Деловодна информация
00073
 
да
да
29/03/2019 (дд/мм/гггг)
00073-2019-0015 (nnnnn-yyyy-xxxx)

Притурка към Официален вестник на Европейския съюз

Информация и онлайн формуляри: http://simap.ted.europa.eu

Обявление за поръчка

Директива 2014/24/ЕС/ЗОП

 Раздел I: Възлагащ орган

I.1) Наименование и адреси 1 (моля, посочете всички възлагащи органи, които отговарят за процедурата)

Община Велико Търново 000133634
пл. Майка България № 2
Велико Търново BG321 5000 България
Надя Петрова, Мая Тодорова +359 62619228/ +359 62619229
mop_vt@abv.bg +395 62619231

Интернет адрес/и

https://www.veliko-tarnovo.bg

https://www.veliko-tarnovo.bg/bg/profil-na-kupuvacha/661


I.2) Съвместно възлагане

НЕ
      
НЕ

I.3) Комуникация 

Документацията за обществената поръчка е достъпна за неограничен и пълен пряк безплатен достъп на: (URL)
https://www.veliko-tarnovo.bg/bg/profil-na-kupuvacha/661
Горепосоченото/ите място/места за контакт
до следния адрес: (моля, посочете друг адрес)
НЕ  
Община Велико Търново, Общински център за услуги и информация на граждани в сградата на Община Велико Търново 000133634
пл. Майка България № 2
Велико Търново BG321 5000 България
Иво Лазаров +359 62619108
mop_vt@abv.bg +359 62619231

Интернет адрес/и

https://www.veliko-tarnovo.bg

https://www.veliko-tarnovo.bg/bg/profil-na-kupuvacha/661

НЕ 

I.4) Вид на възлагащия орган 

Регионален или местен орган

I.5) Основна дейност 

Общи обществени услуги

Раздел II: Предмет

II.1) Обхват на обществената поръчка

„СМР по изграждане или ремонти на сгради и прилежащите им пространства, находящи се на територията на Община Велико Търново, по обособени позиции:”
45000000      
Строителство

За Об.позиция №1:СМР по изграждане на сградата и прилежащите пространства на ДГ“ШАРЕНИЯТ ЗАМЪК” гр.В.Търново.Изграждане на нова двуетажна сграда за детска градина.Планираното изграждане е предвидено за едноетапно изпълнение, което включва реализиране на сградата на детското заведение предвидена и оразмерена за 5 групи по 24 деца, благоустрояване и озеленяване на дворното пространство в едно с изграждане на 5 детски площадки, обща спортна площадка, алеи, беседка, природен кът и опитно поле и ограда по всички регулационни граници на имота; За Об.позиции №2-37: СМР на сгради и прилежащите им пространства на кметства и кметски наместничества на територията на Община В.Търново. Основните видове дейности които се предвижда да се изпълняват са: Земни работи, Хидроизолационни работи, Мазачески работи, Покривни работи, Топлоизолационни работи, Стъкларски работи, Бояджийски работи, Настилки, Разваляне и разрушаване на сгради и др. в зависимост от характера на ремонта и необходимостта му.
II.1.5) Прогнозна обща стойност 2
2287169.88      BGN
(за рамкови споразумения или динамични системи за покупки - прогнозна обща максимална стойност за цялата продължителност на рамковото споразумение или на динамичната система за покупки)
II.1.6) Информация относно обособените позиции
да
само една обособена позиция

II.2) Описание 1

„СМР по изграждане на сградата и прилежащите пространства на ДЕТСКА ГРАДИНА “ШАРЕНИЯТ ЗАМЪК” гр. Велико Търново” 1
II.2.2) Допълнителни CPV кодове 2
45000000      
45214100      
II.2.3) Място на изпълнение
BG321

УПИ IV, кв.360А, по плана на гр. Велико Търново, с административен адрес: гр. Велико Търново, кв.„Бузлуджа - Зона В“, ул. Димитър Рашев № 5

Предмет на настоящата обществена поръчка е изграждане на нова двуетажна сграда за детска градина. Обектът се намира в УПИ IV, кв.360А, по плана на гр. Велико Търново, с административен адрес: гр. Велико Търново, кв.„Бузлуджа - Зона В“, ул. Димитър Рашев № 5.
Имотът граничи от три страни с улици – север, изток и юг. Северната и източната улица са нереализирани, за разлика от южната (ул.“Венета Ботева“), която е изградена и функционира. Планираното изграждане е предвидено за едноетапно изпълнение, което включва реализиране на сградата на детското заведение предвидена и оразмерена за 5 групи по 24 деца, благоустояване и озеленяване на дворното пространство в едно с изграждане на 5 детски площадки (за всяка група), обща спортна площадка, отстояща на повече от 15.0 м от спалните, алеи, беседка, природен кът и опитно поле, в което децата с опознавателна цел могат да засаждат билки или малки зеленчуци, и не на последно място ограда по всички регулационни граници на имота.
С реализирането на проекта ще се осигури капацитет на детското заведение за 5 групи по 24 деца, общо 120 деца.
Обектът е IV-та /четвърта/ категория, съгласно чл.137, ал. 1, т. 4, буква „б” от ЗУТ и чл. 8, ал. 2, т. 3 от Наредба № 1 за Номенклатурата на видовете строежи на МРРБ.
За обекта има издадено разрешение за строеж № 33/20.02.2019 г. на основание одобрен работен инвестиционен проект по части: Архитектура, Геодезия и Вертикална планировка, Паркоустройство и благоустройство, Конструкции, ВиК, Електро, ОВКХ, Енергийна ефективност, Газификация, Пожароизвестителна система и Пожарна Безопасност, ПБЗ и ПУСО.
Същите са неразделна част от настоящата документация. Предложенията в офертите следва да са съобразени с одобрената проектна документация.
Действителните СМР за изпълнение предмета на поръчката започват след подписване на Протокол образец № 2 за откриване на строителна площадка и даване на строителна линия.
Сградата е двуетажна. Главният вход е откъм северната улична регулационна линия, който води към два входа към двете симетрични половини на сградата, разделена по този начин на 2 пожаробезопасни зони. Всяка от двете половини се обслужва от отделно стълбище, които води към долното дворно ниво. Има и асансьор, осигуряваща достъпна връзка до долното ниво и двора. Освен на две половини – източна и западна, сградата е разделена и на 2 корпуса, свързани с остъклени коридорни връзки – северен /административен/ и южен /с помещенията за децата/. Разделяйки по този начин сградата на северен и южен корпус, остъклените коридорни връзки на дворното ниво дават възможност и за 2 отделни входа на долното ниво, достъпни чрез външни стълби покрай сградата. Практически сградата има 4 входа/изхода за 5-те групи, което изключителна улеснява всекидневното функционирането на сградата и бърза евакуация, с минимален път до краен изход на кота терен в случай на бедствие.
Пълното и детайлно описание на конкретните видове работи са съгласно КСС за обекта, одобрения инвестиционен проект и Техническата спецификация, неразделна част от документацията за участие.
Срокът за изпълнение на обществената поръчка следва да e не по-дълъг от 450 календарни дни и не по-кратък от 270 календарни дни. Срокът за изпълнение на СМР започва да тече след подписване на Протокол обр.2 за откриване на строителната площадка и ниво на обекта и приключва с издаване на Акт обр 15.
Посочената прогнозна стойност в т.ІІ.2.6 е максимално предвиденият финансов ресурс. Участник предложил цена по-висока от прогнозната стойност се отстранява. Към датата на обявяване на обществената поръчка за ОП №1, Възложителят е осигурил само частично финансиране в размер на 1 378 158,33 лв. без ДДС.
Навсякъде където в обявлението и/или в документация и/или в проектите и/или в количествените сметки и/или в техническите спецификации, и на всякъде другаде в предоставената към участниците информация, където е посочено модел, източник, процес, търговска марка, патент, тип, произход или производство да се чете „или еквивалентно/и”.
Критериите по-долу
 
НЕ  
Цена
II.2.6) Прогнозна стойност
2111503.19      BGN
(за рамкови споразумения или динамични системи за покупки - прогнозна обща максимална стойност за цялата продължителност на тази обособена позиция)
II.2.7) Продължителност на поръчката, рамковото споразумение или динамичната система за покупки
450

не


II.2.9) Информация относно ограничение за броя на кадидатите, които ще бъдат поканени (с изключение на открити процедури)

или  / 

II.2.10) Информация относно вариантите
не
II.2.11) Информация относно опциите
не


II.2.12) Информация относно електронни каталози
НЕ
II.2.13) Информация относно средства от Европейския съюз
не

II.2) Описание 1

„СМР на сграда и прилежащите й пространства на кметство с. Арбанаси” 2
II.2.2) Допълнителни CPV кодове 2
45200000      
II.2.3) Място на изпълнение
BG321

с. Арбанаси

СМР на сграда и прилежащите й пространства на кметство с. Арбанаси. Дейности които могат да бъдат възложени са: (Земни работи – Тънки ръчни изкопи; Машинни изкопи; Хидроизолационни работи – Доставка и полагане на геотекстил; Доставка и полагане на дренажни тръби; Мазачески работи - Очукване компрометирана вароциментова мазилка по стени; Очукване компрометирана вароциментова мазилка по тавани; Направа на нова циментова замазка; Обръщане дограма; Вароциментова мазилка по фасади; Възстановяване на корнизи и орнаменти по фасади; Тръбно фасадно скеле; Грундиране за мазилки при ремонти; Доставка и полагане на силикатна мазилка; Покривни работи - Демонтаж керемиди, включително сортиране; Демонтаж олуци; Демонтаж водосточни тръби; Ремонт дървена покривна конструкция; Покриване с керемиди; Подмазване комини; Доставка и монтаж олуци; Доставка и монтаж водосточни тръби; Покриване с керемиди; Доставка и монтаж водосточни казанчета; Обшивка с поцинкована ламарина около комини; Топлоизолационни работи - направа на топлоизолация с EPS 6-10; Стъкларски работи - Доставка и монтаж на нова PVC дограма с двоен стъклопакет; Бояджийски работи - Направа на окачен таван; Направа на шпакловка по таван; Боядисване по стени и тавани двукратно с латекс при ремонти; Грундиране стени и тавани; Лакиране на дюшемета и паркети еднократно; Лакиране по фасади на дърво и метал; Лакиране на дървени повърхности; Минизиране на улуци и водосточни тръби; Минизиране на стоманени повърхности; Настилки - Демонтаж дюшеме; Подмяна на дървени греди и направа на дюшеме; Доставка и монтаж ламиниран паркет; Доставка и монтаж ПВЦ подови первази; Доставка и монтаж на подови первази от дърво; Настилка от подови керамични плочки; Настилка от гранитогрес на лепило; Направа на подови первази от керамични плочки; Импрегниране на подове и стени при ремонти; Демонтаж на паркетна настилка; Демонтаж на подова мозайка; Демонтаж (къртене) циментова замазка; Демонтаж (къртене) на настилки от керамични плочки; Разваляне и разрушаване на сгради - Разбиване на армирани бетонни настилки; Разваляне на огради от стоманобетонни колове, тел. мрежа и др.; Изваждане на прозорци от зид - всички видове; Демонтаж на стоманени решетки по прозорци; Разбиване на стоманобетон с механизация; Разваляне на тухлена зидария; Строителни отпадъци - Натоварване и транспортиране на стр. отпадъци с вкл. транспорт.) и други в зависимост от характера на ремонта и необходимостта от възлагането му.
На основание чл.21, ал.6 от ЗОП във връзка с чл.7 от ППЗОП, възложителят възлага изпълнението на обособената позиция по реда, предвиден за индивидуалната й стойност - чрез директно възлагане по реда на чл.20, ал.4, т.1 от ЗОП и за нея не следва да се подават оферти.
Критериите по-долу
 
НЕ  
Цена
II.2.6) Прогнозна стойност
6666.67      BGN
(за рамкови споразумения или динамични системи за покупки - прогнозна обща максимална стойност за цялата продължителност на тази обособена позиция)
II.2.7) Продължителност на поръчката, рамковото споразумение или динамичната система за покупки
24

не


II.2.9) Информация относно ограничение за броя на кадидатите, които ще бъдат поканени (с изключение на открити процедури)

или  / 

II.2.10) Информация относно вариантите
не
II.2.11) Информация относно опциите
не


II.2.12) Информация относно електронни каталози
НЕ
II.2.13) Информация относно средства от Европейския съюз
не

II.2) Описание 1

„СМР на сграда и прилежащите й пространства на кметство с. Балван” 3
II.2.2) Допълнителни CPV кодове 2
45200000      
II.2.3) Място на изпълнение
BG321

с. Балван

СМР на сграда и прилежащите й пространства на кметство с. Балван. Дейности които могат да бъдат възложени са: (Земни работи – Тънки ръчни изкопи; Машинни изкопи; Хидроизолационни работи – Доставка и полагане на геотекстил; Доставка и полагане на дренажни тръби; Мазачески работи - Очукване компрометирана вароциментова мазилка по стени; Очукване компрометирана вароциментова мазилка по тавани; Направа на нова циментова замазка; Обръщане дограма; Вароциментова мазилка по фасади; Възстановяване на корнизи и орнаменти по фасади; Тръбно фасадно скеле; Грундиране за мазилки при ремонти; Доставка и полагане на силикатна мазилка; Покривни работи - Демонтаж керемиди, включително сортиране; Демонтаж олуци; Демонтаж водосточни тръби; Ремонт дървена покривна конструкция; Покриване с керемиди; Подмазване комини; Доставка и монтаж олуци; Доставка и монтаж водосточни тръби; Покриване с керемиди; Доставка и монтаж водосточни казанчета; Обшивка с поцинкована ламарина около комини; Топлоизолационни работи - направа на топлоизолация с EPS 6-10; Стъкларски работи - Доставка и монтаж на нова PVC дограма с двоен стъклопакет; Бояджийски работи - Направа на окачен таван; Направа на шпакловка по таван; Боядисване по стени и тавани двукратно с латекс при ремонти; Грундиране стени и тавани; Лакиране на дюшемета и паркети еднократно; Лакиране по фасади на дърво и метал; Лакиране на дървени повърхности; Минизиране на улуци и водосточни тръби; Минизиране на стоманени повърхности; Настилки - Демонтаж дюшеме; Подмяна на дървени греди и направа на дюшеме; Доставка и монтаж ламиниран паркет; Доставка и монтаж ПВЦ подови первази; Доставка и монтаж на подови первази от дърво; Настилка от подови керамични плочки; Настилка от гранитогрес на лепило; Направа на подови первази от керамични плочки; Импрегниране на подове и стени при ремонти; Демонтаж на паркетна настилка; Демонтаж на подова мозайка; Демонтаж (къртене) циментова замазка; Демонтаж (къртене) на настилки от керамични плочки; Разваляне и разрушаване на сгради - Разбиване на армирани бетонни настилки; Разваляне на огради от стоманобетонни колове, тел. мрежа и др.; Изваждане на прозорци от зид - всички видове; Демонтаж на стоманени решетки по прозорци; Разбиване на стоманобетон с механизация; Разваляне на тухлена зидария; Строителни отпадъци - Натоварване и транспортиране на стр. отпадъци с вкл. транспорт.) и други в зависимост от характера на ремонта и необходимостта от възлагането му.
На основание чл.21, ал.6 от ЗОП във връзка с чл.7 от ППЗОП, възложителят възлага изпълнението на обособената позиция по реда, предвиден за индивидуалната й стойност - чрез директно възлагане по реда на чл.20, ал.4, т.1 от ЗОП и за нея не следва да се подават оферти.
Критериите по-долу
 
НЕ  
Цена
II.2.6) Прогнозна стойност
6666.67      BGN
(за рамкови споразумения или динамични системи за покупки - прогнозна обща максимална стойност за цялата продължителност на тази обособена позиция)
II.2.7) Продължителност на поръчката, рамковото споразумение или динамичната система за покупки
24

не


II.2.9) Информация относно ограничение за броя на кадидатите, които ще бъдат поканени (с изключение на открити процедури)

или  / 

II.2.10) Информация относно вариантите
не
II.2.11) Информация относно опциите
не


II.2.12) Информация относно електронни каталози
НЕ
II.2.13) Информация относно средства от Европейския съюз
не

II.2) Описание 1

„СМР на сграда и прилежащите й пространства на кметство с. Беляковец” 4
II.2.2) Допълнителни CPV кодове 2
45200000      
II.2.3) Място на изпълнение
BG321

с. Беляковец

СМР на сграда и прилежащите й пространства на кметство с. Беляковец. Дейности които могат да бъдат възложени са: (Земни работи – Тънки ръчни изкопи; Машинни изкопи; Хидроизолационни работи – Доставка и полагане на геотекстил; Доставка и полагане на дренажни тръби; Мазачески работи - Очукване компрометирана вароциментова мазилка по стени; Очукване компрометирана вароциментова мазилка по тавани; Направа на нова циментова замазка; Обръщане дограма; Вароциментова мазилка по фасади; Възстановяване на корнизи и орнаменти по фасади; Тръбно фасадно скеле; Грундиране за мазилки при ремонти; Доставка и полагане на силикатна мазилка; Покривни работи - Демонтаж керемиди, включително сортиране; Демонтаж олуци; Демонтаж водосточни тръби; Ремонт дървена покривна конструкция; Покриване с керемиди; Подмазване комини; Доставка и монтаж олуци; Доставка и монтаж водосточни тръби; Покриване с керемиди; Доставка и монтаж водосточни казанчета; Обшивка с поцинкована ламарина около комини; Топлоизолационни работи - направа на топлоизолация с EPS 6-10; Стъкларски работи - Доставка и монтаж на нова PVC дограма с двоен стъклопакет; Бояджийски работи - Направа на окачен таван; Направа на шпакловка по таван; Боядисване по стени и тавани двукратно с латекс при ремонти; Грундиране стени и тавани; Лакиране на дюшемета и паркети еднократно; Лакиране по фасади на дърво и метал; Лакиране на дървени повърхности; Минизиране на улуци и водосточни тръби; Минизиране на стоманени повърхности; Настилки - Демонтаж дюшеме; Подмяна на дървени греди и направа на дюшеме; Доставка и монтаж ламиниран паркет; Доставка и монтаж ПВЦ подови первази; Доставка и монтаж на подови первази от дърво; Настилка от подови керамични плочки; Настилка от гранитогрес на лепило; Направа на подови первази от керамични плочки; Импрегниране на подове и стени при ремонти; Демонтаж на паркетна настилка; Демонтаж на подова мозайка; Демонтаж (къртене) циментова замазка; Демонтаж (къртене) на настилки от керамични плочки; Разваляне и разрушаване на сгради - Разбиване на армирани бетонни настилки; Разваляне на огради от стоманобетонни колове, тел. мрежа и др.; Изваждане на прозорци от зид - всички видове; Демонтаж на стоманени решетки по прозорци; Разбиване на стоманобетон с механизация; Разваляне на тухлена зидария; Строителни отпадъци - Натоварване и транспортиране на стр. отпадъци с вкл. транспорт.) и други в зависимост от характера на ремонта и необходимостта от възлагането му.
На основание чл.21, ал.6 от ЗОП във връзка с чл.7 от ППЗОП, възложителят възлага изпълнението на обособената позиция по реда, предвиден за индивидуалната й стойност - чрез директно възлагане по реда на чл.20, ал.4, т.1 от ЗОП и за нея не следва да се подават оферти.
Критериите по-долу
 
НЕ  
Цена
II.2.6) Прогнозна стойност
4166.67      BGN
(за рамкови споразумения или динамични системи за покупки - прогнозна обща максимална стойност за цялата продължителност на тази обособена позиция)
II.2.7) Продължителност на поръчката, рамковото споразумение или динамичната система за покупки
24

не


II.2.9) Информация относно ограничение за броя на кадидатите, които ще бъдат поканени (с изключение на открити процедури)

или  / 

II.2.10) Информация относно вариантите
не
II.2.11) Информация относно опциите
не


II.2.12) Информация относно електронни каталози
НЕ
II.2.13) Информация относно средства от Европейския съюз
не

II.2) Описание 1

„СМР на сграда и прилежащите й пространства на кметство с. Вонеща вода” 5
II.2.2) Допълнителни CPV кодове 2
45200000      
II.2.3) Място на изпълнение
BG321

