Версия за печат

BG-Банско

ПУБЛИЧНА ПОКАНА


ВЪЗЛОЖИТЕЛ:

Община Банско, пл. „Никола Вапцаров” № 1, За: Сашка Въчкова, България 2770, Банско, Тел.: 0749 88611, E-mail: obabansko@dir.bg, Факс: 0749 88633

Място/места за контакт: пл. „Никола Вапцаров” № 1

Интернет адрес/и:

Основен адрес на възлагащия орган/възложителя: www.bansko.bg.

Адрес на профила на купувача: http://www.bansko.bg/index.php/bg/.


ОБЕКТ НА ПОРЪЧКАТА:

Услуги

КРАТКО ОПИСАНИЕ:

Предмет на настоящата обществена поръчка е разработване на тръжни документации за провеждане на процедури по ЗОП за избор на изпълнители на следните обществени поръчки по проект „Рехабилитация на водоснабдителната и канализационната мрежа на град Банско с изграждане на ПСОВ”: Рехабилитация и доизграждане на ВиК мрежата на територията, разположена в източната част на гр. Банско; Проектиране и строителство на ПСОВ, ВиК мрежа западна част, външни връзки към ПСОВ и корекция на река гр. Банско; Консултантска услуга за оценяване на съответствието на инвестиционните проекти, упражняване на строителен надзор и изготвяне на технически паспорти за обекти: проектиране и строителство на ПСОВ, ВиК мрежа източна и западна част, външни връзки към ПСОВ и корекция на река Авторски надзор за под-обект „Рехабилитация и доизграждане на ВиК мрежата на територията, разположена в източната част на гр. Банско”; Одит за проект„Рехабилитация на водоснабдителната и канализационната мрежа на град Банско с изграждане на ПСОВ”; Външна техническа помощ за управление на проект„Рехабилитация на водоснабдителната и канализационната мрежа на град Банско с изграждане на ПСОВ”; Публичност по проект „Рехабилитация на водоснабдителната и канализационната мрежа на град Банско с изграждане на ПСОВ”; Канцеларски материали и оборудване за административни цели за проект „Рехабилитация на водоснабдителната и канализационната мрежа на град Банско с изграждане на ПСОВ”

КОД СЪГЛАСНО ОБЩИЯ ТЕРМИНОЛОГИЧЕН РЕЧНИК (CPV):

79421000

Описание:

Услуги по управление на проекти, без строителните


КОЛИЧЕСТВО ИЛИ ОБЕМ:

Изготвяне на пълен пакет от осем документации включително и технически спецификации за откриване и провеждане на процедурите за възлагане на обществените поръчки по проект „Рехабилитация на водоснабдителната и канализационната мрежа на град Банско с изграждане на ПСОВ”, описани в апликационната форма на проекта и графика за изпълнение на обществените поръчки, одобрен от УО на ОПОС, и бюджет на проекта. Изготвяне на съпътстваща документация: образци на заповед за назначаване на комисия, образци на протоколи на комисията, образци на декларации на членовете на комисията, образци на решение за обявяване на резултатите, образци на покани за определяне на наблюдател от Договарящия орган, покани към независими експерти, образци на уведомителни писма за резултати и други документи, регламентирани в ЗОП .

ПРОГНОЗНА СТОЙНОСТ:

59800 BGN

МЯСТО НА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

гр. Банско

NUTS:

