Деловодна информация
00671
ОП 3 (2) 28/05/2020 (дд/мм/гггг)
не
00671-2020-0003 (nnnnn-yyyy-xxxx)

Притурка към Официален вестник на Европейския съюз

Информация и онлайн формуляри: http://simap.ted.europa.eu

Обявление за поръчка

Директива 2014/24/ЕС/ЗОП

 Раздел I: Възлагащ орган

I.1) Наименование и адреси 1 (моля, посочете всички възлагащи органи, които отговарят за процедурата)

Община Криводол 000193282
ул. Освобождение № 13
гр. Криводол BG313 3060 България
Цветелина Йорданова +359 988372748
CYordanovaa@b-trust.org +359 91172506

Интернет адрес/и

https://www.krivodol.com/

https://www.krivodol.com/bg/obshtestveni-porachki/


I.2) Съвместно възлагане

НЕ
      
НЕ

I.3) Комуникация 

Документацията за обществената поръчка е достъпна за неограничен и пълен пряк безплатен достъп на: (URL)
https://sop.bg/krivodol-799/
Горепосоченото/ите място/места за контакт
Горепосоченото/ите място/места за контакт
НЕ  
НЕ 

I.4) Вид на възлагащия орган 

Регионален или местен орган

I.5) Основна дейност 

Общи обществени услуги

Раздел II: Предмет

II.1) Обхват на обществената поръчка

„Ремонт и рехабилитация на улична мрежа в гр. Криводол“
45000000      
Строителство

Обществената поръчка обхваща ремонт и рехабилитация на част от уличната мрежа на гр. Криводол, а именно ул. „Георги Бенковски“, ул. „Христо Михайлов“, ул. „Тепето“ и ул. „Васил Левски“ (разделена на два участъка). Ремонтът и рехабилитацията на всяка от изброените улици обхваща улична настилка и тротоари. Улиците са V-ти и VI-ти клас, съгласно чл. 77, ал. 1, т. 2 от ЗУТ. Строежът е четвърта категория, съгласно чл. 8, ал. 1, т. 2 и чл. 13, ал. 1 от Наредба № 1 от 30 юли 2003 г. за Номенклатурата на видовете строежи и чл.137, ал. 1, т.4, б. „а“ от Закон за устройство на територията (ЗУТ).
II.1.5) Прогнозна обща стойност 2
1049352.98      BGN
(за рамкови споразумения или динамични системи за покупки - прогнозна обща максимална стойност за цялата продължителност на рамковото споразумение или на динамичната система за покупки)
II.1.6) Информация относно обособените позиции
не

II.2) Описание 1

II.2.2) Допълнителни CPV кодове 2
45000000      
II.2.3) Място на изпълнение
BG313

гр. Криводол

Проектът обхваща ремонт и рехабилитация на част от уличната мрежа на гр. Криводол, а именно ул. „Георги Бенковски“, ул. „Христо Михайлов“, ул. „Тепето“ и ул. „Васил Левски“ (разделена на два участъка). Строително-монтажните работи включват: ремонт и рехабилитация на ул. Георги Бенковски – 725,21 кв.м.; Тротоари по ул. Георги Бенковски – 389,32 кв.м.; Ремонт и рехабилитация по ул. Христо Михайлов – 2661,8 кв.м.; Тротоари по ул. Христо Михайлов – 2198,8 кв.м.; Ремонт и рехабилитация по ул. Тепето – 2589 кв.м.; Тротоари по ул. Тепето – 2215,08 кв.м.; Ремонт и рехабилитация на ул. Левски – участък I – 3324,91 кв.м.; Тротоари по ул. Левски – участък I – 1699,71 кв.м.; Ремонт и рехабилитация на ул. Левски – участък II – 5519,65 кв.м.; Тротоари по ул. Левски – участък II – 2409,94 кв.м.; и др.
Критериите по-долу
 
