Версия за печат

BG-КЪРДЖАЛИ

ПУБЛИЧНА ПОКАНА


ВЪЗЛОЖИТЕЛ:

ОКРЪЖЕН СЪД - КЪРДЖАЛИ, БУЛ."БЕЛОМОРСКИ" 48, За: СЪДЕБЕН АДМИНИСТРАТОР - СВЕТЛА МИЛУШЕВА; АДМИНИСТРАТИВЕН СЕКРЕТАР - КРАСИМИРА ТОДОРОВА, БЪЛГАРИЯ 6600, КЪРДЖАЛИ, Тел.: 0882 755588;0361 62703, E-mail: okrsad_kj@mbox.contact.bg, Факс: 0361 62708

Място/места за контакт: ОКРЪЖЕН СЪД - КЪРДЖАЛИ

Интернет адрес/и:

Основен адрес на възлагащия орган/възложителя: http://kardjali.judiciary-bg.org/courts/dc/kardjali/ws_kardjalidc.nsf.

Адрес на профила на купувача: http://kardjali.judiciary-bg.org/courts/dc/kardjali/ws_kardjalidc.nsf/htdocs/VANI8YC9A9.htm.


ОБЕКТ НА ПОРЪЧКАТА:

Доставки

КРАТКО ОПИСАНИЕ:

Доставка на дизелово гориво Евро 5 (гориво за дизелови двигатели, маркирано за митнически цели и намалена акцизна ставка, червено) за отопление на сградата, ползвана от Районен съд - Кърджали и Окръжен съд – Кърджали.

КОД СЪГЛАСНО ОБЩИЯ ТЕРМИНОЛОГИЧЕН РЕЧНИК (CPV):

09134200

Описание:

Дизелово гориво


КОЛИЧЕСТВО ИЛИ ОБЕМ:

13500

ПРОГНОЗНА СТОЙНОСТ:

26300 BGN

МЯСТО НА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

гр.Кърджали, бул.”Беломорски” №48, административна сграда „Съдебна палата”, ползвана от Окръжен съд – Кърджали и Районен съд – Кърджали

NUTS:

BG425

ИЗИСКВАНИЯ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

Горивото да отговаря на всички изисквания на Наредбата за изискванията за качеството на течните горива, условията, реда и начина за техния контрол. В офертата да бъде посочен ЕИК на търговеца. При доставката горивото следва да бъде придружено от декларация за съответствие на качеството на течните горива, удостоверяваща съответствието му с изискванията на Наредбата за изискванията за качеството на течните горива, условията, реда и начина за техния контрол. Ценовото предложение следва да бъде посочено като цена на литър гориво и общо за цялото количество, с включени в цената ДДС и транспортни разходи със собствен на доставчика транспорт франко склада на възложителя. Възложителят сключва писмен договор, който включва всички предложения от офертата на определения изпълнител. Заплащането ще бъде извършено в срок до 7 работни дни, считано от датата на извършване на доставката.

КРИТЕРИЙ ЗА ВЪЗЛАГАНЕ:

Най-ниска цена

ПОКАЗАТЕЛИ ЗА ОЦЕНКА НА ОФЕРТИТЕ:


СРОК ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ОФЕРТИТЕ:

05/10/2012 16:30

ЕВРОПЕЙСКО ФИНАНСИРАНЕ:

НЕ

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

Офертите следва да бъдат представени в указаните в поканата срок и място в запечатан непрозрачен плик върху който да бъдат изписани наименованието на кандидата, адрес за кореспонденция, лице и телефони за контакт и e-mail, наименование на поръчката. Публичната покана е публикувана на Портала за обществени поръчки и на електронната страница на Окръжен съд – Кърджали.

СРОК НА ВАЛИДНОСТ НА ПУБЛИЧНАТА ПОКАНА:

01/10/2012