Деловодна информация
00159Община
1065 27/03/2019 (дд/мм/гггг)
не
00159-2019-0005 (nnnnn-yyyy-xxxx)

Притурка към Официален вестник на Европейския съюз

Информация и онлайн формуляри: http://simap.ted.europa.eu

Обявление за поръчка

Директива 2014/24/ЕС/ЗОП

 Раздел I: Възлагащ орган

I.1) Наименование и адреси 1 (моля, посочете всички възлагащи органи, които отговарят за процедурата)

Община Добричка 000852188
ул. Независимост № 20
Добрич BG332 9300 България
Емилия Желязкова – ст. експерт СКС +359 058600889
obshtina@dobrichka.bg +359 058600180

Интернет адрес/и

www.dobrichka.bg

http://www.dobrichka.bg/profile/orders/O-19032019-271


I.2) Съвместно възлагане

НЕ
      
НЕ

I.3) Комуникация 

Документацията за обществената поръчка е достъпна за неограничен и пълен пряк безплатен достъп на: (URL)
http://www.dobrichka.bg/profile/orders/O-19032019-271
Горепосоченото/ите място/места за контакт
Горепосоченото/ите място/места за контакт
НЕ  
НЕ 

I.4) Вид на възлагащия орган 

Регионален или местен орган

I.5) Основна дейност 

Общи обществени услуги

Раздел II: Предмет

II.1) Обхват на обществената поръчка

Рехабилитация на участък от път DOB 1108 и ремонт на улици на територията на община Добричка
45233252      
Строителство

Предмет на обществената поръчка е извършването на строителни и монтажни работи на улици в 60 населени места и на общински път. Обществената поръчка включва 17 (седемнадесет) обособени позиции.
Ще се извърши рехабилитация на 54 улици и на DOB 1108, като 7 улици са с трошенокаменна настилка.
Ще се извърши изкърпване на асфалтовата и трошенокаменната настилка на улици в 19 населени места.
II.1.5) Прогнозна обща стойност 2
1815849.17      BGN
(за рамкови споразумения или динамични системи за покупки - прогнозна обща максимална стойност за цялата продължителност на рамковото споразумение или на динамичната система за покупки)
II.1.6) Информация относно обособените позиции
да
всички обособени позиции

II.2) Описание 1

Рехабилитация на участък от път DOB 1108 / III-293, Паскалево-Свобода/ – Росеново – Божурово –- граница общ. (Добричка-Крушари) – Лозенец - /DOB 2176/ 1
II.2.2) Допълнителни CPV кодове 2
45233120      
45233294      
II.2.3) Място на изпълнение
BG332

землищата на селата Паскалево и Росеново, община Добричка

Предвиденият за рехабилитация участък е от 0+050 до около 2+500. Разглежданият участък от пътя се намира в землищата на селата Паскалево и Росеново, община Добричка, между кръстовището с Път ІІІ 293 и село Росеново. Общата дължина до с.Росеново е 3 400 м. Пътят се ползва за обслужване на селата Росеново и Божурово, община Добричка, и село Лозенец, община Крушари, като създава пряка връзка с републиканската пътна мрежа. Настилката на пътя е асфалтова. Банкетите са земни, деформирани и на места с много наноси. Вследствие на дългогодишната експлоатация на пътя и малките по обем ремонтни работи извършвани през годините общото състояние на пътя може да се определи като лошо, най вече по отношение на състоянието на пътната настилка и отводняването.
Предвижда се: Съществуващият асфалтов пласт да бъде отстранен чрез фрезоване по цялата ширина и дължина на разглеждания участък от пътя, след което да се положи изравнителен пласт от порьозен асфалтобетон /биндер/ за оформяне на напречните наклони и създаване на основната повърхнина на асфалтовата настилка преди полагане на износващия пласт. Дебелината на пласта от порьозен асфалтобетон ще е с различна дебелина от 3 до 4 см и зависи от размера на деформациите на повърхността на пътната основа. Възстановяването на асфалтовата настилка ще се извърши с полагането на пласт от плътен асфалтобетон Тип „А” с дебелина в уплътнено състояние 4см на около 9000м2.
Ще се направят зауствания към полските пътища на дължина 20.00м и ширина 5.00м. За осигуряване на отводняването на общинския път и провеждането на повърхностните води ще се изградят нови тръбни водостоци Ф50 под заустванията на полските пътища - 6 6р. За осигуряване на добро отводняване на пътната настилка и пътното тяло е предвидено възстановяване на необлицованите окопи по цялата дължина на разглеждания участък, като се оформят наклоните на откосите. За целта е предвидено да се извърши изсичане на израсналите храсти и да се отстранят наносите в тях. Оформянето на окопите трябва да се съобрази и с израсналите дървета. С цел да се оползотворят строителните отпадъци стабилизацията на банкетите да се изпълни с фрезован асфалтобетон и кариерни отпадъци /стерили/ съгласно изискванията на Раздел 3502 „Стабилизирани банкети” от Техническа спецификация 2014 год. на АПИ при спазване на следната технология: отнемане на негодния повърхностен пласт до ниво 5 – 10 см под нивото на съществуващата асфалтова настилка и полагане на материала за стабилизация със средна дебелина в уплътнено състояние 15см до нивото на новото асфалтово покритие. Съществуващите водостоци се почистват от наносите и растителността при втока и оттока. В зоните преди и след съоръженията пътната основа ще се изравни и усили. На съоръженията ще се монтират предпазни стоманени огради СПО N2W4, двустранно по 4 елемента 2х12.00м с обща дължина 72.00м. От двете страни на съоръженията ще се монтират пътни знаци Ограничителни табели С.4.1 и С.4.2, които сигнализират изменение в пътното платно. Ще се монтират нови рефлектиращи пътни знаци ІІ-ри типоразмер от І и ІІ група съгласно действащите стандарти. Хоризонталната маркировка се съобразява с изискванията на Наредба № 2 за сигнализация на пътищата с пътна маркировка и ще се изпълни от бяла боя с перли.
Посочените количества СМР са ориентировъчни. Дължината на участъка, който ще се рехабилитира и количествата СМР, които ще се изпълнят на място зависят от единичните цени, предложени от Строителя – строежът се изпълнява до изчерпване на финансовия ресурс. В процеса на строителство, Възложител, Строител, Строителен надзор и Проектант ще определят количествата СМР, които ще се изпълняват.
Критериите по-долу
 
НЕ  
Цена
II.2.6) Прогнозна стойност
329917.50      BGN
(за рамкови споразумения или динамични системи за покупки - прогнозна обща максимална стойност за цялата продължителност на тази обособена позиция)
II.2.7) Продължителност на поръчката, рамковото споразумение или динамичната система за покупки
91

не


II.2.9) Информация относно ограничение за броя на кадидатите, които ще бъдат поканени (с изключение на открити процедури)

или  / 

II.2.10) Информация относно вариантите
не
II.2.11) Информация относно опциите
да


В прогнозната стойност е включена опция от 4000 лв. с ДДС, представляваща очакваната икономия от провеждането на обществена поръчка за изпълнител на Строителния надзор. Реализираната икономия, най-много 4000 лв. с ДДС, ще се добави към осигурения финансов ресурс.
II.2.12) Информация относно електронни каталози
НЕ
II.2.13) Информация относно средства от Европейския съюз
не

Изпълнението на Договора ще започне след получаване на Уведомление за откриване на строителна площадка.

