Деловодна информация
00159община
1178 15/04/2020 (дд/мм/гггг)
не
00159-2020-0005 (nnnnn-yyyy-xxxx)

Притурка към Официален вестник на Европейския съюз

Информация и онлайн формуляри: http://simap.ted.europa.eu

Обявление за поръчка

Директива 2014/24/ЕС/ЗОП

 Раздел I: Възлагащ орган

I.1) Наименование и адреси 1 (моля, посочете всички възлагащи органи, които отговарят за процедурата)

Община Добричка 000852188
ул. Независимост № 20
Добрич BG332 9300 България
Емилия Желязкова – ст. експерт СКС +359 058600889
obshtina@dobrichka.bg +359 058600180

Интернет адрес/и

www.dobrichka.bg

http://www.dobrichka.bg/profile/orders/O-26022020-315


I.2) Съвместно възлагане

НЕ
      
НЕ

I.3) Комуникация 

Документацията за обществената поръчка е достъпна за неограничен и пълен пряк безплатен достъп на: (URL)
http://www.dobrichka.bg/profile/orders/O-26022020-315
Горепосоченото/ите място/места за контакт
Горепосоченото/ите място/места за контакт
НЕ  
НЕ 

I.4) Вид на възлагащия орган 

Регионален или местен орган

I.5) Основна дейност 

Общи обществени услуги

Раздел II: Предмет

II.1) Обхват на обществената поръчка

Изграждане, ремонт и реконструкция на сгради, съоръжения и обекти, собственост на община Добричка
45200000      
Строителство

Предмет на обществената поръчка е извършването на строителни дейности на обекти, общинска собственост /сгради и инфраструктура/. Обществената поръчка включва 19 обособени позиции.
Предвидено е да се извършат ремонтни работи в дванадесет читалищни сгради, двадесет кметства, дванадесет детски градини, пет социални патронажи, ДПЛД и ЦНСТПЛД в едно населено място, седем клуба на пенсионера, четири здравни служби, автоспирка, сграда работилница в НУ, сграда съблекалня стадион, ОУ, огради в кметства, ДГ и ОУ в четири населени места, автотранспорт община Добричка, сграда дом на покойника в две населени места, естествена чешма и ремонтни дейности на два язовира.
Ще се изградят: стопанска постройка в гробищен парк; автоспирки в две населени места, подпорна стена, водосток и пасарелка в три населени места; тротоар в едно населено място; благоустрояване пред кметства и паркове в пет населени места и разширение на улично осветление в две населени места на територията на община Добричка.
II.1.5) Прогнозна обща стойност 2
653021.66      BGN
(за рамкови споразумения или динамични системи за покупки - прогнозна обща максимална стойност за цялата продължителност на рамковото споразумение или на динамичната система за покупки)
II.1.6) Информация относно обособените позиции
да
всички обособени позиции

II.2) Описание 1

Ремонт на автобусна спирка с.Алцек; Сграда кметство и Клуб на пенсионера с.Ф.Денково; Сгради кметство, ДГ, ДСП и читалище с. Карапелит 1
II.2.2) Допълнителни CPV кодове 2
45213315      
45212000      
45214100      
45212300      
II.2.3) Място на изпълнение
BG332

с.Алцек, с.Ф.Денково и с. Карапелит, община Добричка

обект І: Ремонт на автобусна спирка с.Алцек - Подмяна на стъклопакети; Доставка и монтаж на метална врата; Полагане на циментова замазка по подове; вътрешна мазилка частично по стени; гипсова шпакловка, грундиране и боядисване с латекс по стени и тавани.
обект ІІ: Сграда кметство с.Воднянци - Подмяна на дървена дограма (прозорци) с PVC; Демонтаж на метална витрина и монтаж на нова-PVC; Демонтаж на стари осветителни тела и монтаж на осветителни тела ЛОТ 4х18 W; Полагане на изравнителна циментова замазка и ламиниран паркет; Доставка и монтаж на ел.ключове и контакти; Боядисване с латекс по стени и тавани и др.;
обект ІІІ: Клуб на пенсионера с. Воднянци - Подмяна на стъклопакет; Доставка и монтаж теракот по подове. Боядисване с латекс двукратно цветен.
обект ІV: Сграда читалище с.Ф.Денково - Доставка и монтаж на PVC врата; Демонтаж и монтаж на дървени столове /закрепяне към паркет/; Циклене и лакиране на паркет; Грундиране и боядисване метални пана и елементи. Изработка и монтаж на метален портал.
обект V: Ограда ДГ Ф.Денково - Доставка и монтаж на оградни пана с PVC покритие с р-ри 2,50/1,50 на поле 0,50/0,50 ф 4,2 усилено – 10бр.; Доставка и монтаж колона комплект с планка и тапа поцинкована 50/50 с Н=1,50 – 12бр.; Ремонт на метален портал/заваряване на панти и елементи/ - 1бр.
обект VI: Сграда кметство с.Карапелит - Подмяна на дървени прозорци с PVC в стая работници и ритуална зала. Подмазване с включени ъглови протектори.
обект VII: Сграда ДГ с.Карапелит - Боядисване с латекс на занималните, спалните, коридори и санитарни помещения на първия и втория етаж с частична шпакловка с включена микрофибърна мрежа.
обект VIII: Сграда ДСП с.Карапелит - Боядисване с латекс – 150м2; Грундиране с дълбокопроникващ грунд- 150м2; Шпакловка с готова шпакловъчна смес – 50м2;
обект IХ: Сграда читалище с.Карапелит - Да се извърши основен ремонт на санитарните помещения. Ще се подменят мивките, фаянса, смесителните батерии, клекалата, подовите сифони. Върху старата мозайка ще се положат нови теракотни плочи. Ще се монтира нов електрически бойлер. Старите дървени врати ще се заменят с РVС. Стените на коридорите водещи към санитарните помещения ще се боядисат с латекс, а на таваните ще се монтира окачен таван тип „Армстронг”. Ще бъдат подменени осветителните тела с нови.
Критериите по-долу
 
НЕ  
Цена
II.2.6) Прогнозна стойност
32295.00      BGN
(за рамкови споразумения или динамични системи за покупки - прогнозна обща максимална стойност за цялата продължителност на тази обособена позиция)
II.2.7) Продължителност на поръчката, рамковото споразумение или динамичната система за покупки
84

не


II.2.9) Информация относно ограничение за броя на кадидатите, които ще бъдат поканени (с изключение на открити процедури)

или  / 

II.2.10) Информация относно вариантите
не
II.2.11) Информация относно опциите
да


Количествата, посочени в описанието на обособената позиция са ориентировъчни. Със започване на строителните дейности количествата ще бъдат уточнявани на място и ще бъдат съобразени с осигурения финансов ресурс. При доказана необходимост (установена от страните по договора) може да се променят видове СМР и/или количества на предвидени СМР. В чл.15 на проекта на договор са регламентирани правилата за промяна на първоначалните количества СМР.
II.2.12) Информация относно електронни каталози
НЕ
II.2.13) Информация относно средства от Европейския съюз
не

II.2) Описание 1

Ремонт на подпорна стена на водосток по ул.5 с.Подслон; Сграда кметство с.Гешаново; Сграда кметство с. Медово; Сграда ДГ с.Владимирово 2
II.2.2) Допълнителни CPV кодове 2
45262620      
45212000      
45214100      
II.2.3) Място на изпълнение
BG332

с.Подслон, с.Гешаново, с. Медово и с.Владимирово, община Добричка

обект І: Ремонт на подпорна стена на водосток по ул.5 с.Подслон - Водостокът е тръбен с добра проводимост. Подпорната стена е изградена от каменна зидария. Пътният бордюр е пропаднал и водите от уличното платно подмиват банкета и подпорната стена на водостока от страна на „отока“. Вследствие на което е пропукана асфалтовата настилка в края на уличното платно, частично е деформирана и разрушена камената зидария. Предвижда се: Изграждане на нова бетонова подпорна стена, в участъка на пропадането, което ще заздрави и спре разрушаването на каменна зидария. Повдигане на пътни бордюри и монтиране на парапет.
обект ІІ: Сграда кметство с.Гешаново - Сградата е монолитна двуетажна. На първия етаж, точно над избеното помещение, е стаята на кмета. В близките години стаята е ремонтирана с подменена дограма и ламиниран паркет. Наблюдава се пропадане на пода в участък от 8 м2, като се предполага, че е от изгнила и счупена греда на дървения гредоред. Сградата има проблем с канализацията и шахтата за отпадни води. Предвижда се:Демонтиране на ламинирания паркет и дъсчената обшивка по пода на цялото помещение. Доставка и подмяна на дървен гредоред. Наковаване на рендосани дъски и монтиране на стария ламиниран паркет. Боядисване с латекс.
обект ІІІ: Сграда кметство с.Медово - Сградата е монолитна, двуетажна. Дограмата е частично подменена. По северната фасада има обрушена и изпадала външна мазилка. Цокълът по западната и северната фасада е бетонов, който е изцяло пропукан и на места компрометиран. Кинозалата е разположена на първия етаж. Част от тавана е провиснал вследствие на стари течове от покрива. Дограмата е дървена, неподменена с изпочупени прозорци. Поради горепосочените факти залата не се ползва в момента. Предвижда се: Демонтаж и монтаж на PVC прозорци в залата с р-ри 1,40/3,60- 4бр.; Доставка и монтаж PVC врата с з-ри 1,00/2,00; Външна гладка мазилка по цокли - 70м2; Външна пръскана мазилка с бял цимент и бял пясък – 160м2; Фасадно тръбно скеле – 200м2; Доставка и монтаж окачен таван от минераловатни пана 0,60/0,60 тип „Армстронг” – 115м2; Боядисване с латекс двукратно – 230м2; Шпакловка с готов шпакловъчна смес – 230м2; Грундиране с дълбокопроникващ грунд – 230м2; Доставка и монтаж осветителни тела ЛОТ 4х18 W – 8бр.;
обект ІV: „Сграда ДГ с.Владимирово” - ДГ се намира на първия етаж на сградата на училището. От ремонт се нуждаят склад за хранителни продукти и входа към кухненския блок. Храната се приготвя в кухнята на домашния социален патронаж в подземния етаж на сградата на училището. Преминаването от първия етаж към приземния за кухнята става през дървена врата, която е стара и прогнила. Едно от помещенията на ДСП се ползва от ДГ за склад за хранителни продукти, което се нуждае от подмяна на подовата настилка. Предвижда се: Демонтаж на дървена врата към кухненси блок и монтаж на нова с PVC с размери 1,30/2,10 – 1бр.; Доставка и монтаж теракот – 8м2; Доставка и монтаж алуминиеви хоризонтални щори – 21м2; Монтиране на дървени греди за пясъчник 8/10 заоблени, грундирани и лакирани с дължина 4м. – 4бр
Критериите по-долу
 
НЕ  
Цена
II.2.6) Прогнозна стойност
21913.33      BGN
(за рамкови споразумения или динамични системи за покупки - прогнозна обща максимална стойност за цялата продължителност на тази обособена позиция)
II.2.7) Продължителност на поръчката, рамковото споразумение или динамичната система за покупки
84

не


II.2.9) Информация относно ограничение за броя на кадидатите, които ще бъдат поканени (с изключение на открити процедури)

или  / 

II.2.10) Информация относно вариантите
не
II.2.11) Информация относно опциите
да


Количествата, посочени в описанието на обособената позиция са ориентировъчни. Със започване на строителните дейности количествата ще бъдат уточнявани на място и ще бъдат съобразени с осигурения финансов ресурс. При доказана необходимост (установена от страните по договора) може да се променят видове СМР и/или количества на предвидени СМР. В чл.15 на проекта на договор са регламентирани правилата за промяна на първоначалните количества СМР.
II.2.12) Информация относно електронни каталози
НЕ
II.2.13) Информация относно средства от Европейския съюз
не

II.2) Описание 1

Сграда кметство с.Долина; Сграда кметство с.Самуилово; Сграда кметство с.Златия; Сгради дом на покойника и читалище с.Миладиновци; Клуб на пенсионера с.Ловчанци 3
II.2.2) Допълнителни CPV кодове 2
45212000      
45212300      
II.2.3) Място на изпълнение
BG332

