Версия за печат

BG-София

ПУБЛИЧНА ПОКАНА


ВЪЗЛОЖИТЕЛ:

Столична община, ул. "Московска" №33, За: инж. Олга Томова, България 1000, София, Тел.: 02 9377246, E-mail: otomova@sofia.bg, Факс: 02 9377558

Място/места за контакт: Дирекция " Обществени поръчки и концесии"

Интернет адрес/и:

Основен адрес на възлагащия орган/възложителя: www.sofia.bg.

Адрес на профила на купувача: www.sofia.bg.


ОБЕКТ НА ПОРЪЧКАТА:

Услуги

КРАТКО ОПИСАНИЕ:

Избор на изпълнител за "Изработване и монтаж на 12 броя информационно-указателни табели за изградените обекти от "Интегриран проект за водния сектор на гр.София"

КОД СЪГЛАСНО ОБЩИЯ ТЕРМИНОЛОГИЧЕН РЕЧНИК (CPV):

31523000, 45233290

Описание:

Светлинни фирмени и указателни табели
Работи по поставяне на указателни табели


КОЛИЧЕСТВО ИЛИ ОБЕМ:

12броя информационно-указателни табели, съгласно техническото задание и КСС.

ПРОГНОЗНА СТОЙНОСТ:


МЯСТО НА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

гр. София за Обекти от "Интегриран проект за водния сектор на гр.София"

NUTS:

BG412

ИЗИСКВАНИЯ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

Изработването на информационно-указателните табели се изпълнява съгласно техническото задание.Табелите за обектите от компактния град - Водопровод по бул. „Черни връх, Десен Слатински колектор, Десен Перловски колектор, Продължение на Десен Владайски колектор до бул. „Бъкстон”, Продължение на Ляв Владайски колектор, Колектор Банкя - Какач, се окачват на улични стълбове, съгласно схемите за разполагане им.Табелите за обектите от извънградската част се поставят на носеща рамка,както следва: Рехабилитация на съществуващи съоръжения и внедряване на пречистване на азот и фосфор в Софийската пречиствателна станция за отпадъчни води Кубратово – на входа на СПСОВ Кубратово, кв. Бенковски; Доизграждане на канализационна помпена станция с тласкател и рехабилитация на канализационни колектори в Нови Искър – на входа на помпена станция Нови Искър; Рехабилитация на Рилския водопровод – Водна камера Симеоново – отливен канал – в землището на кв. Симеоново; Рехабилитация на Рилския водопровод в участъка след сифон 3 – в район Панчарево, с.Железница; Пречиствателна станция за питейни води „Кантон Мала църква” – на входа на станцията; Пречиствателна станция за питейни води „Пасарел” - на входа на станцията.За всяка табела е дадено графичното изображение, което съдържа името на проекта, емблемата на Европейския съюз в съответствие с графичните стандарти в Анекс 1 на Регламент на ЕК 1828/2006 и посланието: Настоящият проект спомага за намаляване на социалните и икономически различия между гражданите на Европейския съюз. Текстът е на български и английски език. Печата се върху интензивно фолио. Графичните спецификации на европейската емблема могат да бъдат намерени на интернет адреса на МОСВ - Насоки за информация и публичност на проекти.

КРИТЕРИЙ ЗА ВЪЗЛАГАНЕ:

Най-ниска цена

ПОКАЗАТЕЛИ ЗА ОЦЕНКА НА ОФЕРТИТЕ:


СРОК ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ОФЕРТИТЕ:

05/07/2012 17:00

ЕВРОПЕЙСКО ФИНАНСИРАНЕ:

ДА

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

Всяка оферта трябва да съдържа: 1. Административни сведения (Образец №1) 2. Предложение за изпълнение на поръчката (Образец №2) 3. Ценово предложение (Образец №3) с приложени КСС. Oбразците, КСС, обянителна записка и графичните изображения за табелите са публикувани на интернет адреса на Столична община www.sofia.bg (в секцията Електронна община, "Обществени поръчки и съобщения") Офертите за участие се подават в запечатан непрозрачен плик на ул. „Московска” №33, фронт-офис.Върху плика се посочва:участник,адрес за кореспонденция, телефон,факс и наименование на поръчката. При подписване на договора, задължително се представя документ за гаранция за изпълнение в размер на 3% от стойността на договора в една от следните форми: - банкова гаранция или - парична сума, внесена по банков път на името на Столична община, Дирекция “Финанси” по една от следните сметки: Сметка в лв (BGN) IBAN: BG 72 SOMB 9130 33 33008301 BIC Code: SOMBBGSF Наименование на банката: Общинска банка, клон Врабча, ул. "Врабча'' №6 Гаранцията за изпълнение се представя единствено от спечелилия участник.

СРОК НА ВАЛИДНОСТ НА ПУБЛИЧНАТА ПОКАНА:

04/07/2012