Версия за печат

BG-София

ПУБЛИЧНА ПОКАНА


ВЪЗЛОЖИТЕЛ:

Национална агенция за приходите, бул. "Княз Ал. Дондуков" № 52, За: Росен Бъчваров - директор на дирекция "Комуникации и протокол" в ЦУ на НАП, България 1000, София, Тел.: 02 98593065, E-mail: r. bachvarov@nra.bg, Факс: 02 98593069

Място/места за контакт: гр. София, бул. "Княз Ал. Дондуков" № 52

Интернет адрес/и:

Основен адрес на възлагащия орган/възложителя: www.nra.bg.

Адрес на профила на купувача: http://portal.nap.bg/ospage?id=207.


ОБЕКТ НА ПОРЪЧКАТА:

Услуги

КРАТКО ОПИСАНИЕ:

Образователен проект "Данъци за младите"

КОД СЪГЛАСНО ОБЩИЯ ТЕРМИНОЛОГИЧЕН РЕЧНИК (CPV):

79341400

Описание:

Услуги, свързани с рекламни кампании


КОЛИЧЕСТВО ИЛИ ОБЕМ:

Максимално допустимата стойност на поръчката е в размер до 50 000лв. без ДДС.

ПРОГНОЗНА СТОЙНОСТ:

50000 BGN

МЯСТО НА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

ЦУ на НАП

NUTS:

BG

ИЗИСКВАНИЯ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

Изработването на всички продукти и информационни материали трябва да е съобразено със стандартите за корпоративна визуална идентичност на НАП. НАП придобива всички авторски права на изработените по кампанията информационни материали. Изпълнителят има право да предоставя материали по кампанията на трети лица само след разрешение от НАП. Краен срок за изпълнение на проекта - не по-късно от 30. 11. 2012 г. Приемането на изпълнението се осъществява с подписването на двустранен приемо-предавателен протокол за всеки отделен етап (фаза) от проекта, който представлява годен за ползване от възложителя резултат, съобразно комуникационния план на участника, избран за изпълнител (разработени и предоставени на възложителя информационни материали – печатни, видео-клипове и др.под.). В протокола страните описват подробно извършените до момента дейности, разработените и предадени на възложителя материали и др.под. От страна на НАП, приемо-предавателните протоколи се подписват от определения по договора координатор. Цялостното изпълнение по договора се приема с обобщен приемо-предавателен протокол.

КРИТЕРИЙ ЗА ВЪЗЛАГАНЕ:

Икономически най-изгодна оферта

ПОКАЗАТЕЛИ ЗА ОЦЕНКА НА ОФЕРТИТЕ:

Брой на комуникационни канали – 25% тежест; Брой дейности по реализиране на образователния проект – 25% тежест; Цена – 50% тежест.

СРОК ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ОФЕРТИТЕ:

16/07/2012 17:30

ЕВРОПЕЙСКО ФИНАНСИРАНЕ:

НЕ

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

НАП предоставя достъп по електронен път до приложения към поканата, съдържащи пълното описание на предмета на поръчката, изискванията към участниците и изисквания към изпълнението, условия за подаване на оферта и сключване на договор, показателите и методиката за определяне на комплексна оценка на офертите за изпълнение на поръчката, които могат да бъдат намерени на интернет адреса на възложителя: http://www.nap.bg, раздел "За НАП", "Профил на купувача".

СРОК НА ВАЛИДНОСТ НА ПУБЛИЧНАТА ПОКАНА:

16/07/2012