"Доставка на хранителни продукти за нуждите на студентските столове и Университетски център „Бачиново“ при ЮЗУ „Неофит Рилски““ по три обособени позиции |
|
15000000 |
|
Предмет за възлагане на обществената поръчка чрез открита процедура е: „Доставка на хранителни продукти за нуждите на студентските столове и Университетски център „Бачиново“ при ЮЗУ „Неофит Рилски““ по три обособени позиции: № 1. Сладкарски изделия, № 2. Сушени плодове и № 3. Ядки |
II.1.5) Прогнозна обща стойност 2 51470.50 BGN (за рамкови споразумения или динамични системи за покупки - прогнозна обща максимална стойност за цялата продължителност на рамковото споразумение или на динамичната система за покупки) |
II.1.6) Информация относно обособените позиции
|
|
|
|
|
II.2) Описание 1
Сладкарски изделия |
1 |
II.2.2) Допълнителни CPV кодове 2 15842300 15812200 15812000
|
II.2.3) Място на изпълнение BG413
ЮЗУ "Неофит Рилски" - Благоевград, Студентски столове и Университетски център "Бачиново" | Периодични доставки на сиропирани сладкарски изделия, сухи сладкарски изделия, десертни кремове и торти, в рамките на посочените артикули в техническата спецификация и прогнозните количества в ценовото предложение – Приложение към документацията за обществена поръчка. | |
НЕ |
|
|
|
|
|
II.2.6) Прогнозна стойност 50245.00 BGN (за рамкови споразумения или динамични системи за покупки - прогнозна обща максимална стойност за цялата продължителност на тази обособена позиция)
|
II.2.7) Продължителност на поръчката, рамковото споразумение или динамичната система за покупки 12
|
II.2.9) Информация относно ограничение за броя на кадидатите, които ще бъдат поканени (с изключение на открити процедури)
или  / 
|
II.2.10) Информация относно вариантите
|
II.2.11) Информация относно опциите
|
II.2.12) Информация относно електронни каталози НЕ
|
II.2.13) Информация относно средства от Европейския съюз
|
|
|
II.2) Описание 1
Сушени плодове |
2 |
II.2.2) Допълнителни CPV кодове 2 15332410
|
II.2.3) Място на изпълнение BG413
ЮЗУ "Неофит Рилски" - Благоевград, Студентски столове и Университетски център "Бачиново" | Периодични доставки на стафиди, фурми, сушени кайсии, сушени смокини, сушени сини сливи, в рамките на посочените артикули в техническата спецификация и прогнозните количества в ценовото предложение – Приложение към документацията за обществена поръчка. | |
НЕ |
|
|
|
|
|
II.2.6) Прогнозна стойност 350 BGN (за рамкови споразумения или динамични системи за покупки - прогнозна обща максимална стойност за цялата продължителност на тази обособена позиция)
|
II.2.7) Продължителност на поръчката, рамковото споразумение или динамичната система за покупки 12
|
II.2.9) Информация относно ограничение за броя на кадидатите, които ще бъдат поканени (с изключение на открити процедури)
или  / 
|
II.2.10) Информация относно вариантите
|
II.2.11) Информация относно опциите
|
II.2.12) Информация относно електронни каталози НЕ
|
II.2.13) Информация относно средства от Европейския съюз
|
|
|
II.2) Описание 1
Ядки |
3 |
II.2.2) Допълнителни CPV кодове 2 15332310
|
II.2.3) Място на изпълнение BG413
ЮЗУ „Неофит Рилски“ – Благоевград, Студентски столове и Университетски център „Бачиново“. | Периодични доставки на фъстъци печени,100гр., фъстъци сурови,100гр.,бирен фъстък,100гр., пържен фъстък,100 гр., лешник, суров 100гр., лешник, печен или парен- 100гр., бадем суров,100гр., бадем печен, 100гр., орехови ядки сурови, 1кг., индийско кашу печено,100гр., индийско кашу сурово, 100гр. и пуканки за микровълнова фурна, в рамките на посочените артикули в техническата спецификация и прогнозните количества в ценовото предложение – Приложение към документацията за обществена поръчка. | |
НЕ |
|
|
|
|
|
II.2.6) Прогнозна стойност 875.50 BGN (за рамкови споразумения или динамични системи за покупки - прогнозна обща максимална стойност за цялата продължителност на тази обособена позиция)
|
II.2.7) Продължителност на поръчката, рамковото споразумение или динамичната система за покупки 12
|
II.2.9) Информация относно ограничение за броя на кадидатите, които ще бъдат поканени (с изключение на открити процедури)
или  / 
|
II.2.10) Информация относно вариантите
|
II.2.11) Информация относно опциите
|
II.2.12) Информация относно електронни каталози НЕ
|
II.2.13) Информация относно средства от Европейския съюз
|
|
|