Версия за печат

BG-София

ПУБЛИЧНА ПОКАНА


ВЪЗЛОЖИТЕЛ:

Столична община, ул. "Московска" №33, За: инж. Олга Томова, България 1000, София, Тел.: 02 9377246, E-mail: otomova@sofia.bg, Факс: 02 9377558

Място/места за контакт: Дирекция " Обществени поръчки и концесии"

Интернет адрес/и:

Основен адрес на възлагащия орган/възложителя: www.sofia.bg.

Адрес на профила на купувача: www.sofia.bg.


ОБЕКТ НА ПОРЪЧКАТА:

Строителство

КРАТКО ОПИСАНИЕ:

Ремонтни дейности по ВиК и Електро в сградата на 91НЕГ "Проф. К.Гълъбов", район "Възраждане"

КОД СЪГЛАСНО ОБЩИЯ ТЕРМИНОЛОГИЧЕН РЕЧНИК (CPV):

45000000

Описание:

Строителни и монтажни работи


КОЛИЧЕСТВО ИЛИ ОБЕМ:

Съгласно КСС по част ВиК и Електро

ПРОГНОЗНА СТОЙНОСТ:


МЯСТО НА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

гр. София, 91НЕГ

NUTS:

BG411

ИЗИСКВАНИЯ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

Минимални изисквания към кандидатите:1. Да са вписани в Централен професионален регистър на строителя за строежи III-V-та категория.2.Да са изпълнили 2договора с предмета на поръчката и да представят референции за тях, издадени на името на фирмата.3.Да представят списък на техническите лица, отговарящи за изпълнението на поръчката, в който да има минимум едно лице с техническо образование по част ВиК и едно лице по част електро, с приложени дипломи.

КРИТЕРИЙ ЗА ВЪЗЛАГАНЕ:

Икономически най-изгодна оферта

ПОКАЗАТЕЛИ ЗА ОЦЕНКА НА ОФЕРТИТЕ:

1.А) Цена на поръчката -80т. 2.Б)Срок за изпълнение - 20т. Методика: А= (най-ниската цена/съответната цена)*80 Б= (най-краткия срок за изпълнение/съответния срок за изпълнение) *20 Комплексна оценка на всеки участник се определя както следва: К=А+Б Максималната възможна комплексна оценка е 100 точки. Участникът, чиято оферта е получила най-висока комплексна оценка, се класира на първо място, а останалите следват в низходящ ред, съгласно съответната им комплексна оценка.

СРОК ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ОФЕРТИТЕ:

14/05/2012 17:00

ЕВРОПЕЙСКО ФИНАНСИРАНЕ:

НЕ

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

Всяка оферта трябва да съдържа: 1. Административни сведения (Образец №1) 2. Предложение за изпълнение на поръчката (Образец №2) 3. Ценово предложение (Образец №3) 4. Списък договори (Образец №4) с приложени две референции от възложител за изпълнени договори 5. Списък на техническите лица за изпълнение на поръчката(Образец №5) с приложени копия на дипломи 6. Декларация за минимална цена на труда в строителството (Образец № 6) 7.Копие на Удостоверение за вписване в Централния професионален регистър на строителя за строежи III-V категория Oбразците и КСС са публикувани на интернет адреса на Столична община www.sofia.bg (в секцията Електронна община, Профил на купувача/Обществени поръчки) Офертите за участие се подават в запечатан непрозрачен плик на ул. „Московска” №33, фронт-офис.Върху плика се посочва:участник,адрес за кореспонденция, телефон,факс и наименование на поръчката. При подписване на договора, задължително се представя документ за гаранция за изпълнение в размер на 3% от стойността на договора в една от следните форми: - банкова гаранция или - парична сума, внесена по банков път на името на Столична община, Дирекция “Финанси” по една от следните сметки: Сметка в лв (BGN) IBAN: BG 72 SOMB 9130 33 33008301 BIC Code: SOMBBGSF Наименование на банката: Общинска банка, клон Врабча, ул. ''Врабча'' № Гаранцията за изпълнение се представя единствено от спечелилия участник.

СРОК НА ВАЛИДНОСТ НА ПУБЛИЧНАТА ПОКАНА:

14/05/2012