Версия за печат

BG-София

ПУБЛИЧНА ПОКАНА


ВЪЗЛОЖИТЕЛ:

Столична община, ул. "Московска" №33, За: инж. Олга Томова, България 1000, София, Тел.: 02 9377246, E-mail: otomova@sofia.bg, Факс: 02 9377558

Място/места за контакт: Дирекция " Обществени поръчки и концесии"

Интернет адрес/и:

Основен адрес на възлагащия орган/възложителя: www.sofia.bg.

Адрес на профила на купувача: www.sofia.bg.


ОБЕКТ НА ПОРЪЧКАТА:

Строителство

КРАТКО ОПИСАНИЕ:

Ремонт на вътрешната отоплителна инсталация в административната сграда на Столична община на ул. "Московска" № 33

КОД СЪГЛАСНО ОБЩИЯ ТЕРМИНОЛОГИЧЕН РЕЧНИК (CPV):

45331000

Описание:

Строителни и монтажни работи на отоплителни, вентилационни и климатични тръбопроводни инсталации


КОЛИЧЕСТВО ИЛИ ОБЕМ:

Съгласно КС

ПРОГНОЗНА СТОЙНОСТ:


МЯСТО НА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

гр. София, ул. "Московска" № 33

NUTS:

BG411

ИЗИСКВАНИЯ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

Минимални изисквания към участниците за изпълнение на поръчката: 1. Икономически и финансови възможности 1.1. Участниците да имат минимум 150000лв. реализиран обем от СМР, сходни с предмета на поръчката за предходната година и да представят копие от баланса и отчета за приходите и разходите за последната приключила финансова година. 2. Технически възможности 2.1. Да представят копие от Удостоверение за вписване в Централния професионален регистър на строителя за първа група строежи, II-ра категория. 3.2.2.Да са изпълнили и да представят списък с минимум 5 договора със сходен предмет, изпълнени през последните три години , с посочване на предмет, стойност, дата на сключване, срок на изпълнение и възложители, придружен от препоръки за добро изпълнение. 2.3. Да представят сертификат за въведена система за управление на качеството ISO 9001:2008 или еквивалент. 2.4.Да представят списък на персонала, включително на техническите лица отговарящи за контрола за качеството.

КРИТЕРИЙ ЗА ВЪЗЛАГАНЕ:

Икономически най-изгодна оферта

ПОКАЗАТЕЛИ ЗА ОЦЕНКА НА ОФЕРТИТЕ:

А.Предлагана цена-80т. Б.Срок за изпълнение -20т. Методика: А=(най-ниска цена/съответна цена)*80; Б=(най-краткия срок за изпълнение/съответния срок за изпълнение)*20. Комплексната оценка на всеки участник се определя както следва: К=A+Б. Максималната възможна комплексна оценка е 100точки. Участникът, чиято оферта е получила най-висока комплексна оценка, се класира на първо място, а останалите следват в низходящ ред, съгласно съответната им комплексна оценка.

СРОК ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ОФЕРТИТЕ:

10/08/2012 17:00

ЕВРОПЕЙСКО ФИНАНСИРАНЕ:

НЕ

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

Всяка оферта трябва да съдържа: 1. Административни сведения (Образец №1) 2. Предложение за изпълнение на поръчката (Образец №2) 3. Ценово предложение (Образец №3) 4.Копие от баланс и отчет за приходите и разходите за последната приключила финансова година. 5. Списък договори (Образец №4) с приложени референции от възложител за изпълнени договори 6. списък на техническите лица за изпълнение на поръчката(Образец №5) с приложени копия на дипломи 7.Копие на Удостоверение за вписване в Централния професионален регистър на строителя за първа група строежи, II категория 8.Копие на Сертификат за въведена система за управление на качеството ISO 9001:2008 или еквивалент. Oбразците и КС са публикувани на интернет адреса на Столична община www.sofia.bg (в секцията Електронна община, "Обществени поръчки и съобщения") Офертите за участие се подават в запечатан непрозрачен плик на ул. „Московска” №33, фронт-офис.Върху плика се посочва:участник,адрес за кореспонденция, телефон,факс и наименование на поръчката. При подписване на договора, задължително се представя свидетелство за съдимост; декларация по чл.47, ал.5, документ за регистрация на участника, съгласно изискванията на националното му законодателство и документ за гаранция за изпълнение в размер на 3% от стойността на договора в една от следните форми: - банкова гаранция или - парична сума, внесена по банков път на името на Столична община, Дирекция “Финанси” по една от следните сметки: Сметка в лв (BGN) IBAN: BG 72 SOMB 9130 33 33008301 BIC Code: SOMBBGSF Наименование на банката: Общинска банка, клон Врабча, ул. ''Врабча'' № Гаранцията за изпълнение се представя единствено от спечелилия участник.

СРОК НА ВАЛИДНОСТ НА ПУБЛИЧНАТА ПОКАНА:

08/08/2012