ДА Показател за професионалната компетентност на предложения от Участника „Технически ръководител“ (ПКП 1)    10
Показател за професионалната компетентност на предложения от Участника „Отговорник за контрол върху качеството на изпълнение на строителството“ (ПКП 2)    10
Показател за професионалната компетентност на предложеното от Участника „Длъжностно лице за контрол по спазването на здравословни и безопасни условия на труд“ (ПКП 3)    10
Цена
70
II.2.6) Прогнозна стойност
1049352.98      BGN
(за рамкови споразумения или динамични системи за покупки - прогнозна обща максимална стойност за цялата продължителност на тази обособена позиция)
II.2.7) Продължителност на поръчката, рамковото споразумение или динамичната система за покупки
240

не


II.2.9) Информация относно ограничение за броя на кадидатите, които ще бъдат поканени (с изключение на открити процедури)

или  / 

II.2.10) Информация относно вариантите
не
II.2.11) Информация относно опциите
не


II.2.12) Информация относно електронни каталози
НЕ
II.2.13) Информация относно средства от Европейския съюз
да
Проект „Ремонт и рехабилитация на улична мрежа в гр. Криводол“, Административен договор № BG06RDNP001-7.001-0121-C01/08.05.2019 г., сключен между ДФ "Земеделие" и Община Криводол, ПРСР 2014-2020г.

 Раздел III: Правна, икономическа, финансова и техническа информация 

III.1) Условия за участие

III.1.1) Годност за упражняване на професионалната дейност, включително изисквания във връзка с вписването в професионални или търговски регистри 

На основание чл. 60 от ЗОП участниците следва да са вписани в Централния професионален регистър на строителя, а чуждестранни лица – в аналогични регистри съгласно законодателството на държавата членка, в която са установени, което им позволява да изпълняват строителството на обекти ВТОРА група, ЧЕТВЪРТА категория съгласно Правилника за реда за вписване и водене на Централния професионален регистър на строителя.
Участник или съдружник/ци в обединение или подизпълнител/и, които ще участват пряко в изпълнение на строителните дейности, следва да са вписани в Централния професионален регистър на строителя (http://register.ksb.bg/) на Камарата на строителите в България (http://www.ksb.bg/), съгласно чл. 3 от Закона за камарата на строителите за изпълнение на строежи по чл. 137, ал. 1, т. 4, б. „а“ от Закон за устройство на територията (ЗУТ) – минимум четвърта категория, за право да извършва строително-монтажни работи (СМР), предмет на обществената поръчка.
Доказване: Лицето или лицата попълват Част ІV. „Критерий за подбор”, Раздел „А”, „Годност”, „Вписване в съответен професионален регистър“ от ЕЕДОП, като декларират тези обстоятелства, и не са задължени да представят удостоверението за вписване в ЦПРС тъй като вписаната информация е достъпна по електронен път на http://register.ksb.bg.
Лице или лица от страна-членка на ЕС, представя декларация или удостоверение за вписване в професионален регистър на държавата, в която са установени, и издаден от компетентен орган съгласно правото на държавата, в която е установено, за право да изпълнява дейности по СМР, предмет на настоящата обществена поръчка.
Подизпълнители, които ще изпълняват дейност по строителство, както и онези съдружници в обединение което не е ЮЛ, но съгласно договора за обединение ще изпълняват дейност по строителство, също следва да са вписани в ЦПР на строителя, за изпълнение на съответната група и категория строеж.
Към очакваната дата за сключване на договор вписването в ЦПРС на изпълнителя, членовете на обединението и подизпълнителите, от които се изисква такъв документ, задължително следва да е валидно. Изпълнителят, подизпълнителите и онези съдружници в обединението за които се изисква вписване в ЦПРС, се задължава(-т) през целия период на изпълнението на договора до извършване на окончателното плащане от Възложителя към Изпълнителя, да поддържа(-т) валидно(-и) вписването си в ЦПРС. За лице или лица от страна-членка на ЕС към датата на сключване на договора следва да бъдат вписани в Централния професионален регистър на строителя на Камарата на строителите в България.
Определеният за изпълнител, съдружници в обединението-изпълнител, подизпълнители, както и лице или лица от страна членка на ЕС които ще извършват съответна дейност при изпълнението на договора, са длъжни в срок не по-късно от датата на сключване на договора да удостоверят вписването си в Централния професионален регистър на строителя, което им позволява да изпълняват строителството на обекти ВТОРА група, ЧЕТВЪРТА категория съгласно Правилника за реда за вписване и водене на Централния професионален регистър на строителя и при спазване на чл. 17 от Закона за камарата на строителите.
III.1.2) Икономическо и финансово състояние 
НЕ

