Версия за печат

BG-София

ПУБЛИЧНА ПОКАНА


ВЪЗЛОЖИТЕЛ:

Столична община, ул. "Московска" №33, За: Диана Иванова, България 1000, София, Тел.: 02 9377311, E-mail: d.ivanova@sofia.bg, Факс: 02 9377467

Място/места за контакт: Дирекция "Обществени поръчки и концесии"

Интернет адрес/и:

Основен адрес на възлагащия орган/възложителя: www.sofia.bg.

Адрес на профила на купувача: http://www.sofia.bg/pressecentre/press.asp?open=12.


ОБЕКТ НА ПОРЪЧКАТА:

Строителство

КРАТКО ОПИСАНИЕ:

„Изграждане на съоръжения за подземни води в 7 броя градини на територията на Столична община” Изграждане на съоръжения за подземни води на територията на: -градина „Руска черква” -градина зад „Национална художествена галерия” -градина зад „Военнен клуб” -градина „Александър Невски” -градина църква „Света София” -градина „Галерия за чуждестранно изкуство” -градина „Св. Климент Охридски” Всички завършени сондажни операции и скрити работи се одобряват от проектанта и надзора и приключват след документирането им и подписването на съответните протоколи и актове между надзорът на Столична община, изпълнителят и проектанта. Всички опитно-филтрационни изследвания и геофизични изследвания се одобряват от проектанта и надзора и приключват след подписването на приемателен протокол. Геофизичните изследвания се състоят в направата на електро и термо каротажи.

КОД СЪГЛАСНО ОБЩИЯ ТЕРМИНОЛОГИЧЕН РЕЧНИК (CPV):

45000000

Описание:

Строителни и монтажни работи


КОЛИЧЕСТВО ИЛИ ОБЕМ:

Съгласно приложените количествено стойности сметки публикувани на интернет адреса на Столична община www.sofia.bg (в секцията Електронна община, "Обществени поръчки и съобщения")

ПРОГНОЗНА СТОЙНОСТ:

72000 BGN

МЯСТО НА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

гр. София

NUTS:

BG411

ИЗИСКВАНИЯ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

1. Изисквания към участниците 1.1. За последните 3 /три/ години /2009, 2010, 2011г./ участникът да е изпълнил минимум 5 договора за завършени обекта свързани с проектиране, изграждане и узаконяване на вододобивни сондажи и да притежава за минимум 3 (три) броя от тях референции за добро изпълнение. За доказване на което участникът да представи Списък – декларация (образец №4) с изпълнени поне 5 договора свързани с проектиране, изграждане и узаконяване на вододобивни сондажи, придружен от минимум 3(три) броя референции към три от посочените 5 договора. 1.2. Да разполага с квалифициран персонал – сондажен инженер и хидрогеолог. За които да представи копие от трудови договори и дипломи. 1.3. Да разполага със следното минимално техническо оборудване: -сондажна апаратура; -компресор; -помпено оборудване; За доказване което да приложи Списък – декларация за техническото оборудване, с което разполага, придружен от копия на талони и фактури за закупуване на техниката. В случай, че техническото оборудване не е собственост на участника да се представят копия от договори за наем или за лизинг. 2. Изисквания към техническото изпълнение 2.1. Като експлоатационни колони могат да бъдат вградени само PVC тръби предназначени за изграждане на сондажни кладенци. 2.2. Циментационните работи трябва да се извършат от долу нагорв, като разтворът трябва да бъде с водоциментов фактор не по-малък от 0.5; 2.3. Засипката трябва да се извърши с гравий с размери 4-8 мм. Участникът трябва да представи копия на Сертификати или декларации за съответствието на посочените материали.

КРИТЕРИЙ ЗА ВЪЗЛАГАНЕ:

Най-ниска цена

ПОКАЗАТЕЛИ ЗА ОЦЕНКА НА ОФЕРТИТЕ:


СРОК ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ОФЕРТИТЕ:

03/10/2012 17:00

ЕВРОПЕЙСКО ФИНАНСИРАНЕ:

НЕ

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

3. Всяка оферта трябва да съдържа: 3.1. Администратични сведения - Образец №1 3.2. Ценово предложение - Образец №2 (придружено от количествени сметки); 3.3. Техническа оферта - Образец №3 (съобразена с изискванията по т.2), придружена от копия на Сертификати или декларации за съответствието на предложените материали. 3.4. Списък – декларация (образец №4) с изпълнени поне 5 договора свързани с проектиране, изграждане и узаконяване на вододобивни сондажи, придружен от минимум 3(три) броя референции към три от посочените 5 договора.; 3.5. Копие от трудови договори и дипломи за квалифицираия персонал - сондажен инженер и хидрогеолог.; 3.6. Списък – декларация за техническото оборудване (в съответствие с изискванията по т.1.4), с което разполага, придружен от копия на талони и фактури за закупуване на техниката. В случай, че техническото оборудване не е собственост на участника да се представят копия от договори за наем или за лизинг; 4. Oбразците и Количествените сметки са публикувани на интернет адреса на Столична община www.sofia.bg (в секцията Електронна община, "Обществени поръчки и съобщения") 5. Офертите за участие се подават в запечатан непрозрачен плик на ул. „Московска” №33, фронт-офис.Върху плика се посочва: участник, адрес за кореспонденция, телефон, по възможност факс и електронен адрес и наименование на процедурата. 6. При подписване на договора, задължително се представя свидетелство за съдимост, декларация по чл.47, ал.5 и документ за гаранция за изпълнение в размер на 2% от стойността на договора в една от следните форми: - банкова гаранция или - парична сума, внесена по банков път на името на Столична община, Дирекция “Финанси” по една от следните сметки: Сметка в лв (BGN) IBAN: BG 72 SOMB 9130 33 33008301 BIC Code: SOMBBGSF Наименование на банката: Общинска банка, клон Врабча, ул. ''Врабча'' № 6. - Гаранцията за изпълнение на договора се представя единствено от спечелилия участник. 7. Прогнозната стойност е с включен ДДС.

СРОК НА ВАЛИДНОСТ НА ПУБЛИЧНАТА ПОКАНА:

03/10/2012