Версия за печат

BG-гр.Ловеч

ПУБЛИЧНА ПОКАНА


ВЪЗЛОЖИТЕЛ:

"В и К" АД - гр. Ловеч, ул."Райна Княгиня" Nо 1-А, За: Марина Бороджиева, Република България 5500, гр.Ловеч, Тел.: 068 651142, E-mail: m.borodjieva@wss-lovech.bg, m.borodjieva@gmail.com, Факс: 068 651113

Място/места за контакт: "В и К" АД - гр. Ловеч

Интернет адрес/и:

Основен адрес на възлагащия орган/възложителя: http://www.wss-lovech.bg/.

Адрес на профила на купувача: http://www.wss-lovech.bg/.


ОБЕКТ НА ПОРЪЧКАТА:

Доставки

КРАТКО ОПИСАНИЕ:

В предмета на обществената поръчка се включва доставка на автомобилни и индустриални гуми за нуждите на „ВиК“ АД, гр.Ловеч.

КОД СЪГЛАСНО ОБЩИЯ ТЕРМИНОЛОГИЧЕН РЕЧНИК (CPV):

34350000

Описание:

Външни гуми с лек и тежък режим на експлоатация


КОЛИЧЕСТВО ИЛИ ОБЕМ:

Обема на извършените доставки в рамките на срока на договора около 33 000,00 лв. без ДДС.

ПРОГНОЗНА СТОЙНОСТ:

33000 BGN

МЯСТО НА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

Изпълнителя извършва доставката на гуми франко склада на Възложителя - адрес: гр.Ловеч, ул.”Баховско шосе” , Централната складовата база на „В и К” АД в гр. Ловеч

NUTS:

BG315

ИЗИСКВАНИЯ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

1.Технически характеристики: Съгласно Техн. с-ция. 2.Срок за изпълнение на поръчка - 12 месеца считано от датата на сключване на договора. 3. Изискванията към предмета на доставката: - Количеството и видовете на извършените доставки на стоки е съобразно нуждите на Възложителя; -Участника следва да предложи срок в дни за изпълнение на всяка доставка; -Участника следва да предложи срок в дни за подмяна на некачествена и увредена стока за своя сметка; -Участника следва да предложи гаранционен срок в месеци на доставените стоки - не по- малко от 12 месеца; 4.Изисквания към цена, начин и срок на плащане: -Участникът следва да предложи ед. цена на предлаганите стоки без ДДС съгласно Ценова таблица- по образец за всички видове стоки, включващи всички разходи необходими за извършване на доставката франко склада на Възложителя. - Участника следва да предложи срок в дни за заплащане на всяка отделна доставка; 5.Изисквания към участниците: - Участниците да представят: данни за лицето, което прави предложението; предложение за изпълнение на поръчката; съгласно изискванията на Възложителя; ценово предложение; срок на валидност на офертата. 6.Изисквания към оферта и указания за попълването и: - Съдържанието на офертата се представя в запечатан непрозрачен плик. -Офертите на участниците ще се приемат всеки работен ден от 8:00-12:00 ч. и от 13:00 до 17:00 ч. в предвидения от Възложителя срок, в деловодството на "ВиК" АД, гр.Ловеч, ул."Райна Княгиня" №1-А, стая № 204. - Срок на валидност на офертите- 60 календарни дни, считано от крайния срок за получаване на офертите. - Указания за попълване на офертата: а) Всички документи в офертата следва да бъдат попълнени без корекции, подпечатани и подписани от представляващия участника съгласно ЕИК или от упълномощено от него лице. б) Приложените копия на документи да бъдат заверени за вярност /гриф „вярно с оригинала”, подпис и свеж печат на участника/, заверява се всяка страница. - Съдържание на офертата: Оферта - образец,Ценова таблица -по образец,Пълномощно на лицето, оправомощено да представлява участника изрично в тази процедура, когато той не се представлява от лицата, посочени със съответните пълномощия по ЕИК.

КРИТЕРИЙ ЗА ВЪЗЛАГАНЕ:

Най-ниска цена

ПОКАЗАТЕЛИ ЗА ОЦЕНКА НА ОФЕРТИТЕ:


СРОК ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ОФЕРТИТЕ:

16/03/2012 17:00

ЕВРОПЕЙСКО ФИНАНСИРАНЕ:

НЕ

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

Допълнителна информация и документи свързани с поръчката, могат да бъдет получени на посочения интернет адрес http://www.wss-lovech.bg/, Раздел "Обществени поръчки". Критерий за възлагане „ най-ниска цена“. За целите на настоящата обществена поръчка за „най-ниска цена“ се приема получената най – висока оценка - В, която представлява сбора от оценките на всички видове гуми: В = С1 + С2 + С3 +……….+ С51 + С52+ С53 Оценката за всяка гума се изчислява по формулата: С = (Ц(min)/Ц(i)) х 100, където: Ц(min) – е предложена минимална ед. цена без ДДС за гума; Ц (i) – е предложена ед.цена без ДДС за гума от съответния оценяван участник; За изпълнител на поръчката ще се определи оферентът, чиято оценка е най-висока спрямо предложенията на останалите участници. Оферта, която не отговаря на изискванията на Възложителя ще бъде отстранена от участие.

СРОК НА ВАЛИДНОСТ НА ПУБЛИЧНАТА ПОКАНА:

16/03/2012