II.2) Описание 1

Асфалтиране ул.1-ва и на отсечка - разклонение от ул. 1-ва с.Алцек; Асфалтиране на ул. 2-ра и ул. 4-та с.Воднянци; Асфалтиране на ул. 7-ма с.Ф.Денково; Асфалтиране на ул. 3-та с.Хитово 2
II.2.2) Допълнителни CPV кодове 2
45233252      
45233294      
II.2.3) Място на изпълнение
BG332

с.Алцек, с.Воднянци, с.Ф.Денково, с.Хитово, община Добричка

обект І: „Асфалтиране ул.1-ва с.Алцек”;
предвижда се: Рехабилитация на улицата, включително: Разкъртване и отстраняване на замърсения и негоден материал от съществуващата трошенокаменна основа на настилката. Полагане на изравнителен пласт от скални материали с непрекъсната зърнометрия 0-40 по цялата ширина на пътното платно. Полагане на пласт от плътен асфалтобетон тип А с дебелина 4см. на около 670м2. Пътна маркировка и монтаж на нови пътни знаци.
обект ІІ: „Асфалтиране на отсечка - разклонение от ул. 1-ва с.Алцек”;
предвижда се: За определени участъци: Разкъртване и отстраняване на замърсения и негоден материал от съществуващата трошенокаменна основа на настилката. Полагане на изравнителен пласт от скални материали с непрекъсната зърнометрия 0-40 по цялата ширина на пътното платно. Полагане на пласт от плътен асфалтобетон тип Б с дебелина 4см. на около 320м2.
обект ІІІ: „Асфалтиране на ул. 2-ра с.Воднянци”;
предвижда се: Рехабилитация на улицата, включително: Разкъртване и отстраняване на замърсения и негоден материал от съществуващата трошенокаменна основа на настилката. Полагане на изравнителен пласт от скални материали с непрекъсната зърнометрия 0-40 по цялата ширина на пътното платно. Полагане на пласт от плътен асфалтобетон тип А с дебелина 4см. на около 450м2. Пътна маркировка и монтаж на нови пътни знаци.
обект IV: „Асфалтиране на ул. 4-та с.Воднянци”;
предвижда се: Рехабилитация на улицата, включително: Фрезоване на негодното асфалтово покритие и разкъртване и изгребване на повредената част от трошенокаменната основа. Почистване на повърхността на основата на настилката. Полагане на изравнителен пласт от скални материали с непрекъсната зърнометрия 0-40 по цялата ширина на пътното платно. Полагане на пласт от плътен асфалтобетон тип А с дебелина 4 см. на около 360м2. Пътна маркировка и монтаж на нови пътни знаци.
обект V: „Асфалтиране на ул. 7-ма с.Ф.Денково”;
предвижда се: Рехабилитация на улицата, включително: Фрезоване на негодното асфалтово покритие и разкъртване и изгребване на повредената част от трошенокаменната основа. Почистване на повърхността на основата на настилката. Полагане на изравнителен пласт от скални материали с непрекъсната зърнометрия 0-40 по цялата ширина на пътното платно. Полагане на пласт от плътен асфалтобетон тип А с дебелина 4 см. на около 1150м2. Пътна маркировка и монтаж на нови пътни знаци.
обект V: „Асфалтиране на ул. 3-та с.Хитово”;
предвижда се: Рехабилитация на улицата, включително: Фрезоване на негодното асфалтово покритие и разкъртване и изгребване на повредената част от трошенокаменната основа. Почистване на повърхността на основата на настилката. Полагане на изравнителен пласт от скални материали с непрекъсната зърнометрия 0-40 по цялата ширина на пътното платно. Полагане на пласт от плътен асфалтобетон тип А с дебелина 4 см. на около 770 м2. Пътна маркировка и монтаж на нови пътни знаци.
Критериите по-долу
 
НЕ  
Цена
II.2.6) Прогнозна стойност
92760.83      BGN
(за рамкови споразумения или динамични системи за покупки - прогнозна обща максимална стойност за цялата продължителност на тази обособена позиция)
II.2.7) Продължителност на поръчката, рамковото споразумение или динамичната система за покупки
91

не


II.2.9) Информация относно ограничение за броя на кадидатите, които ще бъдат поканени (с изключение на открити процедури)

или  / 

II.2.10) Информация относно вариантите
не
II.2.11) Информация относно опциите
да


Количеството на възложените СМР се определя на място от Възложител и Изпълнител или Проектант, Строителен надзор, Възложител и Изпълнител, така че да не се надвишава осигурения финансов ресурс за съответната обособена позиция и съответния обект, както е посочено в Таблица 4 от Техническата спецификация.
II.2.12) Информация относно електронни каталози
НЕ
II.2.13) Информация относно средства от Европейския съюз
не

Инв. проекти за асф-не на ул. 2 и 4 в с.Воднянци и 7 в с.Ф.Денково са в процес на изработка и ще се приложат към документацията след 5 април. Участниците могат да подготвят офертите си на база даденото в техн. спец-я подр. описание на предвидените за изпълнение видове СМР и очакваната обща площ за рехаб-я на съотв. улица.

II.2) Описание 1

Шосировка и асфалтиране на ул. 1 с.Бдинци; Асфалтиране на ул.25, 5, 3, 2 и 23 с.Бенковски; Изкърпване на асф. настилка по ул. 17 и асфалтиране на ул. 21 с.Владимирово; Асф. на ул. 13 с.Орлова могила 3
II.2.2) Допълнителни CPV кодове 2
45233160      
II.2.3) Място на изпълнение
BG332

с.Бдинци, с.Бенковски, с.Владимирово, с.Орлова могила, община Добричка

обект І: „Шосировка и асфалтиране на ул. 1-ва с.Бдинци”-предвижда се: За определени участъци: Изкопни работи за разчистване на терена и оформяне на пътното платно; Изкоп за изграждане на основата на настилката; Подравняване и оформяне на земната основа на настилката; Полагане на скални материали с непрек. зърнометрия 0-63 за пътна основа – 20 см; Полагане на пласт от скални материали с непрек. зърнометрия 0-40 за трошенокаменна настилка по цялата ширина на пътното платно с деб. 15 см. Полагане на пласт от плътен асфалтобетон тип Б с деб. 4см. около 300 м2.
обект ІІ: „Асфалтиране на ул.25-та с.Бенковски”-предвижда се: Рехабилитация на улицата, вкл.: Разкъртване и отстраняване на замърсения и негоден материал от съществуващата трошенокаменна основа на настилката. Полагане на изравнителен пласт от скални материали с непрек. зърнометрия 0-40 по цялата ширина на пътното платно. Полагане на пласт от плътен асфалтобетон тип А с деб. 4см. на около 630 м2. Пътна маркировка и монтаж на нови пътни знаци.
обект ІІІ: „Асфалтиране на ул.5-та с.Бенковски”-предвижда се: Рехабилитация на улицата, вкл.: Фрезоване на негодното асфалтово покритие, разкъртване и изгребване на повредената част от трошенокаменната основа. Почистване повърхността на основата на настилката. Полагане на изравнителен пласт от скални материали с непрек. зърнометрия 0-40 по цялата ширина на пътното платно. Полагане на пласт от плътен асфалтобетон тип А с деб. 4 см. на около 950 м2. Пътна маркировка и монтаж на нови пътни знаци.
обект ІV: „Асфалтиране на ул.3-та с.Бенковски”-предвижда се: Рехабилитация на улицата, вкл.: Разкъртване и отстраняване на замърсения и негоден материал от съществуващата трошенокаменна основа на настилката. Полагане на изравнителен пласт от скални материали с непрек. зърнометрия 0-40 по цялата ширина на пътното платно. Полагане на пласт от плътен асфалтобетон тип А с деб. 4см. на около 670 м2. Пътна маркировка и монтаж на нови пътни знаци.
обект V: „Асфалтиране на ул.2-ра с.Бенковски”-предвижда се: За определени участъци: Фрезоване на негодното асфалтово покритие и разкъртване и изгребване на повредената част от трошенокаменната основа. Полагане на изравнителен пласт от скални материали с непрек. зърнометрия 0-40 по цялата ширина на пътното платно. Полагане на пласт от плътен асфалтобетон тип Б с деб. 4см. на около 220м2.
обект VI: „Асфалтиране на ул. 23-та с.Бенковски”-предвижда се: За определени участъци: Разкъртване и отстраняване на замърсения и негоден материал от съществуващата трошенокаменна основа на настилката. Полагане на изравнителен пласт от скални материали с непрек. зърнометрия 0-40 по цялата ширина на пътното платно. Полагане на пласт от плътен асфалтобетон тип Б с деб. 4см. на около 340м2.
обект VII: „Изкърпване на асфалтова настилка по ул. 17-та с.Владимирово”-предвижда се: Изкърпване на единични дупки и деформации на настилката с плътен асфалтобетон тип Б с деб. 4см. на около 370м2 – машинно и ръчно оформяне на единични дупки; почистване на участъците; разлив за връзка; доставка, полагане и уплътняване на асфалтобетон; фугиране с битум на контактни зони между съществуващите и нови асфалтобетонови настилки; при необходимост извършване на локални ремонти по места със слаба основа.
обект VIII: „Асфалтиране на ул. 21-ва с.Владимирово”-предвижда се: За определени участъци: Фрезоване на негодното асфалтово покритие и разкъртване и изгребване на повредената част от трошенокаменната основа. Полагане на изравнителен пласт от скални материали с непрек. зърнометрия 0-40 по цялата ширина на пътното платно. Полагане на пласт от плътен асфалтобетон тип Б с деб. 4см. на около 270м2.
обект ІХ: „Асфалтиране на ул. 13-та с.Орлова могила”- За опред. участъци: Разкъртване и отстраняване на замърсения и негоден материал от съществ. трошенокаменна основа на настилката. Полагане на изравнителен пласт от скални материали с непрек. зърнометрия 0-40 по цялата ширина на пътното платно. Полагане на пласт от плътен асфалтобетон тип Б с деб. 4см.
Критериите по-долу
 
