Деловодна информация
00159община
791 13/03/2020 (дд/мм/гггг)
не
00159-2020-0003 (nnnnn-yyyy-xxxx)

Притурка към Официален вестник на Европейския съюз

Информация и онлайн формуляри: http://simap.ted.europa.eu

Обявление за поръчка

Директива 2014/24/ЕС/ЗОП

 Раздел I: Възлагащ орган

I.1) Наименование и адреси 1 (моля, посочете всички възлагащи органи, които отговарят за процедурата)

Община Добричка 000852188
ул. Независимост № 20
Добрич BG332 9300 България
Емилия Желязкова – ст. експерт СКС +359 058600889
obshtina@dobrichka.bg +359 058600180

Интернет адрес/и

www.dobrichka.bg

http://www.dobrichka.bg/profile/orders/O-19022020-313


I.2) Съвместно възлагане

НЕ
      
НЕ

I.3) Комуникация 

Документацията за обществената поръчка е достъпна за неограничен и пълен пряк безплатен достъп на: (URL)
http://www.dobrichka.bg/profile/orders/O-18022020-311
Горепосоченото/ите място/места за контакт
Горепосоченото/ите място/места за контакт
НЕ  
НЕ 

I.4) Вид на възлагащия орган 

Регионален или местен орган

I.5) Основна дейност 

Общи обществени услуги

Раздел II: Предмет

II.1) Обхват на обществената поръчка

Рехабилитация и ремонт на улици, и изграждане на ограничители на скоростта в населените места на територията на община Добричка
45233252      
Строителство

Предмет на обществената поръчка е извършването на строителни и монтажни работи на улици в 63 населени места и на общински път. Обществената поръчка включва 18 (осемнадесет) обособени позиции.
Ще се извърши рехабилитация на 63 улици и на DOB 3111, като 7 улици са с трошенокаменна настилка.
Ще се извърши изкърпване на асфалтовата и трошенокаменната настилка на улици в още 62 населени места.
Ще се изградят 6 (шест) броя ограничители на скоростта в 5 (пет) населени места.
II.1.5) Прогнозна обща стойност 2
1905198.33      BGN
(за рамкови споразумения или динамични системи за покупки - прогнозна обща максимална стойност за цялата продължителност на рамковото споразумение или на динамичната система за покупки)
II.1.6) Информация относно обособените позиции
да
всички обособени позиции

II.2) Описание 1

Асфалтиране на: ул. 2-ра с. Воднянци; ул. 8-ма с. Ф. Денково; ул. 3-та с. Хитово; ул. 16-та с. Карапелит. Текущ ремонт на асфалтова настилка по ул. 1-ва с. Ф. Денково 1
II.2.2) Допълнителни CPV кодове 2
45233252      
45233294      
II.2.3) Място на изпълнение
BG332

с. Воднянци, с. Ф. Денково, с. Хитово, с. Карапелит, община Добричка

обект І: Асфалтиране на ул. 2-ра с.Воднянци - силно повредена трошенокаменна настилка с множество разрушения, дълбоки дупки и коловози. Пътното платно е с ширина 4,90м. Тротоарите са земни, неоформени частично оградени с бордюри. Предвижда се отстраняване на замърсения и негоден материал от трошенокаменната основа на настилката, полагане на изравнителен пласт от скални материали по цялата ширина на пътното платно и полагане на пласт от плътен асфалтобетон тип А с дебелина 4см на около 450кв.м, пътна маркировка и монтаж на нови пътни знаци.
обект ІI: Текущ ремонт на асфалтова настилка по ул. 1-ва с.Ф.Денково - асфалтовата настилка е повредена, с множество мрежовидни пукнатини, кръпки и разрушения. Има бордюри, тротоарите са земни и неоформени. Предвижда се изкърпване на единични дупки и деформации на настилката с плътен асфалтобетон тип Б с дебелина 4см. на около 200кв.м.
обект ІII: Асфалтиране на ул. 8-ма с.Ф.Денково - асфалтовата настилка е много стара, силно повредена с множество разрушения и в определени участъци липсваща. Пътното платно е оформено и е с ширина 4,50 м. Тротоарите са земни, неоформени, липсват бордюри. Предвижда се фрезоване на негодното асфалтово покритие и изгребване на повредената част от трошенокаменната основа, полагане на изравнителен пласт от скални материали по цялата ширина на пътното платно и плътен асфалтобетон тип А с дебелина 4 см на около 570 кв.м, пътна маркировка и монтаж на нови пътни знаци.
обект ІV: Асфалтиране на ул. 3-та с.Хитово - разрушена асфалтова настилка и повреди по трошенокаменната основа, но запазени и оформени елементи на пътното платно и бордюри, които може да се запазят и да изпълняват своята функция след рехабилитацията. Тротоарите са добре оформени. Предвижда се фрезоване на негодното асфалтово покритие, изгребване на повредената част от трошенокаменната основа и почистване на повърхността. Полагане на изравнителен пласт от скални материали по цялата ширина на пътното платно. Полагане на пласт от плътен асфалтобетон тип А с дебелина 4 см. на около 1500 кв.м. Пътна маркировка и монтаж на нови пътни знаци.
обект V: Асфалтиране на ул. 16-та с.Карапелит - трошенокаменна настилка (на места липсваща), с множество разрушения, силно замърсена от наноси и тиня. Пътното платно е неоформено с ширина 4,00м, липсват бордюри, тротоарите са земни и неоформени. Предвижда се отстраняване на замърсения и негоден материал от съществуващата трошенокаменна основа, полагане на изравнителен пласт от скални материали по цялата ширина на пътното платно, полагане на пласт от плътен асфалтобетон тип А с дебелина 4см. на около 1570 кв.м, пътна маркировка и монтаж на нови пътни знаци.
Критериите по-долу
 
НЕ  
Цена
II.2.6) Прогнозна стойност
107083.33      BGN
(за рамкови споразумения или динамични системи за покупки - прогнозна обща максимална стойност за цялата продължителност на тази обособена позиция)
II.2.7) Продължителност на поръчката, рамковото споразумение или динамичната система за покупки
1

не


II.2.9) Информация относно ограничение за броя на кадидатите, които ще бъдат поканени (с изключение на открити процедури)

или  / 

II.2.10) Информация относно вариантите
не
II.2.11) Информация относно опциите
да


Количеството на възложените СМР се определя на място от Проектант, Строителен надзор, Възложител и Изпълнител или от Възложител и Изпълнител, така че да не се надвишава осигурения финансов ресурс.
II.2.12) Информация относно електронни каталози
НЕ
II.2.13) Информация относно средства от Европейския съюз
не

Стойността на всяка оферта се изчислява по формулите от раздел III в Документацията на база предложените ед. цени.
Инв. проекти за асф-не на улици в с. Ф.Денково и с. Карапелит са в процес на изработка и ще се приложат след тяхното приемане. Офертите могат се да подготвят на база даденото в техн. спец-я описание на предвидените за изп-е видове СМР и очакваната обща площ на обектите.

II.2) Описание 1

Асфалтиране на: ул.7-ма с. Подслон; ул. 5-та, 7-ма, 20-та и 26-та с. Бенковски; 8-ма с. Енево. Текущ ремонт на асфалтова настилка по: ул.1-ва, с. Подслон; ул. 6-та, 7-ма и 10-та с. Гешаново 2
II.2.2) Допълнителни CPV кодове 2
45233252      
45233294      
II.2.3) Място на изпълнение
BG332

с. Подслон, с. Бенковски, с. Гешаново и с. Енево, община Добричка

обект І: Текущ ремонт на асф. настилка по ул.1-ва с.Подслон - силно повредена асф.настилка, с множество мрежовидни пукнатини, кръпки и разрушения.Тротоарите са земни и неоформени, но има бордюри. Предвижда се изкърпване на ед. дупки и деформации на настилката с плътен асфалтобетон тип Б с деб. 4см. на около 500кв.м.
обект ІI: Асф-не на ул.7-ма с.Подслон - силно замърсена трошенок. настилка с мн.разрушения. Пътното платно е неоформено, шир. 4,00м и липсващи бордюри. Тротоарите са земни и неоформени. Предв. се отстраняване на замърсения и негоден материал от основата, полагане на изравн. пласт от скални материали по цялата ширина на пътното платно, полагане на пласт от плътен асфалтобетон тип А с деб. 4см. на около 310 кв.м и др.
обект ІII: Асф-не на ул. 5-та с.Бенковски - разрушена асф.настилка с повреди по основата, но запазени и оформени елементи на пътното платно, бордюри, които може да се запазят и след рехабилитацията. Тротоарите са добре оформени. Предв. се почистване на повърхността, полагане на изравн.пласт от скални материали по цялата ширина на пътното платно, полагане на пласт от плътен асфалтобетон тип А с дебелина 4 см. на около 500 кв.м и др.
обект IV: Асф-не на ул. 7-ма с.Бенковски - трошенок. настилка, на места липсваща. Пътното платно е с шир. 4,00м, тротоарите са земни и неоформени, няма бордюри. Предв. се отстраняване на замърсения и негоден материал от основата, полагане на изравн. пласт от скални материали по цялата ширина на пътното платно, полагане на пласт от плътен асфалтобетон тип А с дебелина 4см на около 335 кв.м и др.
обект V: Асф-не на ул. 20-та с.Бенковски - силно замърсена, на места липсваща трошенокаменна настилка. Пътното платно е с ширина 5 м, тротоарите са земни и неоформени, има бордюри. Предв. се отстраняване на замърсения и негоден материал от основата, полагане на изравн. пласт от скални материали по цялата ширина на пътното платно, полагане на пласт от плътен асфалтобетон тип А с дебелина 4см. на около 335 кв.м и др.
обект VI: Асф-не на ул. 26-та с.Бенковски - силно замърсена, с мн. разрушения трошенокаменна настилка, неоформено пътно платно с ширина 4,00м, земни и неоформени тротоари и липсващи бордюри. Предв. се отстраняване на замърсения и негоден материал от основата на настилката, полагане на изравн. пласт от скални материали по цялата ширина на пътното платно, полагане на пласт от плътен асфалтобетон тип А с дебелина 4см. на около 500 кв.м и др.
обект VII: Текущ ремонт на асф. настилка по ул. 6-та с.Гешаново - асфа. настилка е силно повредена с множество мрежовидни пукнатини, кръпки и разрушения. Бордюри няма, тротоарите са земни и неоформени. Предв. се изкърпване на ед. дупки и деформации на настилката с плътен асфалтобетон тип Б с дебелина 4см. на около 335кв.м.
обект VIII: Текущ ремонт на асф. настилка по ул. 7-ма с.Гешаново - силно повредена асф.настилка, с мн. мрежовидни пукнатини, кръпки и разрушения. Бордюри няма. Тротоарите са земни и неоформени. Предв. се изкърпване на единични дупки и деформации на настилката с плътен асфалтобетон тип Б с дебелина 4см. на около 370кв.м.
обект IХ: Текущ ремонт на асф. настилка по ул. 10-та с.Гешаново - силно повредена асф.настилка, с мн. мрежовидни пукнатини, кръпки и разрушения. Бордюри няма, тротоарите са земни и неоформени. Предв. изкърпване на ед. дупки и деформации на настилката с плътен асфалтобетон тип Б с дебелина 4см. на около 170кв.м.
обект Х: Асф-е на улица 8-ма с.Енево - силно замърсена трошенок. настилка с мн. разрушения. Пътното платно е неоформено с шир. 4,00м, липсват бордюри, тротоарите са земни и неоформени. Предв. се отстраняване на замърсения и негоден материал от основата, полагане на изравн. пласт от скални материали по цялата шир. на пътното платно, полагане на пласт от плътен асфалтобетон тип А с дебелина 4см. на около 590 кв.м и др.
Критериите по-долу
 
НЕ  
Цена
II.2.6) Прогнозна стойност
98164.17      BGN
(за рамкови споразумения или динамични системи за покупки - прогнозна обща максимална стойност за цялата продължителност на тази обособена позиция)
II.2.7) Продължителност на поръчката, рамковото споразумение или динамичната система за покупки
1

не


II.2.9) Информация относно ограничение за броя на кадидатите, които ще бъдат поканени (с изключение на открити процедури)

или  / 

II.2.10) Информация относно вариантите
не
II.2.11) Информация относно опциите
да


Количеството на възложените СМР се определя на място от Проектант, Строителен надзор, Възложител и Изпълнител или от Възложител и Изпълнител, така че да не се надвишава осигурения финансов ресурс.
II.2.12) Информация относно електронни каталози
НЕ
II.2.13) Информация относно средства от Европейския съюз
не

Стойността на всяка оферта се изчислява по формулите от раздел III в Документацията на база предложените ед. цени.
Инв. проекти за асф-не на ул. 7, 20 и 26 в с. Бенковски, ул. 7 в с. Подслон и ул. 8 в с. Енево са в процес на изработка и ще се приложат след тяхното приемане. Офертите могат се да подготвят на база даденото в техн. спец-я описание на видове СМР и очакваната обща площ на обектите.