с. Вонеща вода

СМР на сграда и прилежащите й пространства на кметство с. Вонеща вода. Дейности които могат да бъдат възложени са: (Земни работи – Тънки ръчни изкопи; Машинни изкопи; Хидроизолационни работи – Доставка и полагане на геотекстил; Доставка и полагане на дренажни тръби; Мазачески работи - Очукване компрометирана вароциментова мазилка по стени; Очукване компрометирана вароциментова мазилка по тавани; Направа на нова циментова замазка; Обръщане дограма; Вароциментова мазилка по фасади; Възстановяване на корнизи и орнаменти по фасади; Тръбно фасадно скеле; Грундиране за мазилки при ремонти; Доставка и полагане на силикатна мазилка; Покривни работи - Демонтаж керемиди, включително сортиране; Демонтаж олуци; Демонтаж водосточни тръби; Ремонт дървена покривна конструкция; Покриване с керемиди; Подмазване комини; Доставка и монтаж олуци; Доставка и монтаж водосточни тръби; Покриване с керемиди; Доставка и монтаж водосточни казанчета; Обшивка с поцинкована ламарина около комини; Топлоизолационни работи - направа на топлоизолация с EPS 6-10; Стъкларски работи - Доставка и монтаж на нова PVC дограма с двоен стъклопакет; Бояджийски работи - Направа на окачен таван; Направа на шпакловка по таван; Боядисване по стени и тавани двукратно с латекс при ремонти; Грундиране стени и тавани; Лакиране на дюшемета и паркети еднократно; Лакиране по фасади на дърво и метал; Лакиране на дървени повърхности; Минизиране на улуци и водосточни тръби; Минизиране на стоманени повърхности; Настилки - Демонтаж дюшеме; Подмяна на дървени греди и направа на дюшеме; Доставка и монтаж ламиниран паркет; Доставка и монтаж ПВЦ подови первази; Доставка и монтаж на подови первази от дърво; Настилка от подови керамични плочки; Настилка от гранитогрес на лепило; Направа на подови первази от керамични плочки; Импрегниране на подове и стени при ремонти; Демонтаж на паркетна настилка; Демонтаж на подова мозайка; Демонтаж (къртене) циментова замазка; Демонтаж (къртене) на настилки от керамични плочки; Разваляне и разрушаване на сгради - Разбиване на армирани бетонни настилки; Разваляне на огради от стоманобетонни колове, тел. мрежа и др.; Изваждане на прозорци от зид - всички видове; Демонтаж на стоманени решетки по прозорци; Разбиване на стоманобетон с механизация; Разваляне на тухлена зидария; Строителни отпадъци - Натоварване и транспортиране на стр. отпадъци с вкл. транспорт.) и други в зависимост от характера на ремонта и необходимостта от възлагането му.
На основание чл.21, ал.6 от ЗОП във връзка с чл.7 от ППЗОП, възложителят възлага изпълнението на обособената позиция по реда, предвиден за индивидуалната й стойност - чрез директно възлагане по реда на чл.20, ал.4, т.1 от ЗОП и за нея не следва да се подават оферти.
Критериите по-долу
 
НЕ  
Цена
II.2.6) Прогнозна стойност
3333.33      BGN
(за рамкови споразумения или динамични системи за покупки - прогнозна обща максимална стойност за цялата продължителност на тази обособена позиция)
II.2.7) Продължителност на поръчката, рамковото споразумение или динамичната система за покупки
24

не


II.2.9) Информация относно ограничение за броя на кадидатите, които ще бъдат поканени (с изключение на открити процедури)

или  / 

II.2.10) Информация относно вариантите
не
II.2.11) Информация относно опциите
не


II.2.12) Информация относно електронни каталози
НЕ
II.2.13) Информация относно средства от Европейския съюз
не

II.2) Описание 1

„СМР на сграда и прилежащите й пространства на кметство с. Водолей” 6
II.2.2) Допълнителни CPV кодове 2
45200000      
II.2.3) Място на изпълнение
BG321

с. Водолей

СМР на сграда и прилежащите й пространства на кметство с. Водолей. Дейности които могат да бъдат възложени са: (Земни работи – Тънки ръчни изкопи; Машинни изкопи; Хидроизолационни работи – Доставка и полагане на геотекстил; Доставка и полагане на дренажни тръби; Мазачески работи - Очукване компрометирана вароциментова мазилка по стени; Очукване компрометирана вароциментова мазилка по тавани; Направа на нова циментова замазка; Обръщане дограма; Вароциментова мазилка по фасади; Възстановяване на корнизи и орнаменти по фасади; Тръбно фасадно скеле; Грундиране за мазилки при ремонти; Доставка и полагане на силикатна мазилка; Покривни работи - Демонтаж керемиди, включително сортиране; Демонтаж олуци; Демонтаж водосточни тръби; Ремонт дървена покривна конструкция; Покриване с керемиди; Подмазване комини; Доставка и монтаж олуци; Доставка и монтаж водосточни тръби; Покриване с керемиди; Доставка и монтаж водосточни казанчета; Обшивка с поцинкована ламарина около комини; Топлоизолационни работи - направа на топлоизолация с EPS 6-10; Стъкларски работи - Доставка и монтаж на нова PVC дограма с двоен стъклопакет; Бояджийски работи - Направа на окачен таван; Направа на шпакловка по таван; Боядисване по стени и тавани двукратно с латекс при ремонти; Грундиране стени и тавани; Лакиране на дюшемета и паркети еднократно; Лакиране по фасади на дърво и метал; Лакиране на дървени повърхности; Минизиране на улуци и водосточни тръби; Минизиране на стоманени повърхности; Настилки - Демонтаж дюшеме; Подмяна на дървени греди и направа на дюшеме; Доставка и монтаж ламиниран паркет; Доставка и монтаж ПВЦ подови первази; Доставка и монтаж на подови первази от дърво; Настилка от подови керамични плочки; Настилка от гранитогрес на лепило; Направа на подови первази от керамични плочки; Импрегниране на подове и стени при ремонти; Демонтаж на паркетна настилка; Демонтаж на подова мозайка; Демонтаж (къртене) циментова замазка; Демонтаж (къртене) на настилки от керамични плочки; Разваляне и разрушаване на сгради - Разбиване на армирани бетонни настилки; Разваляне на огради от стоманобетонни колове, тел. мрежа и др.; Изваждане на прозорци от зид - всички видове; Демонтаж на стоманени решетки по прозорци; Разбиване на стоманобетон с механизация; Разваляне на тухлена зидария; Строителни отпадъци - Натоварване и транспортиране на стр. отпадъци с вкл. транспорт.) и други в зависимост от характера на ремонта и необходимостта от възлагането му.
На основание чл.21, ал.6 от ЗОП във връзка с чл.7 от ППЗОП, възложителят възлага изпълнението на обособената позиция по реда, предвиден за индивидуалната й стойност - чрез директно възлагане по реда на чл.20, ал.4, т.1 от ЗОП и за нея не следва да се подават оферти.
Критериите по-долу
 
НЕ  
Цена
II.2.6) Прогнозна стойност
3333.33      BGN
(за рамкови споразумения или динамични системи за покупки - прогнозна обща максимална стойност за цялата продължителност на тази обособена позиция)
II.2.7) Продължителност на поръчката, рамковото споразумение или динамичната система за покупки
24

не


II.2.9) Информация относно ограничение за броя на кадидатите, които ще бъдат поканени (с изключение на открити процедури)

или  / 

II.2.10) Информация относно вариантите
не
II.2.11) Информация относно опциите
не


II.2.12) Информация относно електронни каталози
НЕ
II.2.13) Информация относно средства от Европейския съюз
не

II.2) Описание 1

„СМР на сграда и прилежащите й пространства на кметство гр. Дебелец” 7
II.2.2) Допълнителни CPV кодове 2
45200000      
II.2.3) Място на изпълнение
BG321

гр. Дебелец

СМР на сграда и прилежащите й пространства на кметство гр. Дебелец. Дейности които могат да бъдат възложени са: (Земни работи – Тънки ръчни изкопи; Машинни изкопи; Хидроизолационни работи – Доставка и полагане на геотекстил; Доставка и полагане на дренажни тръби; Мазачески работи - Очукване компрометирана вароциментова мазилка по стени; Очукване компрометирана вароциментова мазилка по тавани; Направа на нова циментова замазка; Обръщане дограма; Вароциментова мазилка по фасади; Възстановяване на корнизи и орнаменти по фасади; Тръбно фасадно скеле; Грундиране за мазилки при ремонти; Доставка и полагане на силикатна мазилка; Покривни работи - Демонтаж керемиди, включително сортиране; Демонтаж олуци; Демонтаж водосточни тръби; Ремонт дървена покривна конструкция; Покриване с керемиди; Подмазване комини; Доставка и монтаж олуци; Доставка и монтаж водосточни тръби; Покриване с керемиди; Доставка и монтаж водосточни казанчета; Обшивка с поцинкована ламарина около комини; Топлоизолационни работи - направа на топлоизолация с EPS 6-10; Стъкларски работи - Доставка и монтаж на нова PVC дограма с двоен стъклопакет; Бояджийски работи - Направа на окачен таван; Направа на шпакловка по таван; Боядисване по стени и тавани двукратно с латекс при ремонти; Грундиране стени и тавани; Лакиране на дюшемета и паркети еднократно; Лакиране по фасади на дърво и метал; Лакиране на дървени повърхности; Минизиране на улуци и водосточни тръби; Минизиране на стоманени повърхности; Настилки - Демонтаж дюшеме; Подмяна на дървени греди и направа на дюшеме; Доставка и монтаж ламиниран паркет; Доставка и монтаж ПВЦ подови первази; Доставка и монтаж на подови первази от дърво; Настилка от подови керамични плочки; Настилка от гранитогрес на лепило; Направа на подови первази от керамични плочки; Импрегниране на подове и стени при ремонти; Демонтаж на паркетна настилка; Демонтаж на подова мозайка; Демонтаж (къртене) циментова замазка; Демонтаж (къртене) на настилки от керамични плочки; Разваляне и разрушаване на сгради - Разбиване на армирани бетонни настилки; Разваляне на огради от стоманобетонни колове, тел. мрежа и др.; Изваждане на прозорци от зид - всички видове; Демонтаж на стоманени решетки по прозорци; Разбиване на стоманобетон с механизация; Разваляне на тухлена зидария; Строителни отпадъци - Натоварване и транспортиране на стр. отпадъци с вкл. транспорт.) и други в зависимост от характера на ремонта и необходимостта от възлагането му.
На основание чл.21, ал.6 от ЗОП във връзка с чл.7 от ППЗОП, възложителят възлага изпълнението на обособената позиция по реда, предвиден за индивидуалната й стойност - чрез директно възлагане по реда на чл.20, ал.4, т.1 от ЗОП и за нея не следва да се подават оферти.
Критериите по-долу
 
НЕ  
Цена
II.2.6) Прогнозна стойност
7500.00      BGN
(за рамкови споразумения или динамични системи за покупки - прогнозна обща максимална стойност за цялата продължителност на тази обособена позиция)
II.2.7) Продължителност на поръчката, рамковото споразумение или динамичната система за покупки
24

не


II.2.9) Информация относно ограничение за броя на кадидатите, които ще бъдат поканени (с изключение на открити процедури)

или  / 

II.2.10) Информация относно вариантите
не
II.2.11) Информация относно опциите
не


II.2.12) Информация относно електронни каталози
НЕ
II.2.13) Информация относно средства от Европейския съюз
не

II.2) Описание 1

„СМР на сграда и прилежащите й пространства на кметство с. Дичин” 8
II.2.2) Допълнителни CPV кодове 2
45200000      
II.2.3) Място на изпълнение
BG321

с. Дичин

СМР на сграда и прилежащите й пространства на кметство с. Дичин. Дейности които могат да бъдат възложени са: (Земни работи – Тънки ръчни изкопи; Машинни изкопи; Хидроизолационни работи – Доставка и полагане на геотекстил; Доставка и полагане на дренажни тръби; Мазачески работи - Очукване компрометирана вароциментова мазилка по стени; Очукване компрометирана вароциментова мазилка по тавани; Направа на нова циментова замазка; Обръщане дограма; Вароциментова мазилка по фасади; Възстановяване на корнизи и орнаменти по фасади; Тръбно фасадно скеле; Грундиране за мазилки при ремонти; Доставка и полагане на силикатна мазилка; Покривни работи - Демонтаж керемиди, включително сортиране; Демонтаж олуци; Демонтаж водосточни тръби; Ремонт дървена покривна конструкция; Покриване с керемиди; Подмазване комини; Доставка и монтаж олуци; Доставка и монтаж водосточни тръби; Покриване с керемиди; Доставка и монтаж водосточни казанчета; Обшивка с поцинкована ламарина около комини; Топлоизолационни работи - направа на топлоизолация с EPS 6-10; Стъкларски работи - Доставка и монтаж на нова PVC дограма с двоен стъклопакет; Бояджийски работи - Направа на окачен таван; Направа на шпакловка по таван; Боядисване по стени и тавани двукратно с латекс при ремонти; Грундиране стени и тавани; Лакиране на дюшемета и паркети еднократно; Лакиране по фасади на дърво и метал; Лакиране на дървени повърхности; Минизиране на улуци и водосточни тръби; Минизиране на стоманени повърхности; Настилки - Демонтаж дюшеме; Подмяна на дървени греди и направа на дюшеме; Доставка и монтаж ламиниран паркет; Доставка и монтаж ПВЦ подови первази; Доставка и монтаж на подови первази от дърво; Настилка от подови керамични плочки; Настилка от гранитогрес на лепило; Направа на подови первази от керамични плочки; Импрегниране на подове и стени при ремонти; Демонтаж на паркетна настилка; Демонтаж на подова мозайка; Демонтаж (къртене) циментова замазка; Демонтаж (къртене) на настилки от керамични плочки; Разваляне и разрушаване на сгради - Разбиване на армирани бетонни настилки; Разваляне на огради от стоманобетонни колове, тел. мрежа и др.; Изваждане на прозорци от зид - всички видове; Демонтаж на стоманени решетки по прозорци; Разбиване на стоманобетон с механизация; Разваляне на тухлена зидария; Строителни отпадъци - Натоварване и транспортиране на стр. отпадъци с вкл. транспорт.) и други в зависимост от характера на ремонта и необходимостта от възлагането му.
На основание чл.21, ал.6 от ЗОП във връзка с чл.7 от ППЗОП, възложителят възлага изпълнението на обособената позиция по реда, предвиден за индивидуалната й стойност - чрез директно възлагане по реда на чл.20, ал.4, т.1 от ЗОП и за нея не следва да се подават оферти.
Критериите по-долу
 
НЕ  
Цена
II.2.6) Прогнозна стойност
5000.00      BGN
(за рамкови споразумения или динамични системи за покупки - прогнозна обща максимална стойност за цялата продължителност на тази обособена позиция)
II.2.7) Продължителност на поръчката, рамковото споразумение или динамичната система за покупки
24

не


II.2.9) Информация относно ограничение за броя на кадидатите, които ще бъдат поканени (с изключение на открити процедури)

или  / 

II.2.10) Информация относно вариантите
не
II.2.11) Информация относно опциите
не


II.2.12) Информация относно електронни каталози
НЕ
II.2.13) Информация относно средства от Европейския съюз
не

II.2) Описание 1

„СМР на сграда и прилежащите й пространства на кметство гр. Килифарево” 9
II.2.2) Допълнителни CPV кодове 2
45200000      
II.2.3) Място на изпълнение
BG321

гр. Килифарево

СМР на сграда и прилежащите й пространства на кметство гр. Килифарево. Дейности които могат да бъдат възложени са: (Земни работи – Тънки ръчни изкопи; Машинни изкопи; Хидроизолационни работи – Доставка и полагане на геотекстил; Доставка и полагане на дренажни тръби; Мазачески работи - Очукване компрометирана вароциментова мазилка по стени; Очукване компрометирана вароциментова мазилка по тавани; Направа на нова циментова замазка; Обръщане дограма; Вароциментова мазилка по фасади; Възстановяване на корнизи и орнаменти по фасади; Тръбно фасадно скеле; Грундиране за мазилки при ремонти; Доставка и полагане на силикатна мазилка; Покривни работи - Демонтаж керемиди, включително сортиране; Демонтаж олуци; Демонтаж водосточни тръби; Ремонт дървена покривна конструкция; Покриване с керемиди; Подмазване комини; Доставка и монтаж олуци; Доставка и монтаж водосточни тръби; Покриване с керемиди; Доставка и монтаж водосточни казанчета; Обшивка с поцинкована ламарина около комини; Топлоизолационни работи - направа на топлоизолация с EPS 6-10; Стъкларски работи - Доставка и монтаж на нова PVC дограма с двоен стъклопакет; Бояджийски работи - Направа на окачен таван; Направа на шпакловка по таван; Боядисване по стени и тавани двукратно с латекс при ремонти; Грундиране стени и тавани; Лакиране на дюшемета и паркети еднократно; Лакиране по фасади на дърво и метал; Лакиране на дървени повърхности; Минизиране на улуци и водосточни тръби; Минизиране на стоманени повърхности; Настилки - Демонтаж дюшеме; Подмяна на дървени греди и направа на дюшеме; Доставка и монтаж ламиниран паркет; Доставка и монтаж ПВЦ подови первази; Доставка и монтаж на подови первази от дърво; Настилка от подови керамични плочки; Настилка от гранитогрес на лепило; Направа на подови первази от керамични плочки; Импрегниране на подове и стени при ремонти; Демонтаж на паркетна настилка; Демонтаж на подова мозайка; Демонтаж (къртене) циментова замазка; Демонтаж (къртене) на настилки от керамични плочки; Разваляне и разрушаване на сгради - Разбиване на армирани бетонни настилки; Разваляне на огради от стоманобетонни колове, тел. мрежа и др.; Изваждане на прозорци от зид - всички видове; Демонтаж на стоманени решетки по прозорци; Разбиване на стоманобетон с механизация; Разваляне на тухлена зидария; Строителни отпадъци - Натоварване и транспортиране на стр. отпадъци с вкл. транспорт.) и други в зависимост от характера на ремонта и необходимостта от възлагането му.
На основание чл.21, ал.6 от ЗОП във връзка с чл.7 от ППЗОП, възложителят възлага изпълнението на обособената позиция по реда, предвиден за индивидуалната й стойност - чрез директно възлагане по реда на чл.20, ал.4, т.1 от ЗОП и за нея не следва да се подават оферти.
Критериите по-долу
 
НЕ  
Цена
II.2.6) Прогнозна стойност
7500.00      BGN
(за рамкови споразумения или динамични системи за покупки - прогнозна обща максимална стойност за цялата продължителност на тази обособена позиция)
II.2.7) Продължителност на поръчката, рамковото споразумение или динамичната система за покупки
24

не


II.2.9) Информация относно ограничение за броя на кадидатите, които ще бъдат поканени (с изключение на открити процедури)

или  / 

II.2.10) Информация относно вариантите
не
II.2.11) Информация относно опциите
не


II.2.12) Информация относно електронни каталози
НЕ
II.2.13) Информация относно средства от Европейския съюз
не

II.2) Описание 1

„СМР на сграда и прилежащите й пространства на кметство с. Къпиново” 10
II.2.2) Допълнителни CPV кодове 2
45200000      
II.2.3) Място на изпълнение
BG321