НЕ  
Цена
II.2.6) Прогнозна стойност
110623.33      BGN
(за рамкови споразумения или динамични системи за покупки - прогнозна обща максимална стойност за цялата продължителност на тази обособена позиция)
II.2.7) Продължителност на поръчката, рамковото споразумение или динамичната система за покупки
91

не


II.2.9) Информация относно ограничение за броя на кадидатите, които ще бъдат поканени (с изключение на открити процедури)

или  / 

II.2.10) Информация относно вариантите
не
II.2.11) Информация относно опциите
да


Количеството на възложените СМР се определя на място от Възложител и Изпълнител или Проектант, Строителен надзор, Възложител и Изпълнител, така че да не се надвишава осигурения финансов ресурс за съответната обособена позиция и съответния обект, както е посочено в Таблица 4 от Техническата спецификация.
II.2.12) Информация относно електронни каталози
НЕ
II.2.13) Информация относно средства от Европейския съюз
не

Инвестиционният проект за обект: Асфалтиране на ул. 5 с.Бенковски е в процес на изработка и ще бъде приложен към документацията след 5 април. Участниците могат да подготвят офертата си на база даденото в техническата спецификация подробно описание на предвидените за изпълнение видове СМР и очакваната обща площ за рехабилитация на улицата.

II.2) Описание 1

Асфалтиране на: ул. 29 с.Ведрина; ул. 2 с.Златия; ул. 14, 5 и 11 с.Самуилово; ул. 24 и 7 с.Ловчанци; ул. 13 с.Одринци, Изкърпване на асф. настилка по: ул.16 с.Ловчанци; ул. 3 и 5 с.П.Иваново 4
II.2.2) Допълнителни CPV кодове 2
45233252      
45233294      
II.2.3) Място на изпълнение
BG332

с.Ведрина, с.Одринци ,с.Златия, с.Самуилово, с.Ловчанци и с.П.Иваново, община Добричка

обект І: „Асф-не на ул. 29-та с.Ведрина”- предвижда се: Рехаб-я на улицата, вкл.: Фрезоване на негодното асфалтово покритие и разкъртване и изгребване на повредената част от трошенокаменната основа. Почистване повърхността на основата на настилката. Полагане на изравн. пласт от скални материали с непрек. зърнометрия 0-40 по цялата ширина на пътното платно. Полагане на пласт от плътен асфалтобетон тип А с деб. 4 см. на около 708 м2. Пътна маркировка и монтаж на нови пътни знаци.
обект ІІ: „Асф-не на ул. 2-ра с.Златия”-предвижда се: Рехаб-я на улицата, вкл.: Фрезоване на негодното асфалтово покритие и разкъртване и изгребване на повредената част от трошенок. основа. Почистване повърхността на основата на настилката. Полагане на изравн. пласт от скални материали с непрек. зърнометрия 0-40 по цялата ширина на пътното платно. Полагане на пласт от плътен асфалтобетон тип А с деб. 4 см. на около 500 м2. Пътна маркировка и монтаж на нови пътни знаци.
обект ІІІ: „Асф-не на улица 14-та с.Самуилово“-предвижда се: Рехаб-я на улицата, вкл.: Разкъртване, изгребване и отстраняване на повредената част от трошенокаменната настилка. Полагане на изравн. пласт от скални материали с непрек. зърнометрия 0-40 по цялата ширина на пътното платно. Полагане на пласт от плътен асфалтобетон тип А с деб. 4см. на около 720м2. Монтаж на нови пътни знаци.
обект ІV: „Асф-не на улици 5-та и 11-та с.Самуилово”-предвижда се: Рехаб-я на улицата, вкл.: Разкъртване, изгребване и отстраняване на повредената част от трошенокаменната настилка. Полагане на изравн. пласт от скални материали с непрек. зърнометрия 0-40 по цялата ширина на пътното платно. Полагане на пласт от плътен асфалтобетон тип А с деб. 4см. на около 170 м2. Монтаж на нови пътни знаци.
обект V: „Асф-не на улица 24-та с.Ловчанци”-предвижда се: Рехаб-я на улицата, вкл.: Фрезоване на негодното асфа. покритие и разкъртване и изгребване на повредената част от трошенокаменната основа. Почистване на повърхността на основата на настилката. Полагане на изравн. пласт от скални материали с непрек. зърнометрия 0-40 по цялата ширина на пътното платно. Полагане на пласт от плътен асфалтобетон тип А с деб. 4 см. на около 600м2. Пътна маркировка и монтаж на нови пътни знаци.
обект VI: „Асф-не на улица 7-ма с.Ловчанци”-предвижда се: Рехаб-я на улицата, вкл.: Фрезоване на негодното асфалтово покритие и разкъртване и изгребване на повредената част от трошенокаменната основа. Почистване на повърхността на основата на настилката. Полагане на изравн. пласт от скални материали с непрек. зърнометрия 0-40 по цялата ширина на пътното платно. Полагане на пласт от плътен асфалтобетон тип А с деб. 4 см. на около 1200 м2. Пътна маркировка и монтаж на нови пътни знаци.
обектVII: „Изкърпване на асфалтова настилка по ул.16-та с.Ловчанци”-предвижда се: Изкърпване на ед. дупки и деформации на настилката с плътен асфалтобетон тип Б с деб. 4см. на около - 330м2; машинно и ръчно оформяне на ед. дупки; почистване на участъците; разлив за връзка; доставка, полагане и уплътняване; фугиране с битум на контактни зони между съществуващите и нови асфалтобетонови настилки; при необходимост извършване на локални ремонти по места със слаба основа.
обект VIII: „Асф-не на ул. 13-та с.Одринци”-предвижда се: Рехаб-я на улицата, вкл.: Разкъртване, изгребване и отстраняване на повредената част от трошенокаменната настилка. Полагане на изравн. пласт от скални материали с непрек. зърнометрия 0-40 по цялата ширина на пътното платно. Полагане на пласт от плътен асфалтобетон тип А с деб. 4см. на около 580 м2. Монтаж на нови пътни знаци.
обект ХI: „Изкърпване на асфалтова настилка на улица 3-та и 5-та с.П.Иваново”- предвижда се: Изкърпване на ед. дупки и деформации на настилката с плътен асфалтобетон тип Б с деб. 4см. на около 350м2 – маш. и ръчно оформяне на ед. дупки; почистване на участъците; разлив за връзка; доставка, полагане и уплътняване; фугиране с битум на конт. зони между съществ. и нови асфалтобетонови настилки.
Критериите по-долу
 
НЕ  
Цена
II.2.6) Прогнозна стойност
129000.00      BGN
(за рамкови споразумения или динамични системи за покупки - прогнозна обща максимална стойност за цялата продължителност на тази обособена позиция)
II.2.7) Продължителност на поръчката, рамковото споразумение или динамичната система за покупки
91

не


II.2.9) Информация относно ограничение за броя на кадидатите, които ще бъдат поканени (с изключение на открити процедури)

или  / 

II.2.10) Информация относно вариантите
не
II.2.11) Информация относно опциите
да


Количеството на възложените СМР се определя на място от Възложител и Изпълнител или Проектант, Строителен надзор, Възложител и Изпълнител, така че да не се надвишава осигурения финансов ресурс за съответната обособена позиция и съответния обект, както е посочено в Таблица 4 от Техническата спецификация.
II.2.12) Информация относно електронни каталози
НЕ
II.2.13) Информация относно средства от Европейския съюз
не

Инв. проекти за обекти: Асф-не на: ул. 29 с.Ведрина; ул. 2 с.Златия; ул. 14 с.Самуилово; ул. 7 с.Ловчанци и ул. 13 с.Одринци са в процес на изработка и ще бъдат приложени към документацията след 5 април. Участниците могат да подготвят офертите си на база даденото в техническата спецификация подр. описание на предвидените за изпълнение видове СМР и очакваната обща площ за рехаб-я на съотв. улица.

