Версия за печат

BG-София

ПУБЛИЧНА ПОКАНА


ВЪЗЛОЖИТЕЛ:

"Български пощи" ЕАД, ул. "Акад. Ст. Младенов" 1 , бл. 31, За: Катя Великова, България 1700, София, Тел.: 02 9493355, E-mail: k.velikova@bgpost.bg, Факс: 02 8683274

Място/места за контакт: Дирекция "Информационни и комуникационни технологии"

Интернет адрес/и:

Основен адрес на възлагащия орган/възложителя: www.bgpost.bg.

Адрес на профила на купувача: www.bgpost.bg.


ОБЕКТ НА ПОРЪЧКАТА:

Услуги

КРАТКО ОПИСАНИЕ:

по ПРОЕКТ Социални иновации за развитие на човешките ресурси в „Български пощи” ЕАД,договор ESF-2115-01-11001 по Оперативна програма Развитие на човешките ресурси; обществена поръчка:„Провеждане на обучение за обучители, в т.ч. изготвяне на Наръчник на пощенския служител”, целта на обществената поръчка е да се избере изпълнител, който да извърши обучение на служители на "Български пощи" ЕАД за обучители, както и да изготви Наръчник на пощенския служител, като по този начин се създават условия за гарантиране на устойчивата им заетост и за предаване на техните знания и умения в пощенската дейност на колегите им на един следващ етап от проекта.

КОД СЪГЛАСНО ОБЩИЯ ТЕРМИНОЛОГИЧЕН РЕЧНИК (CPV):

80570000, 80511000

Описание:

Услуги по обучение за повишаване квалификацията на персонала
Услуги по обучение на персонала


КОЛИЧЕСТВО ИЛИ ОБЕМ:

Ще бъдат обучени 85 служители на Български пощи ЕАД, разделени на 6 групи, както и ще бъде изготвен Наръчник на пощенския служител. Разходите за обучение на един обучаем, в това число и изработването на наръчника, не може да надхвърля 300 лева. без ДДС.

ПРОГНОЗНА СТОЙНОСТ:

25500 BGN

МЯСТО НА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

В зали за обучение към почивните станции на “Български пощи” ЕАД

NUTS:

BG

ИЗИСКВАНИЯ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

Поръчката да се изпълни при спазване изискванията на Възложителя, посочени в Техническото задание /Приложение №1/. Офертите се събират под формата на писмени предложения, изготвени в отговор на поканата на Възложителя и трябва да съдържат:1. Данни за лицето, което прави предложението - справка за административни сведения за участника /Приложение № 3/; 2. Копие от документ за регистрация или единен идентификационен код съгласно чл.23 от Закона за търговския регистър. Чуждестранно юридическо лице представя еквивалентен документ, издаден от съдебен или административен орган в държавата, в която е установено. Обединенията предоставят учредителен акт. Юридическите лица с нестопанска цел предоставят актуално състояние, издадено от съответния окръжен съд.3. Техническо предложение на участника за изпълнение на техническите изисквания на Възложителя /Приложение № 2/ и изискванията на поканата за участие, в образеца на техническото предложение. Участникът следва да декларира и опише в свободен текст възможност за техническо и финансово обезпечаване на изпълнението на поръчката.4. Ценово предложение - участникът предлага цена за изпълнение на поръчката без ДДС, в съответствие с изискванията на Възложителя съгласно образеца на ценово предложение /Приложение № 4/, което задължително съдържа:4.1. единична и обща цена без ДДС;4.2. цените са твърди и не подлежат на преразглеждане за срока на договора;4.3. всички грешки или пропуски при изчисляването на предлаганите от участника цени са за негова сметка.5. Декларация от законния представител на участника, че приема условията на приложения към поканата проект на договор /Приложение № 6/.6. Срок за изпълнение на поръчката: 4 месеца от датата на сключване на договора. 7. Срок на валидност на офертата: не по-малко от 60 /шестдесет/ календарни дни от крайния срок за получаване на предложението.8. Обучаващата организация да има необходимия опит и поне трима квалифицирани експерти за изпълнение на обучителните дейности с висше образование минимум бакалавърска степен, като следва да представи референции за успешно проведено обучение по обществени поръчки със сходен предмет, да представи дипломи, сертификати, удостоверения или други подобни документи, удостоверяващи квалификацията на преподавателите. Документи, представяни от участника, избран за изпълнител на поръчката, при подписване на договора: 1. Гаранция за изпълнение на договора в размер на 3 % от стойността на договора . 2. Документи съгласно чл.101е от ЗОП.

КРИТЕРИЙ ЗА ВЪЗЛАГАНЕ:

Най-ниска цена

ПОКАЗАТЕЛИ ЗА ОЦЕНКА НА ОФЕРТИТЕ:


СРОК ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ОФЕРТИТЕ:

14/09/2012 16:00

ЕВРОПЕЙСКО ФИНАНСИРАНЕ:

ДА

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

Възложителят осигурява пълен достъп по електронен път до всички приложения на публичната покана на интернет адреса си: www.bgpost.bg, в раздел " Профил на купувача"

СРОК НА ВАЛИДНОСТ НА ПУБЛИЧНАТА ПОКАНА:

14/09/2012