметът на поръчката включва предоставяне при необходимост на услуги по товарене-разтоварване (хамалски услуги) и товарен транспорт за нуждите на ТД на НАП „Големи данъкоплатци и осигурители” за срок от 12 (дванадесет) месеца, считано от датата на подписването му или до изчерпване на максимално допустимата стойност на поръчката от 3 000 лева без ДДС. Хамалските услуги включват: изнасяне, товарене, превоз, разтоварване и пренасяне на архивна документация по писмена заявка на възложителя.

КОД СЪГЛАСНО ОБЩИЯ ТЕРМИНОЛОГИЧЕН РЕЧНИК (CPV):

63110000

Описание:

Услуги по обработка на товари


КОЛИЧЕСТВО ИЛИ ОБЕМ:

Количеството и обема на вещите, които подлежат на обработване, са в зависимост от конкретните нужди на възложителя и се посочват в заявката към изпълнителя.

ПРОГНОЗНА СТОЙНОСТ:

3000 BGN

МЯСТО НА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

Хамалските услуги ще се извършват на подробно описани в Приложението към публичната покана адреси, в административните сгради, в които се осъществява дейността на НАП в гр. София, както и между самите сгради.

NUTS:

BG411

ИЗИСКВАНИЯ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

Изпълнението на услугата се извършва въз основа на заявка на възложителя, със собствена на изпълнителя работна ръка (наети лица по трудово или друг вид правоотношение), техника, консумативи и товарен транспорт. Дейностите по обработка на посочените от възложителя товари (хамалски услуги) се извършват на риск и отговорност на изпълнителя, съгласно разпоредбите на Закона за здравословни и безопасни условия на труд, Наредба №12/30.12.2005 г. за осигуряване на здравословни и безопасни условия на труд при извършване на товаро-разтоварни работи, издадена от Министерство на труда и социалната политика (обн.ДВ бр.11/03.02.2006 г.) и други приложими законови и подзаконови нормативни актове, действащи в Република България. Изпълнителят е длъжен: - да извърши видове инструктаж, съгласно изискванията на Закона за здравословни и безопасни условия на труд и наредбите към него на своите служители, които изпълняват трудовите си задължения във връзка с обработка на товара по конкретната заявка на Възложителя; - да пази предоставените му за обработка товари в количествено и качествено отношение с нужната отговорност, в зависимост от спецификата на конкретния товар; - да осигури подходящо работно облекло и лични предпазни средства за всички изпратени от него работници, които обработват товара по съответната заявка на възложителя. - при предоставяне от възложителя на технически средства и оборудване за обработка на товари, да използва същите по предназначение, като носи отговорност за причинени виновно от негови работници повреди в техниката. - да обезщети възложителя за виновно причинени от негови работници щети по товара – предмет на конкретната заявка. Изпълнението на конкретната заявка на възложителя се извършва в срок до 3 (три) работни дни от получаването й от изпълнителя, освен ако в нея не е посочен друг срок.

КРИТЕРИЙ ЗА ВЪЗЛАГАНЕ:

Най-ниска цена

ПОКАЗАТЕЛИ ЗА ОЦЕНКА НА ОФЕРТИТЕ:


СРОК ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ОФЕРТИТЕ:

12/10/2012 17:30

ЕВРОПЕЙСКО ФИНАНСИРАНЕ:

НЕ

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

Оценката на офертите ще се извършва по критерия "най-ниска" цена за 1 човекочас без включен ДДС. Предложената от участника цена следва да включва всички разходи по изпълнението: транспорт с товарен автомобил, престой на МПС, както и опаковане, товарене, превоз, разтоварване, пренос на вещи. НАП предоставя достъп по електронен път до Приложение към поканата, съдържащо пълното описание на предмета на поръчката, изискванията към участниците и изисквания към изпълнението, условия за подаване на оферта и сключване на договор, което може да бъде намерено на интернет адреса на възложителя: http://www.nap.bg, раздел "За НАП", "Профил на купувача".

СРОК НА ВАЛИДНОСТ НА ПУБЛИЧНАТА ПОКАНА:

12/10/2012