с.Долина, с.Самуилово, с.Златия, с.Миладиновци и с.Ловчанци, община Добричка

обект І: Сграда кметство с.Долина - Сградата е монолитна едноетажна. Дограмите са подменени с нови PVC. Фасадата е боядисана с фасаген. Цокълът е измазан, шпаклован и боядисан с блажна боя. Водосточните тръби са вдигнати на метър от терена, много от изхвъргачите липсват. Водата се стича и влиза в цокъла на сградата, вследсвие на което мазилката е подпухнала и на места паднала.
Предвижда се: Частичен ремонт на външната мазилка по цокъла. Шпакловка с мрежа. Външна силикатна мозаечна мазилка по цокъл и стълбищни рамена.Удължаване на водосточните тръби и монтиране на изхвъргачи.
обект ІІ: Сграда кметство с.Самуилово - Сградата е едноетажна с частично подменена дограма. Прозорците в кинозалата са дървени и прогнили. Лисва осветление. Паркетът се нуждае от циклене и лакиране. Предвижда се:Демонтаж, доставка и монтаж на PVC прозорци с р-ри 0,90/2,30 – 8бр.; Демонтаж на дървени столове- 72бр.; Циклене и лакиране на паркет – 80м2; Боядисване с латекс по таван - 100м2; Демонтаж на метална витрина с р-ри 6,20/2,80 – 1бр. Доставка и монтаж на PVC витрина с вградена врата с р-ри 6,20/2,80 – 1бр.; Шкурене, лакиране и монтиране – 72бр.;
обект ІІІ: Сграда кметство с.Златия - Сградата е монолитна, двуетажна. В северната част на сградата има помещение което в момента се използва за склад за дърва. Ремонтните работи целят помещението да се използва като архив към кметството. На втория етаж на сградата ще се обособи стая на читалищния секретар. Стаята е с подменена дограма. Необходимо е боядисване с латекс по стени и таван и подмяна на подовата настилка и осветление. Предвижда се: Изравнителна циментова замазка с деб. 2см. – 17м2; Д-ка и м-ж ламиниран паркет с деб. 8мм- 36м2; Д-ка и м-ж оветителни тела ЛОТ 4х18 W- 4бр.; Дем-ж, м-ж на PVC врата с р-ри 0,90/2,00 – 1бр.; Боядисване с латекс двукратно - 144м2; Грудиране с дълбокопр-щ грунд – 144м2; Д-ка и м-ж ъглови летви – 33мл; Д-ка и м-ж ел. контакти двойни - 6бр.;
обект ІV: Сграда дом на покойника с.Миладиновци - Сградата за ритуали е едноетажна монолитна. Дограмата е неподменена. Предвижда се:Дем-ж, м-ж на PVС витрина с р-ри 2,50/180 – 1бр.; Дем-ж, м-ж на PVC дв. врата с р-ри 1,80/2,40 – 1бр.; Дем-ж, м-ж на PVC прозорец с р-ри 0,80/1,50 – 1бр.; Дем-ж и м-ж на PVC врата с р-ри 0,90/2,00 – 1бр.;
обект V: Сграда читалище с. Миладиновци - Сградата на кметството е монолитна, едноетажна. В приземния етаж има коридор, който води към зала, която в миналото се е ползвала за мероприятия. Цокълът от северната страна на коридора е с подпухнала, подкожушена и на места мазилка е паднала. На част от северната страна на сградата има построена пристройка, в която са разположени санитарните помещения. Сградата е едноетажна, изградена с тухли и плосък покрив – стоманобет. плоча и хидроизолация. Хидроизолацията е само със смола, която се е събрала на места на купчинки, а на други липсва. Повърхността е силно замърсена с пръст, мъх и различни треви. Предвижда се: Почистване на покривна повърхност от пръст и смола- 36м2; Д-ка и полагане на хидроизолация два пласта воалит с посипка 4,5 и газопламъчно залепване- 40м2; Цим. замазка по плоча – 36м2; Очукване мазилка по цокъл – 60м2; Д-ка и полагане на ХPS 2см. с вкл. шпакловака, мрежа, дюбелиране по цокъл и таван - 116м2; Външна силикатна мозаечна мазилка по цокъл – 80м2; Боядисване с латекс двукратно цветен – 340м2; Грундиране с дълбокопр. грунд – 340м2;
обект VI: Клуб на пенсионера с. Ловчанци - Клубът на пенсионера се намира в едноетажна, монолитна сграда. Стаята е с подменена дограма (врати и прозорци). Подовата настилка е ламиниран паркет. Стените са с налепени релефни тапети, които се нуждаят от подмяна. Предвижда се: Демонтаж и монтаж на релефни тапети- 62м2.
Критериите по-долу
 
НЕ  
Цена
II.2.6) Прогнозна стойност
23890.00      BGN
(за рамкови споразумения или динамични системи за покупки - прогнозна обща максимална стойност за цялата продължителност на тази обособена позиция)
II.2.7) Продължителност на поръчката, рамковото споразумение или динамичната система за покупки
84

не


II.2.9) Информация относно ограничение за броя на кадидатите, които ще бъдат поканени (с изключение на открити процедури)

или  / 

II.2.10) Информация относно вариантите
не
II.2.11) Информация относно опциите
да


Количествата, посочени в описанието на обособената позиция са ориентировъчни. Със започване на строителните дейности количествата ще бъдат уточнявани на място и ще бъдат съобразени с осигурения финансов ресурс. При доказана необходимост (установена от страните по договора) може да се променят видове СМР и/или количества на предвидени СМР. В чл.15 на проекта на договор са регламентирани правилата за промяна на първоначалните количества СМР.
II.2.12) Информация относно електронни каталози
НЕ
II.2.13) Информация относно средства от Европейския съюз
не

II.2) Описание 1

Клуб на пенсионера и Ограда ОУ с.Батово; Сграда кметство с.Прилеп; Клуб на пенсионера с.Славеево; Сграда ДГ и Пасарелка с.Пчелино 4
II.2.2) Допълнителни CPV кодове 2
45212000      
45221113      
II.2.3) Място на изпълнение
BG332

с.Батово, с.Прилеп, с.Славеево и с.Пчелино, община Добричка

обект І: Клуб на пенсионера с.Батово - Клубът на пенсионера се намира в сградата на кметството на първия етаж кв.8 п.№101 от плана на село Батово. На сградата през годините е извършван ремонт на покрива. Предвижда се: В помещението да се изпълни шпакловка и да се освежат стените с латекс. Ще се монтират нова мивка, смесителна батерия и моноблок в тоалетната. Доставка и монтаж на мивка, смесителна батерия и моноблок-по 1бр. Шпаклова 50м2. Боядисване с латекс дкукратно –цветен 70м2.
обект ІІ: Ограда ОУ с.Батово - Сградата на училището се намира в УПИ Х 97 в квартал 15 по регулационния план на с. Батово. Оградните пана на оградата на училището на места липсва. Предвижда се: Доставка и монтаж на оградни пана 200/200 см – 46 бр. се монтират върху съществуваща бетонова основа, доставка и монтаж на портали – 2бр., саниране на бетонова основа-90м, грундиране и боядисване на оградните пана.
обект ІІІ: Сграда кметство с.Прилеп - Сградата на кметството се намира в УПИ XV в квартал 1 по регулационния план на с.Прилеп. Сградата е едноетажна с височина 3.50м. Не е извършван ремонт по фасадите. Предвижда се: Изчукване на старата мазилка, направата на нова и боядисване със фасаген-100м2.
обект ІV: Сграда клуб на пенсионера с.Славеево - Сградата на клуба на пенсионера се намира в УПИ V в квартал 12 по регулационния план на с.Славеево. Не е извършван ремонт на покрива на сградата. Предвижда се:Циментова шпакловка на покрива-40м2, и поставяне на нова хидроизолация-40м2.
обект V: Сграда ДГ Пчелино - Сградата на детската градина се намира в УПИ XIII в квартал 8 по регулационния план на Пчелино. Оградата е много стара и е нарушена.Бетона е разрушен и са останали само стърчаща арматура. Крие риск за децата. Предвижда се:Изграждане на нова масивна ограда с метални пана. Изкопни работи, направа на кофраж-100м2, доставка и полагане на бетон, доставка и монтаж на оградни пана и колони-26 бр. 2.50/1.50м.Дължината на оградата е 60м., а плътната част над терена е 50 см.
обект VI: Пасарелка с.Пчелино - За безопасното преминаване през дерето на живеещите по ул.4-та в с.Пчелино ще бъде изграден метална пешеходна пасарелка. Предвижда се: Изработка на метална .конструкция L=6,00м., B=1,25м. от кух и L-образен профил, рифелова ламарина, бетонови устои и метален парапет. Услуга с багер – 1,5мсм; • Доставка и полагане бетон B25 (C20/25) – 2м3; • Доставка L-образен профил 100//8мм и кух профил 100//4мм – 420кг.; •Доставка и монтаж метален парапет с H=0,80м. на пана 30/40см.
Критериите по-долу
 
НЕ  
Цена
II.2.6) Прогнозна стойност
31990.00      BGN
(за рамкови споразумения или динамични системи за покупки - прогнозна обща максимална стойност за цялата продължителност на тази обособена позиция)
II.2.7) Продължителност на поръчката, рамковото споразумение или динамичната система за покупки
84

не


II.2.9) Информация относно ограничение за броя на кадидатите, които ще бъдат поканени (с изключение на открити процедури)

или  / 

II.2.10) Информация относно вариантите
не
II.2.11) Информация относно опциите
да


Количествата, посочени в описанието на обособената позиция са ориентировъчни. Със започване на строителните дейности количествата ще бъдат уточнявани на място и ще бъдат съобразени с осигурения финансов ресурс. При доказана необходимост (установена от страните по договора) може да се променят видове СМР и/или количества на предвидени СМР. В чл.15 на проекта на договор са регламентирани правилата за промяна на първоначалните количества СМР.
II.2.12) Информация относно електронни каталози
НЕ
II.2.13) Информация относно средства от Европейския съюз
не

II.2) Описание 1

Сграда ДГ с.Бранище; Сграда кметство и Благоустрояване център с.Плачи дол; Сграда кметство с.П.Свещарово 5
II.2.2) Допълнителни CPV кодове 2
45212000      
45214100      
45211360      
II.2.3) Място на изпълнение
BG332

с.Бранище, с.Плачи дол и с.П.Свещарово, община Добричка

обект І: Сграда ДГ с.Бранище - Сградата на ДГ се намира в УПИ III в квартал 9 по регулационния план на с.Бранище. Тя е монолитна – едноетажна. През годините са извършвани ремонти на отделни части от нея – покрив, саниране на сградата. Подменена е дървената дограма с РVС. Не e извършван ремонт в занималнята, спалнята и санитарните помещения. Канализацията е остаряла. Предвижда се: Направа на нова септична яма от бетонни пръстени с дълбочина 3м. Доставка и монтаж тръби ф 110 за канализация- 50 метра. Шпакловка-350м2, полагане на латекс по стени и тавани-350м2.
обект ІІ: обект Сграда кметство с.Плачи дол - Сградата на кметството се намира в УПИ ІХ в квартал 24 по регулационния план на с.Плачи дол. Тя е двуетажна. През годините са извършвани ремонти на отделни части от сградата. Извършен е основен ремонт на покрива, подменени са част от дървените прозорци с РVС. Предвижда се: Да се подменят пет дървени врати на втория етаж с РVС. Извършване на работи, съпътстващи подмяната на дограмата (уплътняване, изкърпване, шпакловка). Демонтаж врати – 5бр.; Доставка и монтаж РVС врати 100/220 – 5бр., шпакловка -50м2, боядисване с латекс -325м2 стая кмет, коридори,санитарни помещения.
обектIII: Благоустрояване център с.Плачи дол - Паркът се намира в УПИ ІХ в квартал 24 по регулационния план на с.Плачи дол в непосредствена близост до автобусната спирка. Тротоарите са направени от балчишки плочи които с времето са разрушени. Предвижда се: Да се изградят алеи от бетонова настилка. Направа на кофраж и декофраж – 55м2; Армирана бетонова настилка с бетон В 35, арматура ф 6 с полета 20/20, с дебелина 15см – 360м2 на карета с размер 3.00/5.00 м. като между всяко каре се остава дилатационна фуга.
обект IV: Сграда кметство с.П.Свещарово - Сградата на кметството се намира в УПИ І в квартал 19 по регулационния план на с.П.Свещарово. Основната сграда е едноетажна монолитна. Покривната конструкция е дървена покрита с керемиди. Много от тях са с нарушена цялост или разместени. Има липсващи капаци и керемиди. На места дървената конструкция и ламперията са прогнили. Предвижда се: Ремонт на покрива на едноетажната сграда – сваляне и сортиране на керемиди и капаци, почистване на глината от дървената обшивка; Подмяна на изгнили дървени елементи по конструкцията, греди, ребра; Ремонт на дървена обшивка по покрив; Препокриване на сградата с нови керамични керемиди върху усилена трислойна подкеремидна мембрана и скара от летви; Монтаж на нова челна дъска и обшивка с пола от ламарина на връзката между покрив и стена; Разваляне на пропаднала подова настилка и направа на нова; Възстановяване на частично паднала обшивка по таван и осветление. Доставка и монтаж на керемиди - нови на изпълнителя върху дървена скара – 120м2; Доставка и монтаж на хидроизолационна мембрана под керемиди – 120м2; Доставка и монтаж дървена скара под керемиди – 120м2; Доставка и монтаж челна профилирана дъска с включено лакиране – 21м.
Критериите по-долу
 
НЕ  
Цена
II.2.6) Прогнозна стойност
28488.33      BGN
(за рамкови споразумения или динамични системи за покупки - прогнозна обща максимална стойност за цялата продължителност на тази обособена позиция)
II.2.7) Продължителност на поръчката, рамковото споразумение или динамичната система за покупки
84

не


II.2.9) Информация относно ограничение за броя на кадидатите, които ще бъдат поканени (с изключение на открити процедури)

или  / 

II.2.10) Информация относно вариантите
не
II.2.11) Информация относно опциите
да


Количествата, посочени в описанието на обособената позиция са ориентировъчни. Със започване на строителните дейности количествата ще бъдат уточнявани на място и ще бъдат съобразени с осигурения финансов ресурс. При доказана необходимост (установена от страните по договора) може да се променят видове СМР и/или количества на предвидени СМР. В чл.15 на проекта на договор са регламентирани правилата за промяна на първоначалните количества СМР.
II.2.12) Информация относно електронни каталози
НЕ
II.2.13) Информация относно средства от Европейския съюз
не

II.2) Описание 1

Сгради ДГ и читалище с.Котленци; Сгради ДГ и съблекалня стадион с.Победа; Клуб на пенсионера с.Методиево 6
II.2.2) Допълнителни CPV кодове 2
45212000      
45214100      
45212290      
II.2.3) Място на изпълнение
BG332

