Версия за печат

BG-София

ПУБЛИЧНА ПОКАНА


ВЪЗЛОЖИТЕЛ:

Агенция по вписванията, ул. "Елисавета Багряна" 20, За: Венелин Иванов, България 1111, София, Тел.: 029486 102, E-mail: venelin.ivanov@registryagency.bg, Факс: 029486 194

Интернет адрес/и:

Основен адрес на възлагащия орган/възложителя: www.registryagency.bg.

Адрес на профила на купувача: www.registryagency.bg.


ОБЕКТ НА ПОРЪЧКАТА:

Доставки

КРАТКО ОПИСАНИЕ:

Доставка, при необходимост и след предварителна заявка, на резервни части за дефектирало оборудване за нуждите на Агенция по вписванията.

КОД СЪГЛАСНО ОБЩИЯ ТЕРМИНОЛОГИЧЕН РЕЧНИК (CPV):

30200000

Описание:

Компютърно оборудване и принадлежности


КОЛИЧЕСТВО ИЛИ ОБЕМ:

Осигуряване на доставки на всички необходими части за подмяна на повредена техника, съгласно техническото задание за изпълнение. Доставката се изпълнява при необходимост и след предварителна заявка от оторизирано лице от Агенция по вписванията. Стойността на поръчката е до 30 000лв. без ДДС.

ПРОГНОЗНА СТОЙНОСТ:

30000 BGN

МЯСТО НА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

Агенция по вписванията и териториалните й поделения на територията на Р България

NUTS:

BG

ИЗИСКВАНИЯ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

Изисквания към участниците: 1. Да представят списък с минимум два договора с предмет сходен с предмета на поръчката, придружени с референции за добро изпълнение. 2. Участникът да е партньор на някоя от фирмите производител на техниката посочена в Техническото задание - доказва се заверено копие на удостоверение или сертификат. В Техническата спецификация частите са посочени съобразно техниката, за който са предназначени. Кандидатите могат да предлагат оригинални части, като вложените от производителите на техниката. В случай, че частта не се произвежда и доставката не е възможна, Изпълнителят има право да предложи съвместима част, като това се описва в предложението на кандидата и се взима предвид в оценяването. При невъзможност от предоставяне на всички изброени се допуска в офертата на участникът да не са представени до 5 елемента от изброените в техническото задание части. Оферти, в които е посочена невъзможност за доставка на повече от 5 елемента няма да бъдат оценявани. Кандидатите по тази поръчка трябва да предложат гаранционен срок за доставяните части. Резервни части, за които не е изискан гаранционен срок следва да се предлагат с 12 месечен такъв. Изисквания към предлаганите от Кандидатите части: Всяка доставяна по тази поръчка част трябва да е нова, неизползвана до датата на доставката. Един кандидат може да предлага еквивалентни части за различните видове техника. Условия на доставка: Всяка доставка на части, се изпълнява от Изпълнителя на посочен от Възложителя адрес от Приложение № 1 и други заявени в последствие адреси. Доставката се извърша, срещу заявка на Възложителя – изпратена от електронна поща от посочени в договора лица представители на Възложителя.

КРИТЕРИЙ ЗА ВЪЗЛАГАНЕ:

Икономически най-изгодна оферта

ПОКАЗАТЕЛИ ЗА ОЦЕНКА НА ОФЕРТИТЕ:

Технически критерий - максимален брой точки 20. Техническата оценка представлява получените от кандидата точки съгласно Таблица 1 от методиката за определяне на комплексната оценка, приложение към документацията публикувана на профила на купувача. Финансов критерий - максимален брой точки 80. Финансовата оценка се формира от сбора на трите финансови показатели - Оц.1, Оц.2, Оц.3, определяни съгласно формулите посочени в методиката за оценка.

СРОК ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ОФЕРТИТЕ:

21/08/2012 17:30

ЕВРОПЕЙСКО ФИНАНСИРАНЕ:

НЕ

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

Достъп до документацията е осигурян на електронната страница на Агенция по вписванията, Профил на купувача.

СРОК НА ВАЛИДНОСТ НА ПУБЛИЧНАТА ПОКАНА:

21/08/2012