Версия за печат

BG-София

ПУБЛИЧНА ПОКАНА


ВЪЗЛОЖИТЕЛ:

Агенция по вписванията, ул. "Елисавета Багряна" 20, За: Венелин Иванов, България 1111, София, Тел.: 029486 102, E-mail: venelin.ivanov@registryagency.bg, Факс: 029486 194

Интернет адрес/и:

Основен адрес на възлагащия орган/възложителя: www.registryagency.bg.

Адрес на профила на купувача: www.registryagency.bg.


ОБЕКТ НА ПОРЪЧКАТА:

Услуги

КРАТКО ОПИСАНИЕ:

Предмет: "Изработване на система за SMS оповестяване за настъпила входяща регистрация за търговец в Търговски регистър" Изработване на система за SMS оповестяване на граждани за настъпили входящи заявления в Търговски регистър. Изпълнението включва изработване на системата и предоставяне на услугата за SMS оповестяване за срок от две години. Инсталирането се извършва на хардуер, предоставен от Агенция по вписванията. Всички разходи са за сметка на Изпълнителя. Възложителят заплаща на Изпълнителя изработката на системата по цени, съгласно предложението на Участника. Гаранционната поддръжка на системата е една година.

КОД СЪГЛАСНО ОБЩИЯ ТЕРМИНОЛОГИЧЕН РЕЧНИК (CPV):

48516000

Описание:

Софтуерни пакети за обмен


КОЛИЧЕСТВО ИЛИ ОБЕМ:

Цялостно изработване, инсталиране, въвеждане в експлоатация, обучение на персонал и гаранционен сервиз за срок от една година на система за SMS оповестяване. Предоставяне на услуга по SMS оповестяване за срок от две години. Предоставените SMS съобщения ще се заплащат извън стойността на поръчката от абонатите на услугата по цена предложена от участника избран за изпълнител.

ПРОГНОЗНА СТОЙНОСТ:

10000 BGN

МЯСТО НА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

гр.София

NUTS:

BG411

ИЗИСКВАНИЯ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

Участниците да имат опит в изграждането на системи за SMS оповестяване. Да има изпълнен поне един договор за изграждане на подобен род системи - доказва се с прилагане на референция или копие на договора. Участниците да имат сключени договори за предоставяне на интегрирана услуга по SMS оповестяване с мобилните оператори на територията на Р. България - доказва се с прилагане към офертата копие от договорите. Ако договорите съдържат информация предмет на търговска или друга тайна, същата може да бъде заличена, но дотолкова, че да е видно предмета на договора. Участниците следва да направят предложения по позициите, посочени в техническата спецификация, съгласно приложенията. Варианти на предложения не се допускат. Предложенията трябва напълно да отговарят на изискванията, заложени в техническото задание. Изпълнителят трябва да осигури гаранция за качеството, съгласно техническото задание. Гаранцията трябва да включва отстраняване на дефекти в разработения софтуер за сметка на Изпълнителя, поддръжка и мониторинг на разработената система и осигуряване на свързаност с мобилните оператори за периода на гаранционния срок.

КРИТЕРИЙ ЗА ВЪЗЛАГАНЕ:

Икономически най-изгодна оферта

ПОКАЗАТЕЛИ ЗА ОЦЕНКА НА ОФЕРТИТЕ:

Съгласно публикуваната методика в профила на купувача на електронната страница на Агенция по вписванията.

СРОК ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ОФЕРТИТЕ:

05/10/2012 17:00

ЕВРОПЕЙСКО ФИНАНСИРАНЕ:

НЕ

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

Достъп до документацията е осигурен в профила на купувача на електронната страница на Агенция по вписванията - www.registryagency.bg. За предсотавяне на услугата по SMS оповестяване към ценообразуването за брой SMS следва да се включва цената за пренос на данни и цената на мобилния оператор. Агенция по вписванията не начислява суми за предоставянето на услугата и информацията към абонатите.

СРОК НА ВАЛИДНОСТ НА ПУБЛИЧНАТА ПОКАНА:

05/10/2012