Участниците на имат застраховка "Професионална отговорност".
При подаването на офертата си, Участникът декларира съответствие с това от минималните изисквания за икономическо и финансово състояние, само посредством попълване на изискуемата информацията в Част IV „Критерии за подбор“, Раздел Б „Икономическо и финансово състояние, „Застрахователна полица за риск „професионална отговорност“ на представяния от него ЕЕДОП, предоставяйки данни и информация относно: (1) застрахователната полица/еквивалентен документ - вид, номер и дата на издаване; (2) застрахованото лице; (3) професионалната дейност, която е предмет на застраховката; (4) срок/валидност на застраховката; (5) общ лимит на отговорност и валута.
Определеният за изпълнител, съдружници в обединението-изпълнител, подизпълнители, както и лице или лица от страна членка на ЕС които изпълняват договора, са длъжни в срок не по-късно от датата на сключване на договора да представят копие на застраховка „Професионална отговорност на участниците в строителството“ по смисъла на чл. 171, ал. 1 от ЗУТ, с покритие, съответстващо на категорията на строежа, а именно: 100 000.00 лв., каквато е минималната застрахователна сума за строителство четвърта категория по чл. 137, ал. 1, т. 4, б. „а“ от ЗУТ, съобразно чл. 5, ал. 2, т. 4 от Наредбата за условията и реда за задължително застраховане в проектирането и строителството.


Всеки Участник, трябва да е застрахован с валидна застраховка „Професионална отговорност на участниците в строителството“ по смисъла на чл. 171, ал. 1 от ЗУТ, с покритие, съответстващо на категорията на строежа, на настоящата обществена поръчка, а именно: 100 000.00 лв., каквато е минималната застрахователна сума за строителство четвърта категория по чл.137, ал. 1, т. 4, б. „а“ от ЗУТ, съобразно чл. 5, ал. 2, т. 4 от Наредбата за условията и реда за задължително застраховане в проектирането и строителството.
!!! За Участник или партньор в Обединение – Участник, който е установен/регистриран извън Република България, застраховката за професионална отговорност следва да бъде еквивалентна на тази по чл. 171, ал. 1 от ЗУТ, но издадена съгласно законодателството на държавата, в която е установен/регистриран стопанския субект.
III.1.3) Технически и професионални възможности 
НЕ

