Версия за печат

BG-София

ПУБЛИЧНА ПОКАНА


ВЪЗЛОЖИТЕЛ:

Столична община, ул. "Московска" №33, За: инж. Олга Томова, България 1000, София, Тел.: 02 9377246, E-mail: otomova@sofia.bg, Факс: 02 9377558

Място/места за контакт: Дирекция " Обществени поръчки и концесии"

Интернет адрес/и:

Основен адрес на възлагащия орган/възложителя: www.sofia.bg.

Адрес на профила на купувача: www.sofia.bg.


ОБЕКТ НА ПОРЪЧКАТА:

Доставки

КРАТКО ОПИСАНИЕ:

Доставка и монтаж на стенни климатизатори по заявки от дирекции на Столична община

КОД СЪГЛАСНО ОБЩИЯ ТЕРМИНОЛОГИЧЕН РЕЧНИК (CPV):

42512200

Описание:

Стенни климатици


КОЛИЧЕСТВО ИЛИ ОБЕМ:

по заявки от дирекции на Столична община

ПРОГНОЗНА СТОЙНОСТ:


МЯСТО НА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

гр. София, Столична община

NUTS:

BG411

ИЗИСКВАНИЯ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

Поръчката да се изпълни при следните изисквания: 1. Доставка, монтаж и въвеждане в експлоатация на климатиците (сплит системи) -9000BTU, 12000 BTU или 18000 BTU-според „помещението” с цел осигуряване на нормална среда и микроклимат се извършва по заявка. 2.Климатиците предложени от участниците да отговарят на: 2.1. Да са с номинална охладителна мощност минимум 2,5 кW; 3,5 kW; 5,3 kW. 2.2. Да са термопомпени конвенциални, сплит системи(с по едно вътрешно и едно външно тяло). 2.3. Да са с коефициенти на преобразуване съответно: EER-минимум 3,50; 3,60 и 3,20 и COP-минимум 3,5; 3,60 и 3,20. 2.4. Да са за електрическо захранване- 220V, 50-60 Hz. 2.5. Да поддържат зададената температура им температура при диапозона на външната такава както следва: -за охлаждане от 0 до +42о C -за отопление от -15 до 24о C. 2.6. Енергийната ефективност да е минимум клас А по EU. Прокарването на тръбни пътища и всички необходими монтажни и демонтажни дейности свързани с пробиване на отвори и други, след прокарване на необходимите връзки, последните да бъдат възстановени в съответния цвят на помещението или фасадата. Предложените климатици да са с пълна гаранция от минимум 36 месеца, като всички дейности по спазването на гаранционните условия (профилактика, обслужване, почистване и др. са за сметка на Изпълнителя); Предложените от Изпълнителя компоненти трябва да отговарят на нормите и стандартите действащи в Република България, Задължително всеки доставен продукт да се придружава от сертификат за произход или декларация за произход и да отговарят на изискванията на Възложителя. 3.Изисквания към участниците за изпълнение на поръчката: 3.1.Да са изпълнили минимум 3 договора с предмета на поръчката през последните три години и да представят списък на договорите с посочване на цена, място, срокове на изпълнени и клиенти, придружени от препоръки за добро изпълнение. 3.2. Участникът да представи сертификат за въведена система за управление на качеството ISO 9001-2008 или еквивалент. 3.3.Участникът да представи списък на регионалните сервизни (обслужващи) центрове за гаранционно обслужване на техниката, заедно с адреси и телефонни номера. 3.4.Да представи списък на техническите лица, отговарящи за контрола на качеството.

КРИТЕРИЙ ЗА ВЪЗЛАГАНЕ:

Икономически най-изгодна оферта

ПОКАЗАТЕЛИ ЗА ОЦЕНКА НА ОФЕРТИТЕ:

А.Предлагана цена-90т. Б.Срок за доставка -10т. Методика: Оценява се средната цена предложена от всеки участник. А=(най-ниска средна цена/съответна средна цена)*90; Б=(най-краткия срок за доставка/съответния срок за доставка)*10. Комплексната оценка на всеки участник се определя както следва: К=A+Б. Максималната възможна комплексна оценка е 100точки. Участникът, чиято оферта е получила най-висока комплексна оценка, се класира на първо място, а останалите следват в низходящ ред, съгласно съответната им комплексна оценка.

СРОК ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ОФЕРТИТЕ:

30/07/2012 17:00

ЕВРОПЕЙСКО ФИНАНСИРАНЕ:

НЕ

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

Всяка оферта трябва да съдържа: 1. Административни сведения (Образец №1) 2. Предложение за изпълнение на поръчката (Образец №2), с приложени технически характеристики на предлаганите климатици и декларации. 3. Ценово предложение (Образец №3) Oбразците са публикувани на интернет адреса на Столична община www.sofia.bg (в секцията Електронна община, "Обществени поръчки и съобщения") Офертите за участие се подават в запечатан непрозрачен плик на ул. „Московска” №33, фронт-офис.Върху плика се посочва:участник,адрес за кореспонденция, телефон,факс и наименование на поръчката. При подписване на договора, задължително се представя свидетелство за съдимост, декларация по чл.47, ал.5, документ за регистрация на участника, съгласно изискванията на националното му законодателство и документ за гаранция за изпълнение в размер на 3% от стойността на договора в една от следните форми: - банкова гаранция или - парична сума, внесена по банков път на името на Столична община, Дирекция “Финанси” по една от следните сметки: Сметка в лв (BGN) IBAN: BG 72 SOMB 9130 33 33008301 BIC Code: SOMBBGSF Наименование на банката: Общинска банка, клон Врабча, ул. "Врабча'' №6 Гаранцията за изпълнение се представя единствено от спечелилия участник.

СРОК НА ВАЛИДНОСТ НА ПУБЛИЧНАТА ПОКАНА:

27/07/2012