с.Котленци, с.Победа и с.Методиево, община Добричка

обект І: Сграда ДГ с.Котленци - Сградата на Детската градина се намира в квартал 13 по рег. план на с.Котленци. Сградата е едноетажна. Външната мазилка на места е напукана.Стените и таваните се нуждаят от освежаване. Предвижда се: Да се направи нова циментова шпакловка на външната стена -320м2; боядисване с фасаген -320м2; боядисване с латекс-145м2.занималня, спалня, кухня, склад, сервизни помещения.
обект ІІ: Сграда читалище с.Котленци - Сградата се намира в УПИ ХХХ в квартал 7 по рег. план на с. Котленци. Тя е монолитна - двуетажна. През годините са извършвани ремонти на отделни части от нея – покрив, укрепване на част от източна, западна и южна фасада. Подменена е дървената дограма с РVС. Не e извършван ремонт в е едната гримьорна. Предвижда се: Да се извърши ремонт на гримьорната, разположена в зап. част на сградата, като се подменят двете дървени врати и прозореца с РVС дограма. Демонтира се облицовката по стените, изкърпва се мазилката под нея. Премахва се дървената подова конструкция, прави се кофраж, монтира се арматура и се залива бетон В15 за плоча. Изпълняват се цим. замазка и ламиниран паркет по пода, монтира се окачен таван от минераловатни пана модул 600/600 с вградено осветление. Стените се боядисват с латекс. Д-ка и м-ж РVС прозорец 130/145 с 1 отваряемо крило и комарник – 1бр.; Д-ка и м-ж алуминиева врата 100/210 – 2бр.; Кофраж и декофраж за стоманобет. плоча – 13м2; Д-ка и полагане на бетон В 15 за плоча – 1,5м3; Армировка клас А І, всички диаметри, гладка мека стомана – 80кг; Армировка клас А ІІ и А ІІІ, оребрена стомана – 50кг; Изравн. цим. замазка по под – 13м2; Д-ка и м-ж окачен таван от минераловатни пана модул 600/600 – 13м2; Шпакловка гипсова стени – 42м2; Боядисване с латекс двукратно цветен – 42м2; Д-ка и м-ж на лам. паркет за обществено ползване в интензивно натоварени помещения 8мм – 13м2; Д-ка и монтаж ЛОТ 4х18W вгр. монтаж – 2бр.;
обект ІІІ: Сграда ДГ с.Победа - Сградата на Детската градина се намира в УПИ VIII в квартал 32 по регулационния план на с.Победа. Сградата е двуетажна, изградена с панели. По челата на терасите има налепени плочки гранитогрес, които на места са паднали. В занималнята, коридорите и спалните помещения има пукнатини по шпакловката. Предвижда се: Подмяна на гранитогрес по челата на терасите -20м2; шпакловка-120м2; и боядисване с латекс-310м2. занималня, коридори, санитарни помещения, склад.
обект ІV: Съблекалня стадион с.Победа - Сградата се намира в УПИ І в квартал 43 по регулационния план на с.Победа. Сградата е едноетажна, изградена с тухли и плосък покрив – стоманобет. плоча и хидроизолация. Ремонт на покривната конструкция не е извършван. Хидроизолац. е само със смола, която се е събрала на места на купчинки, а на други липсва. Повърхността е силно замърсена с пръст, мъх и различни треви. Челото е силно обрушено и на много места се вижда арматурата на плочата. Предвижда се: Да се почисти много добре покривната повърхност от замърсяванията и ерозиралите строителни материали. Направа на нова цим. шпакловка за получаване на равна повърхност, полагане на битумна мушама 4,5кг/м2 с посипка на газопламъчно залепване. Почистване на покривна повърхност от пръст, стара хидроизолация и смола – 130м2; Цим. замазка за оформяне на равна повърхност и наклон – 130м2; Хидроизолация от един пласт битумна мушама 4,5кг/м2 с посипка на газопламъчно залепване – 130м2.
обект V: Саниране сграда клуб на пенсионера с.Методиево - Пенсионерският клуб се намира в УПИ ХІІ квартал 14 по регулационния план на с.Методиево. На сградата през годините е извършван ремонт на покрива и частични мазилки по северната фасада. Предвижда се: Да се изпълни топлоизолация на северната стена на сградата с ЕPS 10см. с вкл. профили, мрежа, шпакловка, грундиране и силик. мин. мазилка в съответствие с изискванията за икономия на енергия и топлосъхранение. Дейностите и количествата са следните: Топлоизолация на външни стени с EPS с дебелина 10см – 30м2; Силиконова външна мазилка с деб. на камъче 1,5 – 30м2;
Критериите по-долу
 
НЕ  
Цена
II.2.6) Прогнозна стойност
17120.00      BGN
(за рамкови споразумения или динамични системи за покупки - прогнозна обща максимална стойност за цялата продължителност на тази обособена позиция)
II.2.7) Продължителност на поръчката, рамковото споразумение или динамичната система за покупки
84

не


II.2.9) Информация относно ограничение за броя на кадидатите, които ще бъдат поканени (с изключение на открити процедури)

или  / 

II.2.10) Информация относно вариантите
не
II.2.11) Информация относно опциите
да


Количествата, посочени в описанието на обособената позиция са ориентировъчни. Със започване на строителните дейности количествата ще бъдат уточнявани на място и ще бъдат съобразени с осигурения финансов ресурс. При доказана необходимост (установена от страните по договора) може да се променят видове СМР и/или количества на предвидени СМР. В чл.15 на проекта на договор са регламентирани правилата за промяна на първоначалните количества СМР.
II.2.12) Информация относно електронни каталози
НЕ
II.2.13) Информация относно средства от Европейския съюз
не

II.2) Описание 1

Сгради работилница ОУ и ДСП с.Дончево; Сграда Автотранспорт на община Добричка 7
II.2.2) Допълнителни CPV кодове 2
45214200      
45215000      
45213310      
II.2.3) Място на изпълнение
BG332

с.Дончево и сграда Автотранспорт на община Добричка

обект І: Сграда работилница ОУ с.Дончево - Работилницата е разположена в двора на НУ „Св.Кирил и Методий“, находящо се в УПИ XIІІ, кв.11 по плана на с.Дончево. Монолитна едноетажна сграда, на която не е правен основен ремонт. Покривната конструкция е в сравнително добро състояние, като е направено препокриване с керемиди. Дограмата е подменена с ПВЦ. На сградата е направена нова мазилка. Около сградата има изграден водоплътен тротоар. Предвижда се: Измазване на стените във вътрешните помещения-267м2, шпакловка-267м2; Доставка и монтаж окачен таван тип "Армстронг" от минераловатови пана с размери 60/60 см-109м2, доставка и монтаж на ПВЦ врати с размер 0.90/2.00 м-7бр.Направа на нова ел. инсталация, нова ВиК инсталация, нова изгребна яма, направа на армирана настилка.
обект ІІ: Сграда ДСП с.Дончево - Домашният социален патронаж (ДСП) е разположен в подземния етаж на сградата на кметството находящо се УПИ IV в кв.14 по плана на с.Дончево. По стените в миялното помещение има паднали плочки фаянс. В тоалетната не е извършван ремонт от много години. Предвижда се:Частичен ремонт на сервизните помещения, демонтаж и монтаж на фаянс -30м2, демонтаж на 2 бр. врати и прозорец, доставка и монтаж на 2бр. врати 0.80/2.00м и прозорец с размер 0.50/070.
обект ІІІ: „Автотранспорт община Добричка”;
В сградата на автотранспорта не е извършван ремонт. Нужна е подмяна на подовото покритие в стаите, шпакловка и боядисване.Покрива на КПП е покрит с ламарина която е корозирала.
Предвижда се: Доставка и монтаж на теракот-58м2, шпакловка-109м2, боядисване с латекс-180м2, ремонт покрив КПП -90м2.
Критериите по-долу
 
НЕ  
Цена
II.2.6) Прогнозна стойност
29991.67      BGN
(за рамкови споразумения или динамични системи за покупки - прогнозна обща максимална стойност за цялата продължителност на тази обособена позиция)
II.2.7) Продължителност на поръчката, рамковото споразумение или динамичната система за покупки
84

не


II.2.9) Информация относно ограничение за броя на кадидатите, които ще бъдат поканени (с изключение на открити процедури)

или  / 

II.2.10) Информация относно вариантите
не
II.2.11) Информация относно опциите
да


Количествата, посочени в описанието на обособената позиция са ориентировъчни. Със започване на строителните дейности количествата ще бъдат уточнявани на място и ще бъдат съобразени с осигурения финансов ресурс. При доказана необходимост (установена от страните по договора) може да се променят видове СМР и/или количества на предвидени СМР. В чл.15 на проекта на договор са регламентирани правилата за промяна на първоначалните количества СМР.
II.2.12) Информация относно електронни каталози
НЕ
II.2.13) Информация относно средства от Европейския съюз
не

II.2) Описание 1

Сграда кметство с.Богдан; Сграда и ограда кметство с.Драганово 8
II.2.2) Допълнителни CPV кодове 2
45210000      
II.2.3) Място на изпълнение
BG332

с.Богдан и с.Драганово, община Добричка

обект І: Сграда кметство с.Богдан - Сградата на кметството се намира в УПИ IX в квартал 19 по регулационния план на с.Богдан. Сградата е едноетажна монолитна. Ремонт ще се извършва на покривната конструкция. Покривната конструкция е дървена покрита с керемиди. Много от тях са с нарушена цялост или разместени. Има липсващи капаци и керемиди. На места дървената конструкция и ламперията са прогнили. Предвижда се:Ремонт на покрива на едноетажната сграда – сваляне и сортиране на керемиди и капаци, почистване на глината от дървената обшивка; Подмяна на изгнили дървени елементи по конструкцията, греди, ребра; Ремонт на дървена обшивка по покрив; Препокриване на сградата с нови керамични керемиди върху усилена трислойна подкеремидна мембрана и скара от летви; Монтаж на нова челна дъска и обшивка с пола от ламарина на връзката между покрив и стена; Възстановяване на частично паднала обшивка по таван и осветление;
Доставка и монтаж на керемиди - нови на изпълнителя върху дървена скара – 308м2; Доставка и монтаж на хидроизолационна мембрана под керемиди – 308м2; Доставка и монтаж дървена скара под керемиди – 308м2; Доставка и монтаж челна профилирана дъска с включено лакиране – 64мл; Доставка и монтаж окачен таван от минераловатни пана модул 600/600-40м2.
обект ІІ: Ограда кметство с.Драганово - Сградата на кметството се намира в УПИ IV в квартал 13 по регулационния план на с.Драганово. Сградата е едноетажна монолитна. Оградата на кметството е бетонна, силно наклонена. Предвиждат се:Разбиване на старата ограда; изкопни дейности, направа на кофраж-18м2, доставка и полагане на бетон-18м3, доставка и монтаж на декоративни оградни пана-24бр.
обект ІІІ: Сграда кметство с.Драганово - Сградата на кметството се намира в УПИ IV в квартал 13 по регулационния план на с.Драганово. Сградата е едноетажна монолитна. В нея се помещава и лекарски кабинет който е в ужасно състояние. Северната стена на кметството се нуждае от нова външна мазилка. Предвиждат се : Направа на нова външна мазилка-80м2, шпакловка и боядисване на кабинета-52м2, доставка и монтаж на окачен таван с минераловатни пана600/600мм-10м2., доставка и монтаж на ламиниран паркет-10м2.
Критериите по-долу
 
НЕ  
Цена
II.2.6) Прогнозна стойност
32344.17      BGN
(за рамкови споразумения или динамични системи за покупки - прогнозна обща максимална стойност за цялата продължителност на тази обособена позиция)
II.2.7) Продължителност на поръчката, рамковото споразумение или динамичната система за покупки
84

не


II.2.9) Информация относно ограничение за броя на кадидатите, които ще бъдат поканени (с изключение на открити процедури)

или  / 

II.2.10) Информация относно вариантите
не
II.2.11) Информация относно опциите
да


Количествата, посочени в описанието на обособената позиция са ориентировъчни. Със започване на строителните дейности количествата ще бъдат уточнявани на място и ще бъдат съобразени с осигурения финансов ресурс. При доказана необходимост (установена от страните по договора) може да се променят видове СМР и/или количества на предвидени СМР. В чл.15 на проекта на договор са регламентирани правилата за промяна на първоначалните количества СМР.
II.2.12) Информация относно електронни каталози
НЕ
II.2.13) Информация относно средства от Европейския съюз
не

II.2) Описание 1

Преустройство на съществуваща сграда в двора на ДПЛД с.Опанец в ЦНСТПЛД и ремонт помещения и покриви на ДПЛД с.Опанец 9
II.2.2) Допълнителни CPV кодове 2
45215000      
45261100      
II.2.3) Място на изпълнение
BG332

