Версия за печат

BG-София

ПУБЛИЧНА ПОКАНА


ВЪЗЛОЖИТЕЛ:

Столична община, ул. "Московска" №33, За: Диана Иванова, България 1000, София, Тел.: 02 9377311, E-mail: d.ivanova@sofia.bg, Факс: 02 9377467

Място/места за контакт: Дирекция "Обществени поръчки и концесии"

Интернет адрес/и:

Основен адрес на възлагащия орган/възложителя: www.sofia.bg.

Адрес на профила на купувача: http://www.sofia.bg/pressecentre/press.asp?open=12.


ОБЕКТ НА ПОРЪЧКАТА:

Услуги

КРАТКО ОПИСАНИЕ:

Почистване и поддръжка на изгребните ями и продухване на вътрешно – площадкова канализация в приют за безстопанствени кучета в кв. „Сеславци и с. „Горни Богоров”

КОД СЪГЛАСНО ОБЩИЯ ТЕРМИНОЛОГИЧЕН РЕЧНИК (CPV):

90470000

Описание:

Услуги по почистване на канализационни тръби, колектори или отводнителни канали


КОЛИЧЕСТВО ИЛИ ОБЕМ:

- Срок за изпълнение – една година. - Услугата се извърша по предварителна заявка. - Ориентировъчно количество – около 5 000 м3. Посочената ориентировъчна стойност е без включено ДДС.

ПРОГНОЗНА СТОЙНОСТ:

62500 BGN

МЯСТО НА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

района на приютите за безстопанствени кучета в кв. „Сеславци” и „Горни Богоров”

NUTS:

BG411

ИЗИСКВАНИЯ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

1. Участникът трябва да има сключен договор със фирма даваща му правото да извършва депониране на отпадъчни води. 2. Почистването на изгребната яма и канализация да се извършва със специализиран вакуум автомобил с вместимост минимум 4 м3. Същият да е калиброван, за което да се представи свидетелство за калибриране от компетентен орган. Автомобилът да е собственост на участникът, а в случай на наемане на такъв да бъде представен договор за наем. 3.Участниците имат внедрени системи за управление на околната среда ISO 14001:2004.

КРИТЕРИЙ ЗА ВЪЗЛАГАНЕ:

Най-ниска цена

ПОКАЗАТЕЛИ ЗА ОЦЕНКА НА ОФЕРТИТЕ:


СРОК ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ОФЕРТИТЕ:

28/08/2012 17:00

ЕВРОПЕЙСКО ФИНАНСИРАНЕ:

НЕ

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

I. Всяка оферта трябва да съдържа: 1. Административни сведения (Образец №1); 2. Ценово Предложение (Образец №2); 3. Kопие от валиден договор със фирма даваща му правото да извършва депониране на отпадъчни води. 4. Документ (копие на регистрационния талон) за собственост на специализиран вакуум автомобил с вместимост минимум 4 м3, в случай на наемане на същия –договор за наем (копие). 5. Сертификат за калиброване на спациализирания автомобил от акредитирана лаборатория (копие). 6. Kопиe на Сертификати ISO 14001:2004 (копие) II. Всеки участник задължително използва публикуваните в профила на куповача образци. Ако участникът не представи някой от изискваните документи, той ще бъде отстранен. III.Офертите за участие се подават в запечатан непрозрачен плик на ул. „Московска” №33, фронт-офис.Върху плика се посочва: участник, адрес за кореспонденция, телефон, по възможност факс и електронен адрес и наименование на процедурата. IV. При подписване на договора, задължително се представя документ за гаранция за изпълнение в размер на 2% от стойността на договора в една от следните форми: - банкова гаранция или - парична сума, внесена по банков път на името на Столична община, Дирекция “Финанси” по една от следните сметки: Сметка в лв (BGN) IBAN: BG 72 SOMB 9130 33 33008301 BIC Code: SOMBBGSF Наименование на банката: Общинска банка, клон Врабча, ул. ''Врабча'' № 6. V. Гаранцията за изпълнение на договора се представя единствено от спечелилия участник.

СРОК НА ВАЛИДНОСТ НА ПУБЛИЧНАТА ПОКАНА:

28/08/2012