с. Къпиново

СМР на сграда и прилежащите й пространства на кметство с. Къпиново. Дейности които могат да бъдат възложени са: (Земни работи – Тънки ръчни изкопи; Машинни изкопи; Хидроизолационни работи – Доставка и полагане на геотекстил; Доставка и полагане на дренажни тръби; Мазачески работи - Очукване компрометирана вароциментова мазилка по стени; Очукване компрометирана вароциментова мазилка по тавани; Направа на нова циментова замазка; Обръщане дограма; Вароциментова мазилка по фасади; Възстановяване на корнизи и орнаменти по фасади; Тръбно фасадно скеле; Грундиране за мазилки при ремонти; Доставка и полагане на силикатна мазилка; Покривни работи - Демонтаж керемиди, включително сортиране; Демонтаж олуци; Демонтаж водосточни тръби; Ремонт дървена покривна конструкция; Покриване с керемиди; Подмазване комини; Доставка и монтаж олуци; Доставка и монтаж водосточни тръби; Покриване с керемиди; Доставка и монтаж водосточни казанчета; Обшивка с поцинкована ламарина около комини; Топлоизолационни работи - направа на топлоизолация с EPS 6-10; Стъкларски работи - Доставка и монтаж на нова PVC дограма с двоен стъклопакет; Бояджийски работи - Направа на окачен таван; Направа на шпакловка по таван; Боядисване по стени и тавани двукратно с латекс при ремонти; Грундиране стени и тавани; Лакиране на дюшемета и паркети еднократно; Лакиране по фасади на дърво и метал; Лакиране на дървени повърхности; Минизиране на улуци и водосточни тръби; Минизиране на стоманени повърхности; Настилки - Демонтаж дюшеме; Подмяна на дървени греди и направа на дюшеме; Доставка и монтаж ламиниран паркет; Доставка и монтаж ПВЦ подови первази; Доставка и монтаж на подови первази от дърво; Настилка от подови керамични плочки; Настилка от гранитогрес на лепило; Направа на подови первази от керамични плочки; Импрегниране на подове и стени при ремонти; Демонтаж на паркетна настилка; Демонтаж на подова мозайка; Демонтаж (къртене) циментова замазка; Демонтаж (къртене) на настилки от керамични плочки; Разваляне и разрушаване на сгради - Разбиване на армирани бетонни настилки; Разваляне на огради от стоманобетонни колове, тел. мрежа и др.; Изваждане на прозорци от зид - всички видове; Демонтаж на стоманени решетки по прозорци; Разбиване на стоманобетон с механизация; Разваляне на тухлена зидария; Строителни отпадъци - Натоварване и транспортиране на стр. отпадъци с вкл. транспорт.) и други в зависимост от характера на ремонта и необходимостта от възлагането му.
На основание чл.21, ал.6 от ЗОП във връзка с чл.7 от ППЗОП, възложителят възлага изпълнението на обособената позиция по реда, предвиден за индивидуалната й стойност - чрез директно възлагане по реда на чл.20, ал.4, т.1 от ЗОП и за нея не следва да се подават оферти.
Критериите по-долу
 
НЕ  
Цена
II.2.6) Прогнозна стойност
3333.33      BGN
(за рамкови споразумения или динамични системи за покупки - прогнозна обща максимална стойност за цялата продължителност на тази обособена позиция)
II.2.7) Продължителност на поръчката, рамковото споразумение или динамичната система за покупки
24

не


II.2.9) Информация относно ограничение за броя на кадидатите, които ще бъдат поканени (с изключение на открити процедури)

или  / 

II.2.10) Информация относно вариантите
не
II.2.11) Информация относно опциите
не


II.2.12) Информация относно електронни каталози
НЕ
II.2.13) Информация относно средства от Европейския съюз
не

II.2) Описание 1

„СМР на сграда и прилежащите й пространства на кметство с. Леденик” 11
II.2.2) Допълнителни CPV кодове 2
45200000      
II.2.3) Място на изпълнение
BG321

с. Леденик

СМР на сграда и прилежащите й пространства на кметство с. Леденик. Дейности които могат да бъдат възложени са: (Земни работи – Тънки ръчни изкопи; Машинни изкопи; Хидроизолационни работи – Доставка и полагане на геотекстил; Доставка и полагане на дренажни тръби; Мазачески работи - Очукване компрометирана вароциментова мазилка по стени; Очукване компрометирана вароциментова мазилка по тавани; Направа на нова циментова замазка; Обръщане дограма; Вароциментова мазилка по фасади; Възстановяване на корнизи и орнаменти по фасади; Тръбно фасадно скеле; Грундиране за мазилки при ремонти; Доставка и полагане на силикатна мазилка; Покривни работи - Демонтаж керемиди, включително сортиране; Демонтаж олуци; Демонтаж водосточни тръби; Ремонт дървена покривна конструкция; Покриване с керемиди; Подмазване комини; Доставка и монтаж олуци; Доставка и монтаж водосточни тръби; Покриване с керемиди; Доставка и монтаж водосточни казанчета; Обшивка с поцинкована ламарина около комини; Топлоизолационни работи - направа на топлоизолация с EPS 6-10; Стъкларски работи - Доставка и монтаж на нова PVC дограма с двоен стъклопакет; Бояджийски работи - Направа на окачен таван; Направа на шпакловка по таван; Боядисване по стени и тавани двукратно с латекс при ремонти; Грундиране стени и тавани; Лакиране на дюшемета и паркети еднократно; Лакиране по фасади на дърво и метал; Лакиране на дървени повърхности; Минизиране на улуци и водосточни тръби; Минизиране на стоманени повърхности; Настилки - Демонтаж дюшеме; Подмяна на дървени греди и направа на дюшеме; Доставка и монтаж ламиниран паркет; Доставка и монтаж ПВЦ подови первази; Доставка и монтаж на подови первази от дърво; Настилка от подови керамични плочки; Настилка от гранитогрес на лепило; Направа на подови первази от керамични плочки; Импрегниране на подове и стени при ремонти; Демонтаж на паркетна настилка; Демонтаж на подова мозайка; Демонтаж (къртене) циментова замазка; Демонтаж (къртене) на настилки от керамични плочки; Разваляне и разрушаване на сгради - Разбиване на армирани бетонни настилки; Разваляне на огради от стоманобетонни колове, тел. мрежа и др.; Изваждане на прозорци от зид - всички видове; Демонтаж на стоманени решетки по прозорци; Разбиване на стоманобетон с механизация; Разваляне на тухлена зидария; Строителни отпадъци - Натоварване и транспортиране на стр. отпадъци с вкл. транспорт.) и други в зависимост от характера на ремонта и необходимостта от възлагането му.
На основание чл.21, ал.6 от ЗОП във връзка с чл.7 от ППЗОП, възложителят възлага изпълнението на обособената позиция по реда, предвиден за индивидуалната й стойност - чрез директно възлагане по реда на чл.20, ал.4, т.1 от ЗОП и за нея не следва да се подават оферти.
Критериите по-долу
 
НЕ  
Цена
II.2.6) Прогнозна стойност
4166.67      BGN
(за рамкови споразумения или динамични системи за покупки - прогнозна обща максимална стойност за цялата продължителност на тази обособена позиция)
II.2.7) Продължителност на поръчката, рамковото споразумение или динамичната система за покупки
24

не


II.2.9) Информация относно ограничение за броя на кадидатите, които ще бъдат поканени (с изключение на открити процедури)

или  / 

II.2.10) Информация относно вариантите
не
II.2.11) Информация относно опциите
не


II.2.12) Информация относно електронни каталози
НЕ
II.2.13) Информация относно средства от Европейския съюз
не

II.2) Описание 1

„СМР на сграда и прилежащите й пространства на кметство с. Малки чифлик” 12
II.2.2) Допълнителни CPV кодове 2
45200000      
II.2.3) Място на изпълнение
BG321

с. Малки чифлик

СМР на сграда и прилежащите й пространства на кметство с. Малки чифлик. Дейности които могат да бъдат възложени са: (Земни работи – Тънки ръчни изкопи; Машинни изкопи; Хидроизолационни работи – Доставка и полагане на геотекстил; Доставка и полагане на дренажни тръби; Мазачески работи - Очукване компрометирана вароциментова мазилка по стени; Очукване компрометирана вароциментова мазилка по тавани; Направа на нова циментова замазка; Обръщане дограма; Вароциментова мазилка по фасади; Възстановяване на корнизи и орнаменти по фасади; Тръбно фасадно скеле; Грундиране за мазилки при ремонти; Доставка и полагане на силикатна мазилка; Покривни работи - Демонтаж керемиди, включително сортиране; Демонтаж олуци; Демонтаж водосточни тръби; Ремонт дървена покривна конструкция; Покриване с керемиди; Подмазване комини; Доставка и монтаж олуци; Доставка и монтаж водосточни тръби; Покриване с керемиди; Доставка и монтаж водосточни казанчета; Обшивка с поцинкована ламарина около комини; Топлоизолационни работи - направа на топлоизолация с EPS 6-10; Стъкларски работи - Доставка и монтаж на нова PVC дограма с двоен стъклопакет; Бояджийски работи - Направа на окачен таван; Направа на шпакловка по таван; Боядисване по стени и тавани двукратно с латекс при ремонти; Грундиране стени и тавани; Лакиране на дюшемета и паркети еднократно; Лакиране по фасади на дърво и метал; Лакиране на дървени повърхности; Минизиране на улуци и водосточни тръби; Минизиране на стоманени повърхности; Настилки - Демонтаж дюшеме; Подмяна на дървени греди и направа на дюшеме; Доставка и монтаж ламиниран паркет; Доставка и монтаж ПВЦ подови первази; Доставка и монтаж на подови первази от дърво; Настилка от подови керамични плочки; Настилка от гранитогрес на лепило; Направа на подови первази от керамични плочки; Импрегниране на подове и стени при ремонти; Демонтаж на паркетна настилка; Демонтаж на подова мозайка; Демонтаж (къртене) циментова замазка; Демонтаж (къртене) на настилки от керамични плочки; Разваляне и разрушаване на сгради - Разбиване на армирани бетонни настилки; Разваляне на огради от стоманобетонни колове, тел. мрежа и др.; Изваждане на прозорци от зид - всички видове; Демонтаж на стоманени решетки по прозорци; Разбиване на стоманобетон с механизация; Разваляне на тухлена зидария; Строителни отпадъци - Натоварване и транспортиране на стр. отпадъци с вкл. транспорт.) и други в зависимост от характера на ремонта и необходимостта от възлагането му.
На основание чл.21, ал.6 от ЗОП във връзка с чл.7 от ППЗОП, възложителят възлага изпълнението на обособената позиция по реда, предвиден за индивидуалната й стойност - чрез директно възлагане по реда на чл.20, ал.4, т.1 от ЗОП и за нея не следва да се подават оферти.
Критериите по-долу
 
НЕ  
Цена
II.2.6) Прогнозна стойност
5000.00      BGN
(за рамкови споразумения или динамични системи за покупки - прогнозна обща максимална стойност за цялата продължителност на тази обособена позиция)
II.2.7) Продължителност на поръчката, рамковото споразумение или динамичната система за покупки
24

не


II.2.9) Информация относно ограничение за броя на кадидатите, които ще бъдат поканени (с изключение на открити процедури)

или  / 

II.2.10) Информация относно вариантите
не
II.2.11) Информация относно опциите
не


II.2.12) Информация относно електронни каталози
НЕ
II.2.13) Информация относно средства от Европейския съюз
не

II.2) Описание 1

„СМР на сграда и прилежащите й пространства на кметство с. Миндя” 13
II.2.2) Допълнителни CPV кодове 2
45200000      
II.2.3) Място на изпълнение
BG321

с. Миндя

СМР на сграда и прилежащите й пространства на кметство с. Миндя. Дейности които могат да бъдат възложени са: (Земни работи – Тънки ръчни изкопи; Машинни изкопи; Хидроизолационни работи – Доставка и полагане на геотекстил; Доставка и полагане на дренажни тръби; Мазачески работи - Очукване компрометирана вароциментова мазилка по стени; Очукване компрометирана вароциментова мазилка по тавани; Направа на нова циментова замазка; Обръщане дограма; Вароциментова мазилка по фасади; Възстановяване на корнизи и орнаменти по фасади; Тръбно фасадно скеле; Грундиране за мазилки при ремонти; Доставка и полагане на силикатна мазилка; Покривни работи - Демонтаж керемиди, включително сортиране; Демонтаж олуци; Демонтаж водосточни тръби; Ремонт дървена покривна конструкция; Покриване с керемиди; Подмазване комини; Доставка и монтаж олуци; Доставка и монтаж водосточни тръби; Покриване с керемиди; Доставка и монтаж водосточни казанчета; Обшивка с поцинкована ламарина около комини; Топлоизолационни работи - направа на топлоизолация с EPS 6-10; Стъкларски работи - Доставка и монтаж на нова PVC дограма с двоен стъклопакет; Бояджийски работи - Направа на окачен таван; Направа на шпакловка по таван; Боядисване по стени и тавани двукратно с латекс при ремонти; Грундиране стени и тавани; Лакиране на дюшемета и паркети еднократно; Лакиране по фасади на дърво и метал; Лакиране на дървени повърхности; Минизиране на улуци и водосточни тръби; Минизиране на стоманени повърхности; Настилки - Демонтаж дюшеме; Подмяна на дървени греди и направа на дюшеме; Доставка и монтаж ламиниран паркет; Доставка и монтаж ПВЦ подови первази; Доставка и монтаж на подови первази от дърво; Настилка от подови керамични плочки; Настилка от гранитогрес на лепило; Направа на подови первази от керамични плочки; Импрегниране на подове и стени при ремонти; Демонтаж на паркетна настилка; Демонтаж на подова мозайка; Демонтаж (къртене) циментова замазка; Демонтаж (къртене) на настилки от керамични плочки; Разваляне и разрушаване на сгради - Разбиване на армирани бетонни настилки; Разваляне на огради от стоманобетонни колове, тел. мрежа и др.; Изваждане на прозорци от зид - всички видове; Демонтаж на стоманени решетки по прозорци; Разбиване на стоманобетон с механизация; Разваляне на тухлена зидария; Строителни отпадъци - Натоварване и транспортиране на стр. отпадъци с вкл. транспорт.) и други в зависимост от характера на ремонта и необходимостта от възлагането му.
На основание чл.21, ал.6 от ЗОП във връзка с чл.7 от ППЗОП, възложителят възлага изпълнението на обособената позиция по реда, предвиден за индивидуалната й стойност - чрез директно възлагане по реда на чл.20, ал.4, т.1 от ЗОП и за нея не следва да се подават оферти.
Критериите по-долу
 
НЕ  
Цена
II.2.6) Прогнозна стойност
4500.00      BGN
(за рамкови споразумения или динамични системи за покупки - прогнозна обща максимална стойност за цялата продължителност на тази обособена позиция)
II.2.7) Продължителност на поръчката, рамковото споразумение или динамичната система за покупки
24

не


II.2.9) Информация относно ограничение за броя на кадидатите, които ще бъдат поканени (с изключение на открити процедури)

или  / 

II.2.10) Информация относно вариантите
не
II.2.11) Информация относно опциите
не


II.2.12) Информация относно електронни каталози
НЕ
II.2.13) Информация относно средства от Европейския съюз
не

II.2) Описание 1

„СМР на сграда и прилежащите й пространства на кметство с. Ново село” 14
II.2.2) Допълнителни CPV кодове 2
45200000      
II.2.3) Място на изпълнение
BG321

с. Ново село

СМР на сграда и прилежащите й пространства на кметство с. Ново село. Дейности които могат да бъдат възложени са: (Земни работи – Тънки ръчни изкопи; Машинни изкопи; Хидроизолационни работи – Доставка и полагане на геотекстил; Доставка и полагане на дренажни тръби; Мазачески работи - Очукване компрометирана вароциментова мазилка по стени; Очукване компрометирана вароциментова мазилка по тавани; Направа на нова циментова замазка; Обръщане дограма; Вароциментова мазилка по фасади; Възстановяване на корнизи и орнаменти по фасади; Тръбно фасадно скеле; Грундиране за мазилки при ремонти; Доставка и полагане на силикатна мазилка; Покривни работи - Демонтаж керемиди, включително сортиране; Демонтаж олуци; Демонтаж водосточни тръби; Ремонт дървена покривна конструкция; Покриване с керемиди; Подмазване комини; Доставка и монтаж олуци; Доставка и монтаж водосточни тръби; Покриване с керемиди; Доставка и монтаж водосточни казанчета; Обшивка с поцинкована ламарина около комини; Топлоизолационни работи - направа на топлоизолация с EPS 6-10; Стъкларски работи - Доставка и монтаж на нова PVC дограма с двоен стъклопакет; Бояджийски работи - Направа на окачен таван; Направа на шпакловка по таван; Боядисване по стени и тавани двукратно с латекс при ремонти; Грундиране стени и тавани; Лакиране на дюшемета и паркети еднократно; Лакиране по фасади на дърво и метал; Лакиране на дървени повърхности; Минизиране на улуци и водосточни тръби; Минизиране на стоманени повърхности; Настилки - Демонтаж дюшеме; Подмяна на дървени греди и направа на дюшеме; Доставка и монтаж ламиниран паркет; Доставка и монтаж ПВЦ подови первази; Доставка и монтаж на подови первази от дърво; Настилка от подови керамични плочки; Настилка от гранитогрес на лепило; Направа на подови первази от керамични плочки; Импрегниране на подове и стени при ремонти; Демонтаж на паркетна настилка; Демонтаж на подова мозайка; Демонтаж (къртене) циментова замазка; Демонтаж (къртене) на настилки от керамични плочки; Разваляне и разрушаване на сгради - Разбиване на армирани бетонни настилки; Разваляне на огради от стоманобетонни колове, тел. мрежа и др.; Изваждане на прозорци от зид - всички видове; Демонтаж на стоманени решетки по прозорци; Разбиване на стоманобетон с механизация; Разваляне на тухлена зидария; Строителни отпадъци - Натоварване и транспортиране на стр. отпадъци с вкл. транспорт.) и други в зависимост от характера на ремонта и необходимостта от възлагането му.
На основание чл.21, ал.6 от ЗОП във връзка с чл.7 от ППЗОП, възложителят възлага изпълнението на обособената позиция по реда, предвиден за индивидуалната й стойност - чрез директно възлагане по реда на чл.20, ал.4, т.1 от ЗОП и за нея не следва да се подават оферти.
Критериите по-долу
 
НЕ  
Цена
II.2.6) Прогнозна стойност
8333.33      BGN
(за рамкови споразумения или динамични системи за покупки - прогнозна обща максимална стойност за цялата продължителност на тази обособена позиция)
II.2.7) Продължителност на поръчката, рамковото споразумение или динамичната система за покупки
24

не


II.2.9) Информация относно ограничение за броя на кадидатите, които ще бъдат поканени (с изключение на открити процедури)

или  / 

II.2.10) Информация относно вариантите
не
II.2.11) Информация относно опциите
не


II.2.12) Информация относно електронни каталози
НЕ
II.2.13) Информация относно средства от Европейския съюз
не

II.2) Описание 1

„СМР на сграда и прилежащите й пространства на кметство с. Никюп” 15
II.2.2) Допълнителни CPV кодове 2
45200000      
II.2.3) Място на изпълнение
BG321

с. Никюп

СМР на сграда и прилежащите й пространства на кметство с. Никюп. Дейности които могат да бъдат възложени са: (Земни работи – Тънки ръчни изкопи; Машинни изкопи; Хидроизолационни работи – Доставка и полагане на геотекстил; Доставка и полагане на дренажни тръби; Мазачески работи - Очукване компрометирана вароциментова мазилка по стени; Очукване компрометирана вароциментова мазилка по тавани; Направа на нова циментова замазка; Обръщане дограма; Вароциментова мазилка по фасади; Възстановяване на корнизи и орнаменти по фасади; Тръбно фасадно скеле; Грундиране за мазилки при ремонти; Доставка и полагане на силикатна мазилка; Покривни работи - Демонтаж керемиди, включително сортиране; Демонтаж олуци; Демонтаж водосточни тръби; Ремонт дървена покривна конструкция; Покриване с керемиди; Подмазване комини; Доставка и монтаж олуци; Доставка и монтаж водосточни тръби; Покриване с керемиди; Доставка и монтаж водосточни казанчета; Обшивка с поцинкована ламарина около комини; Топлоизолационни работи - направа на топлоизолация с EPS 6-10; Стъкларски работи - Доставка и монтаж на нова PVC дограма с двоен стъклопакет; Бояджийски работи - Направа на окачен таван; Направа на шпакловка по таван; Боядисване по стени и тавани двукратно с латекс при ремонти; Грундиране стени и тавани; Лакиране на дюшемета и паркети еднократно; Лакиране по фасади на дърво и метал; Лакиране на дървени повърхности; Минизиране на улуци и водосточни тръби; Минизиране на стоманени повърхности; Настилки - Демонтаж дюшеме; Подмяна на дървени греди и направа на дюшеме; Доставка и монтаж ламиниран паркет; Доставка и монтаж ПВЦ подови первази; Доставка и монтаж на подови первази от дърво; Настилка от подови керамични плочки; Настилка от гранитогрес на лепило; Направа на подови первази от керамични плочки; Импрегниране на подове и стени при ремонти; Демонтаж на паркетна настилка; Демонтаж на подова мозайка; Демонтаж (къртене) циментова замазка; Демонтаж (къртене) на настилки от керамични плочки; Разваляне и разрушаване на сгради - Разбиване на армирани бетонни настилки; Разваляне на огради от стоманобетонни колове, тел. мрежа и др.; Изваждане на прозорци от зид - всички видове; Демонтаж на стоманени решетки по прозорци; Разбиване на стоманобетон с механизация; Разваляне на тухлена зидария; Строителни отпадъци - Натоварване и транспортиране на стр. отпадъци с вкл. транспорт.) и други в зависимост от характера на ремонта и необходимостта от възлагането му.
На основание чл.21, ал.6 от ЗОП във връзка с чл.7 от ППЗОП, възложителят възлага изпълнението на обособената позиция по реда, предвиден за индивидуалната й стойност - чрез директно възлагане по реда на чл.20, ал.4, т.1 от ЗОП и за нея не следва да се подават оферти.
Критериите по-долу
 