1. Участникът да е изпълнил дейности по строителство с предмет и обем, идентични или сходни с предмета на поръчката.
При подаването на офертата си, Участникът декларира съответствие с това от минималните изисквания, само посредством попълване на изискуемата информацията в Част IV „Критерии за подбор“, Раздел В „Технически и професионални способности“, „За поръчки за строителство: извършени строителни дейности от конкретния вид“ от ЕЕДОП, като за всяко, посочено като изпълнено от него строителство предостави данни и информация относно: (1) строителните дейности, които са изпълнени и са идентични или сходни с предмета на поръчката, чрез посочване на вида и обема на обекта на строителна интервенция; (2) лицето, получило строителните дейности (Възложител/Инвеститор); (3) стойност на изпълнените строителни дейности; (4) датата, на която е приключило изпълнението на строителни дейности (датата, на която е съставен Констативния акт по чл. 176, ал. 1 от ЗУТ за установяване на годността за приемане на строежа – обр. 15 към Наредба № 3/2003 г. за съставяне на актове и протоколи по време на строителството).
Определеният за изпълнител участник съдружници в обединението-изпълнител, подизпълнители, както и лице или лица от страна членка на ЕС които изпълняват договора за обществената поръчка, са длъжни в срок не по-късно от датата на сключване на договора да представят списък на строителството, идентично или сходно с предмета на поръчката, който съдържа стойността, датата, на която е приключило изпълнението, мястото и вида придружен с удостоверения за добро изпълнение, които съдържат стойността, датата на която е приключило изпълнението, мястото, вида и обема, както и дали е изпълнено в съответствие с нормативните изисквания.
2. Участникът да прилага системи за управление на качеството.
Участникът доказва съответствието си с поставеното в т. 2 минимално изискване, единствено попълвайки Част IV „Критерии за подбор“, Раздел Г „Схеми за осигуряване на качеството и стандарти за екологично управление“, „Сертификати от независими органи, удостоверяващи стандарти за осигуряване на качеството“ от ЕЕДОП, като по отношение на притежавания от него Сертификат за прилагане на горепосочения стандарт впише информация относно: (1) наименование на стандарта, който прилага, (2) неговия обхват, (3) дата на издаване, срокът му на валидност и (4) публичния регистър, в който се съдържа информация за наличието на този сертификат (в случай на приложимост). Възложителят приема и други доказателства за еквивалентни мерки за осигуряване на качеството, когато участникът не е имал достъп до такива сертификати или е нямал възможност да ги получи в съответните срокове по независещи от него причини. В този случай участникът трябва да е в състояние да докаже, че предлаганите мерки са еквивалентни на изискваните.
Определеният за изпълнител участник съдружници в обединението-изпълнител, подизпълнители, както и лице или лица от страна членка на ЕС които изпълняват договора за обществената поръчка, са длъжни в срок не по-късно от датата на сключване на договора да представят копие на сертификат, издаден от независими лица, които са акредитирани по съответната серия евр. стандарти от Изпълнителна агенция „Българска служба за акредитация“ или от друг нац. орган по акредитация, който е страна по Многостранното споразумение за взаимно признаване на Европейската организация за акредитация, за съответната област или да отговарят на изискванията за признаване съгласно чл. 5а, ал.2 от Закона за нац. акредитация на органи за оценяване на съответствието. Възложителят приема еквив. сертификати, издадени от органи, установени в други държави членки. Възлож. приема и други доказателства за еквивалентни мерки за осиг. на качеството, когато участникът не е имал достъп до такива сертификати или е нямал възможност да ги получи в съответните срокове по независещи от него причини. В този случай участникът трябва да е в състояние да докаже, че предлаганите мерки са еквив. на изискваните


1. За последните 5 (пет) години, считано от датата на подаване на офертата (в зависимост от датата, на която участникът е учреден или е започнал дейността си), участникът да е изпълнил дейности по строителство с предмет и обем, идентични или сходни с предмета на поръчката.
За дейности по строителство с предмет и обем, идентични или сходни с предмета на поръчката следва да се разбира: изпълнение на строителство за изграждане и/или реконструкция и/или основен ремонт и/или рехабилитация на улична/и или пътна мрежа с изпълнени асфалтови работи в обем минимум 12 000,00 м2 и направа на тротоарна настилка от бетонови плочи 8 000 м2.
Строителството, трябва да е приключено и прието от съответния Възложител преди датата на подаване на офертата от участника.
В случаите, в които Участникът декларира строителни дейности при изпълнението на които е участвал като партньор в Обединение или като подизпълнител, се описва само тази част от дейностите, които Участникът сам е изпълнил и за които може да представи съответните доказателства.
2. Участниците следва да имат разработена, внедрена и сертифицирана система за управление на качеството по стандарт ISO 9001:2015, или еквивалентен, с предметен обхват в областта на пътното строителство. Възложителят приема и други доказателства за еквивалентни мерки за осигуряване на качеството, когато участникът не е имал достъп до такива сертификати или е нямал възможност да ги получи в съответните срокове по независещи от него причини. В този случай участникът трябва да е в състояние да докаже, че предлаганите мерки са еквивалентни на изискваните.
Сертификатите трябва да са издадени от независими лица, които са акредитирани по съответната серия европейски стандарти от Изпълнителна агенция „Българска служба за акредитация" или от друг национален орган по акредитация, който е страна по Многостранното споразумение за взаимно признаване на Европейската организация за акредитация, за съответната област или да отговарят на изискванията за признаване съгласно чл. 5а, ал. 2 от Закона за националната акредитация на органи за оценяване на съответствието. Възложителят приема еквивалентни сертификати, издадени от органи, установени в други държави членки. Възложителят приема и други доказателства за еквивалентни мерки за осигуряване на качеството, когато участник не е имал достъп до такива сертификати или е нямал възможност да ги получи в съответните срокове по независещи от него причини. В тези случаи участникът трябва да е в състояние да докаже, че предлаганите мерки са еквивалентни на изискваните.
III.1.5) Информация относно запазени поръчки 2
НЕ
НЕ

