Версия за печат

BG-Пловдив

ПУБЛИЧНА ПОКАНА


ВЪЗЛОЖИТЕЛ:

Община Пловдив ,район "Северен", бул.Цар Борис III Обединител 22А, За: Даниела Вълова, България 4003, Пловдив, Тел.: 032 901167, E-mail: plvdiv_severen@abv.bg, Факс: 032 901161

Място/места за контакт: Район "Северен" гр .Пловдив

Интернет адрес/и:

Адрес на профила на купувача: http://www.severen.plovdiv.bg/.


ОБЕКТ НА ПОРЪЧКАТА:

Доставки

КРАТКО ОПИСАНИЕ:

Предмет на обществената поръчка е „Доставка на декоративни електрически елементи за коледно осветление”, съгласно техническата спецификация. Целта на настоящата поръчка е да се доставят светещи декоративни елементи, които монтирани на главните артерии на града ще постигнат празничен ефект при посрещане на коледните и новогодишните празници. Обществената поръчка е с място на изпълнение на територията на Община Пловдив – район „Северен”. Доставките ще бъдат извършвани по предварителни заявки, подавани на изпълнителя от Възложителя. При доставяне на заявените количества в района, ще се издава двустранно подписана складова разписка (приемо-предавателен протокол). Цените на отделните видове елементи, съгласно ценовото предложение, остават постоянни за срока на договора, който ще бъде сключен в резултат от процедурата. Разплащането ще се извършва по банков път по банкова сметка, предоставена от изпълнителя, до 30 дни след представена фактура оригинал и приемо-предавателен протокол за доставка на заявените декоративни електрически елементи.

КОД СЪГЛАСНО ОБЩИЯ ТЕРМИНОЛОГИЧЕН РЕЧНИК (CPV):

31000000

Описание:

Електрически машини, уреди, оборудване и консумативи; осветление


КОЛИЧЕСТВО ИЛИ ОБЕМ:

Стойността на договора се ограничава до 64 880 (шестдесет и четири хиляди осемстотин и осемдесет лева) без ДДС и 77 856 лв. (седемдесет и седем хиляди и осемстотин петдесет и шест лева) с ДДС.

ПРОГНОЗНА СТОЙНОСТ:

77856 BGN

МЯСТО НА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

Район "Северен"- Община Пловдив

NUTS:

BG421

ИЗИСКВАНИЯ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

Офертата трябва да съдържа: • Копие от документа за регистрация или единен идентификационен код - съгласно чл.23 от Закона за търговския регистър - когато участникът е юридическо лице или едноличен търговец или опие от документа за самоличност - когато участникът е физическо лице; • Административни сведения за участника – приложение №1. • При участници обединения - документ, подписан от лицата в обединението, в който задължително се посочва представляващият. • Доказателства за икономическото и финансово състояние: заверено копие от годишния баланс и отчета за приходите и разходите за последните три години – 2009 г., 2010 г. и 2011 г. Минималния общ оборот е 200 000 (двеста хиляди) лева общо за трите години, в зависимост от датата на която е учреден или е започнал дейността си. • Справка – декларация с информация за изпълнените договори, които са с обект сходен с обекта на поръчката, за последните три години (2009 г., 2010 г и 2011 г.) в зависимост от датата, на която участникът е учреден или е започнал дейността си. Участникът следва да е изпълнил минимум 2 договора, към тях (двата договора с които участникът отговаря на минималните изисквания) трябва да се приложат препоръки за добро изпълнение, които да посочват възложителя по договора, стойността му, датата на изпълнение на договора и качествено и в срок ли е изпълнен същият. • Предложение за изпълнение на поръчката, където да са описани предлаганите от участника условия за нейното изпълнение в съответствие с изискванията на Техническите спецификации. Снимки на елементите като се посочва кой елемент отговаря на изисканите в техническите спецификации от Възложителя. • Попълнен образец №2 предложение за изпълнение на поръчката; • Сертификати за качество на ел. елементите, съгласно техническата спецификация; • Сертификати за произход на ел. елементите, съгласно техническата спецификация; • Участникът трябва да декларира гаранционния срок на видовете елементи, които се ангажира да доставя. • Ел. елементите да отговарят на БДС, или еквивалент и да са произведени в Европейски съюз. • Попълнен образец №1 Ценово предложение. Ценовото предложение задължително се подписва и подпечатва от участника.

КРИТЕРИЙ ЗА ВЪЗЛАГАНЕ:

Икономически най-изгодна оферта

ПОКАЗАТЕЛИ ЗА ОЦЕНКА НА ОФЕРТИТЕ:

1. Обща цена - 50% 2. Срок за изпълнение - 50% Максималният брой точки е 100.

СРОК ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ОФЕРТИТЕ:

12/10/2012 10:00

ЕВРОПЕЙСКО ФИНАНСИРАНЕ:

НЕ

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

Район "Северен" предоставя достъп по електронен път до допълнителна информация, съдържаща "Изисквания за изпълнение", "Технически спецификации" и "Образци", които може да намерите на интернет адрес на възложителя http://www.severen.plovdiv.bg/ в рубрика " Профил на купувача”. Допълнителна информация и разяснения може да бъде получена в район "Северен" бул.Цар Борис III Обединител 22А. Офертите се подават лично или по пощата с обратна разписка, респ. куриер на адрес: 4003 гр. Пловдив, сградата на район “Северен”, бул. “Цар Борис ІІІ Обединител”№ 22а, телефон: 032/901 168, 901 167.

СРОК НА ВАЛИДНОСТ НА ПУБЛИЧНАТА ПОКАНА:

12/10/2012