Версия за печат

BG-София

ПУБЛИЧНА ПОКАНА


ВЪЗЛОЖИТЕЛ:

Агенция по вписванията, ул. "Елисавета Багряна" 20, За: Младен Колев, България 1111, София, Тел.: 029486 151, E-mail: mladen.kolev@registryagency.bg, Факс: 029486 194

Интернет адрес/и:

Основен адрес на възлагащия орган/възложителя: www.registryagency.bg.

Адрес на профила на купувача: www.registryagency.bg.


ОБЕКТ НА ПОРЪЧКАТА:

Услуги

КРАТКО ОПИСАНИЕ:

Предмет: "Осигуряване на профилактика и извънгаранционно обслужване на климатизатори, собственост на АВ в страната, и на климатична и отоплителна инсталация в сградата, ползвана от ЦУ на АВ". Осигуряване на профилактика и извънгаранционно обслужване на климатична и вентилационна техника собственост на Агенция по вписванията.

КОД СЪГЛАСНО ОБЩИЯ ТЕРМИНОЛОГИЧЕН РЕЧНИК (CPV):

42512000

Описание:

Климатични инсталации


КОЛИЧЕСТВО ИЛИ ОБЕМ:

Обща прогнозна стойност на обществена поръчка с предмет „Осигуряване на профилактика и извънгаранционно обслужване на климатизатори, собственост на АВ в страната и на климатична и отоплителна инсталация в сградата, ползвана от ЦУ на АВ”, - 49 900.00 лв. /без ДДС /, от която: 1. 32 000.00 лв. /без ДДС/ за: - профилактика и извънгаранционно абонаментно обслужване на климатизатори, климатична и отоплителна инсталация за нуждите на централно управление и регионалните звена на Агенция по вписванията. 2. 17 900.00лв. /без ДДС/ за: - резервни части и консумативи /при възникнала необходимост/ по офертна цена одобрена от Възложителя; - демонтаж, монтаж и преместване /при необходимост/ по цена оферирана от Изпълнителя в изпълнение на Раздел ІІ т.1.4 от техническото задание. Ценовото предложение на участника е необходимо да се даде само и единствено за профилактика и извънгаранционно обслужване на климатизатори, собственост на АВ в страната, и на климатична и отоплителна инсталация в сградата, ползвана от ЦУ на АВ и да е в размер до 32 000лв. без ДДС. Предвидената сума в размер до 17 900лв. е за осигуряване на консумативи и резервни части при възникнала необходимост.

ПРОГНОЗНА СТОЙНОСТ:

49900 BGN

МЯСТО НА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

гр.София и териториалните звена на Агенция по вписванията

NUTS:

BG

ИЗИСКВАНИЯ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

1. Да притежава професионален опит и квалифициран екип в областта на сервизното обслужване на климатичните и отоплителни инсталации, доказан със съответен документ/диплома, сертификат и др./ 2. Да е изпълнил най-малко 2/два/ бр. договори със сходен предмет на дейност - доказва се със списък с договори придружени от референции. 3. Да притежава технически оборудвана сервизна база - доказва се с декларация свободен текст. 4. Да притежава сертификат за качество ISO 9001:2000 или еквивалентен на него /валиден към датата на подаване на офертата/ - доказва се с представяне на заверено от участника копие. 5.Удостоверения и сертификати за правоспособност, необходими за извършване на сервизно обслужване на климатични и отоплителни инсталации - представят се заверени от участника копия.

КРИТЕРИЙ ЗА ВЪЗЛАГАНЕ:

Най-ниска цена

ПОКАЗАТЕЛИ ЗА ОЦЕНКА НА ОФЕРТИТЕ:


СРОК ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ОФЕРТИТЕ:

13/07/2012 17:00

ЕВРОПЕЙСКО ФИНАНСИРАНЕ:

НЕ

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

Достъп до документацията е осигурен в профила на купувача на електронната страница на Агенция по вписванията - www.registryagency.bg

СРОК НА ВАЛИДНОСТ НА ПУБЛИЧНАТА ПОКАНА:

13/07/2012