с.Опанец, община Добричка

обект І: Преустройство на съществуваща сграда в двора на Дом за пълнолетни лица с деменция с.Опанец в Център за настаняване от семеен тип за пълнолетни лица с деменция - Сградата на ЦНСТПЛД се намира в УПИ I кв.9 по регулационни план на село Опанец. През изминалата година е извършен основен ремонт на сградата ремонт на покрива, саниране на сградата, подменени са всички прозорци и врати с ПВЦ. Извършен е основен ремонт на стаите и баните, трапезарията.
Предвиждат се: Следните дейности шпакловка на помещенията в приземен етаж-423м2, боядисване с латекс-696м2, доставка и монтаж на теракот -153м2, изграждане на комин за парното отопление на сградата.Изграждане на вътрешно стълбище с размери 4.60/1.55м.
обект ІІ: Подмяна покривно покритие на сграда А1 и А2 дограма и ремонт помещения ДПЛД с.Опанец - Сградата на ДПЛД се намира вУПИ I кв.9 по регулационни план на село Опанец. Покривът на сградата е от ондулин. С течение на времето се е деформирал. Има направен ремонт на западните скатове на покрива. Предвиждат се: Подмяна на OSB плоскости-403м2, полагане на битумен грунд-403м2; доставка и монтаж на битумни керемиди по покрива вкл.под керемидена мушама-403м2; доставка и монтаж на улуци -40м.
Критериите по-долу
 
НЕ  
Цена
II.2.6) Прогнозна стойност
46233.33      BGN
(за рамкови споразумения или динамични системи за покупки - прогнозна обща максимална стойност за цялата продължителност на тази обособена позиция)
II.2.7) Продължителност на поръчката, рамковото споразумение или динамичната система за покупки
84

не


II.2.9) Информация относно ограничение за броя на кадидатите, които ще бъдат поканени (с изключение на открити процедури)

или  / 

II.2.10) Информация относно вариантите
не
II.2.11) Информация относно опциите
да


Количествата, посочени в описанието на обособената позиция са ориентировъчни. Със започване на строителните дейности количествата ще бъдат уточнявани на място и ще бъдат съобразени с осигурения финансов ресурс. При доказана необходимост (установена от страните по договора) може да се променят видове СМР и/или количества на предвидени СМР. В чл.15 на проекта на договор са регламентирани правилата за промяна на първоначалните количества СМР.
II.2.12) Информация относно електронни каталози
НЕ
II.2.13) Информация относно средства от Европейския съюз
не

II.2) Описание 1

Сгради Здравна служба, ДСП и ДГ с.Стожер 10
II.2.2) Допълнителни CPV кодове 2
45214100      
45215000      
II.2.3) Място на изпълнение
BG332

с.Стожер, община Добричка

обект І: Сграда Здравна служба с.Стожер - Сградата на здравната служба е двуетажна - монолитна разположена в УПИ XII, квартал 12 по регулационния план на с.Стожер. Тя се намира в централната част на населеното място в непосредствена близост до детската градина. Дограмата /входна врата и прозорци/ не е подменяна. На първият етаж са разположени кабинети на доктор и зъболекар. Предвижда се: Демонтаж и подмяна на дървени прозорци с нови PVC на цялата сграда. Монтиране на външни и вътрешни подпрозоречни дъски. Извършване на работи, съпътстващи подмяната на дограмата (уплътняване, изкърпване, шпакловка). Изстъргване на боя от стени и тавани. Грундиране с готов латексов грунд. Боядисване с латекс двукратно и изграждане на инвалидна рампа за свободен достъп до кабинетите. Доставка и монтаж PVC прозорец 1,50/1,90м., едно отваряемо крило, комарник и подмазване – 19бр.;Доставка и монтаж PVC прозорец 0,70/0,90м., вкл.подмазване- 7бр.; Доставка и монтаж PVC врати 1,20/2,10м. – 8бр..; Боядисване с латекс двукратно- 200м2.; шпакловка-200м2.Изграждане на рампа за хора с двигателни проблеми за свободен достъп до кабинетите с размери7.00/1.50 м. и ремонт на стълбищна площадка с размер 2.80/14.00м.
обект ІІ: Сграда ДСП с.Стожер - Сградата на социалният патронаж е едноетажна - монолитна разположена в УПИ XII, квартал 12 по регулационния план на с.Стожер. Тя се намира в непосредствена близост до детската градина и здравната служба. По стените има пукнатини. Необходимо е и подмяна на окачения таван. Предвижда се: Шпакловка-30м2, боядисване с латекс-30м2 и доставка и монтаж наокачен таван от минераловатни пана модул600/600мм-30м2.
обект ІІІ: Сграда ДГ с.Стожер - Сградата на детската градина е двуетажна –изградена с панели и е разположена в УПИ XI, квартал 12 по регулационния план на с.Стожер. Тя се намира в непосредствена близост до здравната служба и училището. Около сградата има съществуващи бетонни пътеки които със времето са се изронили. В три от разливните помещение е нужно подмяната на теракота. Оградата се нуждае от боядисване. Предвижда се:Направа на кофраж-156м2, направа на армирана бетонова настилка с Н=0.15 см арматура ф8 и дилатационна фуга-410м2 демонтаж на теракот-30м2, доставка и монтаж на теракот-30м2, боядисване на ограда 220м2.
Критериите по-долу
 
НЕ  
Цена
II.2.6) Прогнозна стойност
36200.00      BGN
(за рамкови споразумения или динамични системи за покупки - прогнозна обща максимална стойност за цялата продължителност на тази обособена позиция)
II.2.7) Продължителност на поръчката, рамковото споразумение или динамичната система за покупки
84

не


II.2.9) Информация относно ограничение за броя на кадидатите, които ще бъдат поканени (с изключение на открити процедури)

или  / 

II.2.10) Информация относно вариантите
не
II.2.11) Информация относно опциите
да


Количествата, посочени в описанието на обособената позиция са ориентировъчни. Със започване на строителните дейности количествата ще бъдат уточнявани на място и ще бъдат съобразени с осигурения финансов ресурс. При доказана необходимост (установена от страните по договора) може да се променят видове СМР и/или количества на предвидени СМР. В чл.15 на проекта на договор са регламентирани правилата за промяна на първоначалните количества СМР.
II.2.12) Информация относно електронни каталози
НЕ
II.2.13) Информация относно средства от Европейския съюз
не

II.2) Описание 1

Сгради кметство, ДГ и читалище с.Царевец 11
II.2.2) Допълнителни CPV кодове 2
45212000      
45214100      
45212300      
II.2.3) Място на изпълнение
BG332

с.Царевец, община Добричка

обект І : Сграда кметство с.Царевец - Сградата на кметството се намира в кв.19, УПИ IX – 142 по плана на село Царевец. Тя е двуетажна с частично подменена PVC дограма. На първия етаж са разположени три помещения, като едното е обособено за клуб на пенсионера, другите за младежки клуб и ритуална зала. На втория етаж се намира кметството. Предвижда се: Подмяна на съществуващите стъклени тухли и дървената дограма с нова PVC дограма. Гипсова шпакловка, грундиране и боядисване с латекс стени и тавани. Доставка и монтаж на PVC витрина с височина на плътната част 0,60см с размери 270/130 отваряемо крило и комарник с вградена врата - 1бр.; и комарник с размери 270/130 – 1бр.; Доставка и монтаж на PVC витрина с отваряемо крило и комарник с размери 150/150 – 1 бр.; Доставка и монтаж на PVC витрина с височина на плътна част 0,60см с размери 340/250 отваряемо крило и комарник, с вградена врата – 1бр.; Доставка и монтаж на PVC витрина с височина на плътна част 0,60см с размери 340/270 отваряемо едно крило, с вградена врата – 1бр.; Доставка и монтаж на PVC витрина с височина на плътна част 0,60см с размери 340/270 отваряемо едно крило и комарник, с вградена врата – 1бр.; Доставка и монтаж на PVC витрина с височина на плътна част 0,60см с размери 350/250 с едно отваряемо крило и комарник с вградена врата – 1бр.; Гипсова шпакловка – 47м2. Грундиране с дълбокопроникващ грунд – 47м2. Боядисване с латекс стени и тавани – 47м2.
Обект ІІ : Сграда ДГ с.Царевец - Сградата се намира в кв.19 по плана на село Царевец. Тя е едноетажна, с една стая за спане и занималня. Предвижда се: Топло изолационен материали по фасадите на склада, полагане на цветна силикатна мазилка по външни стени, направа на портал и портичка от винкелова рамка, мрежа и ламарина и частична подмяна на керемиди по покрива на сградата. Доставка и полагане на топлоизолационен материал по фасада – 50.14м2; Полагане на цветна силикатна мазилка по външни стени включително грундиране – 50,14м2; Доставка и монтаж на метален портал с размери 350/160 на винкелова рамка и портичка с размери 100/160 на винкелова рамка, включително грундиране и боядисване; Частично препокриване на покрив с нови керемиди – 5м2.
обект ІІІ: Сграда читалище с.Царевец - Сградата се намира в кв.15, УПИ VIII – 152 по плана на село Царевец. Сградата е двуетажна. На първия етаж е разположено голямо помещение с предназначение за концертна сграда. Има и помещение маза, което се използва за мероприятия. На втория етаж са разположени изложбена зала и стая за читалищен секретар. Предвижда се: Частична подмяна на гредоред. Наковаване на ново дюшеме, включително циклене и лакиране. Подмяна дървена дограма с нова PVC дограма. Изкърпване мазилка частично. Шпакловка, грундиране и боядисване с латекс по стени и тавани. Поставяне окачен таван тип Армстронг. Поставяне на нови улуци, водосточни тръби и казанчета. Направа на армирана бетонова настилка. Шкурене и лакиране на дървени столове.
Частична подмяна на гредоред – 3,2м3. Наковаване на ново дюшеме – 147м2, включително циклене и лакиране. Доставка и монтаж на PVC дограма с размери 140/140 – 2бр.; 180/320 – 1бр.; 180/280 витрина – 5м2 и 90/200 – 2бр. Изкърпване с вароциментова мазилка – 66м2. Грундиране и боядисване с латекс по стени и тавани – 172м2. Шпакловка – 66м2. Поставяне окачен таван тип Армстронг – 53м2. Направа на армирана бетонова настилка – 40м2. Демонтаж, шкурене, лакиране и монтаж дървени столове.
Критериите по-долу
 
НЕ  
Цена
II.2.6) Прогнозна стойност
42500.00      BGN
(за рамкови споразумения или динамични системи за покупки - прогнозна обща максимална стойност за цялата продължителност на тази обособена позиция)
II.2.7) Продължителност на поръчката, рамковото споразумение или динамичната система за покупки
84

не


II.2.9) Информация относно ограничение за броя на кадидатите, които ще бъдат поканени (с изключение на открити процедури)

или  / 

II.2.10) Информация относно вариантите
не
II.2.11) Информация относно опциите
да


Количествата, посочени в описанието на обособената позиция са ориентировъчни. Със започване на строителните дейности количествата ще бъдат уточнявани на място и ще бъдат съобразени с осигурения финансов ресурс. При доказана необходимост (установена от страните по договора) може да се променят видове СМР и/или количества на предвидени СМР. В чл.15 на проекта на договор са регламентирани правилата за промяна на първоначалните количества СМР.
II.2.12) Информация относно електронни каталози
НЕ
II.2.13) Информация относно средства от Европейския съюз
не

II.2) Описание 1

Сграда ДГ и тротоар по ул. "Стара планина" с.Стефан Караджа; Сгради ДГ и ДСП с.Паскалево 12
II.2.2) Допълнителни CPV кодове 2
45214100      
45215000      
45233161      
II.2.3) Място на изпълнение
BG332

с.Стефан Караджа и с.Паскалево, община Добричка

обект І : Тротоар по ул."Стара планина" с.Стефан Караджа - По улицата има изграден тротоар през 70-те – 80-те години от базалтови плочи, които са наранени, счупени, хлътнали или липсващи. Движението по тротоара не може да се осъществява нормално. Предвижда се: Възстановяване на тротоарната настилка по улица „Стара планина” в с.Стефан Караджа. Теренът ще се подравни с полагане на подложка от чакъл/каменно брашно, там където е необходимо и ще се изпълни нова армирана бетонова настилка с дилатационни фуги през 5м с оставаща летва. Армирана бетонова настилка с бетон В 20, арматура ф 6 с полета 20/20, дилатационна фуга през 5 метра с оставаща летва и дебелина 10см – 1040м2; Направа и разваляне на кофраж за настилка – 55м2; Подложка от чакъл/каменно брашно под настилка – 44м3; Доставка и полагане на полиетиленово фолио под бетонова настилка – 1040м2.
обект ІІ: Сграда ДГ с.Стефан Караджа - Сградата на детската градина се намира в УПИ ІV в квартал 9 по регулационния план на с.Стефан Караджа. Предвижда се: Подмяна на метална с PVC дограма. Доставка и монтаж на PVC витрина с височина на плътна част 0,60см с размери 300/260 едно отваряемо крило и комарник – 1бр .; Доставка и монтаж на PVC врата 100/216 – 1бр.
обект ІІІ: Сграда читалище с.Стефан Караджа - Сградата на читалището се намира в УПИ VІІ в квартал 18 по регулационния план на с. Стефан Караджа. Сградата е монолитна - двуетажна. През годините са извършвани ремонти на отделни части от сградата. Подменена е част от дървената дограма с РVС. Изградена е рампа за инвалиди. Извършван е ремонт на избената част на сградата, в която са поместени спортни уреди. Фасадата е боядисвана. Предвижда се: Да се подмени дървената дограма с нова РVС и извършване на всички съпътстващи ги дейности /изкърпване мазилка с включени лайсни, шпакловка, грундиране и боядисване с латекс. Ще се монтира ново осветление. Ще се изкърпи мазилка, ще се направи шпакловка, грундиране и боядисване с латекс в стаи читалня и библиотека. Доставка и монтаж РVС прозорец с размери 152/174 с едно отваряемо крило и комарник – 3бр; Доставка и монтаж РVС врата 90/200 – 3бр.; Доставка и монтаж LED лампи тип Армстронг 60/60.; Изкърпване мазилка около врати и прозорци – 32,2мл;
обект ІV: Сграда ДГ с.Паскалево - Сградата на Детската градина е разположена в УПИ ІІ в квартал 3 по регулационния план на с.Паскалево. Тя е монолитна, двуетажна. През годините е извършван основен ремонт на покрива, подменени са всички дървени прозорци на първия етаж и е боядисана фасадата. Има изградена площадка от базалтови плочи, които са наранени, счупени, хлътнали или липсващи. Движението по площадката не може да се осъществява нормално. Липсва портал и портичка към входа на детската градина. Предвижда се: Да се извърши основен ремонт на площадката с полагане на нови бетонови плочи. Направа на нов метален портал и метална порта към него. Доставка и полагане на бетонови плочи в/у пясъчна основа – 592м2; Д-ка и м-ж портал с 5.00/1.60 на винкелова рамка с плътна част с височина 1.00м и декоративни метални елементи с височина 0.60 - грундирана и боядисана с вкл. резе и обикновена брава с дръжка – 1бр.; Д-ка и м-ж портал с 5.00/1.60 на винкелова рамка с плътна част с височина 1.00м и декоративни метални елементи с височина 0.60 - грундирана и боядисана с вкл. резе и обикновена брава с дръжка – 1бр.
обект V: Сграда ДСП с.Паскалево - Сградата се намира в УПИ І, квартал 32 по регулационния план на с.Паскалево. Предвижда се: Подмяна на дървена с нова РVС дограма. Сваляне на дървени плоскости по стени и боядисване с латекс. Ще се изкърпи мазилка, ще се направи шпакловка, грундиране и боядисване с латекс. Доставка и монтаж PVC врата / плъзгаща/ с размери 320/300 – 1бр.; Демонтаж на дървена облицовка – 160м2.; Направа на вароциментова мазилка – 80м2.; Грундиране, шпакловка и боядисване с латекс – 547м2.
Критериите по-долу
 
