Версия за печат

BG-София

ПУБЛИЧНА ПОКАНА


ВЪЗЛОЖИТЕЛ:

Столична община, ул. "Московска" №33, За: инж. Олга Томова, България 1000, София, Тел.: 02 9377246, E-mail: otomova@sofia.bg, Факс: 02 9377558

Място/места за контакт: Дирекция " Обществени поръчки и концесии"

Интернет адрес/и:

Основен адрес на възлагащия орган/възложителя: www.sofia.bg.

Адрес на профила на купувача: www.sofia.bg.


ОБЕКТ НА ПОРЪЧКАТА:

Услуги

КРАТКО ОПИСАНИЕ:

Избор на изпълнител за "Изработване и монтаж на 12 броя информационно-указателни табели за изградените обекти от "Интегриран проект за водния сектор на гр.София"

КОД СЪГЛАСНО ОБЩИЯ ТЕРМИНОЛОГИЧЕН РЕЧНИК (CPV):

31523000, 45233290

Описание:

Светлинни фирмени и указателни табели
Работи по поставяне на указателни табели


КОЛИЧЕСТВО ИЛИ ОБЕМ:

12броя информационно-указателни табели, съгласно техническото задание и КСС.

ПРОГНОЗНА СТОЙНОСТ:

21000 BGN

МЯСТО НА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

гр. София за Обекти от "Интегриран проект за водния сектор на гр.София"

NUTS:

BG412

ИЗИСКВАНИЯ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

Изработването на информационно-указателните табели се изпълнява съгласно техническото задание, обяснителна записка работен проект, КСС и графични изображения на табелите.Табелите за обектите от компактния град - Водопровод по бул. „Черни връх, Десен Слатински колектор, Десен Перловски колектор, Продължение на Десен Владайски колектор до бул. „Бъкстон”, Продължение на Ляв Владайски колектор, Колектор Банкя - Какач, се окачват на улични стълбове, съгласно схемите за разполагане им.Табелите за обектите от извънградската част се поставят на носеща рамка,както следва: Рехабилитация на съществуващи съоръжения и внедряване на пречистване на азот и фосфор в Софийската пречиствателна станция за отпадъчни води Кубратово – на входа на СПСОВ Кубратово, кв. Бенковски; Доизграждане на канализационна помпена станция с тласкател и рехабилитация на канализационни колектори в Нови Искър – на входа на помпена станция Нови Искър; Рехабилитация на Рилския водопровод – Водна камера Симеоново – отливен канал – в землището на кв. Симеоново; Рехабилитация на Рилския водопровод в участъка след сифон 3 – в район Панчарево, с.Железница; Пречиствателна станция за питейни води „Кантон Мала църква” – на входа на станцията; Пречиствателна станция за питейни води „Пасарел” - на входа на станцията.За всяка табела е дадено графичното изображение, което съдържа името на проекта, емблемата на Европейския съюз в съответствие с графичните стандарти в Анекс 1 на Регламент на ЕК 1828/2006 и посланието: Настоящият проект спомага за намаляване на социалните и икономически различия между гражданите на Европейския съюз. Текстът е на български и английски език. Печата се върху интензивно фолио. Графичните спецификации на европейската емблема могат да бъдат намерени на интернет адреса на МОСВ - Насоки за информация и публичност на проекти.

КРИТЕРИЙ ЗА ВЪЗЛАГАНЕ:

Най-ниска цена

ПОКАЗАТЕЛИ ЗА ОЦЕНКА НА ОФЕРТИТЕ:


СРОК ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ОФЕРТИТЕ:

20/07/2012 17:00

ЕВРОПЕЙСКО ФИНАНСИРАНЕ:

ДА

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

Всяка оферта трябва да съдържа: 1. Административни сведения (Образец №1) 2. Предложение за изпълнение на поръчката (Образец №2) 3. Ценово предложение (Образец №3) с приложени КСС Oбразците, КСС, обянителната записка и графичните изображения за табелите са публикувани на интернет адреса на Столична община www.sofia.bg (в секцията Електронна община, "Обществени поръчки и съобщения") Офертите за участие се подават в запечатан непрозрачен плик на ул. „Московска” №33, фронт-офис.Върху плика се посочва:участник,адрес за кореспонденция, телефон,факс и наименование на поръчката. При подписване на договора, задължително се представя При подписване на договора, задължително се представя свидетелство за съдимост, декларация по чл.47, ал.5, документ за регистрация на участника, съгласно изискванията на националното му законодателство документ за гаранция за изпълнение в размер на 3% от стойността на договора в една от следните форми: - банкова гаранция или - парична сума, внесена по банков път на името на Столична община, Дирекция “Финанси” по една от следните сметки: Сметка в лв (BGN) IBAN: BG 72 SOMB 9130 33 33008301 BIC Code: SOMBBGSF Наименование на банката: Общинска банка, клон Врабча, ул. "Врабча'' №6 Гаранцията за изпълнение се представя единствено от спечелилия участник.

СРОК НА ВАЛИДНОСТ НА ПУБЛИЧНАТА ПОКАНА:

20/07/2012