Версия за печат

BG-София

ПУБЛИЧНА ПОКАНА


ВЪЗЛОЖИТЕЛ:

Национална агенция за приходите, бул. "Княз Ал. Дондуков" № 52, За: Веселина Йосифова, гл. юрисконсулт в дирекция "Събиране"; Таня Христозова, ст.юрисконсулт в дирекция "Събиране", Република България 1000, София, Тел.: 02 98595011, E-mail: v.yosifova@nra.bg

Място/места за контакт: Дирекция "Събиране", ЦУ на НАП, ул. "Г. С. Раковски" № 47

Интернет адрес/и:

Основен адрес на възлагащия орган/възложителя: http://www.nap.bg/.

Адрес на профила на купувача: http://www.nap.bg/page?id=207.


ОБЕКТ НА ПОРЪЧКАТА:

Услуги

КРАТКО ОПИСАНИЕ:

Спомагателни застрахователни услуги - услуги за предоставяне на застрахователни стойности на МПС за нуждите на ТД на НАП „Големи данъкоплатци и осигурители” във връзка с дейността на публичните изпълнители при обезпечаване на публичните вземания и при прилагане на разпоредбата на чл.235, ал.3 предложение 2-ро от Данъчно-осигурителния процесуален кодекс. Удостоверението за застрахователна стойност се издава въз основа на предварителна заявка от възложителя, съобразно изискванията на §1, т.19 от ДР на ЗМДТ.

КОД СЪГЛАСНО ОБЩИЯ ТЕРМИНОЛОГИЧЕН РЕЧНИК (CPV):

66519300

Описание:

Спомагателни застрахователни услуги


КОЛИЧЕСТВО ИЛИ ОБЕМ:

Броят на издаваните удостоверения е в зависимост от нуждите на възложителя и определената по договора за възлагане на услугата максимално допустима стойност от 500 лева за срок от 12 месеца, при достигането на която договорът прекратява своето действие.

ПРОГНОЗНА СТОЙНОСТ:

500 BGN

МЯСТО НА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

За място на изпълнение на поръчката се приема адресът, на който се предават удостоверенията за застрахователна стойност на МПС на представител на ТД на НАП ГДО - гр. София, ул. "Врабча" № 23

NUTS:

BG411

ИЗИСКВАНИЯ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

В издаденото удостоверение следва да се посочва реалната стойност на автомобила, като изрично се упоменава каталогът или друг документ, който е послужил като база за изчисляване на стойността /Schwacke, DAT, Kelley Blue Book и др./. Изпълнителят следва да гарантира достоверността на предоставената в удостоверението информация и да отстоява експертните си заключения пред съответните институции. Срокът за издаване на удостоверението е не по-дълъг от 7 работни дни, считано от получаване на искането.

КРИТЕРИЙ ЗА ВЪЗЛАГАНЕ:

Най-ниска цена

ПОКАЗАТЕЛИ ЗА ОЦЕНКА НА ОФЕРТИТЕ:


СРОК ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ОФЕРТИТЕ:

26/06/2012 17:30

ЕВРОПЕЙСКО ФИНАНСИРАНЕ:

НЕ

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

Лицата, които подават оферта, следва да приложат копие на валидно разрешение/лиценз за извършване на застрахователна дейност за предмета на настоящата поръчка, издадено от компетентен орган. Оценката на офертите ще се извършва по критерия "най-ниска" цена за 1 (един) брой удостоверение за застрахователна стойност на МПС, без включен ДДС. НАП предоставя достъп по електронен път до Приложение към поканата, съдържащо пълното описание на предмета на поръчката, изискванията към участниците и изисквания към изпълнението, условия за подаване на оферта и сключване на договор, което може да бъде намерено на интернет адреса на възложителя: http://www.nap.bg, раздел "За НАП", "Профил на купувача".

СРОК НА ВАЛИДНОСТ НА ПУБЛИЧНАТА ПОКАНА:

26/06/2012