II.2) Описание 1

Асфалтиране на: ул. 3-та с.Бдинци; ул. 13-та с.Орлова могила. Текущ ремонт на асфалтова настилка по: ул. 7-ма и 28-ма с.Владимирово; ул. 10-та с.Вратарите. Огр. на скоростта по ул. 1-ва с.Владимирово 3
II.2.2) Допълнителни CPV кодове 2
45233252      
45233294      
45233150      
II.2.3) Място на изпълнение
BG332

Бдинци, Владимирово, Вратарите и Орлова могила, община Добричка

обект І: Асфалтиране на ул. 3-та с.Бдинци - силно замърсена трошенокаменна настилка с множество разрушения. Пътното платно е неоформено с ширина 4,00м, липсват бордюри,тротоарите са земни и неоформени. Предвижда се отстраняване на замърсения и негоден материал от съществуващата трошенокаменна основа на настилката, полагане на изравнителен пласт от скални материали по цялата ширина на пътното платно, полагане на пласт от плътен асфалтобетон тип А с дебелина 4см. на около 565 кв.м, пътна маркировка и монтаж на нови пътни знаци.
обект ІI: Текущ ремонт на асфалтова настилка по ул. 7-ма и 28-ма с.Владимирово - асфалтовата настилка е силно повредена с множество мрежовидни пукнатини, кръпки и разрушения. Бордюри няма, тротоарите са земни и неоформени. Предвижда се изкърпване на единични дупки и деформации на настилката с плътен асфалтобетон тип Б с дебелина 4см. на около 335кв.м.
обект ІII: Ограничител на скоростта по улица 1-ва с.Владимирово - Предвижда се изграждане на изкуствена неравност на улица, съвпадаща с на общински път DOB 1199 на приблизително км 16 +500 в с. Владимирово срещу църквата. Максималното повдигане на нивото на настилката в тези зони е 7,5 см.
обект IV: Текущ ремонт на асфалтова настилка по ул. 10-та с.Вратарите - асфалтовата настилка е силно повредена с множество мрежовидни пукнатини, кръпки и разрушения. Бордюри няма, тротоарите са земни и неоформени. Предвижда се изкърпване на единични дупки и деформации на настилката с плътен асфалтобетон тип Б с дебелина 4см. на около 500кв.м.
Обект V: Асфалтиране на улица 13-та с.Орлова могила - силно замърсена трошенокаменна настилка с разрушения. Пътното платно е неоформено с ширина 4,00м, липсват бордюри, тротоарите са земни и неоформени. Предвижда се отстраняване на замърсения и негоден материал от трошенокаменната основа на настилката, полагане на изравнителен пласт от скални материали по цялата ширина на пътното платно, полагане на пласт от плътен асфалтобетон тип А с дебелина 4см. на около 900 кв.м, пътна маркировка и монтаж на нови пътни знаци.
Критериите по-долу
 
НЕ  
Цена
II.2.6) Прогнозна стойност
59942.50      BGN
(за рамкови споразумения или динамични системи за покупки - прогнозна обща максимална стойност за цялата продължителност на тази обособена позиция)
II.2.7) Продължителност на поръчката, рамковото споразумение или динамичната система за покупки
3

не


II.2.9) Информация относно ограничение за броя на кадидатите, които ще бъдат поканени (с изключение на открити процедури)

или  / 

II.2.10) Информация относно вариантите
не
II.2.11) Информация относно опциите
да


Количеството на възложените СМР се определя на място от Проектант, Строителен надзор, Възложител и Изпълнител или от Възложител и Изпълнител, така че да не се надвишава осигурения финансов ресурс.
II.2.12) Информация относно електронни каталози
НЕ
II.2.13) Информация относно средства от Европейския съюз
не

Стойността на всяка оферта се изчислява по формулите от раздел III в Документацията на база предложените ед. цени.
Инв. проекти за асф-не на улици в с. с.Бдинци и с. Орлова могила и огр. на скоростта са в процес на изработка и ще се приложат след тяхното приемане. Офертите могат се да подготвят на база даденото в техн. спец-я описание на предвидените за изп-е видове СМР и обща площ на обектите.

II.2) Описание 1

Асфалтиране на: ул. 20-та и 29-та с.Ведрина; ул. 12-та и 13-та с.Одринци. Текущ ремонт по: общински път DOB 3111/III-2702/ път Ведрина-Ново Ботево; ул.17-та и 21-ва с.Одринци 4
II.2.2) Допълнителни CPV кодове 2
45233252      
45233294      
45233120      
II.2.3) Място на изпълнение
BG332

с.Ведрина, с. Одринци, общински път DOB 3111, община Добричка

обект І: Асфалтиране на ул. 20-та с.Ведрина - асфалтовата настилка е много стара, силно повредена и с множество разрушения от честите аварии по водопровода. Пътното платно е оформено и е с ширина 4,50м. Тротоарите са земни и неоформени, частично оградени с бордюри. Предвижда се фрезоване на негодното асфалтово покритие и изгребване на повредената част от трошенокаменната основа, почистване повърхността на основата на настилката, полагане на изравнителен пласт от скални материали по цялата ширина на пътното платно, полагане на пласт от плътен асфалтобетон тип А с дебелина 4 см. на около 2340 кв.м, пътна маркировка и монтаж на нови пътни знаци.
обект ІI: Асфалтиране на ул. 29-та с.Ведрина - асфалтовата настилка е много стара, силно повредена и с множество разрушения. Пътното платно е оформено и е с ширина 5,00м. Тротоарите са земни и неоформени, частично оградени с бордюри. Предвижда се фрезоване на негодното асфалтово покритие и разкъртване и изгребване на повредената част от трошенокаменната основа, почистване на повърхността на основата на настилката, полагане на изравнителен пласт от скални материали по цялата ширина на пътното платно, полагане на пласт от плътен асфалтобетон тип А с дебелина 4 см. на около 710 кв.м, пътна маркировка и монтаж на нови пътни знаци.
обект ІII: Текущ ремонт на общински път DOB 3111 - асфалтовата настилка на пътя е много стара, силно повредена и с множество разрушения. На места има отнесена и част от трошенокаменна настилка /основа/, вследствие на което като са се образували дълбоки дупки. Пътното платно е оформено и е с ширина 4,00м. Предвижда се изкърпване на единични дупки и деформации на настилката с плътен асфалтобетон тип Б с дебелина 4см. на около 670кв.м.
обект IV: Асфалтиране на улица 12-та с.Одринци - улицата е с трошенокаменна настилка и е стръмна, вследствие на което се получава свличане и отнасяне на част от настилката при силните дъждове, като на места са образувани дълбоки дупки. Пътното платно е неоформено с ширина на места 4,00 м. Тротоарите са земни и неоформени без бордюри. Предвижда се отстраняване на замърсения и негоден материал от съществуващата трошенокаменна основа на настилката, полагане на изравнителен пласт от скални материали по цялата ширина на пътното платно, полагане на пласт от плътен асфалтобетон тип А с дебелина 4см. на около 1120 кв.м, пътна маркировка и монтаж на нови пътни знаци.
обект VI: Асфалтиране ул. 13-та с. Одринци - улицата е с трошенокаменна настилка и е много стръмна, вследствие на което се получава свличане и отнасяне на част от настилката. Пътното платно е неоформено с ширина на места 4,00м. Тротоарите са земни и неоформени без бордюри. Предвижда се разкъртване, изгребване и отстраняване на повредената част от трошенокаменната настилка, полагане на изравнителен пласт от скални материали по цялата ширина на пътното платно.Полагане на пласт от плътен асфалтобетон тип А с дебелина 4см. на около 580 кв.м, монтаж на нови пътни знаци.
обект VII: Текущ ремонт на асфалтова настилка по ул.17-та с.Одринци - асфалтовата настилка е силно повредена, с множество мрежовидни пукнатини, кръпки и разрушения. Тротоарите са земни и неоформени без бордюри. Предвижда се изкърпване на единични дупки и деформации на настилката с плътен асфалтобетон тип Б с дебелина 4см. на около 270 кв.м.
обект VIII: Текущ ремонт на асфалтова настилка по ул.21-ва с.Одринци - асфалтовата настилка е силно повредена, с множество мрежовидни пукнатини, кръпки и разрушения. Тротоарите са земни и неоформени без бордюри. Предвижда се изкърпване на единични дупки и деформации на настилката с плътен асфалтобетон тип Б с дебелина 4см. на около 100 кв.м.
Критериите по-долу
 
НЕ  
Цена
II.2.6) Прогнозна стойност
144370.83      BGN
(за рамкови споразумения или динамични системи за покупки - прогнозна обща максимална стойност за цялата продължителност на тази обособена позиция)
II.2.7) Продължителност на поръчката, рамковото споразумение или динамичната система за покупки
4

не


II.2.9) Информация относно ограничение за броя на кадидатите, които ще бъдат поканени (с изключение на открити процедури)

или  / 

II.2.10) Информация относно вариантите
не
II.2.11) Информация относно опциите
да


Количеството на възложените СМР се определя на място от Проектант, Строителен надзор, Възложител и Изпълнител или от Възложител и Изпълнител, така че да не се надвишава осигурения финансов ресурс.
II.2.12) Информация относно електронни каталози
НЕ
II.2.13) Информация относно средства от Европейския съюз
не

Стойността на всяка оферта се изчислява по формулите от раздел III в Документацията на база предложените ед. цени.
Инв. проекти за асф-не на ул.20 в с.Ведрина и ул.12 в с.Одринци са в процес на изработка и ще се приложат след тяхното приемане. Офертите могат се да подготвят на база даденото в техн. спец-я описание на предвидените за изп-е видове СМР и очакваната обща площ на обектите.

II.2) Описание 1

Асфалтиране на: ул. 2-ра с.Долина; ул. 2-ра с.Златия; ул. 5-та и 14-та с.Самуилово. Текущ ремонт на асфалтова настилка по ул. 3-та с.Самуилово 5
II.2.2) Допълнителни CPV кодове 2
45233252      
45233294      
II.2.3) Място на изпълнение
BG332

с.Долина, с.Златия и с.Самуилово, община Добричка

обект І: Асфалтиране на улица 2-ра с.Долина - асфалтовата настилка е много стара, силно повредена и с множество разрушения. Пътното платно е оформено, с ширина 4,50м с липсващи бордюри. Предвижда се фрезоване на негодното асфалтово покритие, разкъртване и изгребване на повредената част от трошенокаменната основа, почистване на повърхността на основата на настилката, полагане на изравнителен пласт от скални материали по цялата ширина на пътното платно, полагане на пласт от плътен асфалтобетон тип А с дебелина 4 см. на около 1500 кв.м, пътна маркировка и монтаж на нови пътни знаци.
обект ІI: Асфалтиране на улица 2-ра с.Златия - силно замърсена, липсваща на места трошенокаменна настилка. В по-голямата част от улицата липсват бордюри. Пътното платно е с ширина от 5,00м. Тротоарите са земни неоформени. Предвижда се отстраняване на повредената част от трошенокаменната настилка, полагане на изравнителен пласт от скални материали по цялата ширина на пътното платно, полагане на пласт от плътен асфалтобетон тип А с дебелина 4 см. на около 1530 кв.м, пътна маркировка и монтаж на нови пътни знаци.
обект ІII: Текущ ремонт на асфалтова настилка по ул. 3-та с.Самуилово - асфалтовата настилка е повредена, с множество мрежовидни пукнатини, кръпки и разрушения. Тротоарите са земни и неоформени, без бордюри. Предвижда се изкърпване на единични дупки и деформации на настилката с плътен асфалтобетон тип Б с дебелина 4см. на около 450 кв.м.
обект IV: Асфалтиране на ул. 14-та с.Самуилово - силно замърсена трошенокаменна настилка с множество разрушения. Пътното платно е неоформено с ширина на места 4,00м. Тротоарите са земни и неоформени без бордюри. Предвижда се отстраняване на повредената част от трошенокаменната настилка, полагане на изравнителен пласт от скални материали по цялата ширина на пътното платно, полагане на пласт от плътен асфалтобетон тип А с дебелина 4см. на около 720кв.м, монтаж на нови пътни знаци.
обект V: Асфалтиране на ул. 5-та с.Самуилово - силно замърсена трошенокаменна настилка с множество разрушения. Пътното платно е неоформено, с ширина на места 4,00м. Тротоарите са земни и неоформени без бордюри. Предвижда се отстраняване на повредената част от трошенокаменната настилка, полагане на изравнителен пласт от скални материали по цялата ширина на пътното платно, полагане на пласт от плътен асфалтобетон тип А с дебелина 4см. на около 170 кв.м, монтаж на нови пътни знаци.
Критериите по-долу
 
НЕ  
Цена
II.2.6) Прогнозна стойност
109250.00      BGN
(за рамкови споразумения или динамични системи за покупки - прогнозна обща максимална стойност за цялата продължителност на тази обособена позиция)
II.2.7) Продължителност на поръчката, рамковото споразумение или динамичната система за покупки
5

не


II.2.9) Информация относно ограничение за броя на кадидатите, които ще бъдат поканени (с изключение на открити процедури)

или  / 

II.2.10) Информация относно вариантите
не
II.2.11) Информация относно опциите
да


Количеството на възложените СМР се определя на място от Проектант, Строителен надзор, Възложител и Изпълнител или от Възложител и Изпълнител, така че да не се надвишава осигурения финансов ресурс.
II.2.12) Информация относно електронни каталози
НЕ
II.2.13) Информация относно средства от Европейския съюз
не

Стойността на всяка оферта се изчислява по формулите от раздел III в Документацията на база предложените ед. цени.
Инв. проекти за асф-не на ул.2 в с.Долина е в процес на изработка и ще се приложи към документацията след неговото приемане. Офертите могат се да подготвят на база даденото в техн. спец-я описание на предвидените за изп-е видове СМР и очакваната обща площ на обекта.