НЕ  
Цена
II.2.6) Прогнозна стойност
4166.67      BGN
(за рамкови споразумения или динамични системи за покупки - прогнозна обща максимална стойност за цялата продължителност на тази обособена позиция)
II.2.7) Продължителност на поръчката, рамковото споразумение или динамичната система за покупки
24

не


II.2.9) Информация относно ограничение за броя на кадидатите, които ще бъдат поканени (с изключение на открити процедури)

или  / 

II.2.10) Информация относно вариантите
не
II.2.11) Информация относно опциите
не


II.2.12) Информация относно електронни каталози
НЕ
II.2.13) Информация относно средства от Европейския съюз
не

II.2) Описание 1

„СМР на сграда и прилежащите й пространства на кметство с. Присово” 16
II.2.2) Допълнителни CPV кодове 2
45200000      
II.2.3) Място на изпълнение
BG321

с. Присово

СМР на сграда и прилежащите й пространства на кметство с. Присово. Дейности които могат да бъдат възложени са: (Земни работи – Тънки ръчни изкопи; Машинни изкопи; Хидроизолационни работи – Доставка и полагане на геотекстил; Доставка и полагане на дренажни тръби; Мазачески работи - Очукване компрометирана вароциментова мазилка по стени; Очукване компрометирана вароциментова мазилка по тавани; Направа на нова циментова замазка; Обръщане дограма; Вароциментова мазилка по фасади; Възстановяване на корнизи и орнаменти по фасади; Тръбно фасадно скеле; Грундиране за мазилки при ремонти; Доставка и полагане на силикатна мазилка; Покривни работи - Демонтаж керемиди, включително сортиране; Демонтаж олуци; Демонтаж водосточни тръби; Ремонт дървена покривна конструкция; Покриване с керемиди; Подмазване комини; Доставка и монтаж олуци; Доставка и монтаж водосточни тръби; Покриване с керемиди; Доставка и монтаж водосточни казанчета; Обшивка с поцинкована ламарина около комини; Топлоизолационни работи - направа на топлоизолация с EPS 6-10; Стъкларски работи - Доставка и монтаж на нова PVC дограма с двоен стъклопакет; Бояджийски работи - Направа на окачен таван; Направа на шпакловка по таван; Боядисване по стени и тавани двукратно с латекс при ремонти; Грундиране стени и тавани; Лакиране на дюшемета и паркети еднократно; Лакиране по фасади на дърво и метал; Лакиране на дървени повърхности; Минизиране на улуци и водосточни тръби; Минизиране на стоманени повърхности; Настилки - Демонтаж дюшеме; Подмяна на дървени греди и направа на дюшеме; Доставка и монтаж ламиниран паркет; Доставка и монтаж ПВЦ подови первази; Доставка и монтаж на подови первази от дърво; Настилка от подови керамични плочки; Настилка от гранитогрес на лепило; Направа на подови первази от керамични плочки; Импрегниране на подове и стени при ремонти; Демонтаж на паркетна настилка; Демонтаж на подова мозайка; Демонтаж (къртене) циментова замазка; Демонтаж (къртене) на настилки от керамични плочки; Разваляне и разрушаване на сгради - Разбиване на армирани бетонни настилки; Разваляне на огради от стоманобетонни колове, тел. мрежа и др.; Изваждане на прозорци от зид - всички видове; Демонтаж на стоманени решетки по прозорци; Разбиване на стоманобетон с механизация; Разваляне на тухлена зидария; Строителни отпадъци - Натоварване и транспортиране на стр. отпадъци с вкл. транспорт.) и други в зависимост от характера на ремонта и необходимостта от възлагането му.
На основание чл.21, ал.6 от ЗОП във връзка с чл.7 от ППЗОП, възложителят възлага изпълнението на обособената позиция по реда, предвиден за индивидуалната й стойност - чрез директно възлагане по реда на чл.20, ал.4, т.1 от ЗОП и за нея не следва да се подават оферти.
Критериите по-долу
 
НЕ  
Цена
II.2.6) Прогнозна стойност
6666.67      BGN
(за рамкови споразумения или динамични системи за покупки - прогнозна обща максимална стойност за цялата продължителност на тази обособена позиция)
II.2.7) Продължителност на поръчката, рамковото споразумение или динамичната система за покупки
24

не


II.2.9) Информация относно ограничение за броя на кадидатите, които ще бъдат поканени (с изключение на открити процедури)

или  / 

II.2.10) Информация относно вариантите
не
II.2.11) Информация относно опциите
не


II.2.12) Информация относно електронни каталози
НЕ
II.2.13) Информация относно средства от Европейския съюз
не

II.2) Описание 1

„СМР на сграда и прилежащите й пространства на кметство с. Пчелище” 17
II.2.2) Допълнителни CPV кодове 2
45200000      
II.2.3) Място на изпълнение
BG321

с. Пчелище

СМР на сграда и прилежащите й пространства на кметство с. Пчелище. Дейности които могат да бъдат възложени са: (Земни работи – Тънки ръчни изкопи; Машинни изкопи; Хидроизолационни работи – Доставка и полагане на геотекстил; Доставка и полагане на дренажни тръби; Мазачески работи - Очукване компрометирана вароциментова мазилка по стени; Очукване компрометирана вароциментова мазилка по тавани; Направа на нова циментова замазка; Обръщане дограма; Вароциментова мазилка по фасади; Възстановяване на корнизи и орнаменти по фасади; Тръбно фасадно скеле; Грундиране за мазилки при ремонти; Доставка и полагане на силикатна мазилка; Покривни работи - Демонтаж керемиди, включително сортиране; Демонтаж олуци; Демонтаж водосточни тръби; Ремонт дървена покривна конструкция; Покриване с керемиди; Подмазване комини; Доставка и монтаж олуци; Доставка и монтаж водосточни тръби; Покриване с керемиди; Доставка и монтаж водосточни казанчета; Обшивка с поцинкована ламарина около комини; Топлоизолационни работи - направа на топлоизолация с EPS 6-10; Стъкларски работи - Доставка и монтаж на нова PVC дограма с двоен стъклопакет; Бояджийски работи - Направа на окачен таван; Направа на шпакловка по таван; Боядисване по стени и тавани двукратно с латекс при ремонти; Грундиране стени и тавани; Лакиране на дюшемета и паркети еднократно; Лакиране по фасади на дърво и метал; Лакиране на дървени повърхности; Минизиране на улуци и водосточни тръби; Минизиране на стоманени повърхности; Настилки - Демонтаж дюшеме; Подмяна на дървени греди и направа на дюшеме; Доставка и монтаж ламиниран паркет; Доставка и монтаж ПВЦ подови первази; Доставка и монтаж на подови первази от дърво; Настилка от подови керамични плочки; Настилка от гранитогрес на лепило; Направа на подови первази от керамични плочки; Импрегниране на подове и стени при ремонти; Демонтаж на паркетна настилка; Демонтаж на подова мозайка; Демонтаж (къртене) циментова замазка; Демонтаж (къртене) на настилки от керамични плочки; Разваляне и разрушаване на сгради - Разбиване на армирани бетонни настилки; Разваляне на огради от стоманобетонни колове, тел. мрежа и др.; Изваждане на прозорци от зид - всички видове; Демонтаж на стоманени решетки по прозорци; Разбиване на стоманобетон с механизация; Разваляне на тухлена зидария; Строителни отпадъци - Натоварване и транспортиране на стр. отпадъци с вкл. транспорт.) и други в зависимост от характера на ремонта и необходимостта от възлагането му.
На основание чл.21, ал.6 от ЗОП във връзка с чл.7 от ППЗОП, възложителят възлага изпълнението на обособената позиция по реда, предвиден за индивидуалната й стойност - чрез директно възлагане по реда на чл.20, ал.4, т.1 от ЗОП и за нея не следва да се подават оферти.
Критериите по-долу
 
НЕ  
Цена
II.2.6) Прогнозна стойност
6666.67      BGN
(за рамкови споразумения или динамични системи за покупки - прогнозна обща максимална стойност за цялата продължителност на тази обособена позиция)
II.2.7) Продължителност на поръчката, рамковото споразумение или динамичната система за покупки
24

не


II.2.9) Информация относно ограничение за броя на кадидатите, които ще бъдат поканени (с изключение на открити процедури)

или  / 

II.2.10) Информация относно вариантите
не
II.2.11) Информация относно опциите
не


II.2.12) Информация относно електронни каталози
НЕ
II.2.13) Информация относно средства от Европейския съюз
не

II.2) Описание 1

„СМР на сграда и прилежащите й пространства на кметство с. Плаково” 18
II.2.2) Допълнителни CPV кодове 2
45200000      
II.2.3) Място на изпълнение
BG321

с. Плаково

СМР на сграда и прилежащите й пространства на кметство с. Плаково. Дейности които могат да бъдат възложени са: (Земни работи – Тънки ръчни изкопи; Машинни изкопи; Хидроизолационни работи – Доставка и полагане на геотекстил; Доставка и полагане на дренажни тръби; Мазачески работи - Очукване компрометирана вароциментова мазилка по стени; Очукване компрометирана вароциментова мазилка по тавани; Направа на нова циментова замазка; Обръщане дограма; Вароциментова мазилка по фасади; Възстановяване на корнизи и орнаменти по фасади; Тръбно фасадно скеле; Грундиране за мазилки при ремонти; Доставка и полагане на силикатна мазилка; Покривни работи - Демонтаж керемиди, включително сортиране; Демонтаж олуци; Демонтаж водосточни тръби; Ремонт дървена покривна конструкция; Покриване с керемиди; Подмазване комини; Доставка и монтаж олуци; Доставка и монтаж водосточни тръби; Покриване с керемиди; Доставка и монтаж водосточни казанчета; Обшивка с поцинкована ламарина около комини; Топлоизолационни работи - направа на топлоизолация с EPS 6-10; Стъкларски работи - Доставка и монтаж на нова PVC дограма с двоен стъклопакет; Бояджийски работи - Направа на окачен таван; Направа на шпакловка по таван; Боядисване по стени и тавани двукратно с латекс при ремонти; Грундиране стени и тавани; Лакиране на дюшемета и паркети еднократно; Лакиране по фасади на дърво и метал; Лакиране на дървени повърхности; Минизиране на улуци и водосточни тръби; Минизиране на стоманени повърхности; Настилки - Демонтаж дюшеме; Подмяна на дървени греди и направа на дюшеме; Доставка и монтаж ламиниран паркет; Доставка и монтаж ПВЦ подови первази; Доставка и монтаж на подови первази от дърво; Настилка от подови керамични плочки; Настилка от гранитогрес на лепило; Направа на подови первази от керамични плочки; Импрегниране на подове и стени при ремонти; Демонтаж на паркетна настилка; Демонтаж на подова мозайка; Демонтаж (къртене) циментова замазка; Демонтаж (къртене) на настилки от керамични плочки; Разваляне и разрушаване на сгради - Разбиване на армирани бетонни настилки; Разваляне на огради от стоманобетонни колове, тел. мрежа и др.; Изваждане на прозорци от зид - всички видове; Демонтаж на стоманени решетки по прозорци; Разбиване на стоманобетон с механизация; Разваляне на тухлена зидария; Строителни отпадъци - Натоварване и транспортиране на стр. отпадъци с вкл. транспорт.) и други в зависимост от характера на ремонта и необходимостта от възлагането му.
На основание чл.21, ал.6 от ЗОП във връзка с чл.7 от ППЗОП, възложителят възлага изпълнението на обособената позиция по реда, предвиден за индивидуалната й стойност - чрез директно възлагане по реда на чл.20, ал.4, т.1 от ЗОП и за нея не следва да се подават оферти.
Критериите по-долу
 
НЕ  
Цена
II.2.6) Прогнозна стойност
3333.33      BGN
(за рамкови споразумения или динамични системи за покупки - прогнозна обща максимална стойност за цялата продължителност на тази обособена позиция)
II.2.7) Продължителност на поръчката, рамковото споразумение или динамичната система за покупки
24

не


II.2.9) Информация относно ограничение за броя на кадидатите, които ще бъдат поканени (с изключение на открити процедури)

или  / 

II.2.10) Информация относно вариантите
не
II.2.11) Информация относно опциите
не


II.2.12) Информация относно електронни каталози
НЕ
II.2.13) Информация относно средства от Европейския съюз
не

II.2) Описание 1

„СМР на сграда и прилежащите й пространства на кметство с. Русаля” 19
II.2.2) Допълнителни CPV кодове 2
45200000      
II.2.3) Място на изпълнение
BG321

с. Русаля

СМР на сграда и прилежащите й пространства на кметство с. Русаля. Дейности които могат да бъдат възложени са: (Земни работи – Тънки ръчни изкопи; Машинни изкопи; Хидроизолационни работи – Доставка и полагане на геотекстил; Доставка и полагане на дренажни тръби; Мазачески работи - Очукване компрометирана вароциментова мазилка по стени; Очукване компрометирана вароциментова мазилка по тавани; Направа на нова циментова замазка; Обръщане дограма; Вароциментова мазилка по фасади; Възстановяване на корнизи и орнаменти по фасади; Тръбно фасадно скеле; Грундиране за мазилки при ремонти; Доставка и полагане на силикатна мазилка; Покривни работи - Демонтаж керемиди, включително сортиране; Демонтаж олуци; Демонтаж водосточни тръби; Ремонт дървена покривна конструкция; Покриване с керемиди; Подмазване комини; Доставка и монтаж олуци; Доставка и монтаж водосточни тръби; Покриване с керемиди; Доставка и монтаж водосточни казанчета; Обшивка с поцинкована ламарина около комини; Топлоизолационни работи - направа на топлоизолация с EPS 6-10; Стъкларски работи - Доставка и монтаж на нова PVC дограма с двоен стъклопакет; Бояджийски работи - Направа на окачен таван; Направа на шпакловка по таван; Боядисване по стени и тавани двукратно с латекс при ремонти; Грундиране стени и тавани; Лакиране на дюшемета и паркети еднократно; Лакиране по фасади на дърво и метал; Лакиране на дървени повърхности; Минизиране на улуци и водосточни тръби; Минизиране на стоманени повърхности; Настилки - Демонтаж дюшеме; Подмяна на дървени греди и направа на дюшеме; Доставка и монтаж ламиниран паркет; Доставка и монтаж ПВЦ подови первази; Доставка и монтаж на подови первази от дърво; Настилка от подови керамични плочки; Настилка от гранитогрес на лепило; Направа на подови первази от керамични плочки; Импрегниране на подове и стени при ремонти; Демонтаж на паркетна настилка; Демонтаж на подова мозайка; Демонтаж (къртене) циментова замазка; Демонтаж (къртене) на настилки от керамични плочки; Разваляне и разрушаване на сгради - Разбиване на армирани бетонни настилки; Разваляне на огради от стоманобетонни колове, тел. мрежа и др.; Изваждане на прозорци от зид - всички видове; Демонтаж на стоманени решетки по прозорци; Разбиване на стоманобетон с механизация; Разваляне на тухлена зидария; Строителни отпадъци - Натоварване и транспортиране на стр. отпадъци с вкл. транспорт.) и други в зависимост от характера на ремонта и необходимостта от възлагането му.
На основание чл.21, ал.6 от ЗОП във връзка с чл.7 от ППЗОП, възложителят възлага изпълнението на обособената позиция по реда, предвиден за индивидуалната й стойност - чрез директно възлагане по реда на чл.20, ал.4, т.1 от ЗОП и за нея не следва да се подават оферти.
Критериите по-долу
 
НЕ  
Цена
II.2.6) Прогнозна стойност
5000.00      BGN
(за рамкови споразумения или динамични системи за покупки - прогнозна обща максимална стойност за цялата продължителност на тази обособена позиция)
II.2.7) Продължителност на поръчката, рамковото споразумение или динамичната система за покупки
24

не


II.2.9) Информация относно ограничение за броя на кадидатите, които ще бъдат поканени (с изключение на открити процедури)

или  / 

II.2.10) Информация относно вариантите
не
II.2.11) Информация относно опциите
не


II.2.12) Информация относно електронни каталози
НЕ
II.2.13) Информация относно средства от Европейския съюз
не

II.2) Описание 1

„СМР на сграда и прилежащите й пространства на кметство с. Ресен” 20
II.2.2) Допълнителни CPV кодове 2
45200000      
II.2.3) Място на изпълнение
BG321

с. Ресен

СМР на сграда и прилежащите й пространства на кметство с. Ресен. Дейности които могат да бъдат възложени са: (Земни работи – Тънки ръчни изкопи; Машинни изкопи; Хидроизолационни работи – Доставка и полагане на геотекстил; Доставка и полагане на дренажни тръби; Мазачески работи - Очукване компрометирана вароциментова мазилка по стени; Очукване компрометирана вароциментова мазилка по тавани; Направа на нова циментова замазка; Обръщане дограма; Вароциментова мазилка по фасади; Възстановяване на корнизи и орнаменти по фасади; Тръбно фасадно скеле; Грундиране за мазилки при ремонти; Доставка и полагане на силикатна мазилка; Покривни работи - Демонтаж керемиди, включително сортиране; Демонтаж олуци; Демонтаж водосточни тръби; Ремонт дървена покривна конструкция; Покриване с керемиди; Подмазване комини; Доставка и монтаж олуци; Доставка и монтаж водосточни тръби; Покриване с керемиди; Доставка и монтаж водосточни казанчета; Обшивка с поцинкована ламарина около комини; Топлоизолационни работи - направа на топлоизолация с EPS 6-10; Стъкларски работи - Доставка и монтаж на нова PVC дограма с двоен стъклопакет; Бояджийски работи - Направа на окачен таван; Направа на шпакловка по таван; Боядисване по стени и тавани двукратно с латекс при ремонти; Грундиране стени и тавани; Лакиране на дюшемета и паркети еднократно; Лакиране по фасади на дърво и метал; Лакиране на дървени повърхности; Минизиране на улуци и водосточни тръби; Минизиране на стоманени повърхности; Настилки - Демонтаж дюшеме; Подмяна на дървени греди и направа на дюшеме; Доставка и монтаж ламиниран паркет; Доставка и монтаж ПВЦ подови первази; Доставка и монтаж на подови первази от дърво; Настилка от подови керамични плочки; Настилка от гранитогрес на лепило; Направа на подови первази от керамични плочки; Импрегниране на подове и стени при ремонти; Демонтаж на паркетна настилка; Демонтаж на подова мозайка; Демонтаж (къртене) циментова замазка; Демонтаж (къртене) на настилки от керамични плочки; Разваляне и разрушаване на сгради - Разбиване на армирани бетонни настилки; Разваляне на огради от стоманобетонни колове, тел. мрежа и др.; Изваждане на прозорци от зид - всички видове; Демонтаж на стоманени решетки по прозорци; Разбиване на стоманобетон с механизация; Разваляне на тухлена зидария; Строителни отпадъци - Натоварване и транспортиране на стр. отпадъци с вкл. транспорт.) и други в зависимост от характера на ремонта и необходимостта от възлагането му.
На основание чл.21, ал.6 от ЗОП във връзка с чл.7 от ППЗОП, възложителят възлага изпълнението на обособената позиция по реда, предвиден за индивидуалната й стойност - чрез директно възлагане по реда на чл.20, ал.4, т.1 от ЗОП и за нея не следва да се подават оферти.
Критериите по-долу
 
НЕ  
Цена
II.2.6) Прогнозна стойност
4166.67      BGN
(за рамкови споразумения или динамични системи за покупки - прогнозна обща максимална стойност за цялата продължителност на тази обособена позиция)
II.2.7) Продължителност на поръчката, рамковото споразумение или динамичната система за покупки
24

не


II.2.9) Информация относно ограничение за броя на кадидатите, които ще бъдат поканени (с изключение на открити процедури)

или  / 

II.2.10) Информация относно вариантите
не
II.2.11) Информация относно опциите
не


II.2.12) Информация относно електронни каталози
НЕ
II.2.13) Информация относно средства от Европейския съюз
не

II.2) Описание 1

„СМР на сграда и прилежащите й пространства на кметство с. Самоводене” 21
II.2.2) Допълнителни CPV кодове 2
45200000      
II.2.3) Място на изпълнение
BG321

