Версия за печат

BG-София

ПУБЛИЧНА ПОКАНА


ВЪЗЛОЖИТЕЛ:

Столична община, ул. "Московска" №33, За: Андрей Стаменов, Република България 1000, София, Тел.: 02 9377530, E-mail: astamenov@sofia.bg, Факс: 02 9377561

Място/места за контакт: ул. Париж №3, Партер, Стая №6

Интернет адрес/и:

Основен адрес на възлагащия орган/възложителя: www.sofia.bg.

Адрес на профила на купувача: www.sofia.bg.


ОБЕКТ НА ПОРЪЧКАТА:

Услуги

КРАТКО ОПИСАНИЕ:

Избор на „Технически сътрудник” за управление и изпълнение на проект: „Технологично обновление и ремонт на „Специализирана болница за активно лечение на онкологични заболявания” ЕООД - гр. София”, в изпълнение на сключен договор за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по Оперативна програма „Регионално развитие” 2007-2013г. между Столична община и МРРБ.

КОД СЪГЛАСНО ОБЩИЯ ТЕРМИНОЛОГИЧЕН РЕЧНИК (CPV):

75112100

Описание:

Услуги по управление на проекти за развитие


КОЛИЧЕСТВО ИЛИ ОБЕМ:

1."Технически сътрудник" - 1 брой със заетост 64/шестдесет и четири/ часа месечно. 2.Цената за час заетост за "Техническия сътрудник" не трябва да надвишава 9/девет/ лева без ДДС;

ПРОГНОЗНА СТОЙНОСТ:


МЯСТО НА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

На територията на София-град.

NUTS:

BG411

ИЗИСКВАНИЯ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

Изисквания за позицията "Технически сътрудник". Компетентност и квалификация: - завършено минимум средно образвание; - опит в подготовката и изпълнението на проекти по програми на ЕС; - 3 години административен опит; - умение за работа в екип; - работа с офис техника, архивиране, справки и обработка на документация; - компютърни умения – MS Office, Internet. Допълнителна квалификация и умения: - владеене на английски език ще се счита за предимство. Задължения: - Отговаря за координирането на дейностите по инвестиционния проект; - Отговаря за техническата и организационна комуникация по Проекта; - Води и регистрира входящата и изходяща кореспонденция; - Разпространява график на срещите на екипа; - Води вътрешни протоколи от работни съвещания за изпълнение на месечните дейности по Проекта и приемане на план за следващия период; - Следи за спазване на графиците за изпълнение на договорите; - Координира организирането на събитията за публичност по Проекта; - Подпомага финансовото и техническо отчитане по Проекта; - Комплектова и предоставя информация на Управляващия орган; - Изготвя протоколи от срещите, когато е необходимо; - Регистрира и архивира документацията по Проекта.

КРИТЕРИЙ ЗА ВЪЗЛАГАНЕ:

Най-ниска цена

ПОКАЗАТЕЛИ ЗА ОЦЕНКА НА ОФЕРТИТЕ:

Критерий за оценка на офертите е най-ниска цена за час заетост.

СРОК ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ОФЕРТИТЕ:

21/08/2012 12:00

ЕВРОПЕЙСКО ФИНАНСИРАНЕ:

ДА

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

1.Всяка оферта трябва да съдържа: 1.1.Административни данни (Образец №1) 1.2.Ценово предложение (Образец №2) 1.3.Декларация за липса на обстоятелства по чл.47, ал.1, т.1 от ЗОП (Образец №3-1). 1.4.Декларация за липса на обстоятелства по чл.47, ал.5 от ЗОП (Образец №3-2). 1.5.Предложение за изпълнение на поръчката (Образец №5). 1.5.Актуална автобиография на лицето кандидатстващо за позицията технически сътрудник. 1.6.Заверени копия с гриф "Вярно с оригинала" на документите, доказващи образователно-квалификационната степен на лицето кандидатстващо за позицията технически сътрудник. 1.7.Заверени копия с гриф "Вярно с оригинала" на документите, доказващи професионалния опит на лицето кандидатстващо за позицията технически сътрудник. 1.8.В случай, че участникът е юридическо лице, предложеният за технически сътрудник представя подписана декларация за съгласие и за участие в изпълнението на обществената поръчка (Образец №4). 2.Oбразци №1, №2, №3-1, №3-2, №4 и №5 са публикувани на интернет адреса на Столична община www.sofia.bg (в секцията Електронна община, раздел "Обществени поръчки и съобщения"). 3.Срокът на валидност на офертата не трябва да бъде по-кратък от 60/шестдесет/ календарни дни, считано от крайния срок за подаване на офертите. 4.Офертата в настоящата обществена поръчка се представя на български език, а документите, които са на чужд език се представят в превод на български език. 5.Офертите за участие се подават в запечатан непрозрачен плик на ул. „Московска” №33, фронт-офис, в срока указан в настоящата покана. 6.Участник, чиято оферта не отговаря на посочените в настоящата покана изисквания няма да бъде разглеждана! 7.При подписване на договора, спечелилият участник задължително представя документ за внесена гаранция за изпълнение в размер на 2% от стойността на договора без ДДС.

СРОК НА ВАЛИДНОСТ НА ПУБЛИЧНАТА ПОКАНА:

20/08/2012