Версия за печат

BG-Варна

ПУБЛИЧНА ПОКАНА


ВЪЗЛОЖИТЕЛ:

Териториална дирекция на Национална агенция за приходите Варна, гр. Варна, бул."Осми приморски полк" №128, За: Цоньо Цонев, Тихомир Недялков, Севдарина Цанева, България 9010, Варна, Тел.: 052 360540; 052 360538; 052 360514, E-mail: ts.tsonev@ro03.nra.bg, Факс: 052 360950

Интернет адрес/и:

Основен адрес на възлагащия орган/възложителя: www.nap.bg.

Адрес на профила на купувача: www.nap.bg.


ОБЕКТ НА ПОРЪЧКАТА:

Доставки

КРАТКО ОПИСАНИЕ:

„Доставка на компютърни аксесоари и принадлежности за нуждите на ТД на НАП Варна и офиси за обслужване Добрич, Разград, Русе, Силистра, Търговище и Шумен”.

КОД СЪГЛАСНО ОБЩИЯ ТЕРМИНОЛОГИЧЕН РЕЧНИК (CPV):

30237200, 30237300

Описание:

Компютърни аксесоари
Компютърни принадлежности


КОЛИЧЕСТВО ИЛИ ОБЕМ:

Общата стойност на поръчката не може да надвишава 10000.00лв./ десет хиляди лева/ без ДДС.

ПРОГНОЗНА СТОЙНОСТ:

10000 BGN

МЯСТО НА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

Административната сграда на ТД на НАП Варна, гр. Варна, бул. "Осми приморски полк" №128

NUTS:

BG331

ИЗИСКВАНИЯ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

Изпълнението на поръчката се изразява в еднократна доставка по заявка на Възложителя на компютърни аксесоари и пренадлежности, подробно описани по количество и вид в приложение № 1 към поканата. Доставката се извършва до сградата на ТД на НАП Варна, като транспортът е за сметка на Изпълнителя. Гаранционния срок предложен от изпълнителя следва да е не по-малко от посочения на производителя. За доставените компютърни аксесоари и пренадлежности се подписва приемо-предавателен протокол и се издава фактура.

КРИТЕРИЙ ЗА ВЪЗЛАГАНЕ:

Най-ниска цена

ПОКАЗАТЕЛИ ЗА ОЦЕНКА НА ОФЕРТИТЕ:

Оценката по показател най-ниска предложена цена” се извършва на база предложената от участниците стойност за цялата поръчка без ДДС.

СРОК ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ОФЕРТИТЕ:

17/08/2012 17:30

ЕВРОПЕЙСКО ФИНАНСИРАНЕ:

НЕ

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

НАП предоставя достъп по електронен път до поканата и приложението към нея, съдържащо пълното описание на предмета на поръчката, техническите изисквания,критерии и начин за оценка на офертите, срокове за изпълнение, изискванията за участие, условия за сключване на договор,образец на ценово предложение, което може да бъде намерено на интернет адреса на възложителя: http://nap.bg, раздел "За НАП", "Профил на купувача" до изтичането на срока на валидност, посочен в раздел ІV от настоящата покана.Срок на валидност на офертите - 90 дни от датата на изтичане срока за получаване на офертите. Офертата се подава в посочения от възложителя срок и се представя като писмено предложение, изготвено в отговор на поканата на Възложителя.

СРОК НА ВАЛИДНОСТ НА ПУБЛИЧНАТА ПОКАНА:

10/08/2012