III.2) Условия във връзка с поръчката 2

III.2.1) Информация относно определена професия (само за поръчки за услуги)
НЕ


Общата прогнозна стойност на поръчката е 1049352,98 лв. без ДДС, от които:
Ремонт и рехабилитация на ул. Георги Бенковски – 30358,25 лв. без ДДС;
Тротоари по ул. Георги Бенковски – 15288.37 лв. без ДДС;
Ремонт и рехабилитация по ул. Христо Михайлов – 189894.65 лв. без ДДС;
Тротоари по ул. Христо Михайлов – 84171.03 лв. без ДДС;
Ремонт и рехабилитация по ул. Тепето – 127758.20 лв. без ДДС;
Тротоари по ул. Тепето – 77806.47 лв. без ДДС;
Ремонт и рехабилитация на ул. Левски – участък I – 142073.88 лв. без ДДС;
Тротоари по ул. Левски – участък I – 66003.15 лв. без ДДС;
Ремонт и рехабилитация на ул. Левски – участък II – 213753.09 лв. без ДДС;
Тротоари по ул. Левски – участък II – 102245.89 лв. без ДДС.
III.2.3) Информация относно персонала, който отговаря за изпълнението на поръчката
НЕ
 Раздел IV:Процедура 

IV.1) Описание

Публично състезание
НЕ

IV.1.3) Информация относно рамково споразмение или динамична система за покупки

НЕ
    
  

НЕ
НЕ

IV.1.4) Информация относно намаляване на броя на решенията или офертите по време на договарянето или на диалога

НЕ

IV.1.5) Информация относно договаряне (само за състезателни процедури с договаряне)

НЕ

IV.1.6) Информация относно електронния търг

НЕ

IV.1.8) Информация относно Споразумението за държавни поръчки (GPA)

не

IV.2) Административна информация 

IV.2.1) Предишна публикация относно тази процедура 2


(Едно от следните: Обявление за предварителна информация; Обявление на профила на купувача)

IV.2.2) Срок за получаване на оферти или на заявления за участие

18/06/2020 (дд/мм/гггг)   17:00 (чч:мм)

IV.2.3) Прогнозна дата на изпращане на покани за търг или за участие на избраните кандидати 4

   
IV.2.4) Езици, на които могат да бъдат подадени офертите или заявленията за участие: 1  BG

IV.2.6) Минимален срок, през който оферентът е обвързан от офертата

01/12/2020 (дд/мм/гггг)
или

(от датата, която е посочена за дата на получаване на офертата)

IV.2.7) Условия за отваряне на офертите

19/06/2020 (дд/мм/гггг)   11:00 (чч:мм)

Заседателната зала на Община Криводол, находяща се в админитративната сграда на Община Криводол на адрес: 3060 гр. Криводол, ул. "Освобождение" № 13

