Версия за печат

BG-Варна

ПУБЛИЧНА ПОКАНА


ВЪЗЛОЖИТЕЛ:

Териториална дирекция на Национална агенция за приходите Варна, гр. Варна, бул."Осми приморски полк" №128, За: Галина Стоянова, Севдарина Цанева, България 9010, Варна, Тел.: 052 360488; 052 360514, E-mail: g.stoyanova@ro03.nra.bg, Факс: 052 360950

Интернет адрес/и:

Основен адрес на възлагащия орган/възложителя: www.nap.bg.

Адрес на профила на купувача: www.nap.bg.


ОБЕКТ НА ПОРЪЧКАТА:

Услуги

КРАТКО ОПИСАНИЕ:

Техническо поддържане (профилактика и ремонт), включително подмяна на резервни части и консумативи при необходимост, на инсталации за отопление, абонатни станции и котли за отопление в административните сгради на офиси за обслужване Разград и Шумен при ТД на НАП Варна.

КОД СЪГЛАСНО ОБЩИЯ ТЕРМИНОЛОГИЧЕН РЕЧНИК (CPV):

50721000, 50720000

Описание:

Услуги по ремонт и поддържане на инсталации за отопление
Услуги по ремонт и поддържане на котли за отопление


КОЛИЧЕСТВО ИЛИ ОБЕМ:

Изпълнението на поръчката се изразява в: 1.Действия по първоначално включване на водогрейниите котели и газова инсталация в началото на отоплителния сезон, 2.Профилактика - съблюдаване за изправността на елементи и възли, което се осъществява в обем, технология и процедура; 3.Ремонт на инсталации за отопление, абонатни станции и котли - отстраняване на неоткрити при профилактиката неизправности и аварии, по сигнал на възложителя, включително и подмяна на резервни части и консумативи при необходимост; 4.Доставка на резервни части и консумативи; 5.Подмяна на консумативи, по начин, в обем и при условия посочени в приложение №1 към поканата.

ПРОГНОЗНА СТОЙНОСТ:

11000 BGN

МЯСТО НА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

Административната сграда на офис за обслужване Разград при ТД на НАП Варна, с адрес: гр. Разград, ул.”Независимост”№ 1 и административната сграда на офис за обслужване Шумен при ТД на НАП Варна, с адрес: гр. Шумен,ул.„Освобождение” № 2; ул. „Адам Мицкевич” № 1

NUTS:

BG331

ИЗИСКВАНИЯ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

Изпълнението на поръчката се изразява в предоставянето на техническо поддържане (профилактика и ремонт), включително подмяна на резервни части и консумативи при необходимост, на инсталации за отопление, абонатни станции и котли за отопление, монтирани в административните сгради на офиси за обслужване Разград и Шумен, подробно описани в приложение №2 и №3 към поканата. Участниците следва да отговарят на поставените изискванията на Възложителя към участниците и на изискванията към изпълнението посочени в приложение №1 към поканата.

КРИТЕРИЙ ЗА ВЪЗЛАГАНЕ:

Най-ниска цена

ПОКАЗАТЕЛИ ЗА ОЦЕНКА НА ОФЕРТИТЕ:

Оценката е по показател най-ниска предложена цена”. Общата стойност на техническото поддържане (профилактика и ремонт), включително подмяната на резервни части и консумативи при необходимост, на инсталациите за отопление, абонатните станции и котлите за отопление в административните сгради на офиси за обслужване Разград и Шумен при ТД на НАП Варна, за целия срок на поръчката, не може да надвишава 11000.00/ единадесет хиляди лева/ без ДДС.

СРОК ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ОФЕРТИТЕ:

23/08/2012 17:30

ЕВРОПЕЙСКО ФИНАНСИРАНЕ:

НЕ

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

НАП предоставя достъп по електронен път до поканата и приложенията към нея: 1.Приложение №1 съдържащо описание на предмета на поръчката, технически спецификации на инсталации за отопление,критерий за оценка на офертите, срок на валидност на офертите, изисквания към участниците, изисквания към изпълнението, изисквания за участие, условия за сключване на договор, 2.Приложение № 2 включващо описание на инсталация за отопление, абонатна станция и котли, монтирани в сградата на офис за обслужване Разград при ТД на НАП Варна, с адрес: гр. Разград, ул.”Независимост”№ 1 , 3.Приложение № 3 включващо описание на инсталация за отопление, абонатна станция и котли, монтирани в сградите на офис за обслужване Шумен при ТД на НАП Варна, с адрес: гр. Шумен,ул.„Освобождение” № 2 и ул. „Адам Мицкевич” № 1, 4.Образец на ценово предложение и 5.Декларация по чл.47, ал.5 от ЗОП, които могат да бъдат намерени на интернет адреса на възложителя: http://nap.bg, раздел "За НАП", "Профил на купувача" до изтичането на срока на валидност, посочен в раздел ІV от настоящата покана. Срок на валидност на офертите - 90 дни от датата на изтичане срока за получаване на офертите. Офертата се подава в посочения от Възложителя срок и се представя като писмено предложение изготвено в отговор на поканата на Възложителя, придружено с оферта за изпълнение на поръчката, ценово предложение и декларация по чл.47, ал.5 от ЗОП(съгласно приложения образец). С предложилия най-ниска цена и определен за изпълнител участник, Възложителят ще сключи договор за срок от 24 месеца : за отоплителен сезон 2012/2013г. – от 15.10.2012 – 15.05.2013г; за отоплителен сезон 2013/2014г. – от 15.10.2013 – 15.05.2014г. или до изчерпване стойността на договора.

СРОК НА ВАЛИДНОСТ НА ПУБЛИЧНАТА ПОКАНА:

16/08/2012