II.2) Описание 1

Aсфалтиране на ул. 7-ма и 24-та с.Ловчанци; ул. 4-та с. П.Иваново. Текущ ремонт на асф. настилка по: ул. 1-ва, 2-ра, 3-та и 8-ма с. Миладиновци; ул. 16 –та с. Ловчанци; ул. 3-та и 5-та с. П.Иваново 6
II.2.2) Допълнителни CPV кодове 2
45233252      
45233294      
II.2.3) Място на изпълнение
BG332

с. Ловчанци, с.П.Иваново и с.Миладиновци, община Добричка

обект І: Текущ ремонт на асфалтова настилка по улици 1-ва, 2-ра, 3-та и 8-ма с. Миладиновци - частично повредена асфалтова настилка с кръпки и разрушения. Пътното платно е оформено и е с ширина от 4,00 до 5,00 метра. Тротоарите са земни неоформени с поставени бордюри. Предвижда се изкърпване на единични дупки и деформации на настилката с плътен асфалтобетон тип Б с дебелина 4см. на около 610 кв.м.
обект ІI: Aсфалтиране на улица 24-та с Ловчанци - част от улицата с дължина 780 метра е със силно повредена асфалтова настилка с множество мрежовидни пукнатини, кръпки, дълбоки дупки, разрушения и коловози. Пътното платно е с ширина от 5,50 до 6,50 м. Тротоарите са земни, неоформени с поставени бордюри. Предвижда се фрезоване на негодното асфалтово покритие и разкъртване и изгребване на повредената част от трошенокаменната основа, почистване на повърхността на основата на настилката, полагане на изравнителен пласт от скални материали по цялата ширина на пътното платно, полагане на пласт от плътен асфалтобетон тип А с дебелина 4 см на около 670 кв.м, пътна маркировка и монтаж на нови пътни знаци.
обект ІII: Aсфалтиране на улица 7-ма с. Ловчанци - асфалтовата настилка е много стара, силно повредена и с множество разрушения. Пътното платно е оформено и е с ширина 5,20м. Тротоарите са земни, частично ограничени с бордюри. Предвижда се фрезоване на негодното асфалтово покритие и разкъртване и изгребване на повредената част от трошенокаменната основа, почистване на повърхността на основата на настилката, полагане на изравнителен пласт от скални материали по цялата ширина на пътното платно, полагане на пласт от плътен асфалтобетон тип А с дебелина 4 см на около 1430 кв.м, пътна маркировка и монтаж на нови пътни знаци.
обект IV: Текущ ремонт на асфалтова настилка по ул. 16 –та с. Ловчанци - асфалтовата настилка е частично повредена, с множество кръпки и разрушения. Пътното платно е оформено с ширина 7,00м. Тротоарите са земни и оформени с поставени бордюри. Предвижда се изкърпване на единични дупки и деформации на настилката с плътен асфалтобетон тип Б с дебелина 4см. на около - 330кв.м.
обект V:Текущ ремонт на асфалтова настилка на улица 3 -та и 5-та с. П.Иваново - улиците са със запазени елементи на пътното платно и асфалтова настилка, на която може да се извърши ремонт. Тротоарите са земни и оформени без бордюри. Предвижда се изкърпване на единични дупки и деформации на настилката с плътен асфалтобетон тип Б с дебелина 4см. на около 350кв.м.
обект VI: Асфалтиране на улица 4-та с. П.Иваново - асфалтовата настилка е много стара, силно повредена и с множество разрушения. Пътното платно е оформено и е с ширина 5,00м. Тротоарите са земни неоформени. Предвижда се фрезоване на негодното асфалтово покритие, изгребване на повредената част от трошенокаменната основа, почистване на повърхността на основата на настилката, полагане на изравнителен пласт от скални материали по цялата ширина на пътното платно, полагане на пласт от плътен асфалтобетон тип А с дебелина 4 см. на около 500 кв.м, пътна маркировка и монтаж на нови пътни знаци.
Критериите по-долу
 
НЕ  
Цена
II.2.6) Прогнозна стойност
97312.50      BGN
(за рамкови споразумения или динамични системи за покупки - прогнозна обща максимална стойност за цялата продължителност на тази обособена позиция)
II.2.7) Продължителност на поръчката, рамковото споразумение или динамичната система за покупки
6

не


II.2.9) Информация относно ограничение за броя на кадидатите, които ще бъдат поканени (с изключение на открити процедури)

или  / 

II.2.10) Информация относно вариантите
не
II.2.11) Информация относно опциите
да


Количеството на възложените СМР се определя на място от Проектант, Строителен надзор, Възложител и Изпълнител или от Възложител и Изпълнител, така че да не се надвишава осигурения финансов ресурс.
II.2.12) Информация относно електронни каталози
НЕ
II.2.13) Информация относно средства от Европейския съюз
не

Стойността на всяка оферта се изчислява по формулите от раздел III в Документацията на база предложените ед. цени.
Инв. проекти за асф-не на ул.24 в с.Ловчанци и ул.4 в с.П.Иваново са в процес на изработка и ще се приложат към документацията след тяхното приемане. Офертите могат се да подготвят на база даденото в техн. спец-я описание на предвидените за изп-е видове СМР и обща площ на обектите.

II.2) Описание 1

Текущ ремонт на шосировка по улици: 1 с.Воднянци; 14 и 27 с.Владимирово; 16 с. Одринци; 12 с. Долина; 5 с. Свобода; 14 с. Лясково; 9 с. Пчелник. Шосировка на пътя до Мюсюлманско гробище с. Черна 7
II.2.2) Допълнителни CPV кодове 2
45233160      
II.2.3) Място на изпълнение
BG332

с.Воднянци, с. Владимирово, с. Долина, с.Лясково, с. Одринци, с.Пчелник, с.Свообода и с.Черна, община Добричка

обект І: Текущ ремонт на шосировка на част от ул. 1-ва с. Воднянци - силно замърсена и частично разрушена трошенокаменна настилка. Тротоарите са земни неоформени без бордюри. Предвижда се машинно почистване на основен калдъръм и полагане на скални материали с дебелина 15 см в уплътнено състояние на около 250кв.м.
обект ІI: Текущ ремонт на шосировки по улици 14- та и 27- ма с.Владимирово - по улиците има изградена трошенокаменна настилка, която е силно замърсена и с разрушения.Тротоарите са земни неоформени без бордюри. Предвижда се машинно почистване на основен калдъръм и полагане на скални материали с дебелина 15 см в уплътнено състояние на около 1200кв.м.
обект ІII: Текущ ремонт на шосировка на улица 16-та с. Одринци - трошенокаменна настилка, която е силно замърсена и с разрушения. Тротоарите са земни неоформени без бордюри. Предвижда се машинно почистване на основен калдъръм и полагане на скални материали с дебелина 15 см в уплътнено състояние на около 500 кв.м.
обект IV: Текущ ремонт на шосировка на ул.12-та с. Долина - силно замърсена трошенокаменна настилка. Тротоарите са земни неоформени без бордюри. Предвижда се машинно почистване на основен калдъръм и полагане на скални материали с дебелина 15 см в уплътнено състояние на около 460кв.м.
обект V: Текущ ремонт на шосировка на част от ул. 5-та с. Свобода - улицата има изградена трошенокаменна настилка, която е силно замърсена и с разрушения.Тротоарите са земни неоформени без бордюри. Предвижда се машинно почистване на основен калдъръм и полагане на скални материали с дебелина 15 см в уплътнено състояние на около 226кв.м.
обект VI: Текущ ремонт на шосировка на част от улица 14-та с. Лясково - улицата има изградена трошенокаменна настилка, която е силно замърсена и с разрушения.Тротоарите са земни неоформени без бордюри. Предвижда се машинно почистване на основен калдъръм и полагане на скални материали с дебелина 15 см в уплътнено състояние на около 300кв.м.
обект VII: Текущ ремонт на шосировка на част от улица 9-та с. Пчелник -улицата има изградена трошенокаменна настилка, която е силно замърсена и с разрушения. Тротоарите са земни неоформени без бордюри. Предвижда се машинно почистване на основен калдъръм и полагане на скални материали с дебелина 15 см в уплътнено състояние на около 115кв.м.
обект VIII: Шосировка на пътя до Мюсюлманско гробище с. Черна - част от пътя е със силно повредена каменна настилка а частта, разположена в ПИ 80769.13.109 е „черен път“. Предвижда се реконструкция на пътя включваща: изкопни работи за разчистване на терена и оформяне на пътното платно; изкоп за изграждане на основата на настилката; подравняване и оформяне на земната основа на настилката; Полагане на скални материали по цялата ширина на пътното платно с дебелина 35 см на около 667 кв.м.
Критериите по-долу
 
НЕ  
Цена
II.2.6) Прогнозна стойност
72866.67      BGN
(за рамкови споразумения или динамични системи за покупки - прогнозна обща максимална стойност за цялата продължителност на тази обособена позиция)
II.2.7) Продължителност на поръчката, рамковото споразумение или динамичната система за покупки
7

не


II.2.9) Информация относно ограничение за броя на кадидатите, които ще бъдат поканени (с изключение на открити процедури)

или  / 

II.2.10) Информация относно вариантите
не
II.2.11) Информация относно опциите
да


Количеството на възложените СМР се определя на място от Проектант, Строителен надзор, Възложител и Изпълнител или от Възложител и Изпълнител, така че да не се надвишава осигурения финансов ресурс.
II.2.12) Информация относно електронни каталози
НЕ
II.2.13) Информация относно средства от Европейския съюз
не

Стойността на всяка оферта се изчислява по формулите от раздел III в Документацията на база предложените ед. цени.
Инв. проекти за шосировка в с. Черна е в процес на изработка и ще се приложи след неговото приемане. Офертите могат се да подготвят на база даденото в техн. спец-я описание на предвидените за изп-е видове СМР и очакваната обща площ на обекта.

II.2) Описание 1

Асфалтиране на: ул. 8-ма с. Батово; ул. 5-та с. Одърци; ул. 5-та с. Славеево; ул. 2-ра с. Пчелино; ул. 1-ва с. Пчелино 8
II.2.2) Допълнителни CPV кодове 2
45233252      
45233294      
II.2.3) Място на изпълнение
BG332

с.Батово, с.Одърци, с.Славеево и с.Пчелино, община Добричка

обект І: Асфалтиране на улица 8-ма с.Батово - Асфалтовата настилка е много стара, силно повредена с множество разрушения. Пътното платно е оформено и е с ширина започваща от 4,00м. Тротоарите са земни и оформени с поставени бордюри. Предвижда се фрезоване на негодното асфалтово покритие и разкъртване и изгребване на повредената част от трошенокаменната основа, почистване на повърхността на основата на настилката, полагане на изравнителен пласт от скални материали по цялата ширина на пътното платно, полагане на пласт от плътен асфалтобетон тип А с дебелина 4 см. на около 666кв.м, пътна маркировка и монтаж на нови пътни знаци.
обект ІI: Асфалтиране на улица 5-та с.Одърци - Настилката е трошенокаменна. Платното е с широчина 4 метра. Предвижда се отстраняване на замърсения и негоден материал от съществуващата трошенокаменна основа на настилката, полагане на изравнителен пласт от скални материали по цялата ширина на пътното платно, полагане на пласт от плътен асфалтобетон тип А с дебелина 4см. на около 450 кв.м, пътна маркировка и монтаж на нови пътни знаци.
обект ІII: Асфалтиране на ул. 5-та с.Славеево - силно замърсена и с множество разрушения трошенокаменна настилка. Пътното платно е неоформено с ширина 4,00м. Тротоарите са земни и неоформени, без бордюри. Предвижда се отстраняване на замърсения и негоден материал от съществуващата трошенокаменна основа на настилката, полагане на изравнителен пласт от скални материали по цялата ширина на пътното платно, полагане на пласт от плътен асфалтобетон тип А с дебелина 4см на около 1200кв.м, пътна маркировка и монтаж на нови пътни знаци.
обект IV: Асфалтиране на ул. 2-та с.Пчелино - силно замърсена и с множество разрушения трошенокаменна настилка. Пътното платно е неоформено с ширина 4,00м. Тротоарите отляво и отдясно са земни и неоформени без бордюри. Предвижда се отстраняване на замърсения и негоден материал от съществуващата трошенокаменна основа на настилката, полагане на изравнителен пласт от скални материали по цялата ширина на пътното платно, полагане на пласт от плътен асфалтобетон тип А с дебелина 4см на около 300кв.м, пътна маркировка и монтаж на нови пътни знаци.
обект V: Асфалтиране на ул. 1-ва с.Пчелино - Асфалтовата настилка е много стара, силно повредена с множество разрушения и в определени участъци липсваща. Пътното платно е неоформено с ширина 5,00м. Тротоарите са земни и неоформени без бордюри. Предвижда се отстраняване на замърсения и негоден материал от съществуващата трошенокаменна основа на настилката, полагане на изравнителен пласт от скални материали по цялата ширина на пътното платно, полагане на пласт от плътен асфалтобетон тип А с дебелина 4см. на около 200 кв.м, пътна маркировка и монтаж на нови пътни знаци.
Критериите по-долу
 
НЕ  
Цена
II.2.6) Прогнозна стойност
75558.33      BGN
(за рамкови споразумения или динамични системи за покупки - прогнозна обща максимална стойност за цялата продължителност на тази обособена позиция)
II.2.7) Продължителност на поръчката, рамковото споразумение или динамичната система за покупки
8

не


II.2.9) Информация относно ограничение за броя на кадидатите, които ще бъдат поканени (с изключение на открити процедури)

или  / 

II.2.10) Информация относно вариантите
не
II.2.11) Информация относно опциите
да


Количеството на възложените СМР се определя на място от Проектант, Строителен надзор, Възложител и Изпълнител, така че да не се надвишава осигурения финансов ресурс.
II.2.12) Информация относно електронни каталози
НЕ
II.2.13) Информация относно средства от Европейския съюз
не

Стойността на всяка оферта се изчислява по формулите от раздел III в Документацията на база предложените ед. цени.
Инв. проекти за асф-не на ул.8 в с.Батово, ул.5 в Славеево и ул.1 в с.Пчелино са в процес на изработка и ще се приложат след тяхното приемане. Офертите могат се да подготвят на база даденото в техн. спец-я описание на предвидените за изп-е видове СМР и обща площ на обектите.