Получените оферти се отварят на публично заседание, на което могат да присътват участниците в процедурата или техни упълномощени представители, както и представители на средствата за масово осведомяване.
 Раздел VI: Допълнителна информация

VI.1) Информация относно периодичното възлагане 

не


VI.2) Информация относно електронното възлагане 

НЕ
НЕ
НЕ

VI.3) Допълнителна информация 2

I.Уч-кът ще бъде отстр. от уч-е:
1.При нал-е на основ-я за задълж. отстр. по чл.54 ЗОП и чл.107 ЗОП
2.За ког. са нал. осн-ята по чл.3, т.8 ЗИФОДРЮПДРКТЛТДС, осв. ако попада в изкл.на чл.4 от същия
3.За ког. е нал. св-ст по сми. на §2,т.45 от ДР на ЗОП м/у уч-ци в конкр. проц.
4.За ког. е нал. нал-е на обст-ва по чл. 69 ЗПКОНПИ
5.Ако предст. предл-е за изп-е на пор., което не отг. на изискв., посоч. в докум. за общ. пор. и на тези от техн. спец., и/или е налице някое от долуизбр. обст.:
-липсва опис. по 1 или повече от баз. мерки;
-лип. предл.за поне 1 допълн. мярка за осиг.на кач. при изп-е на строит.;
-в опис. на мерките за осиг. на кач.(баз. и допълн.)при изп-е на строит. липсва някой от посоч. комп., а именно: предл. отн. обхв. и предм. на мяр. и/или обхват на прилож. при текущо прилаг. на мяр.;
-не са идент.всички дейн. и проц-и,необх. за изп-то предм. на пор.и/или подг.работи и/или вс. др. съпът. работи,необх. за постиг. целите на предм.на пор.;
-не са посоч. отгов. лица за изп-то на всяка от идент. дейн. и проц.;
-не е опис. послед. на стр. проц. в зав. от предс. лин. график за постиг.целите на пор. и/или не е опис. тяхната продълж.;
-уст. е несъотв. м/у опис.последоват. и предст-я лин.гр. за изп-е предм. на пор;
-не е опис. организ. на строит. площадка в пер. на подг. й и изгражд. на врем.строит.;
-не е опис. организ. на стр. пл.,св. с дост. и склад. на матер. и строит. продукти в пер. на същин. стр.;
-не е опис. организ. на строит. пл., гарант. осиг. на ЗБУТ и/или опазване на ок. среда и/или пож. безоп. на обекта;
-не е опис. разпред. на зад. на всеки експерт от инженерно-техническия(ръководен)състав, съобр. заем.позиция и притеж. от него опит и/или не са опис. раб.взаимовр. м/у посоч.експерти;
-не са опис.необх. ресурси за изп-е на пор.(мат-ли, механиз-я, инж.-техн.(рък.)състав, строит. работници и др.)за всеки от основните/процеси/СМР;
-липсва описание на 1 или няколко от необх.р-си за изп-е на пор.(мат., механ., инж.-техн.(рък.)състав, стр. раб-ци и др.)за всеки от осн./пр-си/СМР;
-лип. опис. на 1 или няк. от необх. р-си за изп-е на пор.(мат., механ., инж.-техн.(рък.)съст., стр. раб-ци и др.)за 1 или няк. от осн./пр-си/СМР;
-не са предст.начини на комун. на екипа на уч. с ост. уч-ци в стр. процес и/или др. заинт.страни и лица;
-уст. е несъотв. м/у предлож.срок за изп-е и предст. лин. гр.;
-не е предст. лин.гр. за изп-е на пор.и/или не отраз.последоват. и продължит. на всички вид. работи от КС,необх. за изп-то на стр. и/или лин.гр. не е във вид на диагр.на Гант и/или не е предст.диагр. на раб.ръка и/или не са предст. крит.път и/или не са предст. крит. взаимовр.;
-предст. крит.път и/или предст. крит.взаимовр. не са в съотв-е с лин.гр. и/или предст. диагр. на раб.ръка не съотв. на лин.гр.;
-в предл. за план на отпад.,ген. вследс. на изп. на пор. е уст. несъотв. с пост. изискв. на възл-ля за обхвата и/или липсват анализ на предвид.мерки и/или ан. не съд. изискуем. от възл. инфо. и/или лип. предл-е за конкр. действ. за опазв. на ок.среда и/или липсва изискв.инфо. от възл. за предл. конкр.действия за опазв. на ок.среда;
-в предл.план за осиг. на гаранц.поддръжка и устойч. на обекта е уст.несъотв. с постав.изиск. на възл. за обхвата и/или липсват: превант. мон-нг чрез регул.огледи на място и/или др.методи по предлож. на изп-ля и/или реакция при констат.повреди или др.нередности и/или опис. на проц. и срокове и/или осиг.(обезпеч.)подмяната на мат. или др. елем. и съоръж-я, които са повред. или негодни за експлоат. и/или доказат.за обезпеч.на необх. доставки и изв-не необх. СМР,за да се гарант.запазване на качеств. характер.на елементите,които характер. съответ. на залож. в техн.спец-я и/или комун-я с Възл. през пер. на гаранц. срокове и/или не предложи план за комуник.през гаранц. пер. и/или липсва изискуем. от възл. инфо. в предл. план за комун.
II.Възл. скл. с опред-я изпъл-л писмен дог. за общ. пор. по реда на чл.112 ЗОП. Възл. определя гаранц. за изп-е в р-р на 3% от стойн. на дог. без ДДС