II.2) Описание 1

Изкърпване на асфалтова настилка по ул. 6 и 7 с.Гешаново; Асфалтиране на ул. 2 с.Енево; Асфалтиране на ул. 4 с.Карапелит; Асфалтиране на ул. 3 с.Медово; Изкърпване на асф. настилка по ул. 5 с.Подслон 5
II.2.2) Допълнителни CPV кодове 2
45233252      
45233294      
II.2.3) Място на изпълнение
BG332

с.Гешаново, с.Енево, с.Карапелит , с.Медово и с.Подслон, община Добричка

обект І: „Изкърпване на асфалтова настилка по ул. 6-та и 7-ма с.Гешаново”;
съществуващо положение: Асфалтовата настилка на улиците е частично повредена, с множество кръпки и разрушения. Пътното платно е оформено и е с ширина 5,00м. Тротоарите са земни неоформени. Липсват бордюри.
предвижда се:Изкърпване на единични дупки и деформации на настилката с плътен асфалтобетон тип Б с дебелина 4см. на около - 400 м2 машинно и ръчно оформяне на единични дупки; почистване на участъците; разлив за връзка; доставка, полагане и уплътняване; фугиране с битум на контактни зони между съществуващите и нови асфалтобетонови настилки; при необходимост извършване на локални ремонти по места със слаба основа.
обект ІІ: „Асфалтиране на улица 2-ра с.Енево”;
съществуващо положение: Улицата се намира в източната част на населеното място в района на кметството. Тя съвпада с общински път DOB 2073 /Гешаново – Енево/. Асфалтовата настилка е много стара, силно повредена и с множество разрушения. Пътното платно е оформено и е с ширина 5,00м. Тротоарите са земни и неоформени, частично оградени с бордюри.
предвижда се: Рехабилитация на улицата, включително: Фрезоване на негодното асфалтово покритие и разкъртване и изгребване на повредената част от трошенокаменната основа. Почистване на повърхността на основата на настилката. Полагане на изравнителен пласт от скални материали с непрекъсната зърнометрия 0-40 по цялата ширина на пътното платно. Полагане на пласт от плътен асфалтобетон тип А с дебелина 4 см. на около 742 м2. Пътна маркировка и монтаж на нови пътни знаци.
обект ІІІ: „Асфалтиране на улица 4-та с.Карапелит”;
съществуващо положение: Улицата е с разрушена асфалтова настилка и повреди по трошенокаменната основа, но запазени и оформени елементи на пътното платно, в това число съществуващи бордюри, които може да се запазят и да изпълняват своята функция след възстановяване на асфалтовата настилка. Тротоарите отляво и отдясно са добре оформени.
предвижда се: Рехабилитация на улицата, включително: Фрезоване на негодното асфалтово покритие и разкъртване и изгребване на повредената част от трошенокаменната основа. Почистване на повърхността на основата на настилката. Полагане на изравнителен пласт от скални материали с непрекъсната зърнометрия 0-40 по цялата ширина на пътното платно. Полагане на пласт от плътен асфалтобетон тип А с дебелина 4 см. на около 1930м2. Пътна маркировка и монтаж на нови пътни знаци.
обект ІV: „Асфалтиране на улица 3-та с.Медово”;
съществуващо положение: Улица 3-та е с трошенокаменна настилка, която е силно замърсена и с множество разрушения. Пътното платно е неоформено с ширина на места до 4,00 м. Тротоарите отляво и отдясно са земни и неоформени без бордюри.
предвижда се: За определени участъци: Разкъртване и отстраняване на замърсения и негоден материал от съществуващата трошенокаменна основа на настилката. Полагане на изравнителен пласт от скални материали с непрекъсната зърнометрия 0-40 по цялата ширина на пътното платно. Полагане на пласт от плътен асфалтобетон тип Б с дебелина 4см. на около 550м2.
обектV: „Изкърпване на асфалтова настилка по ул. 5-та с.Подслон”;
съществуващо положение: Асфалтовата настилка на улицата е частично повредена, с множество кръпки и разрушения. Пътното платно е оформено и е с ширина 5,00м. Има поставени бордюри.
предвижда се:Изкърпване на единични дупки и деформации на настилката с плътен асфалтобетон тип Б с дебелина 4см. на около - 841 м2; машинно и ръчно оформяне на единични дупки; почистване на участъците; разлив за връзка; доставка, полагане и уплътняване; фугиране с битум на контактни зони между съществуващите и нови асфалтобетонови настилки; при необходимост извършване на локални ремонти по места със слаба основа; при необходимост извършване на локални ремонти по места със слаба основа.
Критериите по-долу
 
НЕ  
Цена
II.2.6) Прогнозна стойност
111655.00      BGN
(за рамкови споразумения или динамични системи за покупки - прогнозна обща максимална стойност за цялата продължителност на тази обособена позиция)
II.2.7) Продължителност на поръчката, рамковото споразумение или динамичната система за покупки
91

не


II.2.9) Информация относно ограничение за броя на кадидатите, които ще бъдат поканени (с изключение на открити процедури)

или  / 

II.2.10) Информация относно вариантите
не
II.2.11) Информация относно опциите
да


Количеството на възложените СМР се определя на място от Възложител и Изпълнител или Проектант, Строителен надзор, Възложител и Изпълнител, така че да не се надвишава осигурения финансов ресурс за съответната обособена позиция и съответния обект, както е посочено в Таблица 4 от Техническата спецификация.
II.2.12) Информация относно електронни каталози
НЕ
II.2.13) Информация относно средства от Европейския съюз
не

Изпълнението на Договора ще започне след получаване на Уведомление за откриване на строителна площадка/започване на строителството

II.2) Описание 1

Шосировка на ул. 2-ра и 10-та - 15 см с.Долина; Шосировка по ул. 36-та - 15см с.Карапелит 6
II.2.2) Допълнителни CPV кодове 2
45233160      
II.2.3) Място на изпълнение
BG332

с.Долина и с.Карапелит, община Добричка

обект І: „Шосировка на ул. 2-ра и 10-та - 15 см с.Долина”;
съществуващо положение:
Улица 2-ра е с трошенокаменна настилка, която е с разрушения. Разположена е от северната страна на кметството. Пътното платно е оформено с ширина 5,00 м. Тротоарите отляво и отдясно са земни и неоформени. Няма бордюри.
Улица 10-та се намира в западната част на населеното място, граничеща с преминаващо през селото дере. Съществуващата настилка е трошенокаменна, която е силно замърсена и с разрушения. Пътното платно е неоформено с ширина 3,00м. Тротоарът отляво е земен и неоформен. Съществуващата трошенокаменна настилка е с множество дупки коловози. Преминаването по нея е силно затруднено.
предвижда се: Машинно почистване на основен калдъръм и полагане на скални материали с непрекъсната зърнометрия 0-40 с дебелина 15 см в уплътнено състояние на около 1320м2.
обект ІІ: „Шосировка по ул. 36-та - 15см с.Карапелит”;
съществуващо положение: Улицата е разположена в източната част на населеното място. Има изградена трошенокаменна настилка, която е силно замърсена и с разрушения. Тротоарите са земни неоформени. Липсват бордюри.
предвижда се: Машинно почистване на основен калдъръм и полагане на скални материали с непрекъсната зърнометрия 0-40 с дебелина 15 см в уплътнено състояние на около 770м2.
Критериите по-долу
 
НЕ  
Цена
II.2.6) Прогнозна стойност
25995.00      BGN
(за рамкови споразумения или динамични системи за покупки - прогнозна обща максимална стойност за цялата продължителност на тази обособена позиция)
II.2.7) Продължителност на поръчката, рамковото споразумение или динамичната система за покупки
91

не


II.2.9) Информация относно ограничение за броя на кадидатите, които ще бъдат поканени (с изключение на открити процедури)

или  / 

II.2.10) Информация относно вариантите
не
II.2.11) Информация относно опциите
да


Количеството на възложените СМР се определя на място от Възложител и Изпълнител, така че да не се надвишава осигурения финансов ресурс за съответната обособена позиция и съответния обект, както е посочено в Таблица 4 от Техническата спецификация.
II.2.12) Информация относно електронни каталози
НЕ
II.2.13) Информация относно средства от Европейския съюз
не

Изпълнението на Договора ще започне след получаване на Уведомление за започване на строителството.