с. Самоводене

СМР на сграда и прилежащите й пространства на кметство с. Самоводене. Дейности които могат да бъдат възложени са: (Земни работи – Тънки ръчни изкопи; Машинни изкопи; Хидроизолационни работи – Доставка и полагане на геотекстил; Доставка и полагане на дренажни тръби; Мазачески работи - Очукване компрометирана вароциментова мазилка по стени; Очукване компрометирана вароциментова мазилка по тавани; Направа на нова циментова замазка; Обръщане дограма; Вароциментова мазилка по фасади; Възстановяване на корнизи и орнаменти по фасади; Тръбно фасадно скеле; Грундиране за мазилки при ремонти; Доставка и полагане на силикатна мазилка; Покривни работи - Демонтаж керемиди, включително сортиране; Демонтаж олуци; Демонтаж водосточни тръби; Ремонт дървена покривна конструкция; Покриване с керемиди; Подмазване комини; Доставка и монтаж олуци; Доставка и монтаж водосточни тръби; Покриване с керемиди; Доставка и монтаж водосточни казанчета; Обшивка с поцинкована ламарина около комини; Топлоизолационни работи - направа на топлоизолация с EPS 6-10; Стъкларски работи - Доставка и монтаж на нова PVC дограма с двоен стъклопакет; Бояджийски работи - Направа на окачен таван; Направа на шпакловка по таван; Боядисване по стени и тавани двукратно с латекс при ремонти; Грундиране стени и тавани; Лакиране на дюшемета и паркети еднократно; Лакиране по фасади на дърво и метал; Лакиране на дървени повърхности; Минизиране на улуци и водосточни тръби; Минизиране на стоманени повърхности; Настилки - Демонтаж дюшеме; Подмяна на дървени греди и направа на дюшеме; Доставка и монтаж ламиниран паркет; Доставка и монтаж ПВЦ подови первази; Доставка и монтаж на подови первази от дърво; Настилка от подови керамични плочки; Настилка от гранитогрес на лепило; Направа на подови первази от керамични плочки; Импрегниране на подове и стени при ремонти; Демонтаж на паркетна настилка; Демонтаж на подова мозайка; Демонтаж (къртене) циментова замазка; Демонтаж (къртене) на настилки от керамични плочки; Разваляне и разрушаване на сгради - Разбиване на армирани бетонни настилки; Разваляне на огради от стоманобетонни колове, тел. мрежа и др.; Изваждане на прозорци от зид - всички видове; Демонтаж на стоманени решетки по прозорци; Разбиване на стоманобетон с механизация; Разваляне на тухлена зидария; Строителни отпадъци - Натоварване и транспортиране на стр. отпадъци с вкл. транспорт.) и други в зависимост от характера на ремонта и необходимостта от възлагането му.
На основание чл.21, ал.6 от ЗОП във връзка с чл.7 от ППЗОП, възложителят възлага изпълнението на обособената позиция по реда, предвиден за индивидуалната й стойност - чрез директно възлагане по реда на чл.20, ал.4, т.1 от ЗОП и за нея не следва да се подават оферти.
Критериите по-долу
 
НЕ  
Цена
II.2.6) Прогнозна стойност
6666.67      BGN
(за рамкови споразумения или динамични системи за покупки - прогнозна обща максимална стойност за цялата продължителност на тази обособена позиция)
II.2.7) Продължителност на поръчката, рамковото споразумение или динамичната система за покупки
24

не


II.2.9) Информация относно ограничение за броя на кадидатите, които ще бъдат поканени (с изключение на открити процедури)

или  / 

II.2.10) Информация относно вариантите
не
II.2.11) Информация относно опциите
не


II.2.12) Информация относно електронни каталози
НЕ
II.2.13) Информация относно средства от Европейския съюз
не

II.2) Описание 1

„СМР на сграда и прилежащите й пространства на кметство с. Хотница” 22
II.2.2) Допълнителни CPV кодове 2
45200000      
II.2.3) Място на изпълнение
BG321

с. Хотница

СМР на сграда и прилежащите й пространства на кметство с. Хотница. Дейности които могат да бъдат възложени са: (Земни работи – Тънки ръчни изкопи; Машинни изкопи; Хидроизолационни работи – Доставка и полагане на геотекстил; Доставка и полагане на дренажни тръби; Мазачески работи - Очукване компрометирана вароциментова мазилка по стени; Очукване компрометирана вароциментова мазилка по тавани; Направа на нова циментова замазка; Обръщане дограма; Вароциментова мазилка по фасади; Възстановяване на корнизи и орнаменти по фасади; Тръбно фасадно скеле; Грундиране за мазилки при ремонти; Доставка и полагане на силикатна мазилка; Покривни работи - Демонтаж керемиди, включително сортиране; Демонтаж олуци; Демонтаж водосточни тръби; Ремонт дървена покривна конструкция; Покриване с керемиди; Подмазване комини; Доставка и монтаж олуци; Доставка и монтаж водосточни тръби; Покриване с керемиди; Доставка и монтаж водосточни казанчета; Обшивка с поцинкована ламарина около комини; Топлоизолационни работи - направа на топлоизолация с EPS 6-10; Стъкларски работи - Доставка и монтаж на нова PVC дограма с двоен стъклопакет; Бояджийски работи - Направа на окачен таван; Направа на шпакловка по таван; Боядисване по стени и тавани двукратно с латекс при ремонти; Грундиране стени и тавани; Лакиране на дюшемета и паркети еднократно; Лакиране по фасади на дърво и метал; Лакиране на дървени повърхности; Минизиране на улуци и водосточни тръби; Минизиране на стоманени повърхности; Настилки - Демонтаж дюшеме; Подмяна на дървени греди и направа на дюшеме; Доставка и монтаж ламиниран паркет; Доставка и монтаж ПВЦ подови первази; Доставка и монтаж на подови первази от дърво; Настилка от подови керамични плочки; Настилка от гранитогрес на лепило; Направа на подови первази от керамични плочки; Импрегниране на подове и стени при ремонти; Демонтаж на паркетна настилка; Демонтаж на подова мозайка; Демонтаж (къртене) циментова замазка; Демонтаж (къртене) на настилки от керамични плочки; Разваляне и разрушаване на сгради - Разбиване на армирани бетонни настилки; Разваляне на огради от стоманобетонни колове, тел. мрежа и др.; Изваждане на прозорци от зид - всички видове; Демонтаж на стоманени решетки по прозорци; Разбиване на стоманобетон с механизация; Разваляне на тухлена зидария; Строителни отпадъци - Натоварване и транспортиране на стр. отпадъци с вкл. транспорт.) и други в зависимост от характера на ремонта и необходимостта от възлагането му.
На основание чл.21, ал.6 от ЗОП във връзка с чл.7 от ППЗОП, възложителят възлага изпълнението на обособената позиция по реда, предвиден за индивидуалната й стойност - чрез директно възлагане по реда на чл.20, ал.4, т.1 от ЗОП и за нея не следва да се подават оферти.
Критериите по-долу
 
НЕ  
Цена
II.2.6) Прогнозна стойност
4166.67      BGN
(за рамкови споразумения или динамични системи за покупки - прогнозна обща максимална стойност за цялата продължителност на тази обособена позиция)
II.2.7) Продължителност на поръчката, рамковото споразумение или динамичната система за покупки
24

не


II.2.9) Информация относно ограничение за броя на кадидатите, които ще бъдат поканени (с изключение на открити процедури)

или  / 

II.2.10) Информация относно вариантите
не
II.2.11) Информация относно опциите
не


II.2.12) Информация относно електронни каталози
НЕ
II.2.13) Информация относно средства от Европейския съюз
не

II.2) Описание 1

„СМР на сграда и прилежащите й пространства на кметство с. Церова кория” 23
II.2.2) Допълнителни CPV кодове 2
45200000      
II.2.3) Място на изпълнение
BG321

с. Церова кория

СМР на сграда и прилежащите й пространства на кметство с. Церова кория. Дейности които могат да бъдат възложени са: (Земни работи – Тънки ръчни изкопи; Машинни изкопи; Хидроизолационни работи – Доставка и полагане на геотекстил; Доставка и полагане на дренажни тръби; Мазачески работи - Очукване компрометирана вароциментова мазилка по стени; Очукване компрометирана вароциментова мазилка по тавани; Направа на нова циментова замазка; Обръщане дограма; Вароциментова мазилка по фасади; Възстановяване на корнизи и орнаменти по фасади; Тръбно фасадно скеле; Грундиране за мазилки при ремонти; Доставка и полагане на силикатна мазилка; Покривни работи - Демонтаж керемиди, включително сортиране; Демонтаж олуци; Демонтаж водосточни тръби; Ремонт дървена покривна конструкция; Покриване с керемиди; Подмазване комини; Доставка и монтаж олуци; Доставка и монтаж водосточни тръби; Покриване с керемиди; Доставка и монтаж водосточни казанчета; Обшивка с поцинкована ламарина около комини; Топлоизолационни работи - направа на топлоизолация с EPS 6-10; Стъкларски работи - Доставка и монтаж на нова PVC дограма с двоен стъклопакет; Бояджийски работи - Направа на окачен таван; Направа на шпакловка по таван; Боядисване по стени и тавани двукратно с латекс при ремонти; Грундиране стени и тавани; Лакиране на дюшемета и паркети еднократно; Лакиране по фасади на дърво и метал; Лакиране на дървени повърхности; Минизиране на улуци и водосточни тръби; Минизиране на стоманени повърхности; Настилки - Демонтаж дюшеме; Подмяна на дървени греди и направа на дюшеме; Доставка и монтаж ламиниран паркет; Доставка и монтаж ПВЦ подови первази; Доставка и монтаж на подови первази от дърво; Настилка от подови керамични плочки; Настилка от гранитогрес на лепило; Направа на подови первази от керамични плочки; Импрегниране на подове и стени при ремонти; Демонтаж на паркетна настилка; Демонтаж на подова мозайка; Демонтаж (къртене) циментова замазка; Демонтаж (къртене) на настилки от керамични плочки; Разваляне и разрушаване на сгради - Разбиване на армирани бетонни настилки; Разваляне на огради от стоманобетонни колове, тел. мрежа и др.; Изваждане на прозорци от зид - всички видове; Демонтаж на стоманени решетки по прозорци; Разбиване на стоманобетон с механизация; Разваляне на тухлена зидария; Строителни отпадъци - Натоварване и транспортиране на стр. отпадъци с вкл. транспорт.) и други в зависимост от характера на ремонта и необходимостта от възлагането му.
На основание чл.21, ал.6 от ЗОП във връзка с чл.7 от ППЗОП, възложителят възлага изпълнението на обособената позиция по реда, предвиден за индивидуалната й стойност - чрез директно възлагане по реда на чл.20, ал.4, т.1 от ЗОП и за нея не следва да се подават оферти.
Критериите по-долу
 
НЕ  
Цена
II.2.6) Прогнозна стойност
4166.67      BGN
(за рамкови споразумения или динамични системи за покупки - прогнозна обща максимална стойност за цялата продължителност на тази обособена позиция)
II.2.7) Продължителност на поръчката, рамковото споразумение или динамичната система за покупки
24

не


II.2.9) Информация относно ограничение за броя на кадидатите, които ще бъдат поканени (с изключение на открити процедури)

или  / 

II.2.10) Информация относно вариантите
не
II.2.11) Информация относно опциите
не


II.2.12) Информация относно електронни каталози
НЕ
II.2.13) Информация относно средства от Европейския съюз
не

II.2) Описание 1

„СМР на сграда и прилежащите й пространства на кметство с. Шемшево” 24
II.2.2) Допълнителни CPV кодове 2
45200000      
II.2.3) Място на изпълнение
BG321

с. Шемшево

СМР на сграда и прилежащите й пространства на кметство с. Шемшево. Дейности които могат да бъдат възложени са: (Земни работи – Тънки ръчни изкопи; Машинни изкопи; Хидроизолационни работи – Доставка и полагане на геотекстил; Доставка и полагане на дренажни тръби; Мазачески работи - Очукване компрометирана вароциментова мазилка по стени; Очукване компрометирана вароциментова мазилка по тавани; Направа на нова циментова замазка; Обръщане дограма; Вароциментова мазилка по фасади; Възстановяване на корнизи и орнаменти по фасади; Тръбно фасадно скеле; Грундиране за мазилки при ремонти; Доставка и полагане на силикатна мазилка; Покривни работи - Демонтаж керемиди, включително сортиране; Демонтаж олуци; Демонтаж водосточни тръби; Ремонт дървена покривна конструкция; Покриване с керемиди; Подмазване комини; Доставка и монтаж олуци; Доставка и монтаж водосточни тръби; Покриване с керемиди; Доставка и монтаж водосточни казанчета; Обшивка с поцинкована ламарина около комини; Топлоизолационни работи - направа на топлоизолация с EPS 6-10; Стъкларски работи - Доставка и монтаж на нова PVC дограма с двоен стъклопакет; Бояджийски работи - Направа на окачен таван; Направа на шпакловка по таван; Боядисване по стени и тавани двукратно с латекс при ремонти; Грундиране стени и тавани; Лакиране на дюшемета и паркети еднократно; Лакиране по фасади на дърво и метал; Лакиране на дървени повърхности; Минизиране на улуци и водосточни тръби; Минизиране на стоманени повърхности; Настилки - Демонтаж дюшеме; Подмяна на дървени греди и направа на дюшеме; Доставка и монтаж ламиниран паркет; Доставка и монтаж ПВЦ подови первази; Доставка и монтаж на подови первази от дърво; Настилка от подови керамични плочки; Настилка от гранитогрес на лепило; Направа на подови первази от керамични плочки; Импрегниране на подове и стени при ремонти; Демонтаж на паркетна настилка; Демонтаж на подова мозайка; Демонтаж (къртене) циментова замазка; Демонтаж (къртене) на настилки от керамични плочки; Разваляне и разрушаване на сгради - Разбиване на армирани бетонни настилки; Разваляне на огради от стоманобетонни колове, тел. мрежа и др.; Изваждане на прозорци от зид - всички видове; Демонтаж на стоманени решетки по прозорци; Разбиване на стоманобетон с механизация; Разваляне на тухлена зидария; Строителни отпадъци - Натоварване и транспортиране на стр. отпадъци с вкл. транспорт.) и други в зависимост от характера на ремонта и необходимостта от възлагането му.
На основание чл.21, ал.6 от ЗОП във връзка с чл.7 от ППЗОП, възложителят възлага изпълнението на обособената позиция по реда, предвиден за индивидуалната й стойност - чрез директно възлагане по реда на чл.20, ал.4, т.1 от ЗОП и за нея не следва да се подават оферти.
Критериите по-долу
 
НЕ  
Цена
II.2.6) Прогнозна стойност
5833.33      BGN
(за рамкови споразумения или динамични системи за покупки - прогнозна обща максимална стойност за цялата продължителност на тази обособена позиция)
II.2.7) Продължителност на поръчката, рамковото споразумение или динамичната система за покупки
24

не


II.2.9) Информация относно ограничение за броя на кадидатите, които ще бъдат поканени (с изключение на открити процедури)

или  / 

II.2.10) Информация относно вариантите
не
II.2.11) Информация относно опциите
не


II.2.12) Информация относно електронни каталози
НЕ
II.2.13) Информация относно средства от Европейския съюз
не

II.2) Описание 1

„СМР на сграда и прилежащите й пространства на кметство с. Шереметя” 25
II.2.2) Допълнителни CPV кодове 2
45200000      
II.2.3) Място на изпълнение
BG321

с. Шереметя

СМР на сграда и прилежащите й пространства на кметство с. Шереметя. Дейности които могат да бъдат възложени са: (Земни работи – Тънки ръчни изкопи; Машинни изкопи; Хидроизолационни работи – Доставка и полагане на геотекстил; Доставка и полагане на дренажни тръби; Мазачески работи - Очукване компрометирана вароциментова мазилка по стени; Очукване компрометирана вароциментова мазилка по тавани; Направа на нова циментова замазка; Обръщане дограма; Вароциментова мазилка по фасади; Възстановяване на корнизи и орнаменти по фасади; Тръбно фасадно скеле; Грундиране за мазилки при ремонти; Доставка и полагане на силикатна мазилка; Покривни работи - Демонтаж керемиди, включително сортиране; Демонтаж олуци; Демонтаж водосточни тръби; Ремонт дървена покривна конструкция; Покриване с керемиди; Подмазване комини; Доставка и монтаж олуци; Доставка и монтаж водосточни тръби; Покриване с керемиди; Доставка и монтаж водосточни казанчета; Обшивка с поцинкована ламарина около комини; Топлоизолационни работи - направа на топлоизолация с EPS 6-10; Стъкларски работи - Доставка и монтаж на нова PVC дограма с двоен стъклопакет; Бояджийски работи - Направа на окачен таван; Направа на шпакловка по таван; Боядисване по стени и тавани двукратно с латекс при ремонти; Грундиране стени и тавани; Лакиране на дюшемета и паркети еднократно; Лакиране по фасади на дърво и метал; Лакиране на дървени повърхности; Минизиране на улуци и водосточни тръби; Минизиране на стоманени повърхности; Настилки - Демонтаж дюшеме; Подмяна на дървени греди и направа на дюшеме; Доставка и монтаж ламиниран паркет; Доставка и монтаж ПВЦ подови первази; Доставка и монтаж на подови первази от дърво; Настилка от подови керамични плочки; Настилка от гранитогрес на лепило; Направа на подови первази от керамични плочки; Импрегниране на подове и стени при ремонти; Демонтаж на паркетна настилка; Демонтаж на подова мозайка; Демонтаж (къртене) циментова замазка; Демонтаж (къртене) на настилки от керамични плочки; Разваляне и разрушаване на сгради - Разбиване на армирани бетонни настилки; Разваляне на огради от стоманобетонни колове, тел. мрежа и др.; Изваждане на прозорци от зид - всички видове; Демонтаж на стоманени решетки по прозорци; Разбиване на стоманобетон с механизация; Разваляне на тухлена зидария; Строителни отпадъци - Натоварване и транспортиране на стр. отпадъци с вкл. транспорт.) и други в зависимост от характера на ремонта и необходимостта от възлагането му.
На основание чл.21, ал.6 от ЗОП във връзка с чл.7 от ППЗОП, възложителят възлага изпълнението на обособената позиция по реда, предвиден за индивидуалната й стойност - чрез директно възлагане по реда на чл.20, ал.4, т.1 от ЗОП и за нея не следва да се подават оферти.
Критериите по-долу
 
НЕ  
Цена
II.2.6) Прогнозна стойност
5000.00      BGN
(за рамкови споразумения или динамични системи за покупки - прогнозна обща максимална стойност за цялата продължителност на тази обособена позиция)
II.2.7) Продължителност на поръчката, рамковото споразумение или динамичната система за покупки
24

не


II.2.9) Информация относно ограничение за броя на кадидатите, които ще бъдат поканени (с изключение на открити процедури)

или  / 

II.2.10) Информация относно вариантите
не
II.2.11) Информация относно опциите
не


II.2.12) Информация относно електронни каталози
НЕ
II.2.13) Информация относно средства от Европейския съюз
не

II.2) Описание 1

„СМР на сграда и прилежащите й пространства на кметско наместничество с. Буковец” 26
II.2.2) Допълнителни CPV кодове 2
45200000      
II.2.3) Място на изпълнение
BG321