II.2) Описание 1

Асфалтиране на: ул.2 с.Дебрене; ул 9 и 11 с.Стефаново. Текущ ремонт на асфалтова настилка по: ул.3, 11 и 12 с. Дебрене; ул.2 с. Соколник; Ремонт мост по ул.1 с. Соколник 9
II.2.2) Допълнителни CPV кодове 2
45233252      
45233294      
45221119      
II.2.3) Място на изпълнение
BG332

с. Дебрене, с. Стефаново и с.Соколник, община Добричка

обект І: Асфалтиране на улица 2-ра с.Дебрене - Асфалтовата настилка е много стара, силно повредена и с множество разрушения. Пътното платно е оформено и е с ширина 6,00м. Има поставени бордюри. Предвижда се:Рехабилитация на улицата, включително: Фрезоване на негодното асфалтово покритие и разкъртване и изгребване на повредената част от трошенокаменната основа. Почистване на повърхността на основата на настилката. Полагане на материал за основа от скални материали с непрекъсната зърнометрия в ограничени площи за ремонт на дупки и разрушения в основата на уличната настилка. Полагане на порьозен асфалтобетон за предварителен ремонт на настилката. Полагане на изравнителен пласт от скални материали с непрекъсната зърнометрия 0-40 по цялата ширина на пътното платно. Полагане на пласт от плътен асфалтобетон тип А с дебелина 4 см. на около 510кв.м. Пътна маркировка и монтаж на нови пътни знаци.
обект ІI: Текущ ремонт на асфалтова настилка по ул. 3-та, 11-та и 12-та с. Дебрене - Улиците са с частично повредена асфалтова настилка, кръпки и разрушения. Пътното платно е оформено с ширина 4,00м. Тротоаритеса земни, без поставени бордюри. Предвижда се изкърпване на единични дупки и деформации на настилката с плътен асфалтобетон тип Б с дебелина 4см. на около - 670кв.м.
обект ІII: Текущ ремонт на асфалтова настилка на ул. 2-ра с. Соколник - улицата е с трошенокаменна настилка, която е силно замърсена и с множество разрушения. Пътното платно е неоформено с ширина на места 4,00м. Няма положени бордюри. Тротоарите отляво и отдясно са земни и неоформени. Предвижда се: Разкъртване и отстраняване на замърсения и негоден материал от съществуващата трошенокаменна основа на настилката; Полагане на изравнителен пласт от скални материали с по цялата ширина на пътното платно; Полагане на пласт от плътен асфалтобетон тип Б с дебелина 4см на около 330 кв.м.
обект IV: Ремонт мост по ул.Първа с. Соколник - Мостът се намира в началото на населеното място. Предвижда се почистване на пътното платно от наноси и изкърпване на компрометирани участъци.
обект V: Асфалтиране улица 9-та с. Стефаново - Асфалтовата настилка е много стара, силно повредена с множество разрушения и в определени участъци липсваща. Пътното платно е неоформено с ширина 5,60м. Тротоарите са земни и неоформени без бордюри. Предвижда се фрезоване на негодното асфалтово покритие и разкъртване и изгребване на повредената част от трошенокаменната основа, почистване на повърхността на основата на настилката, полагане на изравнителен пласт от скални материали по цялата ширина на пътното платно, полагане на пласт от плътен асфалтобетон тип А с дебелина 4 см на около 1657кв.м, пътна маркировка и монтаж на нови пътни знаци.
обект VI: Асфалтиране улица 11-та с. Стефаново - Асфалтовата настилка е много стара, силно повредена с множество разрушения и в определени участъци липсваща. Пътното платно е неоформено с ширина 6,00м. Липсват бордюри. Тротоарите са земни и неоформени. Предвижда се фрезоване на негодното асфалтово покритие и разкъртване и изгребване на повредената част от трошенокаменната основа, почистване на повърхността на основата на настилката, полагане на изравнителен пласт от скални материали по цялата ширина на пътното платно, полагане на пласт от плътен асфалтобетон тип А с дебелина 4 см на около 1033кв.м, пътна маркировка и монтаж на нови пътни знаци.
Критериите по-долу
 
НЕ  
Цена
II.2.6) Прогнозна стойност
106272.50      BGN
(за рамкови споразумения или динамични системи за покупки - прогнозна обща максимална стойност за цялата продължителност на тази обособена позиция)
II.2.7) Продължителност на поръчката, рамковото споразумение или динамичната система за покупки
9

не


II.2.9) Информация относно ограничение за броя на кадидатите, които ще бъдат поканени (с изключение на открити процедури)

или  / 

II.2.10) Информация относно вариантите
не
II.2.11) Информация относно опциите
да


Количеството на възложените СМР се определя на място от Проектант, Строителен надзор, Възложител и Изпълнител или от Възложител и Изпълнител, така че да не се надвишава осигурения финансов ресурс.
II.2.12) Информация относно електронни каталози
НЕ
II.2.13) Информация относно средства от Европейския съюз
не

Стойността на всяка оферта се изчислява по формулите от раздел III в Документацията на база предложените ед. цени.
Инв. проекти за асф-не на ул.2 в с.Дебрене, ул.9 и 11 в с.Стефаново са в процес на изработка и ще се приложат към документацията след тяхното приемане. Офертите могат се да подготвят на база даденото в техн. спец-я описание на предвидените за изп-е видове СМР и обща площ на обектите.

II.2) Описание 1

Асф-не на ул.:4 и 5 с.Бранище;6 и 8 с.Плачи дол;3 с.Приморци;10 с Попгригорово. Текущ ремонт на асф. настилка по ул.: 2,3,5,7,8,9,10,11,16 и 17 с.Плачи дол; 1, 2 и 3 с. Приморци; 6 и 10 с.Попгригорово 10
II.2.2) Допълнителни CPV кодове 2
45233252      
45233294      
II.2.3) Място на изпълнение
BG332

с.Бранище, с.Плачи дол, с.Приморци и с.Попгригорово, община Добричка

обект І: Асфалтиране на улица 5 с.Бранище - Асфалтовата настилка е много стара, силно повредена с множество разрушения. Пътното платно е оформено и е с ширина 6,00м. Тротоарите са земни и оформени с поставени бордюри. Предвижда се: Фрезоване на негодното асфалтово покритие и разкъртване и изгребване на повредената част от трошенокаменната основа; Почистване на повърхността на основата на настилката; Полагане на изравнителен пласт от скални материали по цялата ширина на пътното платно; Полагане на пласт от плътен асфалтобетон тип А с дебелина 4 см. на около 450кв.ми др.
обект ІI Асфалтиране на улица 4 с.Бранище - Асфалтовата настилка е много стара, силно повредена с множество разрушения. Пътното платно е оформено и е с ширина 5,50м. Предвижда се: Фрезоване на негодното асфалтово покритие и разкъртване и изгребване на повредената част от трошенокаменната основа; Почистване на повърхността на основата на настилката; Полагане на изравнителен пласт от скални материали по цялата ширина на пътното платно; Полагане на пласт от плътен асфалтобетон тип А с дебелина 4 см. на около 900кв.м и др.
обект ІII: Текущ ремонт на асфалтова настилка на улици 2, 3, 5 7, 8, 9,10, 11,16 и 17 с. Плачи дол - Асфалтовата настилка на улиците е частично повредена с кръпки и разрушения. Пътното платно е оформено и е с ширина от 5,00 до 6.00 метра.Предвижда се: Изкърпване на единични дупки и деформации на настилката с плътен асфалтобетон тип Б с дебелина 4см на около - 660 кв.м.
обект IV: Асфалтиране на ул. 6 с. Плачи дол - силно замърсена трошенокаменна настилка с множество разрушения. Пътното платно е неоформено с ширина 4,00м. Предвижда се: Разкъртване и отстраняване на замърсения и негоден материал от съществуващата трошенокаменна основа на настилката. Полагане на изравнителен пласт от скални материали по цялата ширина на пътното платно; Полагане на пласт от плътен асфалтобетон тип А с дебелина 4см. на около 500 кв.м и др.
обект V:Асфалтиране на улица 8 с. Плачи дол - Асфалтовата настилка е много стара, силно повредена с множество разрушения и в определени участъци липсваща. Пътното платно е оформено и е с ширина 7,00 м. Предвижда се: Фрезоване на негодното асфалтово покритие и разкъртване и изгребване на повредената част от трошенокаменната основа; Почистване на повърхността на основата на настилката; Полагане на изравнителен пласт от скални материали по цялата ширина на пътното платно; Полагане на пласт от плътен асфалтобетон тип А с дебелина 4 см. на около 1000кв.м и др.
обект VI: Асфалтиране на ул. 3-та с. Приморци - силно замърсена трошенокаменна настилка с множество разрушения. Пътното платно е неоформено с ширина 4,00м. Тротоарите са земни и неоформени без бордюри. Предвижда се Рехабилитация на улицата на около 1333 кв.м.
обект VII: Текущ ремонт на асфалтова настилка по ул. 1, 2 и 3 с. Приморци - Асфалтовата настилка на улиците е с частично повредена асфалтова настилка, кръпки и разрушения. Пътното платно е оформено и е с ширина 5,00м. Предвижда се: Изкърпване на единични дупки и деформации на настилката с плътен асфалтобетон тип Б с дебелина 4см. на около - 110кв.м
обект VIII: Асфалтиране на ул. 10-та с Попгригорово - силно замърсена трошенокаменна настилка, с множество разрушения. Пътното платно е неоформено с ширина 3,00м. Липсват бордюри. Предвижда се: Рехабилитация на улицата на около 700 кв.м.
обект IX: Текущ ремонт на асфалтова настилка по ул. 6 и 10 с. Попгригорово - Асфалтовата настилка на улиците е частично повредена с кръпки и разрушения. Пътното платно е оформено и е с ширина 3,00м. Няма поставени бордюри. Предвижда се: Изкърпване на единични дупки и деформации на настилката с плътен асфалтобетон тип Б с дебелина 4см. на около - 110кв.м.
Критериите по-долу
 
НЕ  
Цена
II.2.6) Прогнозна стойност
145944.17      BGN
(за рамкови споразумения или динамични системи за покупки - прогнозна обща максимална стойност за цялата продължителност на тази обособена позиция)
II.2.7) Продължителност на поръчката, рамковото споразумение или динамичната система за покупки
10

не


II.2.9) Информация относно ограничение за броя на кадидатите, които ще бъдат поканени (с изключение на открити процедури)

или  / 

II.2.10) Информация относно вариантите
не
II.2.11) Информация относно опциите
да


Количеството на възложените СМР се определя на място от Проектант, Строителен надзор, Възложител и Изпълнител или от Възложител и Изпълнител, така че да не се надвишава осигурения финансов ресурс.
II.2.12) Информация относно електронни каталози
НЕ
II.2.13) Информация относно средства от Европейския съюз
не

Стойността на всяка оферта се изчислява по формулите от раздел III в Документацията на база предложените ед. цени.
Инв. проекти за асф-не на ул.4 и 5 с.Бранище, ул.8 в с. Плачи дол и ул.3 в с.Приморци са в пр-с на изработка и ще се приложат след тяхното приемане. Офертите могат се да подготвят на база даденото в техн. спец-я описание на предвидените за изп-е видове СМР и обща площ на обектите.

