Версия за печат

BG-София

ПУБЛИЧНА ПОКАНА


ВЪЗЛОЖИТЕЛ:

Министерство на образованието, младежта и науката, бул. "Княз Дондуков" № 2А, За: Евгения Костадинова, Ганка Илиева, Република България 1000, София, Тел.: 02 9217675, E-mail: g.ilieva@mon.bg

Място/места за контакт: бул. "Княз Дондуков" № 2А

Интернет адрес/и:

Основен адрес на възлагащия орган/възложителя: http://www.mon.bg.

Адрес на профила на купувача: http://www.mon.bg.


ОБЕКТ НА ПОРЪЧКАТА:

Услуги

КРАТКО ОПИСАНИЕ:

Услуга с предмет: "Наемане на лек автомобил"

КОД СЪГЛАСНО ОБЩИЯ ТЕРМИНОЛОГИЧЕН РЕЧНИК (CPV):

60171000

Описание:

Услуги по даване под наем на леки автомобили с водач


КОЛИЧЕСТВО ИЛИ ОБЕМ:

до изчерпване на стойността по договора, но не по-вече от 22750 лева без ДДС.

ПРОГНОЗНА СТОЙНОСТ:

22750 BGN

МЯСТО НА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

Република България

NUTS:

BG

ИЗИСКВАНИЯ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

За отчитане на предоставената услуга Изпълнителят изготвя периодично Протокол, съдържащ финансов отчет, който включва изразходените средства за : 1. брой дни за наемане на автомобила, 2. брой дни за наемане на шофьора, 3. брой нощувки ( ако има такива), 4. пробег в километри и изразходвано гориво. Условията и сроковете за плащанията на предоставената услуга, както и образеца на протокола се уговарят с договора. Дължимите суми се превеждат по банков път по сметката на Изпълнителя. Дейността по предоставянето на услугата приключва с изчерпването на посочената стойност по договора. В случай че наетият лек автомобил е ползван в максималния размер километри (35000) и се е реализирала икономия на средства за разликата до стойността на договора, средствата могат да се оползотворят като се увеличат километрите пробег на наемането на лекия автомобил - над заложените 35 000 км. Минимални изисквания към технически характеристики на наемания лек автомобил Лек автомобил – производство след 2007 г. • Работен обем на двигателя – до 2000 куб.см; • Максимална мощност на двигателя – мин. 90 к.с. • Комбиниран разход на гориво до 7л./100 км. • Механична скоростна кутия; Безопасност • Антиблокираща спирачна система; • Дискови спирачки за всички колела; • Система за контрол на устойчивостта на автомобила • Въздушни възглавници за предните седалки; Оборудване • Брой места – 4+1 • Климатична система • Електрически регулируеми странични стъкла; • Гуми - според сезона • Резервна гума; • Централно заключване с дистанционно управление; • Аудиосистема със CD; • Алармена система Гаранционно обслужване – включено в цената на офертата за целия период на предоставяне на услугата Екологична норма – Euro 4 Застраховки – Гражданска отговорност, Aвтокаско и застраховка на местата в автомобила, включени в цената на офертата за целия период на предоставяне на услугата. Щети по МПС-то – при възникнали щети по МПС-то разходите се поемат от застраховката или Изпълнителя, Възложителят (МОМН) не дължи обезщетение. Автопарк - за обезпечаване нормалното изпълнение на дейността Изпълнителят трябва да разполага с поне два автомобила в наличност, които да могат при необходимост да бъдат взаимозаменяеми. Изпълнението на изискванията към технически характеристики на наемания лек автомобил се доказва с документацията, съпровождаща конкретния лек автомобил, който се предлага за наемане. Срок на валидност на офертите - 30 календарни дни.

КРИТЕРИЙ ЗА ВЪЗЛАГАНЕ:

Най-ниска цена

ПОКАЗАТЕЛИ ЗА ОЦЕНКА НА ОФЕРТИТЕ:


СРОК ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ОФЕРТИТЕ:

11/05/2012 17:00

ЕВРОПЕЙСКО ФИНАНСИРАНЕ:

ДА

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

І. Участникът следва да представи документи за наличието на : 1. Застраховки – Гражданска отговорност, Aвтокаско и застраховка на местата в автомобила, включени в цената на офертата за целия период на предоставяне на услугата. 2. Автопарк - за обезпечаване нормалното изпълнение на дейността Изпълнителят трябва да разполага с поне два автомобила в наличност, които да могат при необходимост да бъдат взаимозаменяеми. Изпълнението на изискванията към технически характеристики на наемания лек автомобил се доказва с документацията, съпровождаща конкретния лек автомобил, който се предлага за наемане. ІІ.Посочената прогнозна стойност включва: - наем на лек автомобил; - осигуряване на шофьор от страна на Изпълнителя; - нощувки на наемания шофьор (предвид т.1.3. прогнозният брой нощувки е 100 като Възложителят може да осигури резервация за нощувка на цена 45 лв. с ДДС); - гориво за пробег - до 35 000 км. ІІІ. Срок на изпълнение – в рамките на срока на изпълнение на проект BG051PO001-4.3.02 „Система за кариерно ориентиране в училищното образование“ по ОП „Развитие на човешките ресурси“. Проектът към настоящия момент е със срок на изпълнение - 31.10.2013 г. ІV. Щети по МПС-то – при възникнали щети по МПС-то разходите се поемат от застраховката или Изпълнителя, Възложителят (МОМН) не дължи обезщетение.

СРОК НА ВАЛИДНОСТ НА ПУБЛИЧНАТА ПОКАНА:

09/05/2012