Версия за печат

BG-София

ПУБЛИЧНА ПОКАНА


ВЪЗЛОЖИТЕЛ:

Министерство на образованието, младежта и науката, бул."Княз Дондуков" №2А, За: Дарина Панайотова, Ели Тричкова, Република България 1000, София, Тел.: 02 9217438; 02 9217539, E-mail: dpanayotova@mon.bg

Място/места за контакт: дирекция ОКИ

Интернет адрес/и:

Адрес на профила на купувача: http://www.mon.bg.


ОБЕКТ НА ПОРЪЧКАТА:

Услуги

КРАТКО ОПИСАНИЕ:

Отпечатване на свитъци за белова и листове за отговор с бланка, включително доставка на ролна хартия, необходими за провеждане на Държавните зрелостни изпити през сесия май-юни 2012 г.

КОД СЪГЛАСНО ОБЩИЯ ТЕРМИНОЛОГИЧЕН РЕЧНИК (CPV):

22000000

Описание:

Печатни материали и свързани с тях продукти


КОЛИЧЕСТВО ИЛИ ОБЕМ:

Прогнозен тираж за печат на задължителни и по желание ДЗИ от около 120 900 броя и обем от 12 страници на всеки комплект, за следните предмети - Български език и литература, Математика, История и цивилизация, География и икономика и Философски цикъл. Прогнозен тираж за печат на задължителни и по желание ДЗИ от 32 315 броя и обем от 8 страници на всеки комплект, за следните предмети - Физика и астрономия, Химия и опазване на околната среда, Биология и здравно образование, Английски език, Руски език, Немски език, Испански език, Френски език и Италиански език.

ПРОГНОЗНА СТОЙНОСТ:

59900 BGN

МЯСТО НА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

Република България, София

NUTS:

BG411

ИЗИСКВАНИЯ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

За доказване на техническите възможности на участниците, следва да бъдат представени следните документи: - доказателства за отпечатване документи, предназначени за оптическо четене, т.нар. OCR технология, която дава възможност за разпознаване на прочетената информация и идентифициране на даден продукт – минимум 3 референции от предишни Възложители; - доказателства за вида, функционалността и капацитета на машините, необходими за изпълнение на поръчката - подробно описани и гарантиращи срока за изпълнение на поръчката; - сертификат ISO 9001.

КРИТЕРИЙ ЗА ВЪЗЛАГАНЕ:

Най-ниска цена

ПОКАЗАТЕЛИ ЗА ОЦЕНКА НА ОФЕРТИТЕ:


СРОК ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ОФЕРТИТЕ:

06/04/2012 17:00

ЕВРОПЕЙСКО ФИНАНСИРАНЕ:

НЕ

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

Списък – декларация /свободен текст/ за техническите лица, които ще отговарят за извършването на услугата, предмет на поръчката; Участниците посочват в офертите си в какъв срок, могат да извършат услугата. Този срок не може да бъде по – дълъг от 7(седем) дни. Офертата се представя в запечатан непрозрачен плик от кандидата или от упълномощен от него представител лично или по пощата с препоръчано писмо с обратна разписка. Върху плика участникът посочва адрес за кореспонденция, телефон и по възможност факс и електронен адрес; Всички документи в офертата следва да бъдат написани на български език, на компютър или пишеща машина без поправки и/или изтривания; Офертата с ценовото предложение се попълва и се подписва от законния представител на участника или упълномощено от него лице; Към офертата следва да се приложат още и: Копие от документа за регистрация или единен идентификационен код, съгласно чл.23 от Закона за търговски регистър; Удостоверение за актуално състояние.

СРОК НА ВАЛИДНОСТ НА ПУБЛИЧНАТА ПОКАНА:

06/04/2012