II.2) Описание 1

Асфалтиране на: ул.5 с.Победа, ул.2 с. Котленци; ул 3 с. П.Минково. Текущ ремонт на асфалтова настилка по: ул. 1, 3, 5, 8, 10, 11, 24 и 25 с. Победа; ул.12 с. П.Минково; ул.2, 4, 12 и 13 с. Методиево 11
II.2.2) Допълнителни CPV кодове 2
45233252      
45233294      
II.2.3) Място на изпълнение
BG332

с.Победа, с.Котленци, с.П.Минково и с.Методиево, община Добричка

обект І: Текущ ремонт на асфалтова настилка по ул. 1с. Победа - Пътното платно е оформено и е с ширина 5,00м. Предвижда се изкърпване на единични дупки и деформации на настилката с плътен асфалтобетон тип Б с дебелина 4см. на около - 840 кв.м.
обект ІI: Текущ ремонт на асфалтова настилка по ул. 10 с. Победа - Асфалтовата настилка е частично повредена с кръпки и разрушения. Пътното платно е оформено и е с ширина 5,00м. Предвижда се изкърпване на единични дупки и деформации на настилката с плътен асфалтобетон тип Б с дебелина 4см. на около - 226 кв.м.
обект ІII: Текущ ремонт на асфалтова настилка по ул.11 с. Победа - асфалтовата настилка е частично повредена с кръпки и разрушения. Пътното платно е оформено и е с ширина 5,00м. Предвижда се изкърпване на единични дупки и деформации на настилката с плътен асфалтобетон тип Б с дебелина 4см. на около - 170 кв.м.
обект IV: Текущ ремонт на асфалтова настилка по ул. 3, 5, 8, 24 и 25 с.Победа - асфалтовата настилка е частично повредена с кръпки и разрушения. Предвижда се изкърпване на единични дупки и деформации на настилката с плътен асфалтобетон тип Б с дебелина 4см. на около - 500 кв.м.
обект V: Асфалтиране на ул. 5 с.Победа - Асфалтовата настилка е много стара, силно повредена с множество разрушения и в определени участъци липсваща. Пътното платно е оформено и е с ширина 7,00 м. Предвижда се Рехабилитация на улицата на около 870кв.м.
обект VI: Асфалтиране на улица 2-ра с. Котленци - Съществуващата настилка е трошенокаменна, която е силно замърсена и с множество разрушения. Пътното платно е неоформено с ширина 4,00м. Предвижда се Рехабилитация на улицата на около 950кв.м.
обект VII: Асфалтиране улица 3-та с. П.Минково - Съществуващата настилка е трошенокаменна, силно замърсена и с множество разрушения. Пътното платно е неоформено с ширина 4,00м. Предвижда се Рехабилитация на улицата на около 1200 кв.м.
обект VIII: Текущ ремонт асфалтова настилка на улица 12 с. П.Минково - Асфалтовата настилка на улиците е частично повредена с кръпки и разрушения. Пътното платно е оформено и е с ширина 4,00м. Предвижда се изкърпване на единични дупки и деформации на настилката с плътен асфалтобетон тип Б с дебелина 4см. на около - 190кв.м.
обект IX: Текущ ремонт на асфалтова настилка по ул. 12 с. Методиево - Асфалтовата настилка на улиците е частично повредена с кръпки и разрушения. Пътното платно е оформено и е с ширина 4,00м. Предвижда се изкърпване на единични дупки и деформации на настилката с плътен асфалтобетон тип Б с дебелина 4см. на около - 100кв.м.
обект X: Текущ ремонт на асфалтова настилка по ул. 13 с. Методиево - Асфалтовата настилка е частично повредена с кръпки и разрушения. Пътното платно е оформено и е с ширина 4,00м. Предвижда се изкърпване на единични дупки и деформации на настилката с плътен асфалтобетон тип Б с дебелина 4см. на около - 100кв.м.
обект XI: Текущ ремонт на асфалтова настилка по ул. 4-та с. Методиево - Асфалтовата настилка на улиците е частично повредена с кръпки и разрушения. Пътното платно е оформено и е с ширина 4,00м. Няма поставени бордюри. Предвижда се изкърпване на единични дупки и деформации на настилката с плътен асфалтобетон тип Б с дебелина 4см на около - 35кв.м.
обект XII: Текущ ремонт на асфалтова настилка по ул. 4,12 и 13 с.Методиево -:Асфалтовата настилка на улиците е частично повредена с кръпки и разрушения. Пътното платно е оформено и е с ширина 4,00м. Предвижда се иузкърпване на единични дупки и деформации на настилката с плътен асфалтобетон тип Б с дебелина 4см. на около - 190кв.м.
Критериите по-долу
 
НЕ  
Цена
II.2.6) Прогнозна стойност
139246.67      BGN
(за рамкови споразумения или динамични системи за покупки - прогнозна обща максимална стойност за цялата продължителност на тази обособена позиция)
II.2.7) Продължителност на поръчката, рамковото споразумение или динамичната система за покупки
11

не


II.2.9) Информация относно ограничение за броя на кадидатите, които ще бъдат поканени (с изключение на открити процедури)

или  / 

II.2.10) Информация относно вариантите
не
II.2.11) Информация относно опциите
да


Количеството на възложените СМР се определя на място от Проектант, Строителен надзор, Възложител и Изпълнител или от Възложител и Изпълнител, така че да не се надвишава осигурения финансов ресурс.
II.2.12) Информация относно електронни каталози
НЕ
II.2.13) Информация относно средства от Европейския съюз
не

Стойността на всяка оферта се изчислява по формулите от раздел III в Документацията на база предложените ед. цени.
Инв. проекти за асф-не на ул.5 с.Победа, ул.2 с. Котленци; ул 3 с. П.Минково са в пр-с на изработка и ще се приложат след тяхното приемане. Офертите могат се да подготвят на база даденото в техн. спец-я описание на предвидените за изп-е видове СМР и очакваната обща площ на обектите.

II.2) Описание 1

Шосировка на част от ул.: 2 с. Батово; 15 с. Попгригорово; 16 с.Методиево; 3 и 7 с. П.Свещарово; 4 с. Пчелино. Текущ ремонт на шосировка по ул.: 4 с. Дебрене; ул. Шипка с. Стожер; 2 и 3 с.Попгригорово 12
II.2.2) Допълнителни CPV кодове 2
45233160      
II.2.3) Място на изпълнение
BG332

с.Батово, с.Попгригорово, с.Методиево, с.П.Свещарово, с.Пчелино, с.Стожер и с.Дебрене, община Добричка

обект І: Шосировка на част от улица 2-ра с. Батово - Съществуващата настилка е трошенокаменна, като част от нея е изнесена от проливните дъждове през последните години. Пътното платно е с ширина 4,00м. Тротоарите са земни и неоформени без бордюри. Предвижда се Полагане на пласт от скални материали по цялата ширина на пътното платно с дебелина 35 см на около 712 кв.м.
обект ІI: Текущ ремонт на шосировка на улица 4-та с. Дебрене - трошенокаменна настилка, която е силно замърсена и с разрушения. Предвижда се машинно почистване на основен калдъръм и полагане на заклинени скални материали с дебелина 15 см в уплътнено състояние на около 420 кв.м.
обект ІII: Текущ ремонт на шосировка на част от ул. Шипка с. Стожер - трошенокаменна настилка, която е силно замърсена и с разрушения с дължина около 140м. Предвижда се машинно почистване на основен калдъръм и полагане на заклинени скални материали с дебелина 15 см в уплътнено състояние на около 1600 кв.м.
обект IV: Шосировка на улица 15-та с. Попгригорово - Върху участъка от улицата не е полагана настилка (черна улица). Теренът е неравен с коловози и дупки, на места е положен фрезован материал.
Предвижда се машинно почистване на основен калдъръм и полагане на заклинени скални материали с дебелина 35 см в уплътнено състояние на около 783 кв.м.
обект V: Текущ ремонт на шосировка на част от ул. 3-та с. Попгригорово - трошенокаменна настилка, която е силно замърсена и с разрушения. Предвижда се машинно почистване на основен калдъръм и полагане на заклинени скални материали с дебелина 15 см в уплътнено състояние на около 220 кв.м.
обект VI: Текущ ремонт на шосировка на част от улица 2-ра с.Попгригорово - трошенокаменна настилка, която е силно замърсена и с разрушения. Предвижда се машинно почистване на основен калдъръм и полагане на заклинени скални материали с дебелина 15 см в уплътнено състояние на около
160кв.м.
обект VII: Шосировка на част от ул. 16 - та с. Методиево - Върху участъка от улицата не е полагана настилка. Теренът е неравен с коловози и дупки, на места е положен фрезован материал. Предвижда се полагане на заклинени скални материали с дебелина 35 см в уплътнено състояние на около 410 кв.м.;
обект VIII: Шосировка на част от улица 3-та с. П. Свещарово - Върху участъка от улицата не е полагана настилка (черна улица). Теренът е неравен с коловози и дупки, на места е положен фрезован материал. Предвижда се полагане на заклинени скални материали с дебелина 35 см в уплътнено състояние на около750кв.м.;
обект IX: Шосировка на част от улица 7-ма с. П.Свещарово - Върху участъка от улицата не е полагана настилка (черна улица). Теренът е неравен с коловози и дупки, на места е положен фрезован материал. Предвижда се полагане на заклинени скални материали с дебелина 35 см в уплътнено състояние на около 300кв.м.;
обект X: Шосировка по ул. 4-та с. Пчелино - Върху участъка от улицата не е полагана настилка (черна улица). Теренът е неравен с коловози и дупки, на места е положен фрезован материал. Предвижда се полагане на заклинени скални материали с дебелина 35 см в уплътнено състояние на около 300 кв.м.;
Критериите по-долу
 
НЕ  
Цена
II.2.6) Прогнозна стойност
111358.33      BGN
(за рамкови споразумения или динамични системи за покупки - прогнозна обща максимална стойност за цялата продължителност на тази обособена позиция)
II.2.7) Продължителност на поръчката, рамковото споразумение или динамичната система за покупки
12

не


II.2.9) Информация относно ограничение за броя на кадидатите, които ще бъдат поканени (с изключение на открити процедури)

или  / 

II.2.10) Информация относно вариантите
не
II.2.11) Информация относно опциите
да


Количеството на възложените СМР се определя на място от Проектант, Строителен надзор, Възложител и Изпълнител или от Възложител и Изпълнител, така че да не се надвишава осигурения финансов ресурс.
II.2.12) Информация относно електронни каталози
НЕ
II.2.13) Информация относно средства от Европейския съюз
не

Стойността на всяка оферта се изчислява по формулите от раздел III в Документацията на база предложените ед. цени.
Инв. проекти за шос-ки на ул.2 с. Батово; ул.15 с. Попгригорово, ул.3 и 7 с. П.Свещарово и ул.4 с.Пчелино са в пр-с на изработка и ще се приложат след тяхното приемане. Офертите могат се да подготвят на база даденото в техн. спец-я описание на предвидените за изп-е видове СМР и площ.

II.2) Описание 1

Асфалтиране на: ул.8 с. Дончево; ул.1 с. Драганово; ул.5 с. Опанец. Текущ ремонт на асфалтова настилка по ул. 9 с. Дончево; Ограничители на скоростта - 2 броя с. Дончево 13
II.2.2) Допълнителни CPV кодове 2
45233252      
45233294      
45233150      
II.2.3) Място на изпълнение
BG332

с. Дончево, с.Драганово и с.Опанец, община Добричка

обект І: Ограничители на скоростта - 2 броя с. Дончево - предвижда се изграждане на Изпъкнала изкуствена напречна неравност на общински път DOB 1071. Максималното повдигане на нивото на настилката в тези зони е 7,5 см.
обект ІI: Асфалтиране на улица 8-ма с. Дончево - Улицата е с трошенокаменна настилка, която е силно замърсена и с множество разрушения. Пътното платно е оформено с ширина от 5,00м до 5.50м. Тротоарите са земни, неоформени и без бордюри. Предвижда се: Фрезоване на негодното асфалтово покритие и разкъртване и изгребване на повредената част от трошенокаменната основа; Почистване на повърхността на основата на настилката. Полагане на изравнителен пласт от скални материали по цялата ширина на пътното платно. Полагане на пласт от плътен асфалтобетон тип А с дебелина 4 см. на около 700 кв.м; Пътна маркировка и монтаж на нови пътни знаци.
обект ІII: Текущ ремонт на асфалтова настилка по ул. 9-та с. Дончево - Улицата е с частично повредена асфалтова настилка, кръпки и разрушения. Предвижда се изкърпване на единични дупки и деформации на настилката с плътен асфалтобетон тип Б с дебелина 4см. на около - 180кв.м.
обект IV: Асфалтиране на улица 1-ва с. Драганово - Асфалтовата настилка е много стара, силно повредена и с множество разрушения. Пътното платно е оформено и е с ширина 6,00м. Има поставени бордюри. Предвижда се Рехабилитация на улицата на около 510кв.м.
обект V: Асфалтиране улица 5-та с. Опанец - съществуващо положение:Улицата е разположена в южната част на населеното място. Съществуващата настилка е трошенокаменна. Пътното платно е с ширина 4,00м. Тротоарите са земни и неоформени, без бордюри. Предвижда се Рехабилитация на улицата на около 1220 кв.м.
Критериите по-долу
 
НЕ  
Цена
II.2.6) Прогнозна стойност
70303.33      BGN
(за рамкови споразумения или динамични системи за покупки - прогнозна обща максимална стойност за цялата продължителност на тази обособена позиция)
II.2.7) Продължителност на поръчката, рамковото споразумение или динамичната система за покупки
13

не


II.2.9) Информация относно ограничение за броя на кадидатите, които ще бъдат поканени (с изключение на открити процедури)

или  / 

II.2.10) Информация относно вариантите
не
II.2.11) Информация относно опциите
да


Количеството на възложените СМР се определя на място от Проектант, Строителен надзор, Възложител и Изпълнител или от Възложител и Изпълнител, така че да не се надвишава осигурения финансов ресурс.
II.2.12) Информация относно електронни каталози
НЕ
II.2.13) Информация относно средства от Европейския съюз
не

Стойността на всяка оферта се изчислява по формулите от раздел III в Документацията на база предложените ед. цени.
Инв. проекти за асф-не на ул.1 с. Драганово и огр. на скоростта в с.Дончево са в пр-с на изработка и ще се приложат след тяхното приемане. Офертите могат се да подготвят на база даденото в техн. спец-я описание на предвидените за изп-е видове СМР и очакваната обща площ на обектите.