НЕ  
Цена
II.2.6) Прогнозна стойност
57120.00      BGN
(за рамкови споразумения или динамични системи за покупки - прогнозна обща максимална стойност за цялата продължителност на тази обособена позиция)
II.2.7) Продължителност на поръчката, рамковото споразумение или динамичната система за покупки
84

не


II.2.9) Информация относно ограничение за броя на кадидатите, които ще бъдат поканени (с изключение на открити процедури)

или  / 

II.2.10) Информация относно вариантите
не
II.2.11) Информация относно опциите
да


Количествата, посочени в описанието на обособената позиция са ориентировъчни. Със започване на строителните дейности количествата ще бъдат уточнявани на място и ще бъдат съобразени с осигурения финансов ресурс. При доказана необходимост (установена от страните по договора) може да се променят видове СМР и/или количества на предвидени СМР. В чл.15 на проекта на договор са регламентирани правилата за промяна на първоначалните количества СМР.
II.2.12) Информация относно електронни каталози
НЕ
II.2.13) Информация относно средства от Европейския съюз
не

II.2) Описание 1

Сгради ОУ, ДГ, склад, читалище, Клуб на пенсионера, кметство и ДСП с.Овчарово 13
II.2.2) Допълнителни CPV кодове 2
45212000      
45214100      
45214200      
45212300      
II.2.3) Място на изпълнение
BG332

с.Овчарово, община Добричка

обект І: Сграда ОУ с.Овчарово - Сградата е едноетажна. Помещението е с изхабена дървена дограма. Предвижда се: Подмяна на дървена с нова PVC дограма. Доставка и монтаж на PVC прозорец с едно отваряемо крило и комарник с размери 240/240 – 8бр.; Вътрешно и външно обръщане на дограма /вкл.вароциментова мазилка, гипсова шпакловка и ъгъл с мрежа – 50м1.
обект ІІ: Сграда ДГ с.Овчарово - Сградата е двуетажна, масивна. Фасадата е боядисана с фасаген. Има направени подобрения вън и вътре в сградата. Предвижда се: Направа на армирана бет. настилка за изграждане на детска площадка с ударопоглъщаща настилка за поставяне на детски съоръжения. Изгр. на пясъчник с дървени рамки за ограждения. Д-ка и м-ж на смесителна батерия, бойлер, мивка, шкаф за мивка и детско тоалетно казанче. Направа изравнителна цим. замазка в кухнята, полагане на ламинат и теракотни плочи по под. Демонтаж на радиатори и тръби към тях. Подмяна на дървени с нови PVC врати.
обект ІІІ: Ремонт сграда склад с.Овчарово - Сградата е едноетажна. Има изкъртена мазилка. Паднала мазилка по козирката и частично прогнила дървена скара. Предвижда се: Изкърпване на вароциментова мазилка. Подмяна на дървена скара и ламперия по покрив. Шпакловка, грундиране и боядисване стени. Изкърпване на вароциментова мазилка – 21м2; Шпакловка, полагане на дълбокопроникващ грунд и боядисване с фасаген – 65м2; Доставка и монтаж дървена скара и ламперия – 10м2.
обект ІV: Сграда читалище с.Овчарово - Сградата е едноетажна. Има изложбена зала, която подлежи на ремонт. Съществуващият паркет е прогнил и на места липсва. На северната страна на стаята има влажни петна и частично обрушена мазилка. Липсва метален парапет пред входна врата. Предвижда се: Полагане на топлоизолационен материал на северната фасада на сградата и цветна силикатна мазилка. Изкърпване на външна и вътрешна вароциментова мазилка.Шпакловка, грундиране и боядисване с латекс. Изработка на нов метален парапет пред входна врата.
обект V: Сграда клуб на пенсионера с.Овчарово - Сградата е едноетажна и масивна, находя ща се в УПИ I, кв. 19 по регулационен план с.Овчарово. В предходна година са подменени пет метални витрини с PVC. Наложително е изкърпване на мазилката и освежаване на стаята. Предвижда се: Изкърпване, шпакловка, грундиране и боядисване с латекс. Доставка и монтаж на шкаф-мивка. Подмяна на ел.осветление. Изкърпване на вароциментова мазилка – 25,40м2; Шпакловка – 60м2; Доставка и полагане на дълбокопроникващ грунд и боядисване с латекс – 60м2; Доставка и монтаж шкаф-мивка с долен ред 0,80/0,60 – 1бр; Доставка и монтаж мивка алпака с 0,53/0,40/0,18 с отцедник – 1бр; Доставка и монтаж бойлер проточен 10л – 1бр.; Доставка и монтаж на осветително тяло LOT 4x18W – 2бр; Доставка и монтаж смесителна батерия – 1бр;
обект VІ : Сграда кметство с.Овчарово - Сградата е двуетажна и масивна. Стаите имат нужда от изкърпване частично на мазилка, шпакловка и боядисване с латекс. Предвижда се: Изкърпване на мазилка, шпакловка и боядисване с латекс. Изкърпване на вароциментова мазилка – 9м2; Шпакловка, полагане на дълбокопроникващ грунд и боядисване с латекс – 96м2.
обект VІІ: Сграда ДСП с.Овчарово - Предвижда се: Частична подмяна на керемиди и част от дървената скара, обшивка и хидроизолационна мембрана. Изграждане на част от септичната яма. Частична подмяна на керемиди по покрив, подмяна на дървена скара и дървена обшивка. Доставка и монтаж дървена скара – нова – 10,50м2; Доставка и монтаж дървена ламперия – нова – 10,50м2; Препокриване с нови керемиди на изпълнителя върху дървена скара – 10,50м2; Доставка и полагане на бетон за стени над основи – 0,75м3; Д-ка и м-ж бетонов капак за шахта с отвор ф500мм – 1бр.
Критериите по-долу
 
НЕ  
Цена
II.2.6) Прогнозна стойност
37083.33      BGN
(за рамкови споразумения или динамични системи за покупки - прогнозна обща максимална стойност за цялата продължителност на тази обособена позиция)
II.2.7) Продължителност на поръчката, рамковото споразумение или динамичната система за покупки
84

не


II.2.9) Информация относно ограничение за броя на кадидатите, които ще бъдат поканени (с изключение на открити процедури)

или  / 

II.2.10) Информация относно вариантите
не
II.2.11) Информация относно опциите
да


Количествата, посочени в описанието на обособената позиция са ориентировъчни. Със започване на строителните дейности количествата ще бъдат уточнявани на място и ще бъдат съобразени с осигурения финансов ресурс. При доказана необходимост (установена от страните по договора) може да се променят видове СМР и/или количества на предвидени СМР. В чл.15 на проекта на договор са регламентирани правилата за промяна на първоначалните количества СМР.
II.2.12) Информация относно електронни каталози
НЕ
II.2.13) Информация относно средства от Европейския съюз
не

II.2) Описание 1

Сграда кметство и Благоустрояване пред кметство с.Сливенци; Автоспирка с.Добрево и Клуб на пенсионера с.Свобода 14
II.2.2) Допълнителни CPV кодове 2
45212000      
45213315      
II.2.3) Място на изпълнение
BG332

с.Сливенци, с.Добрево и с.Свобода, община Добричка

обект І: Благоустрояване пред кметство-беседка и бетонна площадка с.Сливенци - Кметството се намира в кв.9, УПИ II по плана на с.Сливенци. Предвижда се: Благоустрояване пред кметството. Подравняване на терена, направа на армирана бетонова настилка за монтаж на беседка. Подравняване на земни почви – 25м2; Доставка и полагане армирана бетонова настилка за беседка, пейки и маса – 4,8м3; Доставка и монтаж на арматура ф8 - 20/20 – 36кг; Доставка и монтаж на беседка с покривно покритие от битумни керемиди,пейки и маса – 1бр; Доставка и монтаж оградна мрежа с Н=1,50м. – 36м. Доставка и полагане чакъл за подложка 15см – 3,75м3.
обект ІІ: Сграда кметство с.Сливенци - Сградата на кметството се намира в кв.9, УПИ II по плана на с.Сливенци. Тя е едноетажна и масивна. Предвижда се: Изкърпване на мазилка, шпакловка и боядисване с латекс. Изработка на метален портал и метална порта. Изкърпване на външна и вътрешна вароциментова мазилка – 63м2; Шпакловка, полагане на дълбокопроникващ грунд и боядисване с латекс/фасаген/ по стени и тавани – 333м2; Д-ка и м-ж портал с 3.00/1.60 на винкелова рамка с плътна част с височина 1.00м и декоративни метални елементи с височина 0.60 - грундирана и боядисана с вкл. резе и обикновена брава с дръжка – 1бр.; Д-ка и м-ж портичка с р-ри 1.00/1.40 на винкелова рамка с плътна част 0.80 и височина 0.60, грундирана и боядисана с вкл. обикновена брава с дръжки – 1бр.; Доставка и монтаж профили, грундирани и боядисани – 1бр.
обект ІІІ: Автоспирка поликарбон с. Добрево - Автоспирката се намира в УПИ VІІІ, кв.8 по плана на село Добрево. Предвижда се: Направа на армирана бетонова настилка. Полагане чакъл за подложка. Направа на укрепваща конструкция и обшивка на стени с черна ламарина. Грундиране и боядисване на метална конструкция. Направа армирана бетонова настилка Н=15см с бетон В35, арматура ф8 на полета 20/20 – 24м2; Доставка и полагане чакъл за подложка 10см – 2,4м3; Направа на укрепваща конструкция, обшивка на стени с черна ламарина, грундиране и боядисване – 1бр; Доставка, монтаж и боядисване на метална конструкция покрив и покриване с поликарбон на автоспирка с размери 2/4м – 1бр.
обект ІV: Сграда клуб на пенсионера с.Свобода - Сградата на пенсионерски клуб се намира в кв.10 по плана с.Свобода. Тя е едноетажна, масивна с оформено помещение за пенсионерски клуб. Покривът е от дървена покривна конструкция и покритие от керемиди. Покривът е с провиснал гредоред. Има начупени и липсващи керемиди. Изградени са седящи улуци, които са износени, с дупки и са с недостатъчно сечение. При силни валежи и снеготопене се получава пропускане на вода, което навлажнява помещението. Предвижда се: Да се демонтират улуците, ламарината и дървената конструкция по покрива. Прави се нова дървена конструкция, дървена скара, препокриване с нови керемиди и капаци по билото. Ще се монтират нови улами от поцинкована ламарина, улуци, водосточни казанчета и изхвъргачи. Демонтаж стари керемиди и дъсчена обшивка – 213м2; Доставка и монтаж ребра 8/10 до 4м нови – 46бр.; Доставка и монтаж греди 10/12 до 4м нови – 10бр.; Доставка и монтаж дървена скара – нова – 213м2; Доставка и монтаж дървена скара – нова – 213м2; Препокриване с нови керемиди на изпълнителя върху дървена скара – 213м2; Доставка и монтаж на улуци – 53м; Доставка и монтаж капаци по било – 56м; Доставка и монтаж улава от поцинкована ламарина – 18м2; Направа обшивка на комин от поцинкована ламарина – 5м2;
Критериите по-долу
 
НЕ  
Цена
II.2.6) Прогнозна стойност
30236.67      BGN
(за рамкови споразумения или динамични системи за покупки - прогнозна обща максимална стойност за цялата продължителност на тази обособена позиция)
II.2.7) Продължителност на поръчката, рамковото споразумение или динамичната система за покупки
84

не


II.2.9) Информация относно ограничение за броя на кадидатите, които ще бъдат поканени (с изключение на открити процедури)