VI.4) Процедури по обжалване 

VI.4.1) Орган, който отговаря за процедурите по обжалване
Комисия за защита на конкуренцията
бул. Витоша № 18
София 1000 България
cpcadmin@cpc.bg +359 29884070
http://www.cpc.bg +359 29807315
VI.4.2) Орган, който отговаря за процедурите по медиация 2
VI.4.3) Подаване на жалби

Жалби срещу решението за откриване на процедурата могат да се подават в 10-дневен срок от изтичането на срока по чл. 179 от ЗОП.
VI.4.4) Служба, от която може да бъде получена информация относно подаването на жалби 2

VI.5) Дата на изпращане на настоящото обявление: 28/05/2020 (дд/мм/гггг)

Възлагащият орган/възложителят носи отговорност за гарантиране на спазване на законодателството на Европейския съюз и на всички приложими закони


1моля, повторете, колкото пъти е необходимо
2в приложимите случаи
3моля, повторете, колкото пъти е необходимо, ако това обявление е само за предварителна информация
4ако тази информация е известна
5моля, представете тази информация, ако обявлението е покана за участие в състезателна процедура
6доколкото информацията е вече известна
7задължителна информация, която не се публикува
8информация по избор
9моля, представете тази информация само ако обявлението е за предварителна информация
10моля, представете тази информация само ако обявлението е обявление за възлагане
11само ако обявлението се отнася до квалификационна система
12моля, представете тази информация тук или в поканата за потвърждаване на интерес, ако обявлението е покана за участие в състезателна процедура или има за цел намаляване на срока за получаване на оферти
13моля, представете тази информация тук или в поканата за потвърждаване на оферти или за договаряне, ако обявлението е покана за участие в състезателна процедура
14ако това е за предварителна информация, използвано като покана за участите в състезателна процедура - моля, представете тази информация, ако тя вече е известна
15моля, представете тази информация тук или, ако е приложимо, в поканата за подаване на оферти
16
17задължителна информация, ако това е обявление за възлагане
18само ако обявлението не се отнася до квалификационна система
19ако обявлението има за цел намаляване на срока за получаване на оферти
20може да бъде присъдена значимост вместо тежест
21може да бъде присъдена значимост вместо тежест; ако цената е единственият критерий за възлагане, тежестта не се използва