II.2) Описание 1

Асфалтиране на ул.: 5 с. Г. Колево; 12 и 22 с. Паскалево; 12 с. Царевец. Текущ ремонт на асф.настилка по ул.: 1,2 и 3 с. Г.Колево; 1, 2, 25, 35 и 36 с. Паскалево; Огр. на скоростта - 1бр. с. Царевец 14
II.2.2) Допълнителни CPV кодове 2
45233252      
45233294      
45233150      
II.2.3) Място на изпълнение
BG332

с.Г.Колево, с.Паскалево и с.Царевец, община Добричка

обект І: Текущ ремонт на асфалтова настилка по ул. 1-ва и 3-та с. Ген. Колево - Асфалтовата настилка е частично повредена с кръпки и разрушения. Пътното платно е оформено и е с ширина 4,00м. Предвижда се изкърпване на единични дупки и деформации на настилката с плътен асфалтобетон тип Б с дебелина 4см на около - 740кв.м.
обект ІI: Текущ ремонт на асфалтова настилка по ул.2–ра с. Ген.Колево - Асфалтовата настилка е частично повредена, с множество кръпки и разрушения. Пътното платно е оформено и е с ширина 4,00м. Предвижда се изкърпване на единични дупки и деформации на настилката с плътен асфалтобетон тип Б с дебелина 4см на около 166кв.м.
обект ІII: Текущ ремонт на асфалтова настилка по ул.3 –та с. Ген. Колево - Асфалтовата настилка е частично повредена, с множество кръпки и разрушения. Пътното платно е оформено и е с ширина 4,00м. Предвижда се изкърпване на единични дупки и деформации на настилката с плътен асфалтобетон тип Б с дебелина 4см на около 464кв.м.
обект IV: Асфалтиране на ул.5 – та с. Ген. Колево - Съществуващата настилка е трошенокаменна, която е силно замърсена и с множество разрушения. Пътното платно е неоформено с ширина 4,00м. Липсват бордюри. Тротоарите са земни и неоформени. Предвижда се Рехабилитация на улицата на около 633кв.м.
обект V: Текущ ремонт на асфалтова настилка по улици 1-ва, 2-ра, 25-та и 36-та с. Паскалево - асфалтовата настилка по тях е частично повредена, с множество кръпки и разрушения. Пътното платно е оформено и е с ширина 5,00м. Тротоарите са земни и оформени с поставени бордюри. Предвижда се изкърпване на единични дупки и деформации на настилката с плътен асфалтобетон тип Б с дебелина 4см. на около 450 кв.м.
обект VI: Текущ ремонт на асфалтова настилка на ул. 35-та с. Паскалево - предвижда се изкърпване на единични дупки и деформации на настилката с плътен асфалтобетон тип Б с дебелина 4см на около - 300кв.м.
обект VII: Асфалтиране на ул.12-та с. Паскалево - Асфалтовата настилка е много стара, силно повредена с множество разрушения и в определени участъци липсваща. Пътното платно е оформено и е с ширина 5,50 м.Има поставени бордюри. Предвижда се Рехабилитация на улицата на около 1365 кв.м.
обект VIII: Асфалтиране на ул.22-ра с. Паскалево - Асфалтовата настилка е много стара, силно повредена с множество разрушения и в определени участъци липсваща. Пътното платно е оформено и е с ширина 5,00 м. Има поставени бордюри. Предвижда се Рехабилитация на улицата на около 600 кв.м.
обект IX: Ограничител на скоростта - 1брой с. Царевец - предвижда се изграждане на изпъкнала изкуствена напречна неравност на общински път DOB 2121 на приблизително км 2+600 в с. Царевец
Максималното повдигане на нивото на настилката в тези зони е 7,5 см.
обект X: Асфалтиране на улица 12-та с. Царевец - Асфалтовата настилка е много стара, силно повредена с множество разрушения. Пътното платно е оформено и е с ширина 6,00м. Тротоарите отляво и отдясно са земни и неоформени с поставени бордюри. Предвижда се Рехабилитация на улицата на около 756 кв.м.
Критериите по-долу
 
НЕ  
Цена
II.2.6) Прогнозна стойност
139480.00      BGN
(за рамкови споразумения или динамични системи за покупки - прогнозна обща максимална стойност за цялата продължителност на тази обособена позиция)
II.2.7) Продължителност на поръчката, рамковото споразумение или динамичната система за покупки
14

не


II.2.9) Информация относно ограничение за броя на кадидатите, които ще бъдат поканени (с изключение на открити процедури)

или  / 

II.2.10) Информация относно вариантите
не
II.2.11) Информация относно опциите
да


Количеството на възложените СМР се определя на място от Проектант, Строителен надзор, Възложител и Изпълнител или от Възложител и Изпълнител, така че да не се надвишава осигурения финансов ресурс.
II.2.12) Информация относно електронни каталози
НЕ
II.2.13) Информация относно средства от Европейския съюз
не

Стойността на всяка оферта се изчислява по формулите от раздел III в Документацията на база предложените ед. цени.
Инв. проекти за асф-не на ул. 5 с. Г. Колево, ул.12 и 22 с. Паскалево и огр. на скоростта са в пр-с на изработка и ще се приложат след тяхното приемане. Офертите могат се да подготвят на база даденото в техн. спец-я описание на предвидените за изп-е видове СМР и площ на обектите.

II.2) Описание 1

Асфалтиране на ул.: 13 с. Козлодуйци; 4 с. Божурово. Текущ ремонт на асфалтова настилка по ул.: 2, 3, 4, 6, 10 и 18 с. Козлодуйци; 4 с. Росеново 15
II.2.2) Допълнителни CPV кодове 2
45233252      
45233294      
II.2.3) Място на изпълнение
BG332

с.Козлодуйци, с.Божурово и с.Росеново, община Добричка

обект І: Текущ ремонт на асфалтова настилка по ул. 6-та с. Козлодуйци - Улицата е с частично повредена асфалтова настилка, кръпки и разрушения. Предвижда се изкърпване на единични дупки и деформации на настилката с плътен асфалтобетон тип Б с дебелина 4см. на около - 341кв.м.
обект ІI: Асфалтиране на ул. 13-та с. Козлодуйци - Улицата е с разрушена асфалтова настилка и повреди по трошенокаменната основа, но запазени и оформени елементи на пътното платно, в това число съществуващи бордюри, които може да се запазят и да изпълняват своята функция след възстановяване на асфалтовата настилка. Предвижда се Рехабилитация на улицата на около 266 кв.м.
обект ІII: Текущ ремонт на асфалтова настилка по улица 2-ра с. Козлодуйци - Улицата е с разрушена асфалтова настилка и повреди по трошенокаменната основа, но запазени и оформени елементи на пътното платно, които може да се възстановят и да изпълняват своята функция след възстановяване на асфалтовата настилка. Предвижда се изкърпване на единични дупки и деформации на настилката с плътен асфалтобетон тип Б с дебелина 4см. на около - 140кв.м.
обект IV: Текущ ремонт на асфалтова настилка по улица 3-та с. Козлодуйци - Улицата е с разрушена асфалтова настилка и повреди по трошенокаменната основа, но запазени и оформени елементи на пътното платно, които може да се възстановят и да изпълняват своята функция след възстановяване на асфалтовата настилка. Предвижда се: Изкърпване на единични дупки и деформации на настилката с плътен асфалтобетон тип Б с дебелина 4см. на около 25кв.м.
обект V: Текущ ремонт на асфалтова настилка по улица 4-та с. Козлодуйци - Улицата е с разрушена асфалтова настилка и повреди по трошенокаменната основа, но запазени и оформени елементи на пътното платно, които може да се възстановят и да изпълняват своята функция след възстановяване на асфалтовата настилка. Предвижда се Изкърпване на единични дупки и деформации на настилката с плътен асфалтобетон тип Б с дебелина 4см на около 40кв.м.
обект VI: Текущ ремонт на асфалтова настилка по улица 10-та с. Козлодуйци - Улицата е с разрушена асфалтова настилка и повреди по трошенокаменната основа, но запазени и оформени елементи на пътното платно, които може да се възстановят и да изпълняват своята функция след възстановяване на асфалтовата настилка. Предвижда се изкърпване на единични дупки и деформации на настилката с плътен асфалтобетон тип Б с дебелина 4см. на около - 130кв.м.
обект VII: Текущ ремонт на асфалтова настилка по улица 18-та с. Козлодуйци - Улицата е с разрушена асфалтова настилка и повреди по трошенокаменната основа, но запазени и оформени елементи на пътното платно, които може да се възстановят и да изпълняват своята функция след възстановяване на асфалтовата настилка. Предвижда се изкърпване на единични дупки и деформации на настилката с плътен асфалтобетон тип Б с дебелина 4см на около 50 кв.м.
обект VIII: Асфалтиране на улица 4-та с. Божурово -Улицата е с много стара асфалтова настилка, която е силно повредена, с множество мрежовидни пукнатини, кръпки и разрушения. Пътното платно е оформено с ширина от 5,00м. до 6,00м. Тротоарите са земни и неоформени, частично са монтирани бордюри. На места има отнесена и част от трошенокаменна настилка, вследствие на което като са се образували дълбоки дупки. Преминаването в някои участъци е затруднено. Предвижда се Рехабилитация на улицата на около 1489 кв.м.
обект IX: Текущ ремонт на асфалтова настилка улица 4-та с. Росеново - Улицата е с разрушена асфалтова настилка и повреди по трошенокаменната основа, но запазени и оформени елементи на пътното платно, които може да се възстановят и да изпълняват своята функция след възстановяване на асфалтовата настилка. Предвижда се изкърпване на единични дупки и деформации на настилката с плътен асфалтобетон тип Б с дебелина 4см на около 500 кв.м.
Критериите по-долу
 
НЕ  
Цена
II.2.6) Прогнозна стойност
74551.67      BGN
(за рамкови споразумения или динамични системи за покупки - прогнозна обща максимална стойност за цялата продължителност на тази обособена позиция)
II.2.7) Продължителност на поръчката, рамковото споразумение или динамичната система за покупки
15

не


II.2.9) Информация относно ограничение за броя на кадидатите, които ще бъдат поканени (с изключение на открити процедури)

или  / 

II.2.10) Информация относно вариантите
не
II.2.11) Информация относно опциите
да


Количеството на възложените СМР се определя на място от Проектант, Строителен надзор, Възложител и Изпълнител или от Възложител и Изпълнител, така че да не се надвишава осигурения финансов ресурс.
II.2.12) Информация относно електронни каталози
НЕ
II.2.13) Информация относно средства от Европейския съюз
не

Стойността на всяка оферта се изчислява по формулите от раздел III в Документацията на база предложените ед. цени.
Инв. проекти за асф-не на ул. 4 в с. Божурово е в процес на изработка и ще се приложи след неговото приемане. Офертите могат се да подготвят на база даденото в техн. спец-я описание на предвидените за изп-е видове СМР и очакваната обща площ на обекта.

II.2) Описание 1

Асфалтиране на ул.4-та с. Врачанци; Асфалтиране на ул. 3-та с. М.Смолница; Асфалтиране на улица 3-та с. Смолница 16
II.2.2) Допълнителни CPV кодове 2
45233252      
45233294      
II.2.3) Място на изпълнение
BG332

с.Врачанци, с.Смолница и с.М.Смолница, община Добричка

обект І: Асфалтиране на ул.4-та с. Врачанци -Улицата е разположена в централната част на населеното място. Съществуващата настилка е трошенокаменна. Пътното платно е с ширина 4,00м. Бордюри няма. Тротоарите са земни и неоформени. Предвижда се Рехабилитация на улицата, включително: Разкъртване и отстраняване на замърсения и негоден материал от съществуващата трошенокаменна основа на настилката. Полагане на изравнителен пласт от скални материали с непрекъсната зърнометрия 0-40 с различна ширина и дебелина. Полагане на пласт от плътен асфалтобетон тип А с дебелина 4см на около 548 кв.м.
обект ІI: Асфалтиране на ул. 3-та с. М.Смолница - Улицата се намира в западна част на населеното място. Съществуващата настилка е трошенокаменна, която е силно замърсена и с множество разрушения. Пътното платно е неоформено с ширина 4,00м. Липсват бордюри. Тротоарите отляво и отдясно са земни и неоформени. Предвижда се Рехабилитация на улицата, включително: Фрезоване и изгребване на негодното асфалтово покритие; Разкъртване и изгребване на повредената част от трошенокаменната основа; Почистване на повърхността на основата на настилката; Полагане на изравнителен пласт от скални материали с непрекъсната зърнометрия 0-40 по цялата ширина на пътното платно; полагане на пласт от плътен асфалтобетон Тип А – 4 см на около 333кв.м.
обект III: Асфалтиране на улица 3-та с. Смолница - Участъкът от улицата се намира в западната част на населеното място. Асфалтовата настилка е много стара, силно повредена с множество разрушения и в определени участъци липсваща. Пътното платно е неоформено с ширина 4,00м. Липсват бордюри. Тротоарите отляво и отдясно са земни и неоформени. Предвижда се Рехабилитация на улицата, включително: Фрезоване на негодното асфалтово покритие и разкъртване и изгребване на повредената част от трошенокаменната основа. Почистване на повърхността на основата на настилката. Полагане на изравнителен пласт от скални материали с непрекъсната зърнометрия 0-40 по цялата ширина на пътното платно. Полагане на пласт от плътен асфалтобетон тип А с дебелина 4 см. на около 2294 кв.м. Пътна маркировка и монтаж на нови пътни знаци.
Критериите по-долу
 
НЕ  
Цена
II.2.6) Прогнозна стойност
79377.50      BGN
(за рамкови споразумения или динамични системи за покупки - прогнозна обща максимална стойност за цялата продължителност на тази обособена позиция)
II.2.7) Продължителност на поръчката, рамковото споразумение или динамичната система за покупки
16

не


II.2.9) Информация относно ограничение за броя на кадидатите, които ще бъдат поканени (с изключение на открити процедури)

или  / 

II.2.10) Информация относно вариантите
не
II.2.11) Информация относно опциите
да


Количеството на възложените СМР се определя на място от Проектант, Строителен надзор, Възложител и Изпълнител, така че да не се надвишава осигурения финансов ресурс.
II.2.12) Информация относно електронни каталози
НЕ
II.2.13) Информация относно средства от Европейския съюз
не

Стойността на всяка оферта се изчислява по формулите от раздел III в Документацията на база предложените ед. цени.
Инв. проекти за асф-не на улиците са в процес на изработка и ще се приложат след тяхното приемане. Офертите могат се да подготвят на база даденото в техн. спец-я описание на предвидените за изп-е видове СМР и очакваната обща площ на обектите.