с. Буковец

СМР на сграда и прилежащите й пространства на кметско наместничество с. Буковец. Дейности които могат да бъдат възложени са: (Земни работи – Тънки ръчни изкопи; Машинни изкопи; Хидроизолационни работи – Доставка и полагане на геотекстил; Доставка и полагане на дренажни тръби; Мазачески работи - Очукване компрометирана вароциментова мазилка по стени; Очукване компрометирана вароциментова мазилка по тавани; Направа на нова циментова замазка; Обръщане дограма; Вароциментова мазилка по фасади; Възстановяване на корнизи и орнаменти по фасади; Тръбно фасадно скеле; Грундиране за мазилки при ремонти; Доставка и полагане на силикатна мазилка; Покривни работи - Демонтаж керемиди, включително сортиране; Демонтаж олуци; Демонтаж водосточни тръби; Ремонт дървена покривна конструкция; Покриване с керемиди; Подмазване комини; Доставка и монтаж олуци; Доставка и монтаж водосточни тръби; Покриване с керемиди; Доставка и монтаж водосточни казанчета; Обшивка с поцинкована ламарина около комини; Топлоизолационни работи - направа на топлоизолация с EPS 6-10; Стъкларски работи - Доставка и монтаж на нова PVC дограма с двоен стъклопакет; Бояджийски работи - Направа на окачен таван; Направа на шпакловка по таван; Боядисване по стени и тавани двукратно с латекс при ремонти; Грундиране стени и тавани; Лакиране на дюшемета и паркети еднократно; Лакиране по фасади на дърво и метал; Лакиране на дървени повърхности; Минизиране на улуци и водосточни тръби; Минизиране на стоманени повърхности; Настилки - Демонтаж дюшеме; Подмяна на дървени греди и направа на дюшеме; Доставка и монтаж ламиниран паркет; Доставка и монтаж ПВЦ подови первази; Доставка и монтаж на подови первази от дърво; Настилка от подови керамични плочки; Настилка от гранитогрес на лепило; Направа на подови первази от керамични плочки; Импрегниране на подове и стени при ремонти; Демонтаж на паркетна настилка; Демонтаж на подова мозайка; Демонтаж (къртене) циментова замазка; Демонтаж (къртене) на настилки от керамични плочки; Разваляне и разрушаване на сгради - Разбиване на армирани бетонни настилки; Разваляне на огради от стоманобетонни колове, тел. мрежа и др.; Изваждане на прозорци от зид - всички видове; Демонтаж на стоманени решетки по прозорци; Разбиване на стоманобетон с механизация; Разваляне на тухлена зидария; Строителни отпадъци - Натоварване и транспортиране на стр. отпадъци с вкл. транспорт.) и други в зависимост от характера на ремонта и необходимостта от възлагането му.
На основание чл.21, ал.6 от ЗОП във връзка с чл.7 от ППЗОП, възложителят възлага изпълнението на обособената позиция по реда, предвиден за индивидуалната й стойност - чрез директно възлагане по реда на чл.20, ал.4, т.1 от ЗОП и за нея не следва да се подават оферти.
Критериите по-долу
 
НЕ  
Цена
II.2.6) Прогнозна стойност
5000.00      BGN
(за рамкови споразумения или динамични системи за покупки - прогнозна обща максимална стойност за цялата продължителност на тази обособена позиция)
II.2.7) Продължителност на поръчката, рамковото споразумение или динамичната система за покупки
24

не


II.2.9) Информация относно ограничение за броя на кадидатите, които ще бъдат поканени (с изключение на открити процедури)

или  / 

II.2.10) Информация относно вариантите
не
II.2.11) Информация относно опциите
не


II.2.12) Информация относно електронни каталози
НЕ
II.2.13) Информация относно средства от Европейския съюз
не

II.2) Описание 1

„СМР на сграда и прилежащите й пространства на кметско наместничество с. Въглевци” 27
II.2.2) Допълнителни CPV кодове 2
45200000      
II.2.3) Място на изпълнение
BG321

с. Въглевци

СМР на сграда и прилежащите й пространства на кметско наместничество с. Въглевци. Дейности които могат да бъдат възложени са: (Земни работи – Тънки ръчни изкопи; Машинни изкопи; Хидроизолационни работи – Доставка и полагане на геотекстил; Доставка и полагане на дренажни тръби; Мазачески работи - Очукване компрометирана вароциментова мазилка по стени; Очукване компрометирана вароциментова мазилка по тавани; Направа на нова циментова замазка; Обръщане дограма; Вароциментова мазилка по фасади; Възстановяване на корнизи и орнаменти по фасади; Тръбно фасадно скеле; Грундиране за мазилки при ремонти; Доставка и полагане на силикатна мазилка; Покривни работи - Демонтаж керемиди, включително сортиране; Демонтаж олуци; Демонтаж водосточни тръби; Ремонт дървена покривна конструкция; Покриване с керемиди; Подмазване комини; Доставка и монтаж олуци; Доставка и монтаж водосточни тръби; Покриване с керемиди; Доставка и монтаж водосточни казанчета; Обшивка с поцинкована ламарина около комини; Топлоизолационни работи - направа на топлоизолация с EPS 6-10; Стъкларски работи - Доставка и монтаж на нова PVC дограма с двоен стъклопакет; Бояджийски работи - Направа на окачен таван; Направа на шпакловка по таван; Боядисване по стени и тавани двукратно с латекс при ремонти; Грундиране стени и тавани; Лакиране на дюшемета и паркети еднократно; Лакиране по фасади на дърво и метал; Лакиране на дървени повърхности; Минизиране на улуци и водосточни тръби; Минизиране на стоманени повърхности; Настилки - Демонтаж дюшеме; Подмяна на дървени греди и направа на дюшеме; Доставка и монтаж ламиниран паркет; Доставка и монтаж ПВЦ подови первази; Доставка и монтаж на подови первази от дърво; Настилка от подови керамични плочки; Настилка от гранитогрес на лепило; Направа на подови первази от керамични плочки; Импрегниране на подове и стени при ремонти; Демонтаж на паркетна настилка; Демонтаж на подова мозайка; Демонтаж (къртене) циментова замазка; Демонтаж (къртене) на настилки от керамични плочки; Разваляне и разрушаване на сгради - Разбиване на армирани бетонни настилки; Разваляне на огради от стоманобетонни колове, тел. мрежа и др.; Изваждане на прозорци от зид - всички видове; Демонтаж на стоманени решетки по прозорци; Разбиване на стоманобетон с механизация; Разваляне на тухлена зидария; Строителни отпадъци - Натоварване и транспортиране на стр. отпадъци с вкл. транспорт.) и други в зависимост от характера на ремонта и необходимостта от възлагането му.
На основание чл.21, ал.6 от ЗОП във връзка с чл.7 от ППЗОП, възложителят възлага изпълнението на обособената позиция по реда, предвиден за индивидуалната й стойност - чрез директно възлагане по реда на чл.20, ал.4, т.1 от ЗОП и за нея не следва да се подават оферти.
Критериите по-долу
 
НЕ  
Цена
II.2.6) Прогнозна стойност
5000.00      BGN
(за рамкови споразумения или динамични системи за покупки - прогнозна обща максимална стойност за цялата продължителност на тази обособена позиция)
II.2.7) Продължителност на поръчката, рамковото споразумение или динамичната система за покупки
24

не


II.2.9) Информация относно ограничение за броя на кадидатите, които ще бъдат поканени (с изключение на открити процедури)

или  / 

II.2.10) Информация относно вариантите
не
II.2.11) Информация относно опциите
не


II.2.12) Информация относно електронни каталози
НЕ
II.2.13) Информация относно средства от Европейския съюз
не

II.2) Описание 1

„СМР на сграда и прилежащите й пространства на кметско наместничество с. Войнежа” 28
II.2.2) Допълнителни CPV кодове 2
45200000      
II.2.3) Място на изпълнение
BG321

с. Войнежа

СМР на сграда и прилежащите й пространства на кметско наместничество с. Войнежа. Дейности които могат да бъдат възложени са: (Земни работи – Тънки ръчни изкопи; Машинни изкопи; Хидроизолационни работи – Доставка и полагане на геотекстил; Доставка и полагане на дренажни тръби; Мазачески работи - Очукване компрометирана вароциментова мазилка по стени; Очукване компрометирана вароциментова мазилка по тавани; Направа на нова циментова замазка; Обръщане дограма; Вароциментова мазилка по фасади; Възстановяване на корнизи и орнаменти по фасади; Тръбно фасадно скеле; Грундиране за мазилки при ремонти; Доставка и полагане на силикатна мазилка; Покривни работи - Демонтаж керемиди, включително сортиране; Демонтаж олуци; Демонтаж водосточни тръби; Ремонт дървена покривна конструкция; Покриване с керемиди; Подмазване комини; Доставка и монтаж олуци; Доставка и монтаж водосточни тръби; Покриване с керемиди; Доставка и монтаж водосточни казанчета; Обшивка с поцинкована ламарина около комини; Топлоизолационни работи - направа на топлоизолация с EPS 6-10; Стъкларски работи - Доставка и монтаж на нова PVC дограма с двоен стъклопакет; Бояджийски работи - Направа на окачен таван; Направа на шпакловка по таван; Боядисване по стени и тавани двукратно с латекс при ремонти; Грундиране стени и тавани; Лакиране на дюшемета и паркети еднократно; Лакиране по фасади на дърво и метал; Лакиране на дървени повърхности; Минизиране на улуци и водосточни тръби; Минизиране на стоманени повърхности; Настилки - Демонтаж дюшеме; Подмяна на дървени греди и направа на дюшеме; Доставка и монтаж ламиниран паркет; Доставка и монтаж ПВЦ подови первази; Доставка и монтаж на подови первази от дърво; Настилка от подови керамични плочки; Настилка от гранитогрес на лепило; Направа на подови первази от керамични плочки; Импрегниране на подове и стени при ремонти; Демонтаж на паркетна настилка; Демонтаж на подова мозайка; Демонтаж (къртене) циментова замазка; Демонтаж (къртене) на настилки от керамични плочки; Разваляне и разрушаване на сгради - Разбиване на армирани бетонни настилки; Разваляне на огради от стоманобетонни колове, тел. мрежа и др.; Изваждане на прозорци от зид - всички видове; Демонтаж на стоманени решетки по прозорци; Разбиване на стоманобетон с механизация; Разваляне на тухлена зидария; Строителни отпадъци - Натоварване и транспортиране на стр. отпадъци с вкл. транспорт.) и други в зависимост от характера на ремонта и необходимостта от възлагането му.
На основание чл.21, ал.6 от ЗОП във връзка с чл.7 от ППЗОП, възложителят възлага изпълнението на обособената позиция по реда, предвиден за индивидуалната й стойност - чрез директно възлагане по реда на чл.20, ал.4, т.1 от ЗОП и за нея не следва да се подават оферти.
Критериите по-долу
 
НЕ  
Цена
II.2.6) Прогнозна стойност
3333.33      BGN
(за рамкови споразумения или динамични системи за покупки - прогнозна обща максимална стойност за цялата продължителност на тази обособена позиция)
II.2.7) Продължителност на поръчката, рамковото споразумение или динамичната система за покупки
24

не


II.2.9) Информация относно ограничение за броя на кадидатите, които ще бъдат поканени (с изключение на открити процедури)

или  / 

II.2.10) Информация относно вариантите
не
II.2.11) Информация относно опциите
не


II.2.12) Информация относно електронни каталози
НЕ
II.2.13) Информация относно средства от Европейския съюз
не

II.2) Описание 1

„СМР на сграда и прилежащите й пространства на кметско наместничество с. Ветринци” 29
II.2.2) Допълнителни CPV кодове 2
45200000      
II.2.3) Място на изпълнение
BG321

с. Ветринци

СМР на сграда и прилежащите й пространства на кметско наместничество с. Ветринци. Дейности които могат да бъдат възложени са: (Земни работи – Тънки ръчни изкопи; Машинни изкопи; Хидроизолационни работи – Доставка и полагане на геотекстил; Доставка и полагане на дренажни тръби; Мазачески работи - Очукване компрометирана вароциментова мазилка по стени; Очукване компрометирана вароциментова мазилка по тавани; Направа на нова циментова замазка; Обръщане дограма; Вароциментова мазилка по фасади; Възстановяване на корнизи и орнаменти по фасади; Тръбно фасадно скеле; Грундиране за мазилки при ремонти; Доставка и полагане на силикатна мазилка; Покривни работи - Демонтаж керемиди, включително сортиране; Демонтаж олуци; Демонтаж водосточни тръби; Ремонт дървена покривна конструкция; Покриване с керемиди; Подмазване комини; Доставка и монтаж олуци; Доставка и монтаж водосточни тръби; Покриване с керемиди; Доставка и монтаж водосточни казанчета; Обшивка с поцинкована ламарина около комини; Топлоизолационни работи - направа на топлоизолация с EPS 6-10; Стъкларски работи - Доставка и монтаж на нова PVC дограма с двоен стъклопакет; Бояджийски работи - Направа на окачен таван; Направа на шпакловка по таван; Боядисване по стени и тавани двукратно с латекс при ремонти; Грундиране стени и тавани; Лакиране на дюшемета и паркети еднократно; Лакиране по фасади на дърво и метал; Лакиране на дървени повърхности; Минизиране на улуци и водосточни тръби; Минизиране на стоманени повърхности; Настилки - Демонтаж дюшеме; Подмяна на дървени греди и направа на дюшеме; Доставка и монтаж ламиниран паркет; Доставка и монтаж ПВЦ подови первази; Доставка и монтаж на подови первази от дърво; Настилка от подови керамични плочки; Настилка от гранитогрес на лепило; Направа на подови первази от керамични плочки; Импрегниране на подове и стени при ремонти; Демонтаж на паркетна настилка; Демонтаж на подова мозайка; Демонтаж (къртене) циментова замазка; Демонтаж (къртене) на настилки от керамични плочки; Разваляне и разрушаване на сгради - Разбиване на армирани бетонни настилки; Разваляне на огради от стоманобетонни колове, тел. мрежа и др.; Изваждане на прозорци от зид - всички видове; Демонтаж на стоманени решетки по прозорци; Разбиване на стоманобетон с механизация; Разваляне на тухлена зидария; Строителни отпадъци - Натоварване и транспортиране на стр. отпадъци с вкл. транспорт.) и други в зависимост от характера на ремонта и необходимостта от възлагането му.
На основание чл.21, ал.6 от ЗОП във връзка с чл.7 от ППЗОП, възложителят възлага изпълнението на обособената позиция по реда, предвиден за индивидуалната й стойност - чрез директно възлагане по реда на чл.20, ал.4, т.1 от ЗОП и за нея не следва да се подават оферти.
Критериите по-долу
 
НЕ  
Цена
II.2.6) Прогнозна стойност
3333.33      BGN
(за рамкови споразумения или динамични системи за покупки - прогнозна обща максимална стойност за цялата продължителност на тази обособена позиция)
II.2.7) Продължителност на поръчката, рамковото споразумение или динамичната система за покупки
24

не


II.2.9) Информация относно ограничение за броя на кадидатите, които ще бъдат поканени (с изключение на открити процедури)

или  / 

II.2.10) Информация относно вариантите
не
II.2.11) Информация относно опциите
не


II.2.12) Информация относно електронни каталози
НЕ
II.2.13) Информация относно средства от Европейския съюз
не

II.2) Описание 1

„СМР на сграда и прилежащите й пространства на кметско наместничество с. Велчево” 30
II.2.2) Допълнителни CPV кодове 2
45200000      
II.2.3) Място на изпълнение
BG321

с. Велчево

СМР на сграда и прилежащите й пространства на кметско наместничество с. Велчево. Дейности които могат да бъдат възложени са: (Земни работи – Тънки ръчни изкопи; Машинни изкопи; Хидроизолационни работи – Доставка и полагане на геотекстил; Доставка и полагане на дренажни тръби; Мазачески работи - Очукване компрометирана вароциментова мазилка по стени; Очукване компрометирана вароциментова мазилка по тавани; Направа на нова циментова замазка; Обръщане дограма; Вароциментова мазилка по фасади; Възстановяване на корнизи и орнаменти по фасади; Тръбно фасадно скеле; Грундиране за мазилки при ремонти; Доставка и полагане на силикатна мазилка; Покривни работи - Демонтаж керемиди, включително сортиране; Демонтаж олуци; Демонтаж водосточни тръби; Ремонт дървена покривна конструкция; Покриване с керемиди; Подмазване комини; Доставка и монтаж олуци; Доставка и монтаж водосточни тръби; Покриване с керемиди; Доставка и монтаж водосточни казанчета; Обшивка с поцинкована ламарина около комини; Топлоизолационни работи - направа на топлоизолация с EPS 6-10; Стъкларски работи - Доставка и монтаж на нова PVC дограма с двоен стъклопакет; Бояджийски работи - Направа на окачен таван; Направа на шпакловка по таван; Боядисване по стени и тавани двукратно с латекс при ремонти; Грундиране стени и тавани; Лакиране на дюшемета и паркети еднократно; Лакиране по фасади на дърво и метал; Лакиране на дървени повърхности; Минизиране на улуци и водосточни тръби; Минизиране на стоманени повърхности; Настилки - Демонтаж дюшеме; Подмяна на дървени греди и направа на дюшеме; Доставка и монтаж ламиниран паркет; Доставка и монтаж ПВЦ подови первази; Доставка и монтаж на подови первази от дърво; Настилка от подови керамични плочки; Настилка от гранитогрес на лепило; Направа на подови первази от керамични плочки; Импрегниране на подове и стени при ремонти; Демонтаж на паркетна настилка; Демонтаж на подова мозайка; Демонтаж (къртене) циментова замазка; Демонтаж (къртене) на настилки от керамични плочки; Разваляне и разрушаване на сгради - Разбиване на армирани бетонни настилки; Разваляне на огради от стоманобетонни колове, тел. мрежа и др.; Изваждане на прозорци от зид - всички видове; Демонтаж на стоманени решетки по прозорци; Разбиване на стоманобетон с механизация; Разваляне на тухлена зидария; Строителни отпадъци - Натоварване и транспортиране на стр. отпадъци с вкл. транспорт.) и други в зависимост от характера на ремонта и необходимостта от възлагането му.
На основание чл.21, ал.6 от ЗОП във връзка с чл.7 от ППЗОП, възложителят възлага изпълнението на обособената позиция по реда, предвиден за индивидуалната й стойност - чрез директно възлагане по реда на чл.20, ал.4, т.1 от ЗОП и за нея не следва да се подават оферти.
Критериите по-долу
 
НЕ  
Цена
II.2.6) Прогнозна стойност
4166.67      BGN
(за рамкови споразумения или динамични системи за покупки - прогнозна обща максимална стойност за цялата продължителност на тази обособена позиция)
II.2.7) Продължителност на поръчката, рамковото споразумение или динамичната система за покупки
24

не


II.2.9) Информация относно ограничение за броя на кадидатите, които ще бъдат поканени (с изключение на открити процедури)

или  / 

II.2.10) Информация относно вариантите
не
II.2.11) Информация относно опциите
не


II.2.12) Информация относно електронни каталози
НЕ
II.2.13) Информация относно средства от Европейския съюз
не

II.2) Описание 1

„СМР на сграда и прилежащите й пространства на кметско наместничество с. Габровци” 31
II.2.2) Допълнителни CPV кодове 2
45200000      
II.2.3) Място на изпълнение
BG321

с. Габровци

СМР на сграда и прилежащите й пространства на кметско наместничество с. Габровци. Дейности които могат да бъдат възложени са: (Земни работи – Тънки ръчни изкопи; Машинни изкопи; Хидроизолационни работи – Доставка и полагане на геотекстил; Доставка и полагане на дренажни тръби; Мазачески работи - Очукване компрометирана вароциментова мазилка по стени; Очукване компрометирана вароциментова мазилка по тавани; Направа на нова циментова замазка; Обръщане дограма; Вароциментова мазилка по фасади; Възстановяване на корнизи и орнаменти по фасади; Тръбно фасадно скеле; Грундиране за мазилки при ремонти; Доставка и полагане на силикатна мазилка; Покривни работи - Демонтаж керемиди, включително сортиране; Демонтаж олуци; Демонтаж водосточни тръби; Ремонт дървена покривна конструкция; Покриване с керемиди; Подмазване комини; Доставка и монтаж олуци; Доставка и монтаж водосточни тръби; Покриване с керемиди; Доставка и монтаж водосточни казанчета; Обшивка с поцинкована ламарина около комини; Топлоизолационни работи - направа на топлоизолация с EPS 6-10; Стъкларски работи - Доставка и монтаж на нова PVC дограма с двоен стъклопакет; Бояджийски работи - Направа на окачен таван; Направа на шпакловка по таван; Боядисване по стени и тавани двукратно с латекс при ремонти; Грундиране стени и тавани; Лакиране на дюшемета и паркети еднократно; Лакиране по фасади на дърво и метал; Лакиране на дървени повърхности; Минизиране на улуци и водосточни тръби; Минизиране на стоманени повърхности; Настилки - Демонтаж дюшеме; Подмяна на дървени греди и направа на дюшеме; Доставка и монтаж ламиниран паркет; Доставка и монтаж ПВЦ подови первази; Доставка и монтаж на подови первази от дърво; Настилка от подови керамични плочки; Настилка от гранитогрес на лепило; Направа на подови первази от керамични плочки; Импрегниране на подове и стени при ремонти; Демонтаж на паркетна настилка; Демонтаж на подова мозайка; Демонтаж (къртене) циментова замазка; Демонтаж (къртене) на настилки от керамични плочки; Разваляне и разрушаване на сгради - Разбиване на армирани бетонни настилки; Разваляне на огради от стоманобетонни колове, тел. мрежа и др.; Изваждане на прозорци от зид - всички видове; Демонтаж на стоманени решетки по прозорци; Разбиване на стоманобетон с механизация; Разваляне на тухлена зидария; Строителни отпадъци - Натоварване и транспортиране на стр. отпадъци с вкл. транспорт.) и други в зависимост от характера на ремонта и необходимостта от възлагането му.
На основание чл.21, ал.6 от ЗОП във връзка с чл.7 от ППЗОП, възложителят възлага изпълнението на обособената позиция по реда, предвиден за индивидуалната й стойност - чрез директно възлагане по реда на чл.20, ал.4, т.1 от ЗОП и за нея не следва да се подават оферти.
Критериите по-долу
 
