Версия за печат

BG-Ямбол

ПУБЛИЧНА ПОКАНА


ВЪЗЛОЖИТЕЛ:

Община Ямбол, ул. "Г. С. Раковски" №7, За: Свилен Раднев, Република България 8600, Ямбол, Тел.: 046 681311, E-mail: agencyfbi@mail.bg, Факс: 046 662247

Място/места за контакт: Община Ямбол

Интернет адрес/и:

Основен адрес на възлагащия орган/възложителя: www.yambol.bg.

Адрес на профила на купувача: www.yambol.bg.


ОБЕКТ НА ПОРЪЧКАТА:

Услуги

КРАТКО ОПИСАНИЕ:

„Разработване на 4 типови проекта на открити площадки за игра и на тази база проектиране /изготвяне на технически проекти/ на 65 броя площадки на територията на гр. Ямбол”.

КОД СЪГЛАСНО ОБЩИЯ ТЕРМИНОЛОГИЧЕН РЕЧНИК (CPV):

71220000

Описание:

Архитектурно проектиране


КОЛИЧЕСТВО ИЛИ ОБЕМ:

Разработване на 4 типови проекта на открити площадки за игра и на тяхна база да проектира /изготви технически проекти/ на 65 броя площадки на територията на гр. Ямбол съобразно следните проектни части във фаза ”ТЕХНИЧЕСКИ ПРОЕКТ”: 1. Част архитектурна - Ситуационен план 1:100, с който се определя разположението и вида на съоръженията за игра 2. Част конструктивна – Монтажни планове, Типови фундаменти, Конструктивно становище 3. Част електрическа – да се изготви проект за ремонт на осветление(при наличие на такава инфраструктура), като се придържат към съществуващото положение 4. Част паркоустройство и благоустройство – Детайл на настилки 5. Част геодезическа (Трасировъчен план и вертикална планировка) 6. Част сметна документация – Количествено-стойностни сметки по частите на проекта за видовете СМР 7. Част обща обяснителна записка

ПРОГНОЗНА СТОЙНОСТ:

33000 BGN

МЯСТО НА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

гр. Ямбол

NUTS:

BG343

ИЗИСКВАНИЯ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

3. Сведения за участника по образец Приложение № 3 3.1 Техническо предложение за изпълнение на поръчката Приложение № 2 4. Образец на оферта Приложение № 4 5. Списък на изискуемите документи съдържащи се в офертата Приложение № 4.1 6. Декларация по чл.47, ал.1, т. 1 от ЗОП Приложение № 5 6.1.Декларация * по чл. 47 ал. 2 от ЗОП, Приложение 10 6.2. Декларация за липса на обстоятелства по чл.47, ал.1, т.2 и 3, ал.2, т.1, 2а, 3 и 4 и по ал.5, т.2 от ЗОП за физическите лица /Приложение 11/ 7. Декларация по чл.47, ал.5 от ЗОП Приложение № 6 8. Ценово предложение по образец Приложение № 7 9. Декларация за подизпълнители при изпълнение на поръчката и дела на тяхното участие (ако се ползват такива) – когато е приложимо, Приложение 8 10. Декларация за съгласие за участие като подизпълнител, Приложение 9 11. Проект на договор Приложение 14 12. Копие от документ за регистрация или единен идентификационен код по чл. 23 от Закона за Търговския регистър 13. Заверено копие от удостоверение за регистрация по ЗДДС – при наличие на такова. 14. Нотариално заверено пълномощно на лицето/ата, подписало/ли офертата, в случай че няма/т представителни функции - представя се, когато офертата (или някой документ от нея) не е подписана от управляващия и представляващ участника съгласно актуалната му регистрация, а от изрично упълномощен негов представител. 15. валидна полица за застраховка професионална отговорност 16. водещ проектант с пълна проектантска правоспособност Забележка: Доказването на образованието и квалификацията на проектанта става чрез представянето на заверено копие от диплома за завършено висше образование по специалност „архитектура” или „ландшафтна архитектура” и удостоверение за пълна проектантска правоспособност 17. удостоверение за пълна проектантска правоспособност на проектанта Забележка: Към документацията се съдържа и Приложение 14 (проект на договор), който е само за сведение на участника и не се изисква да бъде прилаган към офертата.

КРИТЕРИЙ ЗА ВЪЗЛАГАНЕ:

Най-ниска цена

ПОКАЗАТЕЛИ ЗА ОЦЕНКА НА ОФЕРТИТЕ:


СРОК ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ОФЕРТИТЕ:

09/10/2012 16:30

ЕВРОПЕЙСКО ФИНАНСИРАНЕ:

НЕ

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

опълнителна информация и документи, свързани с поръчката, могат да бъдат получени на адрес www.yambol.bg, раздел "Актуално" и на тел. 046/ 681 311 или в стая № 311 в сградата на Община Ямбол, ул. „Г.С.Раковски” № 7, гр. Ямбол.

СРОК НА ВАЛИДНОСТ НА ПУБЛИЧНАТА ПОКАНА:

09/10/2012