II.2) Описание 1

Асф-не на ул.: 5 с. Добрево; 2,5,11 и 14 с. Ломница; 8,14 и 20 с.Овчарово; 9 с. Свобода. Текущ ремонт на асф.настилка по ул.:5 и 8 с. Добрево;1 с. Овчарово;1 с. Свобода. Огр. на скоростта с.Добрево 17
II.2.2) Допълнителни CPV кодове 2
45233252      
45233294      
45233150      
II.2.3) Място на изпълнение
BG332

с.Добрево, с.Ломница, с.Овчарово и с.Свобода, община Добричка

обект І: Текущ ремонт на асфалтова настилка по ул.5-та с. Добрево - Предвижда се изкърпване на единични дупки и деформации на настилката с плътен асфалтобетон тип Б с дебелина 4см. на около 616 кв.м.
обект ІI: Текущ ремонт на асфалтова настилка по ул. 8-ма с. Добрево - Предвижда се изкърпване на единични дупки и деформации на настилката с плътен асфалтобетон тип Б с дебелина 4см. на около 180 кв.м.
обект ІII: Асфалтиране на ул. 5-та с. Добрево - Предвижда се Рехабилитация на улицата на около 305 кв.м.
обект IV: Ограничител на скоростта - 1брой с. Добрево - предвижда сеизграждане на изпъкнала изкуствена напречна неравност на местен път Овчарово – Добрево в с. Добрево на приблизително 3+000 Добрево /в началото на населеното място/.
обект V: Асфалтиране на улица 2-ра с. Ломница - Предвижда се Рехабилитация на улицата на около 400 кв.м.
обект VI: Асфалтиране на улица 14-та с. Ломница - Предвижда се Рехабилитация на улицата на около 11086 кв.м.
обект VII: Асфалтиране на ул. 5-та с. Ломница - Предвижда се Рехабилитация на улицата на около 366кв.м.
обект VIII: Асфалтиране улица 11-та с. Ломница - Предвижда се Рехабилитация на улицата на около 733 кв.м. Пътна маркировка и монтаж на нови пътни знаци.
обект IX: Текущ ремонт на асфалтова настилка по ул. 1-ва с. Овчарово - Предвижда се изкърпване на единични дупки и деформации на настилката с плътен асфалтобетон тип Б с дебелина 4см. на около - 243кв.м.
обект X: Асфалтиране на ул. 20-та с. Овчарово - Предвижда се Рехабилитация на улицата на около 400 кв.м.
обект XI: Текущ ремонт на асфалтова настилка по ул.8-ма с. Овчарово - Предвижда се изкърпване на единични дупки и деформации на настилката с плътен асфалтобетон тип Б с дебелина 4см на около 70 кв.м.
обект XII: Текущ ремонт на асфалтова настилка по ул.14- та с. Овчарово - Предвижда се изкърпване на единични дупки и деформации на настилката с плътен асфалтобетон тип Б с дебелина 4см. на около 70кв.м.
обект XIII: Текущ ремонт на асфалтова настилка по ул. 1-ва с. Свобода - Предвижда се изкърпване на единични дупки и деформации на настилката с плътен асфалтобетон тип Б с дебелина 4см. на около 838кв.м.
обект XIV: Асфалтиране на улица 9-та с. Свобода . Предвижда се Рехабилитация на улицата на около 700кв.м.
Критериите по-долу
 
НЕ  
Цена
II.2.6) Прогнозна стойност
153258.33      BGN
(за рамкови споразумения или динамични системи за покупки - прогнозна обща максимална стойност за цялата продължителност на тази обособена позиция)
II.2.7) Продължителност на поръчката, рамковото споразумение или динамичната система за покупки
17

не


II.2.9) Информация относно ограничение за броя на кадидатите, които ще бъдат поканени (с изключение на открити процедури)

или  / 

II.2.10) Информация относно вариантите
не
II.2.11) Информация относно опциите
да


Количеството на възложените СМР се определя на място от Проектант, Строителен надзор, Възложител и Изпълнител или от Възложител и Изпълнител, така че да не се надвишава осигурения финансов ресурс.
II.2.12) Информация относно електронни каталози
НЕ
II.2.13) Информация относно средства от Европейския съюз
не

Стойността на всяка оферта се изчислява по формулите от раздел III в Документацията на база предложените ед. цени.
Инв. проекти за асф-не на ул.5 с.Добрево, ул.5 и 11 с.Ломница и на огр. на скоростта са в процес на изработка и ще се приложат след тяхното приемане. Офертите могат се да подготвят на база даденото в техн. спец-я описание на предвидените за изп-е видове СМР и обща площ на обектите.

II.2) Описание 1

Асфалтиране на ул.: 15 с. Житница; 3 и 5 с. Лясково; 8 с. Черна. Текущ ремонт на асфалтова настилка по ул.: 5, 6 и 14 с. Лясково; 2 с.Камен ; 1, 4 и 5 с. Тянево. Огр. на скоростта - 1бр. с. Крагулево 18
II.2.2) Допълнителни CPV кодове 2
45233252      
45233294      
45233150      
II.2.3) Място на изпълнение
BG332

с.Житница, с.Лясково, с.Черна, с.Камен,с.Тянево и с.Крагулево, община Добричка

обект І: Асфалтиране на ул. 15-та с. Житница - Асфалтовата настилка е много стара, силно повредена и с множество разрушения. Пътното платно е оформено и е с ширина 5,00м. Предвижда се Рехабилитация на улицата на около 1050 кв.м.
обект ІI: Асфалтиране на улица 3-та с. Лясково - Улицата е със силно повредена асфалтова настилка, кръпки и разрушения. Предвижда се Рехабилитация на улицата на около 633кв.м.
обект ІII: Текущ ремонт на асфалтова настилка по ул. 14-та с. Лясково - Улицата е със силно повредена асфалтова настилка, кръпки и разрушения. Предвижда се изкърпване на единични дупки и деформации на настилката с плътен асфалтобетон тип Б с дебелина 4см. на около 233кв.м.
обект IV: Текущ ремонт на асфалтова настилка по улица 6-та с. Лясково - Улицата е със силно повредена асфалтова настилка, кръпки и разрушения. Предвижда се изкърпване на единични дупки и деформации на настилката с плътен асфалтобетон тип Б с дебелина 4см. на около - 261кв.м.
обект V: Текущ ремонт на асфалтова настилка по улица 5-та с. Лясково - Асфалтовата настилка е много стара, силно повредена с множество разрушения и в определени участъци липсваща. Пътното платно е оформено и е с ширина 4,00 м. Няма поставени бордюри. Предвижда се изкърпване на единични дупки и деформации на настилката с плътен асфалтобетон тип Б с дебелина 4см. на около 173кв.м.
обект VI: Асфалтиране на ул.5-та с. Лясково - Улицата е с много стара асфалтова настилка, която е силно повредена, с множество мрежовидни пукнатини, кръпки и разрушения. Предвижда се Рехабилитация на улицата на около 450 кв.м.
обект VII: Асфалтиране на улица 8-ма с. Черна - Асфалтовата настилка е много стара, силно повредена с множество разрушения и в определени участъци липсваща. Пътното платно е оформено и е с ширина 5,00 м. Предвижда се Рехабилитация на улицата на около 1100кв.м.
обект VIII: Ограничител на скоростта - 1бр. с. Крагулево - предвижда сеизграждане на изкуствената неравност на улица съвпадаща с общински път DOB 3092.
обект IX: Текущ ремонт на асфалтова настилка на ул.2-ра с. Камен - Улицата е с много стара асфалтова настилка, която е силно повредена, с множество мрежовидни пукнатини, кръпки и разрушения. Предвижда се изкърпване на единични дупки и деформации на настилката с плътен асфалтобетон тип Б с дебелина 4см. на около 633кв.м.
обект X: Текущ ремонт на асфалтова настилка по улици 1-ва, 4-та и 5-та с. Тянево - Улиците са с частично повредена асфалтова настилка, кръпки и разрушения. Предвижда се изкърпване на единични дупки и деформации на настилката с плътен асфалтобетон тип Б с дебелина 4см. на около - 200кв.м.
Критериите по-долу
 
НЕ  
Цена
II.2.6) Прогнозна стойност
120857.50      BGN
(за рамкови споразумения или динамични системи за покупки - прогнозна обща максимална стойност за цялата продължителност на тази обособена позиция)
II.2.7) Продължителност на поръчката, рамковото споразумение или динамичната система за покупки
18

не


II.2.9) Информация относно ограничение за броя на кадидатите, които ще бъдат поканени (с изключение на открити процедури)

или  / 

II.2.10) Информация относно вариантите
не
II.2.11) Информация относно опциите
да


Количеството на възложените СМР се определя на място от Проектант, Строителен надзор, Възложител и Изпълнител или от Възложител и Изпълнител, така че да не се надвишава осигурения финансов ресурс.
II.2.12) Информация относно електронни каталози
НЕ
II.2.13) Информация относно средства от Европейския съюз
не

Стойността на всяка оферта се изчислява по формулите от раздел III в Документацията на база предложените ед. цени.
Инв. проекти за асф-не на ул.15 с.Житница, ул.5 с.Лясково, ул.8 с.Черна и на огр. на скоростта са в процес на изработка и ще се приложат след тяхното приемане. Офертите могат се да подготвят на база даденото в техн. спец-я описание на предв. за изп-е видове СМР и площ на обектите.
 Раздел III: Правна, икономическа, финансова и техническа информация 

III.1) Условия за участие

III.1.1) Годност за упражняване на професионалната дейност, включително изисквания във връзка с вписването в професионални или търговски регистри 

Лицето /участник, подизпълнител и/или член на обединение/, което ще извършва строителството предмет на настоящата обществена поръчка, следва да е вписано в Централния професионален регистър на строителите при камарата на строителите в България (ЦПР на КСБ), като изпълнител на строежи от четвърта или по-висока категория строежи, отговаряща на строежа - обособената позиция, за която кандидатства и втора група, съгласно чл.5, ал.1, т.2 от ПРВВЦПРС.
Чуждестранните лица следва да са вписани в аналогичен регистър съгласно законодателството на държавата членка, в която са установени. Чуждестранните лица представят декларация за удостоверение за вписване в професионален регистър на държавата, в която са установени и документ, издаден от компетентен орган на държавата, в която са установени, за правото да изпълняват дейности по СМР, предмет на настоящата обществена поръчка.
Преди сключване на договора, лицето /участник, подизпълнител и/или член на обединение/, което ще извършва строителство по настоящата общ.поръчка, представя удостоверение за вписване по реда на чл.3 от Закона за камарата на строителите (ЗКС), придружено от валиден талон. В случай, че участникът е чуждестранно лице може да представи и удостоверение за извършване на еднократна или временна строителна услуга, издадено по реда на чл.25а от ЗКС.
III.1.2) Икономическо и финансово състояние 
НЕ

Преди сключване на договор, избраният за изпълнител следва да представи застраховка „Професионална отговорност“ в съответствие с изискванията на чл.171 или чл.171а или чл. 173 от ЗУТ. Минималната застрахователна сума се определя за период една година, освен в случаите на прекратяване на дейността по реда на чл. 172, ал. 5 ЗУТ, за които застрахователните суми се определят за период 5 години.
В случай на участие на обединение или консорциум, който не е регистриран като самостоятелно юридическо лице, застраховката се представя за всеки един от членовете на обединението или консорциума, който ще изпълнява СМР.
Избраният изпълнител е длъжен да поддържа застраховка „Професионална отговорност“ до изтичане на гаранционните срокове на изпълненото строителство. В случай че Възложителят установи неизпълнение на задължението за сключване и поддържане на застраховка, той може да откаже дължимите плащания. Възложителят изпълнява задължението си, след като застрахованият представи доказателства, че е отстранил нарушението.