II.2) Описание 1

Асфалтиране на ул. 5-та с.Батово; Шосировка и асфалтиране на ул. 5-та и 8-ма с.Одърци; Асфалтиране на ул. 5-та с.Славеево; Асфалтиране на ул. 2-ра с.Пчелино 7
II.2.2) Допълнителни CPV кодове 2
45233252      
45233160      
45233294      
II.2.3) Място на изпълнение
BG332

с.Батово, с.Одърци, с.Славеево и с.Пчелино, община Добричка

обект І: „Асфалтиране на ул. 5-та с.Батово”
предвижда се: Рехабилитация на улицата, включително: Фрезоване на негодното асфалтово покритие и разкъртване и изгребване на повредената част от трошенокаменната основа. Почистване на повърхността на основата на настилката. Полагане на изравнителен пласт от скални материали с непрекъсната зърнометрия 0-40 по цялата ширина на пътното платно. Полагане на пласт от плътен асфалтобетон тип А с дебелина 4 см. на около 720м2. Пътна маркировка и монтаж на нови пътни знаци.
обект ІІ: „Шосировка и асфалтиране на ул. 5-та и 8-ма с.Одърци”
предвижда се:
за улица „Пета”: Рехабилитация на улицата, включително: Изкопни работи за разчистване и оформяне на пътното платно; Разкъртване и изгребване на повредената част от трошенокаменната настилка; Полагане на скални материали с подбрана зърнометрия 0-63 за пътна основана; Полагане на пласт от скални материали с непрекъсната зърнометрия 0-40 за нова трошенокаменна настилка по цялата ширина на ремонтираното пътно платно на около 660м2;
за улица „Осма”: Рехабилитация на улицата, включително: Фрезоване на негодното асфалтово покритие и разкъртване и изгребване на повредената част от трошенокаменната основа. Почистване на повърхността на основата на настилката. Полагане на изравнителен пласт от скални материали с непрекъсната зърнометрия 0-40 по цялата ширина на пътното платно. Полагане на пласт от плътен асфалтобетон тип А с дебелина 4 см. на около 930м2. Пътна маркировка и монтаж на нови пътни знаци.
обект ІІІ: „Асфалтиране на ул. 5-та с.Славеево”
предвижда се: Рехабилитация на улицата, включително: Разкъртване и отстраняване на замърсения и негоден материал от съществуващата трошенокаменна основа на настилката. Полагане на изравнителен пласт от скални материали с непрекъсната зърнометрия 0-40 по цялата ширина на пътното платно. В участъка от км 0+110 до км 0+180, в който нивелетата е повдигната, за да се осигури възможност за изграждане на нов водосток Ф50см при км 0+140; Полагане на пласт от плътен асфалтобетон тип А с дебелина 4см. на около 800 м2. Пътна маркировка и монтаж на нови пътни знаци.
обект ІV: „Асфалтиране на ул. 2-ра с.Пчелино”
предвижда се: Рехабилитация на улицата, включително: Разкъртване и отстраняване на замърсения и негоден материал от съществуващата трошенокаменна основа на настилката. Полагане на изравнителен пласт от скални материали с непрекъсната зърнометрия 0-40 по цялата ширина на пътното платно. Полагане на пласт от плътен асфалтобетон тип А с дебелина 4см. на около 900 м2. Пътна маркировка и монтаж на нови пътни знаци.
Критериите по-долу
 
НЕ  
Цена
II.2.6) Прогнозна стойност
91487.50      BGN
(за рамкови споразумения или динамични системи за покупки - прогнозна обща максимална стойност за цялата продължителност на тази обособена позиция)
II.2.7) Продължителност на поръчката, рамковото споразумение или динамичната система за покупки
91

не


II.2.9) Информация относно ограничение за броя на кадидатите, които ще бъдат поканени (с изключение на открити процедури)

или  / 

II.2.10) Информация относно вариантите
не
II.2.11) Информация относно опциите
да


Количеството на възложените СМР се определя на място от Проектант, Строителен надзор, Възложител и Изпълнител, така че да не се надвишава осигурения финансов ресурс за съответната обособена позиция и съответния обект, както е посочено в Таблица 4 от Техническата спецификация.
II.2.12) Информация относно електронни каталози
НЕ
II.2.13) Информация относно средства от Европейския съюз
не

Инв. проекти за обекти: Асф-не на ул. 5 в с.Батово и ул. 5 в с.Славеево и Шос-ка и асф-не на ул. 5 и 8 с.Одърци са в процес на изработка и ще бъдат приложени към документацията след 5 април. Участниците могат да подготвят офертите си на база даденото в техническата спецификация подробно описание на предвидените за изпълнение видове СМР и очакваната обща площ за рехабилитация на съответната улица

II.2) Описание 1

Изкърпване на асфалтова настилка по ул. 3-та, 11-та и 12-та с.Дебрене; „Асфалтиране на ул. "Тунджа" с.Стожер; Асфалтиране на ул. 2-ра с.Соколник 8
II.2.2) Допълнителни CPV кодове 2
45233252      
45233294      
II.2.3) Място на изпълнение
BG332

с.Дебрене, с.Стожер и с.Соколник, община Добричка

Обект І: „Изкърпване на асфалтова настилка по ул. 3-та, 11-та и 12-та с.Дебрене”
съществуващо положение: Улиците са разположени в западната и централната част на населеното място. Те са с частично повредена асфалтова настилка, кръпки и разрушения.
Пътното платно е оформено с ширина 4,00м.Тротоарите в ляво и дясно са земни. Няма поставени бордюри.
предвижда се: Изкърпване на единични дупки и деформации на настилката с плътен асфалтобетон тип Б с дебелина 4см. на около - 670м2; машинно и ръчно оформяне на единични дупки; почистване на участъците; разлив за връзка; доставка, полагане и уплътняване; фугиране с битум на контактни зони между съществуващите и нови асфалтобетонови настилки; при необходимост извършване на локални ремонти по места със слаба основа.
обект ІІ: „Асфалтиране на ул. "Тунджа" с.Стожер”
съществуващо положение: Улицата се намира в североизточната част на населеното място. Асфалтовата настилка е много стара, силно повредена и с множество разрушения. Пътното платно е оформено и е с ширина 6,00м. Има поставени бордюри. Тротоарите отляво и отдясно са земни и неоформени.
предвижда се: Рехабилитация на улицата, включително: Фрезоване на негодното асфалтово покритие и разкъртване и изгребване на повредената част от трошенокаменната основа. Почистване на повърхността на основата на настилката. Полагане на материал за основа от скални материали с непрекъсната зърнометрия в ограничени площи за ремонт на дупки и разрушения в основата на уличната настилка. Полагане на порьозен асфалтобетон за предварителен ремонт на настилката. Полагане на изравнителен пласт от скални материали с непрекъсната зърнометрия 0-40 по цялата ширина на пътното платно. Полагане на пласт от плътен асфалтобетон тип А с дебелина 4 см. на около 2000м2. Пътна маркировка и монтаж на нови пътни знаци.
обект ІІІ: „Асфалтиране на ул. 2-ра с.Соколник”
съществуващо положение: Улицата е с трошенокаменна настилка, която е силно замърсена и с множество разрушения. Пътното платно е неоформено с ширина на места 4,00м. Няма положени бордюри. Тротоарите отляво и отдясно са земни и неоформени.
предвижда се: За определени участъци: Разкъртване и отстраняване на замърсения и негоден материал от съществуващата трошенокаменна основа на настилката. Полагане на изравнителен пласт от скални материали с непрекъсната зърнометрия 0-40 по цялата ширина на пътното платно. Полагане на пласт от плътен асфалтобетон тип Б с дебелина 4см. на около 330 м2.
Критериите по-долу
 
НЕ  
Цена
II.2.6) Прогнозна стойност
77337.50      BGN
(за рамкови споразумения или динамични системи за покупки - прогнозна обща максимална стойност за цялата продължителност на тази обособена позиция)
II.2.7) Продължителност на поръчката, рамковото споразумение или динамичната система за покупки
91

не


II.2.9) Информация относно ограничение за броя на кадидатите, които ще бъдат поканени (с изключение на открити процедури)

или  / 

II.2.10) Информация относно вариантите
не
II.2.11) Информация относно опциите
да


Количеството на възложените СМР се определя на място от Възложител и Изпълнител или Проектант, Строителен надзор, Възложител и Изпълнител, така че да не се надвишава осигурения финансов ресурс за съответната обособена позиция и съответния обект, както е посочено в Таблица 4 от Техническата спецификация.
II.2.12) Информация относно електронни каталози
НЕ
II.2.13) Информация относно средства от Европейския съюз
не

Изпълнението на Договора ще започне след получаване на Уведомление за откриване на строителна площадка/започване на строителството.

