Версия за печат

BG-София

ПУБЛИЧНА ПОКАНА


ВЪЗЛОЖИТЕЛ:

Агенция по вписванията, ул. Елисавета багряна 20, За: Младен Колев, България 1111, София, Тел.: 029486 151, E-mail: mladen.kolev@registryagency.bg, Факс: 029486 194

Интернет адрес/и:

Основен адрес на възлагащия орган/възложителя: www.registryagency.bg.

Адрес на профила на купувача: www.registryagency.bg.


ОБЕКТ НА ПОРЪЧКАТА:

Услуги

КРАТКО ОПИСАНИЕ:

Предмет: " Предоставяне на застрахователни услуги за нуждите на Агенцията по вписвания при следните обособени позиции: Обособена позиция № 1: “Застраховане на всички сгради, предоставени за безвъзмездно управление на Агенцията по вписвания” Обособена позиция № 2: “Застраховане на 21 бр. служебни автомобили, собственост на Агенцията по вписвания” Сключване на застраховки "Автокаско", "Гражданска отговорност" и " Застраховка на места в МПС" на моторните превозни средства, собственост на Агенция по вписванията, както и застраховка на недвижимите имоти предоставени за управление на Агенция по вписванията.

КОД СЪГЛАСНО ОБЩИЯ ТЕРМИНОЛОГИЧЕН РЕЧНИК (CPV):

66516000, 66515000

Описание:

Застраховка "Гражданска отговорност" на превозни средства
Услуги по застраховане на щети или загуби на имущество


КОЛИЧЕСТВО ИЛИ ОБЕМ:

Поръчката обхваща две обособени позиции: Обособена позиция № 1: “Застраховане на всички сгради, предоставени за безвъзмездно управление на Агенцията по вписвания” с прогнозна стойност в размер на 1000 /хиляда/лв. и Обособена позиция № 2: “Застраховане на 21 бр. служебни автомобили, собственост на Агенцията по вписвания” с прогнозна стойност в размер на 11 000 /единадесет хиляди/лв. без ДДС.

ПРОГНОЗНА СТОЙНОСТ:

12000 BGN

МЯСТО НА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

Р. България

NUTS:

BG

ИЗИСКВАНИЯ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

Участниците е небоходимо да отговарят на следните условия: 1. Да притежават и представят лиценз за извършване на застрахователна дейност, валиден към датата на провеждане на поръчката; 2.Да са изпълнили минимум два договора с предмет на дейност, сходен с предмета на поръчката за всяка позиция - доказва се със списък с технически възможности по образец, придружен с референции; 2. Да имат представителства в страната - прилага се съответен списък; 3. Да има ликвидационни центрове в страната - прилага се съответен списък; 4. Да има сключени договори за извършване на автосервизни услуги – доверени сервизи, и да приложи съответен списък.

КРИТЕРИЙ ЗА ВЪЗЛАГАНЕ:

Икономически най-изгодна оферта

ПОКАЗАТЕЛИ ЗА ОЦЕНКА НА ОФЕРТИТЕ:

Показатели за оценка и относителната им тежест по Обособена позиция № 1 ''Застраховане на всички сгради, предоставени за безвъзмездно управление на Агенция по вписванията'': Обща стойност на застрахователната премия /най-ниска/ - К1 – max =10т., отн. тежест - 80% Срок за изплащане на застрахователните обещетения – K2 – max =10т., отн. тежест - 20% Показатели за оценка и относителната им тежест по Обособена позиция № 2 „Застраховане на 21 бр. служебни автомобили, собственост на Агенция по вписванията: Обща стойност на застрахователната премия /най-ниска/ - К1 – max = 10т., отн. тежест – 60%, Допълнително покрити рискове и преференциални условия на застраховкитe: K2 – max = 10т., отн. тежест – 25%, Застрахователна сума / лимит на отговорност при: злополука на места в МПС - на 1бр.МПС : K3 – max = 10т., отн. тежест – 15%.

СРОК ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ОФЕРТИТЕ:

12/07/2012 17:00

ЕВРОПЕЙСКО ФИНАНСИРАНЕ:

НЕ

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

Пълен комплект с образци на необходимите документи може да се намери в профила на купувача на адрес: www.registryagency.bg

СРОК НА ВАЛИДНОСТ НА ПУБЛИЧНАТА ПОКАНА:

12/07/2012