или  / 

II.2.10) Информация относно вариантите
не
II.2.11) Информация относно опциите
да


Количествата, посочени в описанието на обособената позиция са ориентировъчни. Със започване на строителните дейности количествата ще бъдат уточнявани на място и ще бъдат съобразени с осигурения финансов ресурс. При доказана необходимост (установена от страните по договора) може да се променят видове СМР и/или количества на предвидени СМР. В чл.15 на проекта на договор са регламентирани правилата за промяна на първоначалните количества СМР.
II.2.12) Информация относно електронни каталози
НЕ
II.2.13) Информация относно средства от Европейския съюз
не

II.2) Описание 1

Сгради кметство и читалище с.Росеново; Сгради кметство и Здравна служба с.Божурово 15
II.2.2) Допълнителни CPV кодове 2
45212000      
45212300      
45215000      
II.2.3) Място на изпълнение
BG332

с.Росеново и с.Божурово, община Добричка

обект І: Сграда кметство с.Росеново - Сградата се намира в УПИ І, кв.5 по регулационния план на с.Росеново. Сградата е масивна, строена през 60-те години. На първия етаж е разположен магазин за хранителни стоки, а на втория са стаите на кметството. Има монтирана дървена дограма, която на места е прогнила, с начупени стъкла. Предвижда се: Подмяна на дървена дограма с нова PVC дограма. Шпакловка, грундиране и боядисване с латекс стени и тавани. Направа на шпакловка гипсова – 7,9м2; Доставка и полагане дълбокопроникващ грунд – 51м2; Боядисване с латекс двукратно – 51м2; Доставка и монтаж на PVC дограма с размери 150/150 с едно отваряемо крило и комарник – 1бр.; Вътрешно и външно обръщане на дограма /вкл.вароциментова мазилка, гипсова шпакловка и ъгъл с мрежа – 12м;
обект ІІ: Сграда читалище с.Росеново - Сградата се намира в кв.8 по регулационния план на с.Росено. Сградата е масивна, строена през 60-те години. С наранена мазилка по фасадите и частично разрушен цокъл. Липса на изхвъргачи. Предвижда се: Изкърпване на вароциментова мазилка, шпакловка, грундиране и боядисване с фасаген. Доставка и монтаж на изхвъргачи. Направа на външна вароциментова мазилка – 65м2; Шпакловка, грундиране с дълбокопроникващ грунд и боядисване с фасаген – 652м2; Доставка материали и полагане на циментова мазилка с дебелина 6см, фусове, арматура ф6 на карета 20/20 за цокъл – 7м2; Доставка материали и монтаж изхвъргачи – 10м;
обект ІІІ: Сграда кметство с.Божурово - Сградата се намира в УПИ І, кв.12 по регулационния план на с.Божурово. Сградата е масивна и двуетажна. Разположена е в централната част на селото. На първия етаж е разположено помещение за мероприятия. Балатумът е протрит и на места накъсан. Липсва осветление. Предвижда се: Поставяне на LET лампи нови, шпакловка, грундиране и боядисване с латекс стени и тавани. Полагане на ламинат по под. Шпакловка гипсова – 90м2; Грундиране с дълбокопроникващ грунд – 90м2; Боядисване с латекс – 90м2; Блажна боя по цокъл – 31м2; Доставка и монтаж на LEТ лампи тип Армстронг 60/60 – 4бр.; Доставка и монтаж ламинат – 57м2;
обект ІV: Сграда Здравна служба с.Божурово - Сградата се намира в УПИ І, кв.17 по регулационния план на с.Божурово. Сградата е двуетажна, масивна и е в централната част на селото. Частично паднала мазилка по фасадите. Стара и прогнила дървена дограма. Тротоарна пътека около сградата е изградена 70-те – 80-те години от базалтови плочи, които са наранени, счупени, хлътнали или липсващи. Движението по тротоара не може да се осъществява нормално. Ръждясали и начупени улуци и липсващи водосточни тръби. Предвижда се: Изкърпване на вароциментова мазилка, частично полагане на топлоизолационен материал по фасадите на сградата. Шпакловка, грундиране и полагане на цветна силикатна мазилка. Възстановяване на тротоарната настилка. Теренът ще се подравни с полагане на подложка от чакъл/каменно брашно/ и ще се изпълни нова армирана бетонова настилка с дилатационни фуги през 5м с оставаща летва и полагане на нови бетонови плочи. Доставка и монтаж улуци – 50м; Подмазване стреха – 40м2; Подмазване стреха – 30м2; Направа шпакловка стени – 60м2; Доставка и полагане на топлоизолационен материал по фасада с EPS 10см, включително дюбели, мрежа, шпакловка и ъгъл с мрежа – 218м2; Полагане на цветна силикатна мазилка по външни стени включително грундиране – 278м2; Доставка и монтаж на PVC прозорец с размери 210/150, едно отваряемо крило и комарник – 11бр.; Вътрешно и външно обръщане на дограма /вкл.вароциментова мазилка, гипсова шпакловка и ъгъл с мрежа – 63м; Доставка и монтаж на подпрозоречни первази AL с ширина до 25см външни – 11бр.; Подравняване и уплътняване на терен ръчно – 96м2; Направа на армирана бетонова настилка H 0.10м, арматура с полета 20/20 – 96м2; Доставка и полагане на нови бетонови плочи с деб.0,4см – 96м2;
Критериите по-долу
 
НЕ  
Цена
II.2.6) Прогнозна стойност
45112.50      BGN
(за рамкови споразумения или динамични системи за покупки - прогнозна обща максимална стойност за цялата продължителност на тази обособена позиция)
II.2.7) Продължителност на поръчката, рамковото споразумение или динамичната система за покупки
84

не


II.2.9) Информация относно ограничение за броя на кадидатите, които ще бъдат поканени (с изключение на открити процедури)

или  / 

II.2.10) Информация относно вариантите
не
II.2.11) Информация относно опциите
да


Количествата, посочени в описанието на обособената позиция са ориентировъчни. Със започване на строителните дейности количествата ще бъдат уточнявани на място и ще бъдат съобразени с осигурения финансов ресурс. При доказана необходимост (установена от страните по договора) може да се променят видове СМР и/или количества на предвидени СМР. В чл.15 на проекта на договор са регламентирани правилата за промяна на първоначалните количества СМР.
II.2.12) Информация относно електронни каталози
НЕ
II.2.13) Информация относно средства от Европейския съюз
не

II.2) Описание 1

Автоспирка и сграда читалище с.Козлодуйци; Сграда читалище с.М.Смолница; Сгради ДГ и Здравна служба с.Смолница 16
II.2.2) Допълнителни CPV кодове 2
45213315      
45212300      
45215000      
45214100      
II.2.3) Място на изпълнение
BG332

с.Козлодуйци, с.М.Смолница и с.Смолница, община Добричка

обект І: Автоспирка поликарбон с.Козлодуйци - Автоспирката се намира в УПИ ІІ, кв.32 по рег. план на с.Козлодуйци, централна част. Има метална ограда, като част от нея трябва да се премахне, за да се освободи място за монтажа на автоспирката. Предвижда се: Направа на армирана бетонова настилка. Полагане чакъл за подложка. Направа на укрепваща конструкция и обшивка на стени с черна ламарина. Грундиране и боядисване на метална конструкция. Демонтиране на част от метална ограда.
обект ІІ: Сграда читалище с.Козлодуйци - Сградата се намира в УПИ ІІ, кв.32 по рег. план на с.Козлодуйци, разположена в централната част на селото. Тя е двуетажна, масивна. Улуците, водосточните тръби и казанчета са ръждясали и пробити. Има паднала мазилка по фасадите. Предвижда се: Д-ка и м-ж на нова PVC врата в ритуална зала; монтаж на нов ламинат. Подмяна и монтаж с нови улуци, водосточни тръби и казанчета.Изкърпване на външна вароцим. мазилка. Шпакловка, грундиране и боядисване с фасаген по фасадни стени.
обект ІІІ: Сграда читалище с.М.Смолница - Сградата се намира в кв.1 по рег. план на с.М.Смолница. Тя е едноетажна, монолитна. Балатумът на пода е изтъркан и накъсан. Паркетът е хлътнал. Необходимо е да се подмени гредореда. Предвижда се: Подмяна на гредоред и наковаване на ново дюшеме. Частична подмяна на гредоред – 2,80м3; Циклене и лакиране на дюшеме – 56м2; Наковаване ново дюшеме – 56м2.
обект ІV: Сграда ДГ с.Смолница - Сградата се намира в УПИ XII, кв.18 по регулационния план на с.Смолница. Тя е двуетажна, масивна. Оградата е изпълнена на пана с винкелова рамка и оградна мрежа, същите са със скъсани панти, с липсваща мрежа и ръждясали. По фасадата има изронена мазилка. Предвижда се: Заваряване на метални планки и оградни мрежи. Ремонт оградни пана с подмяна на мрежа, грундиране и боядисване с блажна боя. Изкърпване на вароцим. мазилка по фасади и стрехи. Изработка и монтаж на метална порта.
обект V: Сграда Здравна служба с.Смолница - Сградата се намира в УПИ XI, кв.33 по регулационния план на с.Смолница. Помещава се на първия етаж в сградата на кметството. Предвижда се: Подмяна на Вик и ЕЛ инсталация, подмяна на дървени врати с нови PVC в WC помещения-пациенти, персонал и сутерен. Външната врата е дървена, двукрила и ще се подмени с PVC. Направа цим.замазка по подове– 37м2; Доставка и полагане фаянс, вкл. фугиране – 59м2; Доставка и полагане теракот, вкл.фугиране – 17м2; Шпакловка гипсова с мрежа – 68м2; Доставка и полагане дълбокопроникващ грунд – 68м2; Боядисване с латекс двукратно – 68м2; Доставка и монтаж ППР тръба ф 20, PN16, вкл.фитинги – 9м; Доставка и монтаж PVC тръба ф 110, SN 4, вкл.фитинги – 11м; Доставка и монтаж PVC тръба ф 50, вкл.фитинги – 13м; Доставка и монтаж моноблок, вкл. тоалетна дъска и присъединяване към Вик инсталация – 3бр; Доставка и монтаж тоалетна мивка 50см., вкл.присъединяване с канализация – 2бр; Доставка и монтаж проточен бойлер 5л., с батерия – 2бр; Доставка и монтаж PVC врата 0,90/2,00м – 3бр; Доставка и монтаж PVC врата 0,80/2,00м – 4бр; Подмазване около врати, вкл.ъглови протектори – 70м.
Критериите по-долу
 
НЕ  
Цена
II.2.6) Прогнозна стойност
33333.33      BGN
(за рамкови споразумения или динамични системи за покупки - прогнозна обща максимална стойност за цялата продължителност на тази обособена позиция)
II.2.7) Продължителност на поръчката, рамковото споразумение или динамичната система за покупки
84

не


II.2.9) Информация относно ограничение за броя на кадидатите, които ще бъдат поканени (с изключение на открити процедури)

или  / 

II.2.10) Информация относно вариантите
не
II.2.11) Информация относно опциите
да


Количествата, посочени в описанието на обособената позиция са ориентировъчни. Със започване на строителните дейности количествата ще бъдат уточнявани на място и ще бъдат съобразени с осигурения финансов ресурс. При доказана необходимост (установена от страните по договора) може да се променят видове СМР и/или количества на предвидени СМР. В чл.15 на проекта на договор са регламентирани правилата за промяна на първоначалните количества СМР.
II.2.12) Информация относно електронни каталози
НЕ
II.2.13) Информация относно средства от Европейския съюз
не

II.2) Описание 1

Стоп. Постр. гроб. парк с.Лясково; Шадраван и сгради Здравна служба, чит-ще и кметство; Сгр. Чит-ще с.Тянево; Бетонна пътека и сгр. ДГ с.Черна; Сгр. кметство, ест. чешма и водосток с.Крагулево и др. 17
II.2.2) Допълнителни CPV кодове 2
45211360      
45212000      
45212300      
45215000      
45233161      
II.2.3) Място на изпълнение
BG332