II.2) Описание 1

Асфалтиране на: ул. 5 с.Бранище; ул. 6 с.Плачи дол; ул. 4, 6 и 7 с.Стефаново, Изкърпване на асфалтова настилка на улици 2, 3, 5, 7, 8, 9,10, 11,16 и 17 с.Плачи дол 9
II.2.2) Допълнителни CPV кодове 2
45233252      
45233294      
II.2.3) Място на изпълнение
BG332

с.Бранище , с.Плачи дол и с.Стефаново, Община Добричка

обект І: „Асфалтиране на ул. 5-та с.Бранище”
предвижда се: Рехабилитация на улицата, включително: Фрезоване на негодното асфалтово покритие и разкъртване и изгребване на повредената част от трошенокаменната основа. Почистване на повърхността на основата на настилката. Полагане на изравнителен пласт от скални материали с непрекъсната зърнометрия 0-40 по цялата ширина на пътното платно. Полагане на пласт от плътен асфалтобетон тип А с дебелина 4 см. на около 1100м2. Пътна маркировка и монтаж на нови пътни знаци.
обект ІІ: „Изкърпване на асфалтова настилка на улици 2-ра, 3-та, 5-та, 7-та, 8-ма, 9-та,10-та, 11-та,16-та и 17-та с.Плачи дол”
предвижда се: Изкърпване на единични дупки и деформации на настилката с плътен асфалтобетон тип Б с дебелина 4см. на около - 660 м2; машинно и ръчно оформяне на единични дупки; почистване на участъците; разлив за връзка; доставка, полагане и уплътняване; фугиране с битум на контактни зони между съществуващите и нови асфалтобетонови настилки; при необходимост извършване на локални ремонти по места със слаба основа.
обект ІІІ: „Асфалтиране на ул. 6-та с.Плачи дол”
предвижда се: Рехабилитация на улицата, включително: Разкъртване и отстраняване на замърсения и негоден материал от съществуващата трошенокаменна основа на настилката. Полагане на изравнителен пласт от скални материали с непрекъсната зърнометрия 0-40 по цялата ширина на пътното платно. Полагане на пласт от плътен асфалтобетон тип А с дебелина 4см. на около 500 м2. Монтаж на нови пътни знаци.
обект ІV: „Асфалтиране на ул. 6-та с.Стефаново”
предвижда се: Рехабилитация на улицата, включително: Фрезоване на негодното асфалтово покритие и разкъртване и изгребване на повредената част от трошенокаменната основа. Почистване на повърхността на основата на настилката. Полагане на изравнителен пласт от скални материали с непрекъсната зърнометрия 0-40 по цялата ширина на пътното платно. Полагане на пласт от плътен асфалтобетон тип А с дебелина 4 см. на около 900м2. Пътна маркировка и монтаж на нови пътни знаци.
обект V: „Асфалтиране на ул. 7-ма с.Стефаново”
предвижда се: Рехабилитация на улицата, включително: Фрезоване на негодното асфалтово покритие и разкъртване и изгребване на повредената част от трошенокаменната основа. Почистване на повърхността на основата на настилката. Полагане на изравнителен пласт от скални материали с непрекъсната зърнометрия 0-40 по цялата ширина на пътното платно. Полагане на пласт от плътен асфалтобетон тип А с дебелина 4 см. на около 800м2. Пътна маркировка и монтаж на нови пътни знаци.
обект VІ: „Асфалтиране на ул. 4-та с.Стефаново”
предвижда се: Рехабилитация на улицата, включително: Разкъртване и отстраняване на замърсения и негоден материал от съществуващата трошенокаменна основа на настилката. Полагане на изравнителен пласт от скални материали с непрекъсната зърнометрия 0-40 по цялата ширина на пътното платно. Полагане на пласт от плътен асфалтобетон тип А с дебелина 4см. на около 1500 м2. Монтаж на нови пътни знаци.
Критериите по-долу
 
НЕ  
Цена
II.2.6) Прогнозна стойност
140083.33      BGN
(за рамкови споразумения или динамични системи за покупки - прогнозна обща максимална стойност за цялата продължителност на тази обособена позиция)
II.2.7) Продължителност на поръчката, рамковото споразумение или динамичната система за покупки
91

не


II.2.9) Информация относно ограничение за броя на кадидатите, които ще бъдат поканени (с изключение на открити процедури)

или  / 

II.2.10) Информация относно вариантите
не
II.2.11) Информация относно опциите
да


Количеството на възложените СМР се определя на място от Възложител и Изпълнител или Проектант, Строителен надзор, Възложител и Изпълнител, така че да не се надвишава осигурения финансов ресурс за съответната обособена позиция и съответния обект, както е посочено в Таблица 4 от Техническата спецификация.
II.2.12) Информация относно електронни каталози
НЕ
II.2.13) Информация относно средства от Европейския съюз
не

Инвестиционните проекти за обекти: Асфалтиране на: ул. 5 с.Бранище; ул. 6 с.Плачи дол; ул. 4 и 7 с.Стефаново са в процес на изработка и ще бъдат приложени към документацията след 5 април. Участниците могат да подготвят офертите си на база даденото в техническата спецификация подробно описание на предвидените за изпълнение видове СМР и очакваната обща площ за рехабилитация на съответната улица.

II.2) Описание 1

Изкърпване на асфалтови настилки по улици в с.Победа, с.Попгригорово, с.Приморци и с.Методиево. Асфалтиране на улици в с.Победа, с.Попгригорово, с.Котленци и с.П.Минково 10
II.2.2) Допълнителни CPV кодове 2
45233252      
45233294      
II.2.3) Място на изпълнение
BG332

с.Победа, с.Попгригорово, с.Приморци, с.Методиево с.Котленци и с.П.Минково, община Добричка

обект І: „Изкърпване на асф. настилка по ул. 3, 5, 8, 24 и 25 с.Победа”-предвижда се: Изк-не на ед. дупки и деформации на настилката с плътен асфалтобетон тип Б с деб. 4см. на около - 500 м2; машинно и ръчно оформяне на ед. дупки; почистване на уч.; разлив за връзка; доставка, полагане и уплътняване; фугиране с битум на контактни зони между съществ. и нови асфалтобетонови настилки; при необх. извършване на локални ремонти по места със слаба основа.
обект ІІ: „Асф-не на ул. 10-та с.Победа”-предвижда се: Рехаб-я на ул.та, включително: Разкъртване и отстраняване на замърсения и негоден материал от съществуващата трошенокаменна основа на настилката. Полагане на изравнителен пласт от скални материали с непрекъсната зърнометрия 0-40 по цялата ширина на пътното платно. Полагане на пласт от плътен асфалтобетон тип А с деб. 4см. на около 1300 м2. Монтаж на нови пътни знаци.
обект ІІІ: „Изк-не на асф. настилка по улици 6-та и 10-та с.Попгригорово”-предвижда се: Изк-не на ед. дупки и деформации на настилката с плътен асфалтобетон тип Б с деб. 4см. на около - 110м2; машинно и ръчно оформяне на единични дупки; почистване на участъците; разлив за връзка; доставка, полагане и уплътняване; фугиране с битум на контактни зони между съществ. и нови асфалтобетонови настилки; при необх. извършване на локални ремонти по места със слаба основа.
обект ІV: „Асф-не на ул. 10-та с.Попгригорово”-предвижда се: Рехаб-я на част от улицата, включително: Разкъртване и отстраняване на замърсения и негоден материал от съществуващата трошенокаменна основа на настилката. Полагане на изравнителен пласт от скални материали с непрекъсната зърнометрия 0-40 по цялата ширина на пътното платно. Полагане на пласт от плътен асфалтобетон тип А с деб. 4см. на около 700 м2. Монтаж на нови пътни знаци.
обект V: „Изк-не на асф. настилка по улици 1-ва, 2-ра и 3-та с.Приморци”-предвижда се: Изк-не на ед. дупки и деформации на настилката с плътен асфалтобетон тип Б с деб. 4см. на около - 110м2; машинно и ръчно оформяне на единични дупки; почистване на участъците; разлив за връзка; доставка, полагане и уплътняване; фугиране с битум на контактни зони между съществ. и нови асфалтобетонови настилки; при необх. извършване на локални ремонти по места със слаба основа.
обект VІ: „Асф-не на ул. 9-та с.Котленци”-предвижда се: Рехаб-я на улицата, включително: Разкъртване и отстраняване на замърсения и негоден материал от съществуващата трошенокаменна основа на настилката. Полагане на изравнителен пласт от скални материали с непрекъсната зърнометрия 0-40 по цялата ширина на пътното платно. Полагане на пласт от плътен асфалтобетон тип А с деб. 4см. на около 840 м2. Монтаж на нови пътни знаци.
обект VІІ: „Асф-не на ул. 6-та с.Котленци”-предвижда се: Разкъртване и отстр. на замърсения и негоден материал от съществуващата трошенокаменна основа на настилката. Полагане на изравнителен пласт от скални материали с непрекъсната зърнометрия 0-40 по цялата ширина на пътното платно. Полагане на пласт от плътен асфалтобетон тип Б с деб. 4см. на около 170 м2.
обект VІІІ: „Асф-не на ул. 9-та и част от ул. 11-та с.П.Минково”-предвижда се: Рехаб-я на улиците, включително: Разкъртване и отстраняване на замърсения и негоден материал от съществуващата трошенокаменна основа на настилката. Полагане на изравнителен пласт от скални материали с непрекъсната зърнометрия 0-40 по цялата ширина на пътното платно. Полагане на пласт от плътен асфалтобетон тип А с деб. 4см. на около 840 м2. Монтаж на нови пътни знаци.
обект ІХ: „Изк-не на асф. настилка по ул. 4-та, 12-та и 13-та с.Методиево”-предвижда се: Изк-не на ед. дупки и деформации на настилката с плътен асфалтобетон тип Б с деб. 4см. на около - 190м2; машинно и ръчно оформяне на единични дупки; почистване на участъците; разлив за връзка; доставка, полагане и уплътняване; фугиране с битум на контактни зони между съществ. и нови асфалтобетонови настилки; при необх. извършване на локални ремонти по места със слаба основа.
Критериите по-долу
 
