Версия за печат

BG-София

ПУБЛИЧНА ПОКАНА


ВЪЗЛОЖИТЕЛ:

Столична община, ул. "Московска" №33, За: инж. Олга Томова, България 1000, София, Тел.: 02 9377246, E-mail: otomova@sofia.bg, Факс: 02 9377558

Място/места за контакт: Дирекция " Обществени поръчки и концесии"

Интернет адрес/и:

Основен адрес на възлагащия орган/възложителя: www.sofia.bg.

Адрес на профила на купувача: www.sofia.bg.


ОБЕКТ НА ПОРЪЧКАТА:

Доставки

КРАТКО ОПИСАНИЕ:

Доставка на офис обзавеждане за нуждите на Столична община, направление "Зелена система, екология и земеползване", дирекция "Европейски програми и проекти" и екипът на "Проект за интегриран столичен градски транспорт"

КОД СЪГЛАСНО ОБЩИЯ ТЕРМИНОЛОГИЧЕН РЕЧНИК (CPV):

39000000

Описание:

Обзавеждане (включително офис обзавеждане), мебелировка, електродомакински уреди (с изключение на осветителни тела) и продукти за почистване


КОЛИЧЕСТВО ИЛИ ОБЕМ:

по заявки от Възложителя

ПРОГНОЗНА СТОЙНОСТ:


МЯСТО НА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

гр. София, Столична община

NUTS:

BG411

ИЗИСКВАНИЯ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

Изисквания към участниците: -Да представят три броя референции и три броя сключени договори за мебелно обзавеждане за последните три години. -Каталог на предлаганите мебели с размери посочени в мм и крайни цени/с включен транспорт, монтаж и начислено ДДС/. -Изборът на цвят да не влияе върхеу окончателната стойност на изделията. Поръчката да се изпълни по приложен списък на офис мебелите. Мебелите да се изработват от ПДЧ с дебелина над 20мм и мебелен обков с произход от ЕС. Елементите за монтаж да са от метал осигуряващ разглобяване на конструкциите, без видими връзки и болтове по външните повърхности и с изискване да не променят цвета от светлината.Кантовете да са с дебелина 2мм по лицевите и скритите части, висока твърдост и износоустойчивост.

КРИТЕРИЙ ЗА ВЪЗЛАГАНЕ:

Най-ниска цена

ПОКАЗАТЕЛИ ЗА ОЦЕНКА НА ОФЕРТИТЕ:

Оценява се средната цена за всяка група от 1 до 10. Максимална оценка е 100 точки, разпределени по 10 групи, като всяка група получава максимум 10 точки;Участникът предложил най-ниската средна цена получава най-високата оценка – 10 точки /на група/. Оценките на останалите участниците се определят на база отношението на най-ниската предложена цена към цената, предложена от съответния участник по формулата Аi = най-ниска цена /съответна цена*10 ,където i е от 1 до 10, съответно за всяка група. Общата оценка А се смята по формулата: А=А1+А2+А3+А4+А5+А6+А7+А8+А9+А10 Максимална оценка е 100 точки Участникът, чиято оферта е получила най-висока оценка, се класира на първо място, а останалите следват в низходящ ред, съгласно съответната им оценка.

СРОК ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ОФЕРТИТЕ:

26/07/2012 17:00

ЕВРОПЕЙСКО ФИНАНСИРАНЕ:

НЕ

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

Всяка оферта трябва да съдържа: 1. Административни сведения (Образец №1) 2. Предложение за изпълнение на поръчката (Образец №2) 3. Ценово предложение (Образец №3) Oбразците са публикувани на интернет адреса на Столична община www.sofia.bg (в секцията Електронна община, "Обществени поръчки и съобщения") Офертите за участие се подават в запечатан непрозрачен плик на ул. „Московска” №33, фронт-офис.Върху плика се посочва:участник,адрес за кореспонденция, телефон,факс и наименование на поръчката. При подписване на договора, задължително се представят свидетелство за съдимост, декларация по чл.47, ал.5, документ за регистрация на участника, съгласно изискванията на националното му законодателство и документ за гаранция за изпълнение в размер на 3% от стойността на договора в една от следните форми: - банкова гаранция или - парична сума, внесена по банков път на името на Столична община, Дирекция “Финанси” по една от следните сметки: Сметка в лв (BGN) IBAN: BG 72 SOMB 9130 33 33008301 BIC Code: SOMBBGSF Наименование на банката: Общинска банка, клон Врабча, ул. "Врабча'' №6 Гаранцията за изпълнение се представя единствено от спечелилия участник.

СРОК НА ВАЛИДНОСТ НА ПУБЛИЧНАТА ПОКАНА:

24/07/2012