Версия за печат

BG-София

ПУБЛИЧНА ПОКАНА


ВЪЗЛОЖИТЕЛ:

Столична община, ул. "Московска" № 33, За: Милена Сръндева; Весела Вачева, Република България 1000, София, Тел.: 02 9377252; 02 9377257, E-mail: msrandeva@sofia.bg, Факс: 02 9810340

Място/места за контакт: гр. София, ул. "Париж" № 3

Интернет адрес/и:

Основен адрес на възлагащия орган/възложителя: www.sofa.bg.

Адрес на профила на купувача: http://sofia.bg.


ОБЕКТ НА ПОРЪЧКАТА:

Строителство

КРАТКО ОПИСАНИЕ:

„Проектиране и изпълнение на климатична инсталация за климатизиране на сградата на ул. Париж” № 1"

КОД СЪГЛАСНО ОБЩИЯ ТЕРМИНОЛОГИЧЕН РЕЧНИК (CPV):

45000000

Описание:

Строителни и монтажни работи


КОЛИЧЕСТВО ИЛИ ОБЕМ:

Съобразно изискванията

ПРОГНОЗНА СТОЙНОСТ:

66667 BGN

МЯСТО НА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

София, ул. "Париж" № 1

NUTS:

BG411

ИЗИСКВАНИЯ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

1. Проектиране на климатична инсталация за климатизиране на сградата на ул. „Париж” № 1. 2. Съгласуване на проекта по реда на чл.83 и чл.84 Закона за културното наследство с Министерството на културата. 3. След съгласуване на проекта: 3.1. Доставка на съоръженията и прилежащите им арматури и автоматика на посочения в т. 1 обект. 3.2. Изпълнение на всички необходими дейности, съгласно проекта, монтаж на доставените съоръжения. 3.3. Въвеждане в експлоатация на климатичната инсталация и последваща оптимална настройка. 3.4. Провеждане на обучение на длъжностните лица, които ще използват климатичната инсталацията на сградата. 4. Специални изисквания: 4.1. Климатичната централа и арматурата към нея, трябва да отговарят на нормите и стандартите, действащи в Република България. 4.2. Задължително всеки доставен продукт да се придружава от: -инструкции за експлоатация и сервиз на български език; -декларация за произход; -гаранционна карта с пълен гаранционен срок минимум 3 (три) години. 4.3. Ако продуктите са внос, задължително е те да се придружават от всичките документи, инструкции за употреба и др. преведени на български език.

КРИТЕРИЙ ЗА ВЪЗЛАГАНЕ:

Най-ниска цена

ПОКАЗАТЕЛИ ЗА ОЦЕНКА НА ОФЕРТИТЕ:


СРОК ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ОФЕРТИТЕ:

03/10/2012 17:00

ЕВРОПЕЙСКО ФИНАНСИРАНЕ:

НЕ

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

Всяка оферта трябва да съдържа: 1. Административни сведения за лицето, което прави предложението – Образец № 1, към който следва да се приложат: а) копие от документ за самоличност - ако участникът е физическо лице; б) посочване на ЕИК по смисъла на Закона за търговския регистър. 2. Ценово предложение – Образец № 2. 3. Срокът на валидност на офертата не трябва да бъде по-малък от 60 (шестдесет) календарни дни, считано от крайния срок за подаване на офертите. 1. Списък с най-малко три договора със сходен предмет, изпълнен през последните три години, с посочване на цена, място, срокове на изпълнение и клиенти, придружен от препоръки за добро изпълнение. 2. Сертификат за въведена система за управление на качеството ISO 9001-2008 или еквивалент. 3. Списък на регионални сервизи (обслужващи) центрове за гаранционно обслужване на техниката, заедно с адресите и телефонните номера. 4. Списък на техническите лица, които отговарят за контрола на качеството. Офертите за участие се подават в запечатан непрозрачен плик на ул. „Московска” № 33, фронт-офис. Върху плика се посочва: участник, адрес за кореспонденция, телефон, факс и електронен адрес, както и наименование на поръчката. При сключване на договора за обществена поръчка, участникът, определен за изпълнител, е длъжен да представи: а) Свидетелство за съдимост; б) Декларация за липса на обстоятелствата по чл.47, ал.5; в) Документ за платена гаранция в размер на 2% от стойността на договора (без ДДС) в една от следните форми: - парична сума, внесена по IBAN: BG 72 SOMB 9130 33 33008301, BIC: SOMB BGSF, „Общинска банка” АД, клон “Врабча”, ул. ”Врабча” № 6, на името на Столична община, Дирекция “Финанси”; или - банкова гаранция, издадена в полза на Възложителя. Гаранцията за изпълнение се представя единствено от спечелилия участник. Образците са публикувани на сайта на Столична община - www.sofia.bg, в секция "Електронна община", "Обществени поръчки и съобщения".

СРОК НА ВАЛИДНОСТ НА ПУБЛИЧНАТА ПОКАНА:

01/10/2012