Минималната застрахователна сума за строител на строежи четвърта категория, съгласно чл. 137, ал. 1, т. 4 ЗУТ е 100 000 лв. – чл.5, ал. 2, т.4 от Наредбата за условията и реда за задължително застраховане в проектирането и строителството (НУРЗЗПС).
III.1.3) Технически и професионални възможности 
НЕ

1. Участникът следва да е изпълнил дейности с предмет и обем, идентични или сходни с тези на поръчката, за последните 5 (пет) години от датата на подаване на офертата. Заявените от участника данни за съответствие с поставените от възложителя критерии за подбор следва да отговарят на обема работа – обособените позиции, за които биха сключили договори за изпълнение. Идентични или сходни дейности са: строителство, рехабилитация, или ремонт на улици в населени места VI-та или по-висока категория, съгласно Наредба № РД-02-20-2 от 20 декември 2017 г. за планиране и проектиране на комуникационно-транспортната система на урбанизираните територии (НППКТСУТ), съответно IV-та или по-висока категория строеж, съгласно чл.137, ал.1 от ЗУТ. Под „изпълнено“ строителство се разбира строителство, приключило с въвеждане на строежа в експлоатация или приключил договор за изпълнени СМР.
2. Участникът следва да разполага с необходимия брой технически лица, включени или не в структурата му.
3. Участникът следва да разполага с необходимите технически средства и съоръжения за осигуряване на качеството.
Важно! Поставените в настоящия раздел изисквания са минималните изисквания на Възложителя за изпълнение на дейностите. Заявените от участника данни за съответствие с поставените от възложителя критерии за подбор следва да отговарят на обема работа, за която биха сключили договори за изпълнение.
Комисията по чл.103 от ЗОП може да изиска от участник, класиран за изпълнение на повече от една обособена позиция да докаже наличието на човешки и технически ресурс за изпълнение в срок и качествено на общия обем дейности, за които е класиран. Обстоятелствата могат да се докажат чрез представяне на обосновка – предлаган подход за работа за изпълнение на всички обособени позиции, за които е класиран (планиране на работа и организацията, която ще се създаде), разпределяне на техническите и човешките ресурси (експерти и работници), линеен график за общия обем дейности, общ график на човешките ресурси.


1. През последните 5 (пет) години, участникът следва да е изпълнил строителство, рехабилитация или ремонт на улици в населени места VI-та или по-висока категория съгласно НППКТСУТ или IV-та или по-висока категория строеж, съгласно чл.137, ал.1 от ЗУТ, без значение на обема извършени дейности. Опитът се доказва чрез списък на строителството, идентично или сходно с предмета на обособената позиция, придружен от удостоверения за добро изпълнение, съдържащи стойността, датата, на която е приключило строителството, мястото, вида и обема, както и дали е изпълнено в съответствие с нормативните изисквания.
2. Участникът следва да разполага с екип от експерти с определена професионална компетентност, както следва:
2.1. Технически ръководител на обекта, отговарящ на изискванията на чл.163а, ал.2 и 4 от ЗУТ със съответното образование и опит като технически ръководител на идентично или сходно строителство;
2.2. Отговорник за контрола на качеството, който да притежава удостоверение за контрол върху качеството на изпълнение на строителството или еквивалентно и опит като лице, отговарящо за контрола на качеството на идентично или сходно строителство;
2.3. Експерт по безопасност и здраве в строителството, който да притежава удостоверение за „Длъжностно лице за безопасност и здраве” съгласно Наредба № РД-07-2 от 16.12.2009 г. за условията и реда за провеждането на периодично обучение и инструктаж на работниците и служителите по правилата за осигуряване на здравословни и безопасни условия на труд или еквивалентно и опит като лице, отговарящо за безопасност и здраве в строителството на идентично или сходно строителство.
Възложителят допуска, техническият ръководител да изпълнява и задълженията на експерт по безопасност и здраве, при положение, че притежава валидно удостоверение и изискуемия опит.
Доказва се чрез се списък, сдържащ информация за всеки експерт: трите имена и позиция; образование (степен, специалност, година на дипломиране, № на диплома, учебно заведение); професионална квалификация (направление, година на придобиване, № на издадения документ, издател); Професионален опит (месторабота, период, длъжност, основни функции).
3. Възложителят поставя следните минимални изисквания относно наличието на конкретни инструменти, техника и оборудване по обособени позиции:
3.1. Основните машини, с които участникът трябва разполага за изпълнение на ОП 1, 2, 3, 4, 5, 6, 8, 9, 10, 11, 13, 14, 15, 16, 17 и 18 са най-малко: •Асфалтополагач – 1брой; • Гудронатор – 1 брой; • Валяк самоходен пневматичен – 1 брой; • Валяк бандажен – 2 броя; • Фреза – 1брой; • асфалтова база (собствена или наета) – 1 брой /стационарна или мобилна/.
3.2. Основните машини, с които участникът трябва разполага за изпълнение на ОП7 и ОП12 са най-малко: • Автосамосвал – 1брой; • Валяк със стоманени бандажи с тегло 7-11тона – 2 броя; • Автоцистерна с греда с дюзи – 1брой; • Автогрейдер – 1 брой;
Предвидената механизация трябва да бъде в добро работно състояние. Изпълнителят е задължен да поддържа и запази същата за цялото времетраене на строителството на обектите.
III.1.5) Информация относно запазени поръчки 2
НЕ
НЕ

III.2) Условия във връзка с поръчката 2

III.2.1) Информация относно определена професия (само за поръчки за услуги)
НЕ


Изпълнението на Договора ще започне след получаване на Уведомление за откриване на строителна площадка/ Уведомление за започване на строителството. Изпълнението на поръчката е в съответствие с техническата спецификация, условията на договора, предложенията на изпълнителя и приложимите норми, правила и нормативи. Количеството на възложените СМР се определя на място от Проектант, Строителен надзор, Възложител и Изпълнител или Възложител и Изпълнител, така че да не се надвишава осигурения финансов ресурс за съответната обособена позиция и съответния обект, както е посочено в Таблица 3 от Техническата спецификация.
Условията за изпълнение на поръчката са описани в документацията за участие, публикувана на официалния сайт на община Добричка.
Избраният изпълнител е длъжен да поддържа застраховка „Проф. отговорност“ до изтичане на гаранционните срокове на изпълненото строителство.
III.2.3) Информация относно персонала, който отговаря за изпълнението на поръчката
ДА
 Раздел IV:Процедура 

IV.1) Описание

Публично състезание
НЕ

IV.1.3) Информация относно рамково споразмение или динамична система за покупки

НЕ
    
  

НЕ
НЕ

IV.1.4) Информация относно намаляване на броя на решенията или офертите по време на договарянето или на диалога

НЕ

IV.1.5) Информация относно договаряне (само за състезателни процедури с договаряне)

НЕ

IV.1.6) Информация относно електронния търг

НЕ

IV.1.8) Информация относно Споразумението за държавни поръчки (GPA)

не

IV.2) Административна информация 

IV.2.1) Предишна публикация относно тази процедура 2


(Едно от следните: Обявление за предварителна информация; Обявление на профила на купувача)

IV.2.2) Срок за получаване на оферти или на заявления за участие

10/04/2020 (дд/мм/гггг)   17:00 (чч:мм)

IV.2.3) Прогнозна дата на изпращане на покани за търг или за участие на избраните кандидати 4

   
IV.2.4) Езици, на които могат да бъдат подадени офертите или заявленията за участие: 1  BG

IV.2.6) Минимален срок, през който оферентът е обвързан от офертата


или 6

(от датата, която е посочена за дата на получаване на офертата)

IV.2.7) Условия за отваряне на офертите

13/04/2020 (дд/мм/гггг)   13:30 (чч:мм)

Зала 108 в административната сграда на Община Добричка, гр. Добрич, ул. Независимост № 20

При отварянето на офертите, комисията ще оповести предложенията на участниците по показателя за оценка на офертите – цената за изпълнение, предвид разпоредбата на чл.61т.1 от ППЗОП във връзка с чл. 181, ал. 2 от ЗОП.
 Раздел VI: Допълнителна информация

VI.1) Информация относно периодичното възлагане 

не


VI.2) Информация относно електронното възлагане 

НЕ
НЕ
НЕ

VI.3) Допълнителна информация 2

Всеки участник може да подаде само една оферта за една, няколко или всички обособени позиции. Офертата съдържа: • ЕЕДОП с приложени документи за доказване на предприетите мерки за надеждност и документ по чл. 37, ал. 4 от ППЗОП, когато е приложимо. Когато участникът кандидатства за повече от една обособена позиция с еднакви критерии за подбор се допуска представяне на един ЕЕДОП; • Техническо предложение с предложение за изпълнение на поръчката в съответствие с техническите спецификации и изискванията на възложителя; • Ценово предложение с приложени анализни цени. До изтичане на срока за подаване на офертите всеки участник може да промени, допълни или оттегли офертата си.
Критерий за оценка на офертите е най-ниска цена, като стойността на всяка оферта се изчислява по формули, посочени в раздел III от Документацията на база предложените единични цени.
Възложителят прилага следните основания за отстраняване от процедурата: по чл. 54, ал. 1, чл. 107 от ЗОП; по чл. 3, т. 8 от ЗИФОДРЮПДРКТЛТДС, по чл. 13, ал. 1 от ЗТМТМ, по чл. 69 от ЗПКОНПИ, наличие на свързаност по смисъла на §. 2, т. 44 от Доп. разпоредби на ЗОП между участници в конкретна процедура – прилагат се за участник; член на обединение; трето лице; подизпълнител.
Когато определеният за изп-л е неперсониф. обединение, възложителят няма изискване за създаване на юридическо лице, но договорът за общ. поръчка се сключва след представяне на заверено копие от уд-е за данъчна рег-я и рег-я по БУЛСТАТ на обединението или еквивалентни документи, съгласно законодателството на държавата, в която е установено.
В случай че по време на провеждане на процедурата за избор на изпълнител изтече срокът на валидност на оферта, Възложителят ще покани участника да го удължи. От участие в процедурата за възлагане на общ. поръчка ще бъде отстранен участник, отказал в определения с поканата срок да удължи срока на валидност на офертата.
Гаранция за изпълнение на договора в размер на 5 % от стойността на договора без включен ДДС се представя в една от следните форми: парична сума; банкова гар-я; застраховка. Участникът сам избира формата на гаранцията за изпълнение. В договора са уредени условията и сроковете за задържане или освобождаване на гаранцията за изпълнение.
Във връзка с разпоредбата на чл. 116 ал.1 т.4 от ЗОП, възложителят може да замени избрания изпълнител с класирания на второ място при наличие на следните обстоятелства: настъпване на пълна обективна невъзможност за изпълнение; прекратяване на юридическо лице без правоприемство; при условията по чл. 5, ал. 1, т. 3 от ЗИФОДРЮПДРСЛ; изпълнителят не е започнал изпълнението на строителството в срок до 7дни, считано от датата на получаване на Уведомлението за откриване на строителна площадка/започване на строителството.
Обменът на инф-я може да се извърши по пощата, по факс, по електронен път при усл-ята и по реда на Закона за електронния документ и електронните удостоверителни услуги или чрез комбинация от тези средства по избор на възложителя. Документи във връзка с провеждането на настоящата общ. поръчка, с изкл. на решенията по чл.22, ал.1, т.3-10 от ЗОП, изпратени по факс или електронен път, се приемат за редовно връчени, ако са изпратени на посочения от адресата номер на факс или електронен адрес и е получено потвърждение или автоматично генерирано съобщение.
Във връзка с разпоредбата на чл.47, ал.4 от ЗОП органите, от които участниците могат да получат необх. информация за приложимите правила и изисквания са: МРРБ (http://www.mrrb.government.bg/); ДНСК (http://www.dnsk.mrrb.government.bg/); АПИ (http://www.api.bg/index.php/bg/); КСБ (https://www.ksb.bg/); МФ (http://www.minfin.bg/); НАП (http://www.nap.bg/); МТСП (https://www.mlsp.government.bg/), АЗ (http://www.az.government.bg/), ГИТ (http://www.gli.government.bg/), ГД ПБЗН (https://www.mvr.bg/gdpbzn); МОСВ (https://www.moew.government.bg/).
Писмено искане за разяснения по условията на обществената поръчка може да се направи до 06.04.2020г. включително.

VI.4) Процедури по обжалване 

VI.4.1) Орган, който отговаря за процедурите по обжалване
Комисия за защита на конкуренцията
бул. Витоша № 18
София 1000 България
cpcadmin@cpc.bg +359 29884070
http://www.cpc.bg +359 29807315
VI.4.2) Орган, който отговаря за процедурите по медиация 2
VI.4.3) Подаване на жалби

Десетдневен срок от обстоятелствата по чл. 197, ал.1, т.4 от ЗОП
VI.4.4) Служба, от която може да бъде получена информация относно подаването на жалби 2

VI.5) Дата на изпращане на настоящото обявление: 13/03/2020 (дд/мм/гггг)

Възлагащият орган/възложителят носи отговорност за гарантиране на спазване на законодателството на Европейския съюз и на всички приложими закони


1моля, повторете, колкото пъти е необходимо
2в приложимите случаи
3моля, повторете, колкото пъти е необходимо, ако това обявление е само за предварителна информация
4ако тази информация е известна
5моля, представете тази информация, ако обявлението е покана за участие в състезателна процедура
6доколкото информацията е вече известна
7задължителна информация, която не се публикува
8информация по избор
9моля, представете тази информация само ако обявлението е за предварителна информация
10моля, представете тази информация само ако обявлението е обявление за възлагане
11само ако обявлението се отнася до квалификационна система
12моля, представете тази информация тук или в поканата за потвърждаване на интерес, ако обявлението е покана за участие в състезателна процедура или има за цел намаляване на срока за получаване на оферти
13моля, представете тази информация тук или в поканата за потвърждаване на оферти или за договаряне, ако обявлението е покана за участие в състезателна процедура
14ако това е за предварителна информация, използвано като покана за участите в състезателна процедура - моля, представете тази информация, ако тя вече е известна
15моля, представете тази информация тук или, ако е приложимо, в поканата за подаване на оферти
16
17задължителна информация, ако това е обявление за възлагане
18само ако обявлението не се отнася до квалификационна система
19ако обявлението има за цел намаляване на срока за получаване на оферти
20може да бъде присъдена значимост вместо тежест
21може да бъде присъдена значимост вместо тежест; ако цената е единственият критерий за възлагане, тежестта не се използва