BG413

ИЗИСКВАНИЯ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

МИНИМАЛНИ ИЗИСКВАНИЯ ЗА УЧАСТИЕ В ОБЩЕСТВЕНАТА ПОРЪЧКА: 1. Участникът (самостоятелно лице или обединение) да има реализирани приходи от договори за извършени сходни услуги (под сходни услуги се разбират услуги за разработване на тръжни документации и/или технически спецификации/задания) сумарно за последните три години (2009, 2010 и 2011 г.) минимум от 120 000 (сто и двадесет хиляди) лева. 2. Участникът трябва да е изпълнил минимум 2 /два/ договора през последните три години (2009, 2010 , 2011) със същия или сходен предмет (услуги за разработване на тръжни документации и технически спецификации/задания). 3. Участникът да има въведена система за управление на качеството и да е сертифициран от акредитиран сертификационен орган по ISO 9001:2008 или еквивалент. 4. Участникът трябва да разполага с ключови експерти с приложени автобиографии по образец, документи доказващи изискваните образование, професионална квалификация и умения (дипломи, сертификати за специализации, удостоверения от курсове с професионална насоченост) и професионален опит: копия от трудова/служебна книжка, трудови договори; за лицата работещи/ работили по граждански договори - копие от гражданските договори; препоръки (референции) и/или приемо-предавателни протоколи. Необходимите експерти трябва да имат следния профил: Ръководител екип Предложеният от участника ръководител екип трябва да има квалификация и професионален опит, както следва: •висше образование (минимална образователна степен „магистър” по право или еквивалент); •общ трудов стаж минимум 10 години; •специфичен професионален опит в работа свързана с разработване на тръжни документации и участие в оценителни комисии на обществени поръчки финансирани от фондовете на ЕС. Юрист Предложеният от участника юрист трябва да има квалификация и професионален опит, както следва: •висше образование (минимална образователна степен „магистър” по право или еквивалент); •общ трудов стаж минимум 5 години; •специфичен професионален опит в работа свързана с разработване на тръжни документации и участие в оценителни комисии на обществени поръчки финансирани от фондовете на ЕС. ВиК инженер Предложеният от участника ВиК инженер трябва да има квалификация и професионален опит, както следва: •висше образование (минимална образователна степен инженер специалност водоснабдяване и канализация или еквивалент); •общ трудов стаж минимум 10 години; •специфичен професионален опит в работа свързана с проектиране на ВиК на поне един проект финансиран от фондовете на ЕС. Експерт Публичност •висше образование (минимална образователна степен „магистър” връзки с обществеността, журналистика, хуманитарни науки или мениджмънт или еквивалент); •общ трудов стаж минимум 5 години; •специфичен професионален опит в работа свързана с управлението на комуникационни проекти, – участие в изпълнението на минимум 5 договора свързани с организиране на мерки за инф. и публичност, финансирани от фондовете на ЕС.

КРИТЕРИЙ ЗА ВЪЗЛАГАНЕ:

Икономически най-изгодна оферта

ПОКАЗАТЕЛИ ЗА ОЦЕНКА НА ОФЕРТИТЕ:

(П1) Организация и методология - техническо предложение за изпълнение на поръчката в съответствие с изискванията на Възложителя, заложени в Техническото задание, експертна оценка – максимална оценка 35 точки; (П2) Предложена от участника крайна цена в лева без ДДС – максимална оценка 15 точки. Указания за определяне на оценката по всеки показател: I. (П1) Организация и методология - техническо предложение за изпълнение на проекта в съответствие с изискванията на Възложителя, заложени в Техническо задание– максимална оценка 35 точки. По този показател ще се извършва оценка на съответствието на предложеното от участника подробно описание на организацията и методологията на работа с указанията на Възложителя за изготвянето му, съобразно целите и дейностите на договора, изложени в Техническото задание. За покриването на критерия ще се дава оценка до 35 точки, която е сбор от точките по следните подпоказатели: 1. Обосновка на участника (П 1.1) - до 10 точки 2. Стратегия на участника (П 1.2) - до 25 точки П1 = П 1.1 + П 1.2 Организация и методология Обосновка на участника (П 1.1) До 10 Описание на изпълнението на основните въпроси (ключовите моменти), свързани с постигането на целите на договора до 5 т. Обяснение на индентифицираните предпоставки (допускания) и рискове, оказващи влияние върху изпълнението на договора до 5 т. Стратегия на участника (П 1.2) До 25 т • Описание на предлагания подход за изпълнение на услугата до 5 т. • Списък и описание на дейностите, необходими за постигане целите на поръчката и на изискванията на Техническата спецификация/Техническото задание до 5 т. • Описание на очакваните резултати от услугата и на начините за постигането им до 5 т. • Методи и инструменти за изпълнение на услугата до 5 т. • Съответствие на разпределението на задачите и отговорностите между експертите във връзка с изпълнение на дейностите до 5 т. (П2) = минимална предложена цена/цена, предложена от участника х (15 точки), където „минималната предложена цена” е най-ниската предложена цена от участник, допуснат до участие и класиране; „цената, предложена от участника” е цената, предложена от съответния участник, съгласно ценовата му оферта (в лева). Ценовото предложение се оценява с оценка Oц, която се формира при спазване на следната формула: Минимална предложена цена Оц = ______________________ х 15 Предлагана цена Комплексната оценка (КО) на офертата на участника се изчислява по формулата: (КО) = (П1)+ (П2) КО има максимална стойност 50 точки.

СРОК ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ОФЕРТИТЕ:

22/06/2012 10:00

ЕВРОПЕЙСКО ФИНАНСИРАНЕ:

ДА

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

Документацията за участие може да бъде предоставена безплатно на хартиен носител на адрес - гр. Банско, пл. „Никола Вапцаров” № 1 не по-късно от деня и часа, посочени в Публичната покана, или да се изтегли от сайта на Община Банско www.bansko.bg в "Конкурси, търгове и обяви". При поискване от заинтересованото лице, възложителя е длъжен да я изпрати за сметка на лицето, отправило искането.

СРОК НА ВАЛИДНОСТ НА ПУБЛИЧНАТА ПОКАНА:

21/06/2012