Версия за печат

BG-Карнобат

ПУБЛИЧНА ПОКАНА


ВЪЗЛОЖИТЕЛ:

община Карнобат, бул. "България" № 12, За: Маргарита Георгиева; инж. Златина Димитрова, Република България 8400, Карнобат, Тел.: 0559 29126; 0559 29116, E-mail: Karnobat@mail.bg, Факс: 0559 27165

Интернет адрес/и:

Основен адрес на възлагащия орган/възложителя: http://karnobat.acstre.com.

Адрес на профила на купувача: http://karnobat.acstre.com.


ОБЕКТ НА ПОРЪЧКАТА:

Услуги

КРАТКО ОПИСАНИЕ:

Изготвяне на технически проект, който ще включва следните части: 1.Част Архитектура: Архитектурно заснемане на фасади, покрив и вътрешни помещения. 2.Част: Строителна конструкция – покрив – съществуващо положение и мерки; 3.Спецификация на външна дограма. 3.ПСД за обект, находящ се в УПИ І - отреден за болница от кв. 15 по плана на гр. Карнобат, представляващ масивна сграда - болница на три етажа, с ЗП 3500 кв. м.

КОД СЪГЛАСНО ОБЩИЯ ТЕРМИНОЛОГИЧЕН РЕЧНИК (CPV):

71200000

Описание:

Архитектурни и свързани с тях услуги


КОЛИЧЕСТВО ИЛИ ОБЕМ:

Архитектурно заснемане на сграда с РЗП 10500 кв. м.

ПРОГНОЗНА СТОЙНОСТ:

23000 BGN

МЯСТО НА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

гр. Карнобат, ул. "Москва" и ул. "Стара планина", УПИ І - отреден за болница, кв. 15

NUTS:

BG34

ИЗИСКВАНИЯ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

Изисквания за изпълнение на поръчката: 1. Работите, предмет на възлагане да бъдат изпълнени в съотвествие с действащото законодателство - ЗУТ и подзаконовите нормативни актове по прилагането му. 2.Лицата да притежават пълна проектантска правосопособност по Част Архитектура и Част Конструкции 3. Лицата да притежават валидна застраховка за професионална отговорност по чл. 171 от ЗУТ 4.Срок за изпълнение - до 10 работни дни от подписване на договор.

КРИТЕРИЙ ЗА ВЪЗЛАГАНЕ:

Икономически най-изгодна оферта

ПОКАЗАТЕЛИ ЗА ОЦЕНКА НА ОФЕРТИТЕ:

1.Цена 2.Срок за изпълнение

СРОК ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ОФЕРТИТЕ:

19/03/2012 17:00

ЕВРОПЕЙСКО ФИНАНСИРАНЕ:

НЕ

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

Допълнителна информация и документи, свързани с поръчката са предоставени на Интернет адреса, посочен в публичната покана. І.Изисквания към участниците: Офертата се представя в Център за административно-информационно обслужване и местни приходи (ЦАИОМП) при община Карнобат в срок до 17,00 часа на 19.03.2012 г., в непрозрачен, запечатан плик, с посочен адрес за кореспонденция и по възможност телефон, факс и електронен адрес. Адрес: община Карнобат, Център за административно-информационно обслужване и местни приходи, бул. „България” № 11, гр. Карнобат, п. код 8400 За участие в процедура по чл. 14, ал. 3, т. 2 от ЗОП за определяне на изпълнител по договор с предмет: „Изготвяне на технически проект за сграда на "МБАЛ-Карнобат" ЕООД и "Медицински център І-Карнобат” ЕООД във връзка с кандидатстване за финансиране по „Международен фонд Козлодуй“ – Мярка 3 „Високо приоритетна линия за енергийна ефективност за общински сгради”. Представената оферта трябва да съдържа: 1.Административни сведения за участника. 2. Регистрационни документи на участника: единен идентификационен код съгласно чл. 23 от Закона за търговския регистър – заверено копие. 3.Декларации за липсата на обстоятелствата по чл.47, ал.1, ал. 2 и ал. 5 от ЗОП. 4.Заверено копие на валидна застраховка за професионална отговорност по чл.171 от ЗУТ. 5.Заверени копия на удостоверения за пълна проектантска правоспособност по Част Архитектура и Част Конструкции 6.Оферта за изпълнение, включваща: цена за изпълнение на поръчката, без включен ДДС, срок за изпълнение на поръчката, срок на валидност на офертата - не по-малко от 60 (шестдесет) календарни дни, считано от крайния срок за приемане на офертите.

СРОК НА ВАЛИДНОСТ НА ПУБЛИЧНАТА ПОКАНА:

19/03/2012