Версия за печат

BG-София

ПУБЛИЧНА ПОКАНА


ВЪЗЛОЖИТЕЛ:

Национална агенция за приходите, бул. "Княз Ал. Дондуков" № 52, За: Щерьо Попов, старши експерт в дирекция "Логистика" в ЦУ на НАП, България 1000, София, Тел.: 02 98593200, E-mail: sht.popov@nra.bg

Място/места за контакт: гр. София, бул. "Княз Ал. Дондуков" № 52

Интернет адрес/и:

Основен адрес на възлагащия орган/възложителя: www.nra.bg.

Адрес на профила на купувача: http://portal.nap.bg/ospage?id=207.


ОБЕКТ НА ПОРЪЧКАТА:

Услуги

КРАТКО ОПИСАНИЕ:

Услуги по дезинфекция, дезинсекция и дератизация за нуждите на УЦ на НАП Боровец

КОД СЪГЛАСНО ОБЩИЯ ТЕРМИНОЛОГИЧЕН РЕЧНИК (CPV):

90921000

Описание:

Услуги по дезинфекция, дезинсекция и дератизация


КОЛИЧЕСТВО ИЛИ ОБЕМ:

Максимално допустимата стойност на поръчката е до 1 000 лева без ДДС

ПРОГНОЗНА СТОЙНОСТ:

1000 BGN

МЯСТО НА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

УЦ на НАП Боровец

NUTS:

BG

ИЗИСКВАНИЯ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

Изпълнителят извършва дейности по ДДД по заявка на Възложителя, при регистрирано наличие на инсекти, гризачи и други вредни организми, в срок от 3 работни дни от получаването на конкретната заявка. Заявката се подава от страна на Възложителя от определеното за координатор по договора лице /друго лице в случай на отсъствие на координатора/. При възникване на извънредна необходимост, изпълнителят следва да се отзове не по-късно от 24 часа от подаването на сигнала. За извършените ДДД дейности и обработените площи се съставя двустранен протокол по образец (Приложение № 4 към чл.18 от Наредба № 3 от 24.01.2005 г. за условията и реда за извършване на дезинфекции, дезинсекции и дератизации), който се подписва от координатора и е основание за издаване на оригинална фактура. При обработката на площите, изпълнителят е длъжен да използва биоцидни препарати, които са снабдени с разрешение за пускане на пазара, издадено от Министерство на здравеопазването по реда на гл. ІV, разд. ІІ от Закона за защита от вредното въздействие на химичните вещества и смеси и подзаконовите актове за осигуряване на здраве и безопасност при работа. Дейността по дезинфекция, дезинсекция и дератизация следва да се извършва при спазване на изискванията на Закона за безопасни и здравословни условия на труд, Закона за защита от вредното въздействие на химичните вещества и смеси и подзаконовите нормативни актове за осигуряване на здраве и безопасност при работа, Наредба № 3 от 24.01.2005 г. за условията и реда за извършване на дезинфекции, дезинсекции и дератизации.

КРИТЕРИЙ ЗА ВЪЗЛАГАНЕ:

Икономически най-изгодна оферта

ПОКАЗАТЕЛИ ЗА ОЦЕНКА НА ОФЕРТИТЕ:

1. Цена за дезинсекция за 100 кв.м. /К1/, с тежест на показателя в комплексната оценка 70 %; 2. Цена за дератизация за 100 кв.м. /К2/, с тежест на показателя в комплексната оценка 20 %; 3. Цена за дезинфекция за 100 кв.м. /К3/, с тежест на показателя в комплексната оценка 10 %.

СРОК ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ОФЕРТИТЕ:

17/09/2012 17:30

ЕВРОПЕЙСКО ФИНАНСИРАНЕ:

НЕ

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

НАП предоставя достъп по електронен път до приложения към поканата, съдържащи пълното описание на предмета на поръчката, изискванията към участниците и изисквания към изпълнението, условия за подаване на оферта и сключване на договор, показателите и методиката за определяне на комплексна оценка на офертите за изпълнение на поръчката, образец на оферта за участие в обществената поръчка, които могат да бъдат намерени на интернет адреса на възложителя: http://www.nap.bg, раздел "За НАП", "Профил на купувача".

СРОК НА ВАЛИДНОСТ НА ПУБЛИЧНАТА ПОКАНА:

17/09/2012