НЕ  
Цена
II.2.6) Прогнозна стойност
129607.50      BGN
(за рамкови споразумения или динамични системи за покупки - прогнозна обща максимална стойност за цялата продължителност на тази обособена позиция)
II.2.7) Продължителност на поръчката, рамковото споразумение или динамичната система за покупки
91

не


II.2.9) Информация относно ограничение за броя на кадидатите, които ще бъдат поканени (с изключение на открити процедури)

или  / 

II.2.10) Информация относно вариантите
не
II.2.11) Информация относно опциите
да


Количеството на възложените СМР се определя на място от Възложител и Изпълнител или Проектант, Строителен надзор, Възложител и Изпълнител, така че да не се надвишава осигурения финансов ресурс за съответната обособена позиция и съответния обект, както е посочено в Таблица 4 от Техническата спецификация.
II.2.12) Информация относно електронни каталози
НЕ
II.2.13) Информация относно средства от Европейския съюз
не

Инв. проекти за обекти асфалтиране на: ул. 10 в с.Победа; ул. 10 в с.Попгригорово; ул.9 и 11в с.П.Минково са в процес на изработка и ще бъдат приложени към документацията след 5 април. Участниците могат да подготвят офертите си на база даденото в техническата спецификация подробно описание на предвидените за изпълнение видове СМР и очакваната обща площ за рехабилитация на съответната улица.

II.2) Описание 1

Асфалтиране на: ул. 5 с.Божурово; ул. 35 с.Паскалево; ул. 7 с.Росеново; ул. 12 с.Царевец. Изкърпване на асфалтова настилка по: ул. 1 и 3 с.Ген.Колево; ул. 1, 2, 25 и 36 с.Паскалево 11
II.2.2) Допълнителни CPV кодове 2
45233252      
45233294      
II.2.3) Място на изпълнение
BG332

с.Божурово, с.Паскалево, с.Росеново, с.Царевец и с.Ген.Колево, Община Добричка

обект І: „Асфалтиране на ул. 5-та с.Божурово
предвижда се: Рехабилитация на улицата, включително: Фрезоване на негодното асфалтово покритие и разкъртване и изгребване на повредената част от трошенокаменната основа. Почистване на повърхността на основата на настилката. Полагане на изравнителен пласт от скални материали с непрекъсната зърнометрия 0-40 по цялата ширина на пътното платно. Полагане на пласт от плътен асфалтобетон тип А с дебелина 4 см. на около 2500м2. Пътна маркировка и монтаж на нови пътни знаци.
обект ІІ: „Изкърпване на асфалтова настилка по ул. 1-ва и 3-та с.Ген.Колево”
предвижда се: Изкърпване на единични дупки и деформации на настилката с плътен асфалтобетон тип Б с дебелина 4см. на около - 740м2; машинно и ръчно оформяне на единични дупки; почистване на участъците; разлив за връзка; доставка, полагане и уплътняване; фугиране с битум на контактни зони между съществуващите и нови асфалтобетонови настилки; при необходимост извършване на локални ремонти по места със слаба основа.
обект ІІІ: „Изкърпване на асфалтова настилка по улици1-ва, 2-ра, 25-та и 36-та с.Паскалево”
предвижда се: Изкърпване на единични дупки и деформации на настилката с плътен асфалтобетон тип Б с дебелина 4см. на около - 450м2; машинно и ръчно оформяне на единични дупки; почистване на участъците; разлив за връзка; доставка, полагане и уплътняване; фугиране с битум на контактни зони между съществуващите и нови асфалтобетонови настилки; при необходимост извършване на локални ремонти по места със слаба основа.
обект ІV: „Асфалтиране на ул. 35-та с.Паскалево”
предвижда се: За определени участъци: Разкъртване и отстраняване на замърсения и негоден материал от съществуващата трошенокаменна основа на настилката. Полагане на изравнителен пласт от скални материали с непрекъсната зърнометрия 0-40 по цялата ширина на пътното платно. Полагане на пласт от плътен асфалтобетон тип Б с дебелина 4см. на около 300 м2.
обект V: „Асфалтиране на ул. 7-ма с.Росеново”
предвижда се: Рехабилитация на улицата, включително: Фрезоване на негодното асфалтово покритие и разкъртване и изгребване на повредената част от трошенокаменната основа. Почистване на повърхността на основата на настилката. Полагане на изравнителен пласт от скални материали с непрекъсната зърнометрия 0-40 по цялата ширина на пътното платно. Полагане на пласт от плътен асфалтобетон тип А с дебелина 4 см. на около 720м2. Пътна маркировка и монтаж на нови пътни знаци.
обект VІ: „Асфалтиране на улица 12-та с.Царевец”
предвижда се: Рехабилитация на улицата, включително: Фрезоване на негодното асфалтово покритие и разкъртване и изгребване на повредената част от трошенокаменната основа. Почистване на повърхността на основата на настилката. Полагане на изравнителен пласт от скални материали с непрекъсната зърнометрия 0-40 по цялата ширина на пътното платно. Полагане на пласт от плътен асфалтобетон тип А с дебелина 4 см. на около 1150м2. Пътна маркировка и монтаж на нови пътни знаци.
Критериите по-долу
 
НЕ  
Цена
II.2.6) Прогнозна стойност
146890.00      BGN
(за рамкови споразумения или динамични системи за покупки - прогнозна обща максимална стойност за цялата продължителност на тази обособена позиция)
II.2.7) Продължителност на поръчката, рамковото споразумение или динамичната система за покупки
91

не


II.2.9) Информация относно ограничение за броя на кадидатите, които ще бъдат поканени (с изключение на открити процедури)

или  / 

II.2.10) Информация относно вариантите
не
II.2.11) Информация относно опциите
да


Количеството на възложените СМР се определя на място от Възложител и Изпълнител или Проектант, Строителен надзор, Възложител и Изпълнител, така че да не се надвишава осигурения финансов ресурс за съответната обособена позиция и съответния обект, както е посочено в Таблица 4 от Техническата спецификация.
II.2.12) Информация относно електронни каталози
НЕ
II.2.13) Информация относно средства от Европейския съюз
не

Инвестиционните проекти за обекти асфалтиране на: ул. 5 в с.Божурово и ул. 12-та в с.Царевец са в процес на изработка и ще бъдат приложени към документацията след 5 април. Участниците могат да подготвят офертите си на база даденото в техническата спецификация подробно описание на предвидените за изпълнение видове СМР и очакваната обща площ за рехабилитация на съответната улица.

