Версия за печат

BG-Варна

ПУБЛИЧНА ПОКАНА


ВЪЗЛОЖИТЕЛ:

Териториална дирекция на Национална агенция за приходите Варна, гр. Варна, бул."Осми приморски полк" №128, За: Галина Славова, инж. Галина Стоянова, Диана Христова, България 9010, Варна, Тел.: 052 360928; 052 360488; 052 360491, E-mail: g.slavova@ro03.nra.bg, Факс: 052 360950

Интернет адрес/и:

Основен адрес на възлагащия орган/възложителя: www.nap.bg.

Адрес на профила на купувача: www.nap.bg.


ОБЕКТ НА ПОРЪЧКАТА:

Доставки

КРАТКО ОПИСАНИЕ:

"Закупуване и доставка на външни гуми/летни и зимни/ за служебните автомобили на ТД на НАП Варна и структурните звена от териториалния и обхват:офис Шумен, офис Разград и Дирекция "ОУИ" Варна".

КОД СЪГЛАСНО ОБЩИЯ ТЕРМИНОЛОГИЧЕН РЕЧНИК (CPV):

34351100

Описание:

Външни гуми за леки автомобили


КОЛИЧЕСТВО ИЛИ ОБЕМ:

Общата стойност на поръчката не може да надвишава 5913.33лв./ пет хиляди деветстотин и тринадесет лева и тридесет и три стотинки/ без ДДС.

ПРОГНОЗНА СТОЙНОСТ:

5913 BGN

МЯСТО НА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

Административната сграда на ТД на НАП Варна, гр. Варна, бул. "Осми приморски полк" №128

NUTS:

BG331

ИЗИСКВАНИЯ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

Изпълнението на поръчката се изразява в еднократна доставка по заявка на Възложителя на летни и зимни гуми, подробно описани по количество и вид в приложение към поканата. Доставката се извършва до склада на Възложителя, като транспортът е за сметка на Изпълнителя. Гаранционния срок срещу производствени дефекти на доставените гуми да не е по-малко от 6/шест/ месеца.За доставените гуми се подписва приемо-предавателен протокол и се издава фактура.Техническите изисквания за летните и зимни външни гуми са съгласно раздел ІІ от приложението към поканата.

КРИТЕРИЙ ЗА ВЪЗЛАГАНЕ:

Най-ниска цена

ПОКАЗАТЕЛИ ЗА ОЦЕНКА НА ОФЕРТИТЕ:

Оценката по показател най-ниска предложена цена” се извършва на база предложената от участниците стойност за цялата поръчка без ДДС.

СРОК ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ОФЕРТИТЕ:

10/07/2012 17:30

ЕВРОПЕЙСКО ФИНАНСИРАНЕ:

НЕ

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

НАП предоставя достъп по електронен път до поканата и приложението към нея, съдържащо пълното описание на предмета на поръчката, техническа спецификация,образец на оферта, срокове за изпълнение, условия за сключване на договор, което може да бъде намерено на интернет адреса на възложителя: http://nap.bg, раздел "За НАП", "Профил на купувача" до изтичането на срока на валидност, посочен в раздел ІV от настоящата покана.Срок на валидност на офертите - 90 дни от датата на изтичане срока за получаване на офертите. Офертата се подава в посочения от възложителя срок и се представя като писмено предложение, изготвено в отговор на поканата на Възложителя.

СРОК НА ВАЛИДНОСТ НА ПУБЛИЧНАТА ПОКАНА:

03/07/2012