НЕ  
Цена
II.2.6) Прогнозна стойност
3666.67      BGN
(за рамкови споразумения или динамични системи за покупки - прогнозна обща максимална стойност за цялата продължителност на тази обособена позиция)
II.2.7) Продължителност на поръчката, рамковото споразумение или динамичната система за покупки
24

не


II.2.9) Информация относно ограничение за броя на кадидатите, които ще бъдат поканени (с изключение на открити процедури)

или  / 

II.2.10) Информация относно вариантите
не
II.2.11) Информация относно опциите
не


II.2.12) Информация относно електронни каталози
НЕ
II.2.13) Информация относно средства от Европейския съюз
не

II.2) Описание 1

„СМР на сграда и прилежащите й пространства на кметско наместничество с. Големани” 32
II.2.2) Допълнителни CPV кодове 2
45200000      
II.2.3) Място на изпълнение
BG321

с. Големани

СМР на сграда и прилежащите й пространства на кметско наместничество с. Големани. Дейности които могат да бъдат възложени са: (Земни работи – Тънки ръчни изкопи; Машинни изкопи; Хидроизолационни работи – Доставка и полагане на геотекстил; Доставка и полагане на дренажни тръби; Мазачески работи - Очукване компрометирана вароциментова мазилка по стени; Очукване компрометирана вароциментова мазилка по тавани; Направа на нова циментова замазка; Обръщане дограма; Вароциментова мазилка по фасади; Възстановяване на корнизи и орнаменти по фасади; Тръбно фасадно скеле; Грундиране за мазилки при ремонти; Доставка и полагане на силикатна мазилка; Покривни работи - Демонтаж керемиди, включително сортиране; Демонтаж олуци; Демонтаж водосточни тръби; Ремонт дървена покривна конструкция; Покриване с керемиди; Подмазване комини; Доставка и монтаж олуци; Доставка и монтаж водосточни тръби; Покриване с керемиди; Доставка и монтаж водосточни казанчета; Обшивка с поцинкована ламарина около комини; Топлоизолационни работи - направа на топлоизолация с EPS 6-10; Стъкларски работи - Доставка и монтаж на нова PVC дограма с двоен стъклопакет; Бояджийски работи - Направа на окачен таван; Направа на шпакловка по таван; Боядисване по стени и тавани двукратно с латекс при ремонти; Грундиране стени и тавани; Лакиране на дюшемета и паркети еднократно; Лакиране по фасади на дърво и метал; Лакиране на дървени повърхности; Минизиране на улуци и водосточни тръби; Минизиране на стоманени повърхности; Настилки - Демонтаж дюшеме; Подмяна на дървени греди и направа на дюшеме; Доставка и монтаж ламиниран паркет; Доставка и монтаж ПВЦ подови первази; Доставка и монтаж на подови первази от дърво; Настилка от подови керамични плочки; Настилка от гранитогрес на лепило; Направа на подови первази от керамични плочки; Импрегниране на подове и стени при ремонти; Демонтаж на паркетна настилка; Демонтаж на подова мозайка; Демонтаж (къртене) циментова замазка; Демонтаж (къртене) на настилки от керамични плочки; Разваляне и разрушаване на сгради - Разбиване на армирани бетонни настилки; Разваляне на огради от стоманобетонни колове, тел. мрежа и др.; Изваждане на прозорци от зид - всички видове; Демонтаж на стоманени решетки по прозорци; Разбиване на стоманобетон с механизация; Разваляне на тухлена зидария; Строителни отпадъци - Натоварване и транспортиране на стр. отпадъци с вкл. транспорт.) и други в зависимост от характера на ремонта и необходимостта от възлагането му.
На основание чл.21, ал.6 от ЗОП във връзка с чл.7 от ППЗОП, възложителят възлага изпълнението на обособената позиция по реда, предвиден за индивидуалната й стойност - чрез директно възлагане по реда на чл.20, ал.4, т.1 от ЗОП и за нея не следва да се подават оферти.
Критериите по-долу
 
НЕ  
Цена
II.2.6) Прогнозна стойност
3333.33      BGN
(за рамкови споразумения или динамични системи за покупки - прогнозна обща максимална стойност за цялата продължителност на тази обособена позиция)
II.2.7) Продължителност на поръчката, рамковото споразумение или динамичната система за покупки
24

не


II.2.9) Информация относно ограничение за броя на кадидатите, които ще бъдат поканени (с изключение на открити процедури)

или  / 

II.2.10) Информация относно вариантите
не
II.2.11) Информация относно опциите
не


II.2.12) Информация относно електронни каталози
НЕ
II.2.13) Информация относно средства от Европейския съюз
не

II.2) Описание 1

„СМР на сграда и прилежащите й пространства на кметско наместничество с. Емен” 33
II.2.2) Допълнителни CPV кодове 2
45200000      
II.2.3) Място на изпълнение
BG321

с. Емен

СМР на сграда и прилежащите й пространства на кметско наместничество с. Емен. Дейности които могат да бъдат възложени са: (Земни работи – Тънки ръчни изкопи; Машинни изкопи; Хидроизолационни работи – Доставка и полагане на геотекстил; Доставка и полагане на дренажни тръби; Мазачески работи - Очукване компрометирана вароциментова мазилка по стени; Очукване компрометирана вароциментова мазилка по тавани; Направа на нова циментова замазка; Обръщане дограма; Вароциментова мазилка по фасади; Възстановяване на корнизи и орнаменти по фасади; Тръбно фасадно скеле; Грундиране за мазилки при ремонти; Доставка и полагане на силикатна мазилка; Покривни работи - Демонтаж керемиди, включително сортиране; Демонтаж олуци; Демонтаж водосточни тръби; Ремонт дървена покривна конструкция; Покриване с керемиди; Подмазване комини; Доставка и монтаж олуци; Доставка и монтаж водосточни тръби; Покриване с керемиди; Доставка и монтаж водосточни казанчета; Обшивка с поцинкована ламарина около комини; Топлоизолационни работи - направа на топлоизолация с EPS 6-10; Стъкларски работи - Доставка и монтаж на нова PVC дограма с двоен стъклопакет; Бояджийски работи - Направа на окачен таван; Направа на шпакловка по таван; Боядисване по стени и тавани двукратно с латекс при ремонти; Грундиране стени и тавани; Лакиране на дюшемета и паркети еднократно; Лакиране по фасади на дърво и метал; Лакиране на дървени повърхности; Минизиране на улуци и водосточни тръби; Минизиране на стоманени повърхности; Настилки - Демонтаж дюшеме; Подмяна на дървени греди и направа на дюшеме; Доставка и монтаж ламиниран паркет; Доставка и монтаж ПВЦ подови первази; Доставка и монтаж на подови первази от дърво; Настилка от подови керамични плочки; Настилка от гранитогрес на лепило; Направа на подови первази от керамични плочки; Импрегниране на подове и стени при ремонти; Демонтаж на паркетна настилка; Демонтаж на подова мозайка; Демонтаж (къртене) циментова замазка; Демонтаж (къртене) на настилки от керамични плочки; Разваляне и разрушаване на сгради - Разбиване на армирани бетонни настилки; Разваляне на огради от стоманобетонни колове, тел. мрежа и др.; Изваждане на прозорци от зид - всички видове; Демонтаж на стоманени решетки по прозорци; Разбиване на стоманобетон с механизация; Разваляне на тухлена зидария; Строителни отпадъци - Натоварване и транспортиране на стр. отпадъци с вкл. транспорт.) и други в зависимост от характера на ремонта и необходимостта от възлагането му.
На основание чл.21, ал.6 от ЗОП във връзка с чл.7 от ППЗОП, възложителят възлага изпълнението на обособената позиция по реда, предвиден за индивидуалната й стойност - чрез директно възлагане по реда на чл.20, ал.4, т.1 от ЗОП и за нея не следва да се подават оферти.
Критериите по-долу
 
НЕ  
Цена
II.2.6) Прогнозна стойност
4166.67      BGN
(за рамкови споразумения или динамични системи за покупки - прогнозна обща максимална стойност за цялата продължителност на тази обособена позиция)
II.2.7) Продължителност на поръчката, рамковото споразумение или динамичната система за покупки
24

не


II.2.9) Информация относно ограничение за броя на кадидатите, които ще бъдат поканени (с изключение на открити процедури)

или  / 

II.2.10) Информация относно вариантите
не
II.2.11) Информация относно опциите
не


II.2.12) Информация относно електронни каталози
НЕ
II.2.13) Информация относно средства от Европейския съюз
не

II.2) Описание 1

„СМР на сграда и прилежащите й пространства на кметско наместничество с. Момин сбор” 34
II.2.2) Допълнителни CPV кодове 2
45200000      
II.2.3) Място на изпълнение
BG321

с. Момин сбор

СМР на сграда и прилежащите й пространства на кметско наместничество с. Момин сбор. Дейности които могат да бъдат възложени са: (Земни работи – Тънки ръчни изкопи; Машинни изкопи; Хидроизолационни работи – Доставка и полагане на геотекстил; Доставка и полагане на дренажни тръби; Мазачески работи - Очукване компрометирана вароциментова мазилка по стени; Очукване компрометирана вароциментова мазилка по тавани; Направа на нова циментова замазка; Обръщане дограма; Вароциментова мазилка по фасади; Възстановяване на корнизи и орнаменти по фасади; Тръбно фасадно скеле; Грундиране за мазилки при ремонти; Доставка и полагане на силикатна мазилка; Покривни работи - Демонтаж керемиди, включително сортиране; Демонтаж олуци; Демонтаж водосточни тръби; Ремонт дървена покривна конструкция; Покриване с керемиди; Подмазване комини; Доставка и монтаж олуци; Доставка и монтаж водосточни тръби; Покриване с керемиди; Доставка и монтаж водосточни казанчета; Обшивка с поцинкована ламарина около комини; Топлоизолационни работи - направа на топлоизолация с EPS 6-10; Стъкларски работи - Доставка и монтаж на нова PVC дограма с двоен стъклопакет; Бояджийски работи - Направа на окачен таван; Направа на шпакловка по таван; Боядисване по стени и тавани двукратно с латекс при ремонти; Грундиране стени и тавани; Лакиране на дюшемета и паркети еднократно; Лакиране по фасади на дърво и метал; Лакиране на дървени повърхности; Минизиране на улуци и водосточни тръби; Минизиране на стоманени повърхности; Настилки - Демонтаж дюшеме; Подмяна на дървени греди и направа на дюшеме; Доставка и монтаж ламиниран паркет; Доставка и монтаж ПВЦ подови первази; Доставка и монтаж на подови первази от дърво; Настилка от подови керамични плочки; Настилка от гранитогрес на лепило; Направа на подови первази от керамични плочки; Импрегниране на подове и стени при ремонти; Демонтаж на паркетна настилка; Демонтаж на подова мозайка; Демонтаж (къртене) циментова замазка; Демонтаж (къртене) на настилки от керамични плочки; Разваляне и разрушаване на сгради - Разбиване на армирани бетонни настилки; Разваляне на огради от стоманобетонни колове, тел. мрежа и др.; Изваждане на прозорци от зид - всички видове; Демонтаж на стоманени решетки по прозорци; Разбиване на стоманобетон с механизация; Разваляне на тухлена зидария; Строителни отпадъци - Натоварване и транспортиране на стр. отпадъци с вкл. транспорт.) и други в зависимост от характера на ремонта и необходимостта от възлагането му.
На основание чл.21, ал.6 от ЗОП във връзка с чл.7 от ППЗОП, възложителят възлага изпълнението на обособената позиция по реда, предвиден за индивидуалната й стойност - чрез директно възлагане по реда на чл.20, ал.4, т.1 от ЗОП и за нея не следва да се подават оферти.
Критериите по-долу
 
НЕ  
Цена
II.2.6) Прогнозна стойност
6666.67      BGN
(за рамкови споразумения или динамични системи за покупки - прогнозна обща максимална стойност за цялата продължителност на тази обособена позиция)
II.2.7) Продължителност на поръчката, рамковото споразумение или динамичната система за покупки
24

не


II.2.9) Информация относно ограничение за броя на кадидатите, които ще бъдат поканени (с изключение на открити процедури)

или  / 

II.2.10) Информация относно вариантите
не
II.2.11) Информация относно опциите
не


II.2.12) Информация относно електронни каталози
НЕ
II.2.13) Информация относно средства от Европейския съюз
не

II.2) Описание 1

„СМР на сграда и прилежащите й пространства на кметско наместничество с. Пушево” 35
II.2.2) Допълнителни CPV кодове 2
45200000      
II.2.3) Място на изпълнение
BG321

с. Пушево

СМР на сграда и прилежащите й пространства на кметско наместничество с. Пушево. Дейности които могат да бъдат възложени са: (Земни работи – Тънки ръчни изкопи; Машинни изкопи; Хидроизолационни работи – Доставка и полагане на геотекстил; Доставка и полагане на дренажни тръби; Мазачески работи - Очукване компрометирана вароциментова мазилка по стени; Очукване компрометирана вароциментова мазилка по тавани; Направа на нова циментова замазка; Обръщане дограма; Вароциментова мазилка по фасади; Възстановяване на корнизи и орнаменти по фасади; Тръбно фасадно скеле; Грундиране за мазилки при ремонти; Доставка и полагане на силикатна мазилка; Покривни работи - Демонтаж керемиди, включително сортиране; Демонтаж олуци; Демонтаж водосточни тръби; Ремонт дървена покривна конструкция; Покриване с керемиди; Подмазване комини; Доставка и монтаж олуци; Доставка и монтаж водосточни тръби; Покриване с керемиди; Доставка и монтаж водосточни казанчета; Обшивка с поцинкована ламарина около комини; Топлоизолационни работи - направа на топлоизолация с EPS 6-10; Стъкларски работи - Доставка и монтаж на нова PVC дограма с двоен стъклопакет; Бояджийски работи - Направа на окачен таван; Направа на шпакловка по таван; Боядисване по стени и тавани двукратно с латекс при ремонти; Грундиране стени и тавани; Лакиране на дюшемета и паркети еднократно; Лакиране по фасади на дърво и метал; Лакиране на дървени повърхности; Минизиране на улуци и водосточни тръби; Минизиране на стоманени повърхности; Настилки - Демонтаж дюшеме; Подмяна на дървени греди и направа на дюшеме; Доставка и монтаж ламиниран паркет; Доставка и монтаж ПВЦ подови первази; Доставка и монтаж на подови первази от дърво; Настилка от подови керамични плочки; Настилка от гранитогрес на лепило; Направа на подови первази от керамични плочки; Импрегниране на подове и стени при ремонти; Демонтаж на паркетна настилка; Демонтаж на подова мозайка; Демонтаж (къртене) циментова замазка; Демонтаж (къртене) на настилки от керамични плочки; Разваляне и разрушаване на сгради - Разбиване на армирани бетонни настилки; Разваляне на огради от стоманобетонни колове, тел. мрежа и др.; Изваждане на прозорци от зид - всички видове; Демонтаж на стоманени решетки по прозорци; Разбиване на стоманобетон с механизация; Разваляне на тухлена зидария; Строителни отпадъци - Натоварване и транспортиране на стр. отпадъци с вкл. транспорт.) и други в зависимост от характера на ремонта и необходимостта от възлагането му.
На основание чл.21, ал.6 от ЗОП във връзка с чл.7 от ППЗОП, възложителят възлага изпълнението на обособената позиция по реда, предвиден за индивидуалната й стойност - чрез директно възлагане по реда на чл.20, ал.4, т.1 от ЗОП и за нея не следва да се подават оферти.
Критериите по-долу
 
НЕ  
Цена
II.2.6) Прогнозна стойност
4166.67      BGN
(за рамкови споразумения или динамични системи за покупки - прогнозна обща максимална стойност за цялата продължителност на тази обособена позиция)
II.2.7) Продължителност на поръчката, рамковото споразумение или динамичната система за покупки
24

не


II.2.9) Информация относно ограничение за броя на кадидатите, които ще бъдат поканени (с изключение на открити процедури)

или  / 

II.2.10) Информация относно вариантите
не
II.2.11) Информация относно опциите
не


II.2.12) Информация относно електронни каталози
НЕ
II.2.13) Информация относно средства от Европейския съюз
не

II.2) Описание 1

„СМР на сграда и прилежащите й пространства на кметско наместничество с. Райковци” 36
II.2.2) Допълнителни CPV кодове 2
45200000      
II.2.3) Място на изпълнение
BG321

с. Райковци

СМР на сграда и прилежащите й пространства на кметско наместничество с. Райковци. Дейности които могат да бъдат възложени са: (Земни работи – Тънки ръчни изкопи; Машинни изкопи; Хидроизолационни работи – Доставка и полагане на геотекстил; Доставка и полагане на дренажни тръби; Мазачески работи - Очукване компрометирана вароциментова мазилка по стени; Очукване компрометирана вароциментова мазилка по тавани; Направа на нова циментова замазка; Обръщане дограма; Вароциментова мазилка по фасади; Възстановяване на корнизи и орнаменти по фасади; Тръбно фасадно скеле; Грундиране за мазилки при ремонти; Доставка и полагане на силикатна мазилка; Покривни работи - Демонтаж керемиди, включително сортиране; Демонтаж олуци; Демонтаж водосточни тръби; Ремонт дървена покривна конструкция; Покриване с керемиди; Подмазване комини; Доставка и монтаж олуци; Доставка и монтаж водосточни тръби; Покриване с керемиди; Доставка и монтаж водосточни казанчета; Обшивка с поцинкована ламарина около комини; Топлоизолационни работи - направа на топлоизолация с EPS 6-10; Стъкларски работи - Доставка и монтаж на нова PVC дограма с двоен стъклопакет; Бояджийски работи - Направа на окачен таван; Направа на шпакловка по таван; Боядисване по стени и тавани двукратно с латекс при ремонти; Грундиране стени и тавани; Лакиране на дюшемета и паркети еднократно; Лакиране по фасади на дърво и метал; Лакиране на дървени повърхности; Минизиране на улуци и водосточни тръби; Минизиране на стоманени повърхности; Настилки - Демонтаж дюшеме; Подмяна на дървени греди и направа на дюшеме; Доставка и монтаж ламиниран паркет; Доставка и монтаж ПВЦ подови первази; Доставка и монтаж на подови первази от дърво; Настилка от подови керамични плочки; Настилка от гранитогрес на лепило; Направа на подови первази от керамични плочки; Импрегниране на подове и стени при ремонти; Демонтаж на паркетна настилка; Демонтаж на подова мозайка; Демонтаж (къртене) циментова замазка; Демонтаж (къртене) на настилки от керамични плочки; Разваляне и разрушаване на сгради - Разбиване на армирани бетонни настилки; Разваляне на огради от стоманобетонни колове, тел. мрежа и др.; Изваждане на прозорци от зид - всички видове; Демонтаж на стоманени решетки по прозорци; Разбиване на стоманобетон с механизация; Разваляне на тухлена зидария; Строителни отпадъци - Натоварване и транспортиране на стр. отпадъци с вкл. транспорт.) и други в зависимост от характера на ремонта и необходимостта от възлагането му.
На основание чл.21, ал.6 от ЗОП във връзка с чл.7 от ППЗОП, възложителят възлага изпълнението на обособената позиция по реда, предвиден за индивидуалната й стойност - чрез директно възлагане по реда на чл.20, ал.4, т.1 от ЗОП и за нея не следва да се подават оферти.
Критериите по-долу
 
НЕ  
Цена
II.2.6) Прогнозна стойност
3333.33      BGN
(за рамкови споразумения или динамични системи за покупки - прогнозна обща максимална стойност за цялата продължителност на тази обособена позиция)
II.2.7) Продължителност на поръчката, рамковото споразумение или динамичната система за покупки
24