с.Лясково, с.Тянево, с.Черна, с.Крагулево и с.Пчелник, община Добричка

обект І: Стопанска постройка гробищен парк с.Лясково - Предвижда се изграждането на стопанска постройка с размери 4/4м, височина до стрехата – 3м. Покрив от дървена конструкция, с обшивка от OSB и покритие с керемиди. Строежът е VI-та категория и за да се издаде разрешение за строеж е необходимо да се изготви конструктивно становище от строителен инженер – проектант по част конструкции, притежаващ проектантска правоспособност.
обект ІІ: Сграда Здравна служба с.Житница - Сградата е едноетажна, масивна. Оградата е изпълнена с бетонови блокчета, които са начупени, има и липсващи, колонките са паднали. Липсва метален парапет пред входа на сградата и пътека за инвалиди. Предвижда се: Изграждане на ограда, изработка на метален парапет и бетонова пътека за инвалиди.
обект ІІІ: Ремонт шадраван с.Житница - Предвижда се: Направа на бет. настилка дъно, изграждане бетонови стени на шадравана, направа на хидроизолационна замазка, почистване на храсти около него.
обект ІV: Сграда читалище с.Житница - Сградата е масивна, двуетажна. Предвижда се: Изкърпване на вароциментова мазилка, шпакловка, грундиране и боядисване с латекс стени и тавани. Направа на циментова замазка, полагане на ламинат. Подмяна на дървена дограма с нова PVC.
обект V: Сграда кметство с.Житница - Сградата е масивна, двуетажна. Предвижда се: Изкърпване на вароциментова мазилка, шпакловка, грундиране и боядисване с латекс.
обект VІ: Сграда читалище с.Тянево - Предвижда се: Изграждане на ограда от бетонови блокчета и монтаж на съществуващи метални пана.
обект VІІ: Бетонна пътека от ул.1 до ул.16 с.Черна - По улицата има остатъци от трошенокаменна настилка. Има образувани дълбоки дупки. Предвижда се: Подравняване и уплътняване на терена. Полагане на чакъл за основа и направа на армирана бетонова настилка.
обект VІІІ: Сграда ДГ с.Черна - Сградата е едноетажна и масивна. Има стара, метална витрина с метална врата, която е ръждясала и с начупени стъкла. По вътрешната стена в западната част на детската градина има влага и олющена латексов боя. Предвижда се: Подмяна на стара метална витрина и врата с нови PVC. Полагане на топлоизолационен материал на западната стена на детската градина.
обект ІX: Сграда кметство с.Крагулево - Сградата се намира в УПИ I, кв.10 по регулационния план на с.Крагулево. Сградата е едноетажна и масивна. Предвижда се: Изкърпване на вароциментова мазилка, шпакловка, грундиране и боядисване с латекс по стени и тавани. Изработка на метален парапет.
обект X: Бетонна плоча на коритата на естествена чешма с.Крагулево - Предвижда се: Полагане на армирана бетонова настилка с бетон В 20, арматура ф 5 с полета 20/20 и дебелина 10см, вкл.полиетиленово фолио – 70м2;
обект XI: Ремонт на водосток по ул.1 с.Крагулево - Водостокът е каменна зидария с пропукана бетонова настилка. Предвижда се: Укрепване на водостока. Изкоп за основи, полагане на армиран бетон в основи и стени, изработка и монтаж на арматура положена дъговидно под водостока.
обект XII: Сграда кметство с.Пчелник - Сградата е едноетажна – монолитна. Предвижда се: Полагане с топлоизолационен материал по западната страна на кметството с EPS 8см, включително дюбели, мрежа, шпакловка, ъгъл с мрежа и боядисване с фасаген – 33,70м2;
обект XIII: Благоустрояване около автобусна спирка с.Пчелник - Тротоарната пътека около спирката е изградена от базалтови плочи, които са наранени, счупени, хлътнали или липсващи. Теренът ще се подравни с полагане на подложка от чакъл/каменно брашно/ и ще се изпълни нова армирана бетонова настилка с дилатационни фуги през 5м с оставаща летва и полагане на нови бетонови плочи.
Критериите по-долу
 
НЕ  
Цена
II.2.6) Прогнозна стойност
47170.00      BGN
(за рамкови споразумения или динамични системи за покупки - прогнозна обща максимална стойност за цялата продължителност на тази обособена позиция)
II.2.7) Продължителност на поръчката, рамковото споразумение или динамичната система за покупки
84

не


II.2.9) Информация относно ограничение за броя на кадидатите, които ще бъдат поканени (с изключение на открити процедури)

или  / 

II.2.10) Информация относно вариантите
не
II.2.11) Информация относно опциите
да


Количествата, посочени в описанието на обособената позиция са ориентировъчни. Със започване на строителните дейности количествата ще бъдат уточнявани на място и ще бъдат съобразени с осигурения финансов ресурс. При доказана необходимост (установена от страните по договора) може да се променят видове СМР и/или количества на предвидени СМР. В чл.15 на проекта на договор са регламентирани правилата за промяна на първоначалните количества СМР.
II.2.12) Информация относно електронни каталози
НЕ
II.2.13) Информация относно средства от Европейския съюз
не

II.2) Описание 1

Разширение улично осветление в с.Прилеп и с.Приморци 18
II.2.2) Допълнителни CPV кодове 2
45316110      
II.2.3) Място на изпълнение
BG332

с.Прилеп и с.Приморци, община Добричка

обект І: Разширение на уличното осветление по ул.“Втора“ в с.Прилеп - Необходимо е добавяне на 3 броя улични осветителни тела, които да се монтират на съществуващи стълбове. Предвижда се: окабеляването на вече положените стълбове да се извърши с опъвателни скоби и AL/R 2х16мм усукан кабел (тип френски); доставка и монтаж на 3бр. светодиодни улични осветителни тела; захранването на стълбовете се осъществява посредством токова AL/R клема (Al/Al) от съществуващ токозахранен стълб по ул.“Втора“. Преди започване на работата се изисква обезопасяване на работното място, а след приключване на поставянето се извършва замерване на нормата на осветеност, както и заземяването на всеки поставен стълб.
обект ІI: Разширение на уличното осветление по републикански път II-27 в с.Приморци - Участъкът е част от републикански път II-27, преминаващ през с.Приморци. Предвижда се: Доставка и монтаж на 5 бр. заземени поцинковани стълба за улично осветление с височина 6м приблизителни размери (108/89/60мм), извити в горния си край с дължина на извитата част 1000 мм, разположени на разстояние до 40м един от друг; Окабеляването на вече положените поцинковани стълбове ще се извърши с опъвателни скоби и AL/R 2х16мм усукан кабел (тип френски); Доставка и монтаж на 5бр. светодиодни улични отклонителни тела, захванати с отклонителни клеми за улично осветление с допустимо токово натоварване 86A (Al 10-95 Cu 1.5-10) с пристягащ болт М8. към СВТ кабел 2х1,5мм посредством лустер клема. Захранването ще се изпълни от съществуващ токозахранен стълб, изграден срещу спирката на обществения транспорт в посока Добрич-Балчик.
Преди започване на работата се изисква обезопасяване на работното място, а след приключване на поставянето се извършва замерване на нормата на осветеност, както и заземяването на всеки поставен стълб.
Възложителят поставя следните изисквания към основните характеристики на уличните осветители: материал на корпуса - АЛУМИНИЙ; захранващо напрежение - ~230V/ 50Hz; Мощност - 30W; A+ енергиен клас; светлинен поток - по-голям или равен на (?) 2000 lm; температура на светене – ? 4000К; ъгъл на осветеност - ? 1200; индекс на цветопредаване Ra > 80; IP65.
Критериите по-долу
 
НЕ  
Цена
II.2.6) Прогнозна стойност
4000.00      BGN
(за рамкови споразумения или динамични системи за покупки - прогнозна обща максимална стойност за цялата продължителност на тази обособена позиция)
II.2.7) Продължителност на поръчката, рамковото споразумение или динамичната система за покупки
84

не


II.2.9) Информация относно ограничение за броя на кадидатите, които ще бъдат поканени (с изключение на открити процедури)

или  / 

II.2.10) Информация относно вариантите
не
II.2.11) Информация относно опциите
да


Количествата, посочени в описанието на обособената позиция са ориентировъчни. Със започване на строителните дейности количествата ще бъдат уточнявани на място и ще бъдат съобразени с осигурения финансов ресурс. При доказана необходимост (установена от страните по договора) може да се променят видове СМР и/или количества на предвидени СМР. В чл.15 на проекта на договор са регламентирани правилата за промяна на първоначалните количества СМР.
II.2.12) Информация относно електронни каталози
НЕ
II.2.13) Информация относно средства от Европейския съюз
не

II.2) Описание 1

Ремонт на язовирната стена на язовир П.Иваново; Ремонт на основния изпускател на язовир П.Минково 19
II.2.2) Допълнителни CPV кодове 2
45247200      
II.2.3) Място на изпълнение
BG332

с.П.Иваново и с.П.Минково, община Добричка

обект I: Ремонт на язовирната стена на язовир П.Иваново - предвижда се: почистване до здрава основа и изнасяне на обрушените земни маси от сухия откос на стената; терасиране на основата на откоса; нанасяне и уплътняване на глинест материал, с цел възстановяване целостта на сухия откос; затревяване на откоса с подходящи тревни смески; надзиждане на короната на стената около 30 см с глинест материал; възстановяване на трошенокаменната настилка върху короната; донасипване на каменната броня по мокрия откос. Строително-монтажните работи са дадени в приложената количествена сметка и включват следното: машинен изкоп за отнемане на обрушените земни маси; машинен и ръчен изкоп за терасиране на откоса; машинен изкоп на глина от кариера с натоварване на транспорт за обратен насип по сух откос и корона стена; разриване на земни маси с булдозер; валиране на земни маси по корона с вибрационен валяк; трамбоване земни маси с р. трамбовки по сух откос; транспорт и полагане на хумус по сух откос; затревяване; полагане, разриване с валяк и валиране на чакъл по корона; доставка и полагане на дребноломен камък по мокър откос.
обект II: Ремонт на основния изпускател на язовир П.Минково - Предвижда се: доставка на гъвкав тръбопровод ф90 за частично сифонно източване на акумулираните към момента водни маси; направа на временни пътища за достъп до бреговете и стената на язовира; изгребване и изнасяне на наноси от опашката на язовира и от подхода към тръбата на осн. изпускател в язовирното езеро; изграждане на подход за механизацията и работниците към тръбния основен изпускател от глина; почистване на съществуващия осн. изпускател и прокарване през него на ПЕ тръба; направа на ПЕ коляно с монтирана решетка върху него. Строително-монтажните работи са дадени в приложената количествена сметка и включват следното: доставка на гъвкав тръбопровод ф90; направа на временни пътища; изгребване с багер на наноси в опашката на язовира; изгребване с багер на наноси за подход към основния изпускател; изгребване с багер на наноси за откриване тръбен основен изпускател; изкоп за откриване тръбен основен изпускател; натоварване и транспорт на з. почви със самосвал до 5 км; изкоп машинен с багер от кариера на глина за подход; валиране на глина за подход; прочистване на тръбния основен изпускател с торпедо; рязане на бетонова тръба ф400; монтаж на ПЕ тръба ф315; изработка и монтаж на ПЕ коляно ф315; изработка и монтаж на ст. решетка върху коляно; доставка и монтаж на ст. тръба за фиксиране вход осн. изпускател; изкоп за оформяне на отводящ канал след осн. изп.; каменна зидария на циментов разтвор на изходна шахта; изработка и монтаж на капак от ламарина с катинар; доставка и монтаж на два броя СК ф300.
Критериите по-долу
 
НЕ  
Цена
II.2.6) Прогнозна стойност
56000.00      BGN
(за рамкови споразумения или динамични системи за покупки - прогнозна обща максимална стойност за цялата продължителност на тази обособена позиция)
II.2.7) Продължителност на поръчката, рамковото споразумение или динамичната система за покупки
84

не


II.2.9) Информация относно ограничение за броя на кадидатите, които ще бъдат поканени (с изключение на открити процедури)

или  / 

II.2.10) Информация относно вариантите
не
II.2.11) Информация относно опциите
да


Количествата, посочени в описанието на обособената позиция са ориентировъчни. Със започване на строителните дейности количествата ще бъдат уточнявани на място и ще бъдат съобразени с осигурения финансов ресурс. При доказана необходимост (установена от страните по договора) може да се променят видове СМР и/или количества на предвидени СМР. В чл.15 на проекта на договор са регламентирани правилата за промяна на първоначалните количества СМР.
II.2.12) Информация относно електронни каталози
НЕ
II.2.13) Информация относно средства от Европейския съюз
не

 Раздел III: Правна, икономическа, финансова и техническа информация 

III.1) Условия за участие

III.1.1) Годност за упражняване на професионалната дейност, включително изисквания във връзка с вписването в професионални или търговски регистри 

Лицето /участник, подизпълнител и/или член на обединение/, което ще извършва строителството предмет на настоящата обществена поръчка, следва да е вписано в Централния Професионален Регистър на Строителите (ЦПРС) при Камарата на Строителите в България (КСБ) като изпълнител на строежи от пета или по-висока категория строежи, съгласно чл.137, ал. 1 от Закона за Устройство на Територията (ЗУТ) и група, съгласно чл.5 ал.1 от Правилника за реда за вписване и водене на централния професионален регистър на строителя (ПРВВЦПРС), отговаряща на строежа - обособената позиция, за която кандидатстваили като изпълнител на отделни видове строителни и монтажни работи, съгласно позиция "Строителство" на КИД-2008, съответстващи на видовете ремонтни работи, предмет на поръчката. Участниците по ОП 19 следва да са вписани в ЦПРС при КСБ за четвърта група съгласно чл.5, ал.1, т. 4 от ПРВВЦПРС.
Чуждестранните лица следва да са вписани в аналогичен регистър съгласно законодателството на държавата членка, в която са установени. Чуждестранните лица представят декларация за удостоверение за вписване в професионален регистър на държавата, в която са установени и документ, издаден от компетентен орган на държавата, в която са установени, за правото да изпълняват дейности по СМР, предмет на настоящата обществена поръчка.
Преди сключване на договора, лицето /участник, подизпълнител и/или член на обединение/, което ще извършва строителство по настоящата обществена поръчка, представя удостоверение за вписване по реда на чл.3 от Закона за камарата на строителите (ЗКС), придружено от валиден талон. В случай, че участникът е чуждестранно лице може да представи и удостоверение за извършване на еднократна или временна строителна услуга, издадено по реда на чл.25а от ЗКС.
III.1.2) Икономическо и финансово състояние 
НЕ

Възложителят не поставя изисквания за финансовото и икономическо състояние на участниците.
Преди сключване на договора, избраният изпълнител следва да представи застраховка „Професионална отговорност“ в съответствие с изискванията на чл.171 или чл.171а или чл. 173 от ЗУТ.


