Версия за печат

BG-София

ПУБЛИЧНА ПОКАНА


ВЪЗЛОЖИТЕЛ:

"Български пощи" ЕАД, ул. "Акад. Ст. Младенов" 1 , бл. 31, За: Валентина Стоянова, България 1700, София, Тел.: 02 9493112, E-mail: valentina.stoyanova@bgpost.bg, Факс: 02 8683274

Място/места за контакт: Дирекция "Информационни и комуникационни технологии"

Интернет адрес/и:

Основен адрес на възлагащия орган/възложителя: www.bgpost.bg.

Адрес на профила на купувача: www.bgpost.bg.


ОБЕКТ НА ПОРЪЧКАТА:

Услуги

КРАТКО ОПИСАНИЕ:

„Закупуване на право за ползване на корпоративен антивирусен софтуер за информационната системата на „Български пощи” ЕАД”.

КОД СЪГЛАСНО ОБЩИЯ ТЕРМИНОЛОГИЧЕН РЕЧНИК (CPV):

48000000

Описание:

Софтуерни пакети и информационни системи


КОЛИЧЕСТВО ИЛИ ОБЕМ:

Антивирусният софтуер трябва да осигурява защита на общо 5000 клиентски станции включително и сървърни системи за период от две години.

ПРОГНОЗНА СТОЙНОСТ:

66000 BGN

МЯСТО НА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

Място на изпълнение – гр. София 1700, ул. „Академик Стефан Младенов” №1, бл.31.

NUTS:

BG411

ИЗИСКВАНИЯ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

Поръчката да се изпълни при спазване изискванията на Възложителя, посочени в Техническите изисквания /Приложение№ 1/. Офертите се събират под формата на писмени предложения, изготвени в отговор на поканата на възложителя и трябва да съдържат: 2.1. Данни за лицето, което прави предложението - справка за административни сведения за участника /Приложение №3/; 2.2. Копие от документ за регистрация или единен идентификационен код съгласно чл.23 от Закона за търговския регистър. Чуждестранно юридическо лице представя еквивалентен документ, издаден от съдебен или административен орган в държавата, в която е установено. 2.3. Техническо предложение на участника за изпълнение на техническите изисквания на Възложителя /Приложение №2/ и изискванията на поканата за участие, в образеца на техническото предложение. Участникът следва да декларира и опише в свободен текст възможност за техническо и финансово обезпечаване на изпълнението на поръчката. 2.4. Ценово предложение - участникът предлага цена за изпълнение на поръчката без ДДС, в съответствие с изискванията на Възложителя съгласно образеца на ценово предложение /Приложение №4/, което задължително съдържа: 2.4.1. обща цена, без ДДС; 2.4.2. цената е твърда и не подлежи на преразглеждане за срока на договора; 2.4.3. всички грешки или пропуски при изчисляването на предлаганите от участника цени са за негова сметка. 2.5. Декларация от законния представител на участника, че приема условията на приложения към поканата проект на договор /Приложение №6/. 2.6. Срок за изпълнение на поръчката: 24 месеца от датата на сключване на договора. 2.7. Срок на валидност на офертата: не по-малко от 60 /шестдесет/ календарни дни от крайния срок за получаване на предложението. 2.8. Доставчикът на АВ (антивирус) да разполага с минимум 2 сертифицирани от производителя специалисти, за които да представи копия от техните сертификати и Декларация (или друг документ), с който доказва трудовите правоотношения с тях. 2.9. Референции за успешно реализирани проекти по доставка и имплементация на АВ в други структури със сходен или по-голям брой работни станции. 2.10. Производителят на продукта за защита да притежава валиден сертификат за Управление на качеството съгласно ISO 9001:20хх или аналогичен. Документи представяни от участника, избран за изпълнител на поръчката, при подписване на договора: 1. Гаранция за изпълнение на договора в размер на 3 % от стойността на договора. 2. Документи съгласно чл.101е от ЗОП.

КРИТЕРИЙ ЗА ВЪЗЛАГАНЕ:

Икономически най-изгодна оферта

ПОКАЗАТЕЛИ ЗА ОЦЕНКА НА ОФЕРТИТЕ:

Икономически най-изгодна оферта, при следните показатели: 1. Техническа оценка с относителна тежест: 60 % 2. Предлагана обща цена за изпълнение на поръчката: 40 %

СРОК ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ОФЕРТИТЕ:

17/08/2012 16:30

ЕВРОПЕЙСКО ФИНАНСИРАНЕ:

НЕ

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

Възложителя осигурява пълен достъп по електронен път до всички приложения на публичната покана на интернет адреса си: www.bgpost.bg, в раздел " Профил на купувача"

СРОК НА ВАЛИДНОСТ НА ПУБЛИЧНАТА ПОКАНА:

17/08/2012