не


II.2.9) Информация относно ограничение за броя на кадидатите, които ще бъдат поканени (с изключение на открити процедури)

или  / 

II.2.10) Информация относно вариантите
не
II.2.11) Информация относно опциите
не


II.2.12) Информация относно електронни каталози
НЕ
II.2.13) Информация относно средства от Европейския съюз
не

II.2) Описание 1

„СМР на сграда и прилежащите й пространства на кметско наместничество с. Ялово” 37
II.2.2) Допълнителни CPV кодове 2
45200000      
II.2.3) Място на изпълнение
BG321

с. Ялово

СМР на сграда и прилежащите й пространства на кметско наместничество с. Ялово. Дейности които могат да бъдат възложени са: (Земни работи – Тънки ръчни изкопи; Машинни изкопи; Хидроизолационни работи – Доставка и полагане на геотекстил; Доставка и полагане на дренажни тръби; Мазачески работи - Очукване компрометирана вароциментова мазилка по стени; Очукване компрометирана вароциментова мазилка по тавани; Направа на нова циментова замазка; Обръщане дограма; Вароциментова мазилка по фасади; Възстановяване на корнизи и орнаменти по фасади; Тръбно фасадно скеле; Грундиране за мазилки при ремонти; Доставка и полагане на силикатна мазилка; Покривни работи - Демонтаж керемиди, включително сортиране; Демонтаж олуци; Демонтаж водосточни тръби; Ремонт дървена покривна конструкция; Покриване с керемиди; Подмазване комини; Доставка и монтаж олуци; Доставка и монтаж водосточни тръби; Покриване с керемиди; Доставка и монтаж водосточни казанчета; Обшивка с поцинкована ламарина около комини; Топлоизолационни работи - направа на топлоизолация с EPS 6-10; Стъкларски работи - Доставка и монтаж на нова PVC дограма с двоен стъклопакет; Бояджийски работи - Направа на окачен таван; Направа на шпакловка по таван; Боядисване по стени и тавани двукратно с латекс при ремонти; Грундиране стени и тавани; Лакиране на дюшемета и паркети еднократно; Лакиране по фасади на дърво и метал; Лакиране на дървени повърхности; Минизиране на улуци и водосточни тръби; Минизиране на стоманени повърхности; Настилки - Демонтаж дюшеме; Подмяна на дървени греди и направа на дюшеме; Доставка и монтаж ламиниран паркет; Доставка и монтаж ПВЦ подови первази; Доставка и монтаж на подови первази от дърво; Настилка от подови керамични плочки; Настилка от гранитогрес на лепило; Направа на подови первази от керамични плочки; Импрегниране на подове и стени при ремонти; Демонтаж на паркетна настилка; Демонтаж на подова мозайка; Демонтаж (къртене) циментова замазка; Демонтаж (къртене) на настилки от керамични плочки; Разваляне и разрушаване на сгради - Разбиване на армирани бетонни настилки; Разваляне на огради от стоманобетонни колове, тел. мрежа и др.; Изваждане на прозорци от зид - всички видове; Демонтаж на стоманени решетки по прозорци; Разбиване на стоманобетон с механизация; Разваляне на тухлена зидария; Строителни отпадъци - Натоварване и транспортиране на стр. отпадъци с вкл. транспорт.) и други в зависимост от характера на ремонта и необходимостта от възлагането му.
На основание чл.21, ал.6 от ЗОП във връзка с чл.7 от ППЗОП, възложителят възлага изпълнението на обособената позиция по реда, предвиден за индивидуалната й стойност - чрез директно възлагане по реда на чл.20, ал.4, т.1 от ЗОП и за нея не следва да се подават оферти.
Критериите по-долу
 
НЕ  
Цена
II.2.6) Прогнозна стойност
4166.67      BGN
(за рамкови споразумения или динамични системи за покупки - прогнозна обща максимална стойност за цялата продължителност на тази обособена позиция)
II.2.7) Продължителност на поръчката, рамковото споразумение или динамичната система за покупки
24

не


II.2.9) Информация относно ограничение за броя на кадидатите, които ще бъдат поканени (с изключение на открити процедури)

или  / 

II.2.10) Информация относно вариантите
не
II.2.11) Информация относно опциите
не


II.2.12) Информация относно електронни каталози
НЕ
II.2.13) Информация относно средства от Европейския съюз
не

 Раздел III: Правна, икономическа, финансова и техническа информация 

III.1) Условия за участие

III.1.1) Годност за упражняване на професионалната дейност, включително изисквания във връзка с вписването в професионални или търговски регистри 

Участникът трябва да притежава регистрация в Централния професионален регистър на строителя към Камарата на строителите в Република България, съгласно чл. 3, ал. 2 от Закона за Камарата на строителите, а за чуждестранно лице – в аналогичен професионален или търговски регистър, съгласно законодателството на държавата членка, в която е установен за изпълнение на строежи, както следва: І група, ІV категория;
При подаване на офертата, изпълнението на изискването се декларира в ЕЕДОП, част IV, раздел А, „Вписване в съответния професионален регистър“, като се посочват и съответните национални бази данни, в които се съдържат декларираните обстоятелства, или се посочват компетентните органи, които съгласно законодателството на държавата, в която кандидатът или участникът е установен, са длъжни да предоставят информация.
Доказателствата се представят от участника, определен за изпълнител, или при поискване в хода на процедурата в случаите на чл. 67, ал.5 ЗОП: копие от документа за регистрация в ЦПРС към Камарата на строителите в РБ, съгласно чл. 3, ал. 2 от ЗКС, за изпълнение на строежи от изисканата група и категория за съответната позиция; за чуждестранни лица – еквив. документ, изготвен съгласно националния закон на участника, издаден от компетентен орган от държавата, в която е установен, доказващ такава регистрация в аналогичен регистър, съгласно законодателството на държавата, в която са установени.
При участие на обединение, което не е юридическо лице, изискването за регистрация се доказва от всеки участник в обединението, който ще извършва строителство съобразно разпределението на участието на лицата при изпълнение на дейностите, предвидено в договора за създаване на обединение.
Участниците посочват в офертата подизпълнителите и дела от поръчката, който ще им възложат, ако възнамеряват да използват такива. Подизпълнителите трябва да отговарят на съответните критерии за подбор съобразно вида и дела от поръчката, който ще изпълняват и за тях да не са налице основания за отстраняване от процедурата.
III.1.2) Икономическо и финансово състояние 
НЕ

Възложителят не поставя изисквания към икономическо и финансово състояние на участниците в процедурата за възлагане на обществена поръчка.

Не се изисква
III.1.3) Технически и професионални възможности 
НЕ

1. Участникът трябва да е изпълнил минимум дейности – строителство с предмет и обем, идентични или сходни с тези на поръчката за последните 5 (пет) години от датата на подаване на офертата. При подаване на офертата, съответствието с изискването се декларира в Част IV, Раздел В, „Технически и професионални способности”, в поле „За поръчки за строителство: извършени строителни дейности от конкретния вид“ от еЕЕДОП с посочване на информация за строителството с предмет и обем, идентични или сходни с тези на поръчката, с посочване на стойностите, датите и получателите. Трябва да е видно съответствието с изисканото минимално ниво, а именно участника трябва да представи минимум информация в поле „Описание” - (с посочване на изпълнени строителни дейности, включени в обхвата на поръчката; в поле „Сума” – стойност на изпълнена/и дейност/и в лева; в полета: „Начална дата” и „Крайна дата” - периода на изпълнение на строителството; в поле „Получатели” – пълно наименование на получателите.) Поставеното изискване се доказва преди сключване на договор с документи по чл. 64, ал. 1, т. 1 от ЗОП - списък на строителството, идентично или сходно с предмета на поръчката, придружен с удостоверения за добро изпълнение, които съдържат стойността, датата, на която е приключило изпълнението, мястото, вида и обема, както и дали то е изпълнено в съответствие с нормативните изисквания. Доказателствата се представят от участника, определен за изпълнител, или при поискване в хода на процедурата в случаите на чл. 67, ал. 5 ЗОП.
2. Участникът следва да разполага с персонал и ръководен състав с определена професионална компетентност за изпълнението на поръчката. При подаване на офертата, съответствието с изискването се декларира само в ЕЕДОП. Участникът трябва да предостави информация в Част ІV, Раздел В, „Образователна и професионална квалификация“ от ЕЕДОП, така че да се удостовери съответствие с минимално поставените изисквания. Доказателствата се представят от участника, определен за изпълнител, или при поискване в хода на процедурата в случаите на чл. 67, ал. 5 ЗОП, а именно: списък на персонала, който ще изпълнява поръчката, и/или на членовете на ръководния състав, които ще отговарят за изпълнението, както и документи, които доказват професионална компетентност на лицата.
3. Участникът да прилага стандарт за управление на качеството. При подаване на офертата Участникът следва да декларира обстоятелството в Част ІV, Раздел Г от ЕЕДОП. За доказване на изискването по т. 3. участника представя заверено копие на валиден сертификат. Възложителят приема и други доказателства за еквивалентни мерки за осигуряване на качеството, когато участник не е имал достъп до такива сертификати или е нямал възможност да ги получи в съответните срокове по независещи от него причини. В този случай участникът трябва да е в състояние да докаже, че предлаганите мерки са еквивалентни на изискваните. Доказателствата се представят от участника, определен за изпълнител, или при поискване в хода на процедурата в случаите на чл. 67, ал. 5 ЗОП.


1. Участникът трябва да е изпълнил минимум дейности-строителство с предмет и обем, идентични или сходни с тези на поръчката за последните 5 (пет) години от датата на подаване на офертата. Идентично или сходно с предмета на поръчката строителство се счита, ново строителство и/или основен ремонт и/или реконструкция и/или модернизация и/или разширение на сграда. За изпълнено строителство се счита такова прието с Aкт 15.
2. Участникът следва да разполага със минимум лица с образование, квалификация, степен, правоспособност, опит и регистрация или еквивалентни, на както следва:
- Технически ръководител – 1 лице - отговарящ на изискванията съгласно чл. 163а от ЗУТ или еквивалент на изискванията на цитираната разпоредба, с общ професионален опит – минимум 3 години, както и да има опит като технически ръководител поне на един въведен в експлоатация строителен обект.
- Координатор по безопасност и здраве (КБЗ) – 1 лице – със завършен курс за КБЗ или еквивалент, с опит като КБЗ минимум 1 година.
- Отговорник по контрола на качеството – 1 лице – Да притежава удостоверение за контрол върху качеството на изпълнение на строителството или еквивалентно. Професионален опит: като отговорник по контрола на качеството при изпълнение на строителство на минимум един въведен в експлоатация строителен обект.
Забележка: Едно физическо лице може да изпълнява функциите само на един експерт!
3. Участникът следва да притежава Сертификат за внедрена система за управление на качеството по стандарт EN ISO 9001:2015 с обхват строителство на сгради или еквивалентен.
При участие на обединения, които не са юридически лица, съответствието с критериите за подбор се доказва от обединението участник, а не от всяко от лицата, включени в него, с изключение на съответна регистрация, представяне на сертификат или друго условие, необходимо за изпълнение на поръчката, съгласно изискванията на нормативен или административен акт и съобразно разпределението на участието на лицата при изпълнение на дейностите, предвидено в договора за създаване на обединението (чл.59,ал.6 от ЗОП).
Когато участникът се позовава на капацитета на трети лица, те трябва да отговарят на съответните критерии за подбор, за доказването на които участникът се позовава на техния капацитет и за тях да не са налице основанията за отстраняване от процедурата. Ако участникът възнамерява да използва подизпълнители, те трябва да отговарят на съответните критерии за подбор съобразно вида и дела от поръчката, който ще изпълняват, и за тях да не са налице основанията за отстраняване от процедурата.
III.1.5) Информация относно запазени поръчки 2
НЕ
НЕ

III.2) Условия във връзка с поръчката 2

III.2.1) Информация относно определена професия (само за поръчки за услуги)
НЕ


Аванс в размер до 35% се превежда в 30 дневен срок след представена от Изпълнителя оригинална фактура и представена гаранция за авансово предоставени средства /ГАПС/. ГАПС се представя по избор на Изпълнителя в форма, съгласно чл.111, ал.5 ЗОП. Стойността на аванса се удържа пропорционално от всяко следващо плащане. ГАПС е за размера на предоставените средства и се освобождава до три дни след връщане или усвояване на аванса. Всички останали плащания се извършват според степента на изпълнение след приемане на работата с Протокол за приемане на извършени СМР за удостоверяване на действително извършени работи, проверен и подписан от лицето осъществяващо инвеститорски контрол и стр. надзор и Изпълнителя в 30дневен срок по банков път. В случаите, когато са констатирани недостатъци, сумата се изплаща на Изпълнителя в 30 дневен срок след отстраняването им.
III.2.3) Информация относно персонала, който отговаря за изпълнението на поръчката
ДА
 Раздел IV:Процедура 

IV.1) Описание

Открита процедура
НЕ

IV.1.3) Информация относно рамково споразмение или динамична система за покупки

НЕ
    
  

НЕ
НЕ

IV.1.4) Информация относно намаляване на броя на решенията или офертите по време на договарянето или на диалога

НЕ

IV.1.5) Информация относно договаряне (само за състезателни процедури с договаряне)

НЕ

IV.1.6) Информация относно електронния търг

НЕ

IV.1.8) Информация относно Споразумението за държавни поръчки (GPA)

не

IV.2) Административна информация 

IV.2.1) Предишна публикация относно тази процедура 2


(Едно от следните: Обявление за предварителна информация; Обявление на профила на купувача)

IV.2.2) Срок за получаване на оферти или на заявления за участие

07/05/2019 (дд/мм/гггг)   17:00 (чч:мм)

IV.2.3) Прогнозна дата на изпращане на покани за търг или за участие на избраните кандидати 4

   
IV.2.4) Езици, на които могат да бъдат подадени офертите или заявленията за участие: 1  BG

IV.2.6) Минимален срок, през който оферентът е обвързан от офертата

03/12/2019 (дд/мм/гггг)
или

(от датата, която е посочена за дата на получаване на офертата)

IV.2.7) Условия за отваряне на офертите

09/05/2019 (дд/мм/гггг)   10:00 (чч:мм)

Сградата на Община Велико Търново

Получените оферти се отварят на публично заседание, на което могат да присъстват участниците в процедурата или техни упълномощени представители, както и представители на средствата за масово осведомяване.
 Раздел VI: Допълнителна информация

VI.1) Информация относно периодичното възлагане 

не


VI.2) Информация относно електронното възлагане 

НЕ
НЕ
НЕ

VI.3) Допълнителна информация 2

Обособени позиции от № 2-37 включтелно, на основание чл.21, ал.6 от ЗОП, ще бъдат възложени по реда валиден за индивидуалната им стойност. Остатъчната стойност на поръчката след отделянето на ОП № 2-37 е 2 111 503,19 лева без ДДС.
Възложителят отстранява от процедурата участник, за когото са налице основанията по чл. 54, ал.1 и чл. 55, ал.1, т.1 от ЗОП, възникнали преди или по време на процедурата. Освен на основанията по чл. 54, ал.1 от ЗОП и чл. 55, ал.1, т.1 от ЗОП възложителят отстранява от процедурата: 1. участник, който не отговаря на поставените критерии за подбор или не изпълни друго условие, посочено в обявлението за обществена поръчка или в документацията; 2. участник, който е представил оферта, която не отговаря на: а) предварително обявените условия на поръчката; б)правила и изисквания, свързани с опазване на околната среда, социалното и трудовото право, приложими колективни споразумения и/или разпоредби на международното екологично, социално и трудово право, които са изброени в приложение № 10 на ЗОП; 3.участник, който не е представил в срок обосновката по чл. 72, ал. 1 от ЗОП или чиято оферта не е приета съгласно чл. 72, ал. 3 – 5 от ЗОП; 4. участници, които са свързани лица. 4. участници, които са свързани лица по смисъла на § 1, т. 13 от Допълнителните разпоредби (ДР) на Закона за публичното предлагане на ценни книжа (ЗППЦК); 5. участник, за когото е налице обстоятелството по чл. 3, т. 8 от Закона за икономическите и финансовите отношения с дружествата, регистрирани в юрисдикции с преференциален данъчен режим, контролираните от тях лица и техните действителни собственици, освен ако са налице изключенията по чл. 4 от същия закон; 6. участник, за когото са налице обстоятелствата по чл. 69 от Закона за противодействие на корупцията и за отнемане на незаконно придобитото имущество; 7. други случаи, посочени в документацията за обществена поръчка.
На основание чл.47, ал.4 ЗОП посочвам, че информация:- Относно задължения, свързани с данъци и осигуровки: НАП, интернет адрес: www.nap.bg; Относно задълженията, свързани с опазване на околната среда: МОСВ, интернет адрес: www5.moew.government.bg; Относно задължения, свързани със закрила на заетостта и условията на труд: МТСП, интернет адрес: www.mlsp.government.bg; Агенция по заетостта, интернет адрес: www.az.government.bg; ИА „Главна инспекция по труда“, интернет адрес: www.gli.government.bg.
При подаване на офертата за участие участникът декларира липсата на основанията за отстраняване и съответствие с критериите за подбор чрез представяне на ЕЕДОП(съгласно изискванията на чл. 67, ал. 1 от ЗОП). В случай, че участникът е посочил, че ще използва капацитета на трети лица за доказване на съответствието с критериите за подбор или че ще използва подизпълнители, за всяко от тези лица се представя отделен ЕЕДОП, съдържащ информацията по чл.67, ал.1 от ЗОП;
Възложителят определя Гаранцията за изпълнение да е в размер на 4,5 % от стойността на договора без ДДС, Участникът, определен за изпълнител, избира сам формата на гаранцията за изпълнение съгласно изискванията на чл. 111, ал.5 от ЗОП - парична сума, банкова гаранция или застраховка в полза на Възложителя, която обезпечава изпълнението чрез покритие на отговорността на изпълнителя. Условията и сроковете за задържане или освобождаване на гаранцията за изпълнение са уредени в договора за обществена поръчка.

VI.4) Процедури по обжалване 

VI.4.1) Орган, който отговаря за процедурите по обжалване
Комисия за защита на конкуренцията
бул. Витоша № 18
София 1000 България
cpcadmin@cpc.bg +359 29884070
http://www.cpc.bg +359 29807315
VI.4.2) Орган, който отговаря за процедурите по медиация 2
VI.4.3) Подаване на жалби

Съгласно чл. 197, ал. 1, т. 1 от ЗОП жалба може да се подава до КЗК с копие и до Възложителя от всяко заинтересовано лице в 10-дневен срок от изтичане на срока по чл. 100, ал.3 от ЗОП срещу решението за откриване на процедурата и/или решението за одобряване на обявлението за изменение или допълнителна информация.
VI.4.4) Служба, от която може да бъде получена информация относно подаването на жалби 2

VI.5) Дата на изпращане на настоящото обявление: 29/03/2019 (дд/мм/гггг)

Възлагащият орган/възложителят носи отговорност за гарантиране на спазване на законодателството на Европейския съюз и на всички приложими закони


1моля, повторете, колкото пъти е необходимо
2в приложимите случаи
3моля, повторете, колкото пъти е необходимо, ако това обявление е само за предварителна информация
4ако тази информация е известна
5моля, представете тази информация, ако обявлението е покана за участие в състезателна процедура
6доколкото информацията е вече известна
7задължителна информация, която не се публикува
8информация по избор
9моля, представете тази информация само ако обявлението е за предварителна информация
10моля, представете тази информация само ако обявлението е обявление за възлагане
11само ако обявлението се отнася до квалификационна система
12моля, представете тази информация тук или в поканата за потвърждаване на интерес, ако обявлението е покана за участие в състезателна процедура или има за цел намаляване на срока за получаване на оферти
13моля, представете тази информация тук или в поканата за потвърждаване на оферти или за договаряне, ако обявлението е покана за участие в състезателна процедура
14ако това е за предварителна информация, използвано като покана за участите в състезателна процедура - моля, представете тази информация, ако тя вече е известна
15моля, представете тази информация тук или, ако е приложимо, в поканата за подаване на оферти
16
17задължителна информация, ако това е обявление за възлагане
18само ако обявлението не се отнася до квалификационна система
19ако обявлението има за цел намаляване на срока за получаване на оферти
20може да бъде присъдена значимост вместо тежест
21може да бъде присъдена значимост вместо тежест; ако цената е единственият критерий за възлагане, тежестта не се използва