Минималната застрахователна сума за строител на строежи пета категория, съгласно чл. 137, ал. 1, т. 5 от ЗУТ е 70 000 лв. – чл.5, ал. 2, т.5 от Наредбата за условията и реда за задължително застраховане в проектирането и строителството. Минималните застрахователни суми се определят за период една година, освен в случаите на прекратяване на дейността по реда на чл. 172, ал. 5 ЗУТ, за които застрахователните суми се определят за период 5 години.
В случай на участие на обединение или консорциум, който не е регистриран като самостоятелно юридическо лице, застраховката се представя за всеки един от членовете на обединението или консорциума, който ще изпълнява СМР.
Избраният изпълнител е длъжен да поддържа застраховка „Професионална отговорност“ до изтичане на гаранционните срокове на изпълненото строителство. В случай че Възложителят установи неизпълнение на задължението за сключване и поддържане на застраховка, той може да откаже дължимите плащания. Възложителят изпълнява задължението си, след като застрахованият представи доказателства, че е отстранил нарушението.
III.1.3) Технически и професионални възможности 
НЕ

1. Участникът следва да е изпълнил през последните 5 (пет) години, считано от датата на подаване на офертата, „строителство” идентично или сходно с предмета на поръчката. Видът на изпълненото строителството следва да отговаря на строителството, предвидено за съответната обособена позиция, за която се кандидатства.
2. Участникът следва да разполага с екип от експерти с определена професионална компетентност за техническото ръководство, контрола по качеството и безопасността на труда по време на изпълнение на поръчката.
3. Участникът по ОП 19 следва да разполага с необходимите инструменти, съоръжения и техническо оборудване за изпълнение на строителството.


1. Участникът следва да е изпълнил през последните 5 (пет) години, считано от датата на подаване на офертата, строителство идентично или сходно с предмета на поръчката, като вида на строителството следва да отговаря на строителството, предвидено за съответната обособена позиция, за която се кандидатства.
Идентични или сходни дейности са: изграждане, възстановяване, възобновяване и ремонт на обществени сгради, мрежи и съоръжения на техническата инфраструктура, площни обекти за оформяне на публични пространства V-та или по-висока категория строеж, съгласно чл.137, ал.1 от ЗУТ, отговарящи на строежа от обособената позиция, за която се кандидатства. Няма изисквания към обема извършените идентични дейности.
Под „изпълнено“ строителство се разбира строителство, приключило с въвеждане на строеж в експлоатация или приключил договор за изпълнени СМР.
Доказва се чрез списък на строителството, идентично или сходно с предмета на обособената позиция, придружен от удостоверения за добро изпълнение, съдържащи стойността, датата, на която е приключило строителството, мястото, вида и обема, както и дали е изпълнено в съответствие с нормативните изисквания.
2.Участникът следва да разполага с необходимия брой технически лица, включени или не в структурата му, а именно: ? Технически ръководител на обекта, отговарящ на изискванията на чл.163а, ал.2 и 4 от ЗУТ със съответното образование и опит като технически ръководител на идентично или сходно строителство; ? Отговорник за контрола на качеството, който да притежава удостоверение за контрол върху качеството на изпълнение на строителството или еквивалентно и опит като лице, отговарящо за контрола на качеството на идентично или сходно строителство;? Експерт по безопасност и здраве в строителството, който да притежава удостоверение за „Длъжностно лице за безопасност и здраве” съгласно Наредба № РД-07-2 от 16.12.2009 г. за условията и реда за провеждането на периодично обучение и инструктаж на работниците и служителите по правилата за осигуряване на здравословни и безопасни условия на труд или еквивалентно и опит като лице, отговарящо за безопасност и здраве в строителството на идентично или сходно строителство.
Възложителят допуска, техническият ръководител да изпълнява и задълженията на експерт по безопасност и здраве, при положение, че притежава валидно удостоверение и изискуемия опит.
3.Възложителят поставя следните минимални изисквания относно наличието на конкретни инструменти, техника и оборудване по ОП19: ? багер с обратна лопата, с вместимост на кофата 0,4-0,6 м3; ? автосамосвал с полезен товар 5 т; ? булдозер 60-80 кW.
Важно! Поставените в настоящия раздел изисквания са минималните изисквания на Възложителя. Заявените от участника данни за съответствие с поставените от възложителя критерии за подбор следва да отговарят на обема работа – обособените позиции, за които биха сключили договори за изпълнение.
III.1.5) Информация относно запазени поръчки 2
НЕ
НЕ

III.2) Условия във връзка с поръчката 2

III.2.1) Информация относно определена професия (само за поръчки за услуги)
НЕ


Изпълнението на договора започва от датата на влизането му в сила. Изпълнението на поръчката е в съответствие с техническата спецификация, условията на договора, предложенията на изпълнителя и приложимите норми, правила и нормативи.
Условията за изпълнение на поръчката са описани в документацията за участие, публикувана на официалния сайт на община Добричка.
С договора за изпълнение на поръчката се предвижда, при доказана необходимост, промяна на видове и/или количества СМР. Стойността и срокът за изпълнение не се променят. Правилата са регламентирани в проекта на договор.
Избраният изпълнител е длъжен да поддържа застраховка „Професионална отговорност“ до изтичане на гаранционните срокове на изпълненото строителство.
Списъкът на експертите, които ще отговарят за изпълнение на строителството е неразделна част от договора и промени могат се правят само при условията, регламентирани в договора.
III.2.3) Информация относно персонала, който отговаря за изпълнението на поръчката
ДА
 Раздел IV:Процедура 

IV.1) Описание

Публично състезание
НЕ

IV.1.3) Информация относно рамково споразмение или динамична система за покупки

НЕ
    
  

НЕ
НЕ

IV.1.4) Информация относно намаляване на броя на решенията или офертите по време на договарянето или на диалога

НЕ

IV.1.5) Информация относно договаряне (само за състезателни процедури с договаряне)

НЕ

IV.1.6) Информация относно електронния търг

НЕ

IV.1.8) Информация относно Споразумението за държавни поръчки (GPA)

не

IV.2) Административна информация 

IV.2.1) Предишна публикация относно тази процедура 2


(Едно от следните: Обявление за предварителна информация; Обявление на профила на купувача)

IV.2.2) Срок за получаване на оферти или на заявления за участие

12/05/2020 (дд/мм/гггг)   17:00 (чч:мм)

IV.2.3) Прогнозна дата на изпращане на покани за търг или за участие на избраните кандидати 4

   
IV.2.4) Езици, на които могат да бъдат подадени офертите или заявленията за участие: 1  BG

IV.2.6) Минимален срок, през който оферентът е обвързан от офертата


или 6

(от датата, която е посочена за дата на получаване на офертата)

IV.2.7) Условия за отваряне на офертите

13/05/2020 (дд/мм/гггг)   10:00 (чч:мм)

Зала 108 в административната сграда на Община Добричка, гр. Добрич, ул. Независимост № 20

Отварянето на офертите е публично, Участниците могат да присъстват лично или чрез упълномощен представител. При отварянето на офертите, комисията ще оповести предложенията на участниците по показателя за оценка на офертите – цената за изпълнение, предвид разпоредбата на чл.61т.1 от ППЗОП във връзка с чл. 181, ал. 2 от ЗОП.
 Раздел VI: Допълнителна информация

VI.1) Информация относно периодичното възлагане 

не


VI.2) Информация относно електронното възлагане 

НЕ
НЕ
НЕ

VI.3) Допълнителна информация 2

Всеки участник може да подаде само една оферта за една, няколко или всички обособени позиции. Офертата съдържа: • ЕЕДОП с приложени документи за доказване на предприетите мерки за надеждност и документ по чл. 37, ал. 4 от ППЗОП, когато е приложимо. Когато участникът кандидатства за повече от една обособена позиция с еднакви критерии за подбор се допуска представяне на един ЕЕДОП; • Техническо предложение с предложение за изпълнение на поръчката в съответствие с техническите спецификации и изискванията на възложителя; • Ценово предложение с приложени КСС. До изтичане на срока за подаване на офертите всеки участник може да промени, допълни или оттегли офертата си.
Критерий за оценка на офертите е най-ниска цена, предложена в ценовото предложение.
Възложителят прилага следните основания за отстраняване от процедурата: по чл. 54, ал. 1, чл. 107 от ЗОП; по чл. 3, т. 8 от ЗИФОДРЮПДРКТЛТДС, по чл. 13, ал. 1 от ЗТМТМ, по чл. 69 от ЗПКОНПИ, наличие на свързаност по смисъла на §. 2, т. 44 от Доп. разпоредби на ЗОП между участници в конкретна процедура – прилагат се за участник; член на обединение; трето лице; подизпълнител.
Когато определеният за изп-л е неперсониф. обединение, възложителят няма изискване за създаване на юридическо лице, но договорът за общ. поръчка се сключва след представяне на заверено копие от уд-е за данъчна рег-я и рег-я по БУЛСТАТ на обединението или еквивалентни документи, съгласно законодателството на държавата, в която е установено.
В случай че по време на провеждане на процедурата за избор на изпълнител изтече срокът на валидност на оферта, Възложителят ще покани участника да го удължи. От участие в процедурата за възлагане на общ. поръчка ще бъде отстранен участник, отказал в определения с поканата срок да удължи срока на валидност на офертата.
Гаранция за изпълнение на договора в размер на 5 % от стойността на договора без включен ДДС се представя в една от следните форми: парична сума; банкова гар-я; застраховка. Участникът сам избира формата на гаранцията за изпълнение. В договора са уредени условията и сроковете за задържане или освобождаване на гаранцията за изпълнение.
Във връзка с разпоредбата на чл. 116 ал.1 т.4 от ЗОП, възложителят може да замени избрания изпълнител с класирания на второ място при наличие на следните обстоятелства: настъпване на пълна обективна невъзможност за изпълнение; прекратяване на юридическо лице без правоприемство; при условията по чл. 5, ал. 1, т. 3 от ЗИФОДРЮПДРСЛ; изпълнителят не е започнал изпълнението на строителството в срок до 7дни, считано от датата на влизане в сила на договора.
Обменът на инф-я може да се извърши по пощата, по факс, по електронен път при усл-ята и по реда на Закона за електронния документ и електронните удостоверителни услуги или чрез комбинация от тези средства по избор на възложителя. Документи във връзка с провеждането на настоящата общ. поръчка, с изкл. на решенията по чл.22, ал.1, т.3-10 от ЗОП, изпратени по факс или електронен път, се приемат за редовно връчени, ако са изпратени на посочения от адресата номер на факс или електронен адрес и е получено потвърждение или автоматично генерирано съобщение.
Във връзка с разпоредбата на чл.47, ал.4 от ЗОП органите, от които участниците могат да получат необх. информация за приложимите правила и изисквания са: МРРБ (http://www.mrrb.government.bg/); ДНСК (http://www.dnsk.mrrb.government.bg/); КСБ (https://www.ksb.bg/); МФ (http://www.minfin.bg/); НАП (http://www.nap.bg/); МТСП (https://www.mlsp.government.bg/), АЗ (http://www.az.government.bg/), ГИТ (http://www.gli.government.bg/), ГД ПБЗН (https://www.mvr.bg/gdpbzn); МОСВ (https://www.moew.government.bg/).
Писмено искане за разяснения по условията на обществената поръчка може да се направи до 07.05.2020 г. включително.

VI.4) Процедури по обжалване 

VI.4.1) Орган, който отговаря за процедурите по обжалване
Комисия за защита на конкуренцията
бул. Витоша № 18
София 1000 България
cpcadmin@cpc.bg +359 29884070
http://www.cpc.bg +359 29807315
VI.4.2) Орган, който отговаря за процедурите по медиация 2
VI.4.3) Подаване на жалби

Десетдневен срок от обстоятелствата по чл. 197, ал.1, т.4 от ЗОП
VI.4.4) Служба, от която може да бъде получена информация относно подаването на жалби 2

VI.5) Дата на изпращане на настоящото обявление: 15/04/2020 (дд/мм/гггг)

Възлагащият орган/възложителят носи отговорност за гарантиране на спазване на законодателството на Европейския съюз и на всички приложими закони


1моля, повторете, колкото пъти е необходимо
2в приложимите случаи
3моля, повторете, колкото пъти е необходимо, ако това обявление е само за предварителна информация
4ако тази информация е известна
5моля, представете тази информация, ако обявлението е покана за участие в състезателна процедура
6доколкото информацията е вече известна
7задължителна информация, която не се публикува
8информация по избор
9моля, представете тази информация само ако обявлението е за предварителна информация
10моля, представете тази информация само ако обявлението е обявление за възлагане
11само ако обявлението се отнася до квалификационна система
12моля, представете тази информация тук или в поканата за потвърждаване на интерес, ако обявлението е покана за участие в състезателна процедура или има за цел намаляване на срока за получаване на оферти
13моля, представете тази информация тук или в поканата за потвърждаване на оферти или за договаряне, ако обявлението е покана за участие в състезателна процедура
14ако това е за предварителна информация, използвано като покана за участите в състезателна процедура - моля, представете тази информация, ако тя вече е известна
15моля, представете тази информация тук или, ако е приложимо, в поканата за подаване на оферти
16
17задължителна информация, ако това е обявление за възлагане
18само ако обявлението не се отнася до квалификационна система
19ако обявлението има за цел намаляване на срока за получаване на оферти
20може да бъде присъдена значимост вместо тежест
21може да бъде присъдена значимост вместо тежест; ако цената е единственият критерий за възлагане, тежестта не се използва