II.2) Описание 1

Шосировка на: отсечка между ул.1-ва и 2-ра с.Дебрене; ул. 9-та -35 см с.Плачи дол; ул. 7-ма - 35 см с.Приморци; ул. 16-та - 35см с.Методиево; ул. 10-та - 35 см с.П.Свещарово 12
II.2.2) Допълнителни CPV кодове 2
45233160      
II.2.3) Място на изпълнение
BG332

с.Дебрене, с.Плачи дол, с.Приморци, с.Методиево и с.П.Свещарово, община Добричка

обект І: „Шосировка на отсечка между ул.1-ва и 2-ра с.Дебрене”
съществуващо положение: улицата се намира в източната част на населеното място. Участъкът който ще се ремонтира е с дължина около 140м. Има изградена трошенокаменна настилка, която е силно замърсена и с разрушения.
предвижда се: Машинно почистване на основен калдъръм и полагане на заклинени скални материали с непрекъсната зърнометрия 0-40 с дебелина 15 см в уплътнено състояние на около 450м2.
обект ІІ: „Шосировка на ул. 9-та -35 см с.Плачи дол”
съществуващо положение: Улицата е разположена в западната част на населеното място. Върху участъкa от улицата не е полагана настилка. Теренът е неравен с коловози и дупки. На места е положен фрезован материал за да се осигури възможност за преминаване на живущите до имотите им. Движението по улицата не е натоварено.
предвижда се: Рехабилитация на улицата, включително: Изкопни работи за разчистване на терена и оформяне на пътното платно; Изкоп за изграждане на основата на настилката; Подравняване и оформяне на земната основа на настилката; Полагане на скални материали с непрекъсната зърнометрия 0-63 за пътна основа – 20 см; Полагане на пласт от скални материали с непрекъсната зърнометрия 0-40 за трошенокаменна настилка по цялата ширина на пътното платно с дебелина 15 см на около 990м2.
обект ІІІ: „Шосировка по ул. 7-ма - 35 см с.Приморци”
съществуващо положение: Върху участъкът от улицата не е полагана настилка (черна улица). Теренът е неравен с коловози и дупки. Движението по улицата не е натоварено. Участъкът от улицата се намира в югоизточната част на населеното място.
предвижда се: Рехабилитация на улицата, включително: Изкопни работи за разчистване на терена и оформяне на пътното платно; Изкоп за изграждане на основата на настилката; Подравняване и оформяне на земната основа на настилката; Полагане на скални материали с непрекъсната зърнометрия 0-63 за пътна основа – 20 см; Полагане на пласт от скални материали с непрекъсната зърнометрия 0-40 за трошенокаменна настилка по цялата ширина на пътното платно с дебелина 15 см на около 500м2.
обект ІV: „Шосировка по улица 16-та - 35см с.Методиево”
съществуващо положение: Върху участъка от улицата не е полагана настилка. Теренът е неравен с коловози и дупки. На места е положен фрезован материал за да се осигури възможност за преминаване на живущите до имотите им. Движението по улицата не е натоварено.
предвижда се: Рехабилитация на улицата, включително: Изкопни работи за разчистване и оформяне на пътното платно; Разкъртване и изгребване на положения фрезован материал; Почистване на повърхността на основата на настилката; Уширяване и оформяне на пътното платно двустранно; Полагане на скални материали с непрекъсната зърнометрия 0-63 за пътна основана; Полагане на пласт от скални материали с непрекъсната зърнометрия 0-40 за нова трошенокаменна настилка по цялата ширина на ремонтираното пътно платно на около 1000м2;
обект V: „Шосировка по ул. 10-та - 35 см с.П.Свещарово”
съществуващо положение: Върху участъкът от улицата не е полагана настилка (черна улица). Теренът е неравен с коловози и дупки. На места е положен фрезован материал за да се осигури възможност за преминаване на живущите до имотите им. Движението по улицата не е натоварено.
предвижда се: Рехабилитация на улицата, включително: Изкопни работи за разчистване на терена и оформяне на пътното платно; Изкоп за изграждане на основата на настилката; Подравняване и оформяне на земната основа на настилката; Полагане на скални материали с непрекъсната зърнометрия 0-63 за пътна основа – 20 см; Полагане на пласт от скални материали с непрекъсната зърнометрия 0-40 за трошенокаменна настилка по цялата ширина на пътното платно с дебелина 15 см на около 900м2.
Критериите по-долу
 
НЕ  
Цена
II.2.6) Прогнозна стойност
61194.17      BGN
(за рамкови споразумения или динамични системи за покупки - прогнозна обща максимална стойност за цялата продължителност на тази обособена позиция)
II.2.7) Продължителност на поръчката, рамковото споразумение или динамичната система за покупки
91

не


II.2.9) Информация относно ограничение за броя на кадидатите, които ще бъдат поканени (с изключение на открити процедури)

или  / 

II.2.10) Информация относно вариантите
не
II.2.11) Информация относно опциите
да


Количеството на възложените СМР се определя на място от Възложител и Изпълнител или Проектант, Строителен надзор, Възложител и Изпълнител, така че да не се надвишава осигурения финансов ресурс за съответната обособена позиция и съответния обект, както е посочено в Таблица 4 от Техническата спецификация.
II.2.12) Информация относно електронни каталози
НЕ
II.2.13) Информация относно средства от Европейския съюз
не

Инв. проекти за обекти шосировка на: ул. 9-та .Плачи дол; ул. 7-ма с.Приморци ул. 16-та с.Методиево; ул. 10-та с.П.Свещарово са в процес на изработка и ще бъдат приложени към документацията след 5 април. Участниците могат да подготвят офертите си на база даденото в техн. спецификация подробно описание на предвидените за изпълнение видове СМР и очакваната обща площ за рехаб-я на съответната улица.

II.2) Описание 1

Асфалтиране на ул.2-ра с.Богдан; Изкърпване на асфалтова настилка по ул. 9-та с.Дончево; Асфалтиране на ул. 8-ма с.Дончево; Асфалтиране на улица 8-ма с.Драганово; Асфалтиране на улица 5-та с.Опанец 13
II.2.2) Допълнителни CPV кодове 2
45233252      
45233294      
II.2.3) Място на изпълнение
BG332

с.Богдан, с.Дончево, с.Драганово и с.Опанец, община Добричка

обект І: „Асфалтиране на ул.2-ра с.Богдан”
съществуващо положение: Улицата е с трошенокаменна настилка, която е частично замърсена. Пътното платно е оформено с ширина 4,00м. Тротоарите са земни, неоформени и без бордюри.
предвижда се: Рехабилитация на улицата, включително: Разкъртване и отстраняване на замърсения и негоден материал от съществуващата трошенокаменна основа на настилката. При необходимост ще се положи изравнителен пласт от скални материали с непрекъсната зърнометрия 0-40 с различна ширина и дебелина. Полагане на пласт от плътен асфалтобетон тип А с дебелина 4см на около 660м2. Полагане на пътна маркировка. Монтаж на нови пътни знаци.
обект ІІ: „Изкърпване на асфалтова настилка по ул. 9-та с.Дончево”
съществуващо положение: Улицата е разположена в централната част на населеното място. Тя е с частично повредена асфалтова настилка, кръпки и разрушения.
предвижда се: Изкърпване на единични дупки и деформации на настилката с плътен асфалтобетон тип Б с дебелина 4см. на около - 180м2; машинно и ръчно оформяне на единични дупки; почистване на участъците; разлив за връзка; доставка, полагане и уплътняване; фугиране с битум на контактни зони между съществуващите и нови асфалтобетонови настилки; при необходимост извършване на локални ремонти по места със слаба основа.
обект ІІІ: „Асфалтиране на ул. 8-ма с.Дончево”
съществуващо положение: Улицата е с трошенокаменна настилка, която е силно замърсена и с множество разрушения. Пътното платно е оформено с ширина от 5,00м до 5.50м. Тротоарите са земни, неоформени и без бордюри.
предвижда се: Рехабилитация на улицата, включително: Разкъртване и отстраняване на замърсения и негоден материал от съществуващата трошенокаменна основа на настилката. Полагане на изравнителен пласт от скални материали с непрекъсната зърнометрия 0-40 с различна ширина и дебелина. Полагане на пласт от плътен асфалтобетон тип А с дебелина 4см на около 2000м2. Полагане на пътна маркировка. Монтаж на нови пътни знаци.
обект ІV: „Асфалтиране на улица 8-ма с.Драганово”
съществуващо положение: Улицата е с трошенокаменна настилка, която е силно замърсена и с множество разрушения. Пътното платно е оформено с ширина 5,00м. Тротоарите са земни, неоформени и без бордюри.
предвижда се: Рехабилитация на улицата, включително: Разкъртване и отстраняване на замърсения и негоден материал от съществуващата трошенокаменна основа на настилката. Полагане на изравнителен пласт от скални материали с непрекъсната зърнометрия 0-40 с различна ширина и дебелина. Полагане на пласт от плътен асфалтобетон тип А с дебелина 4см на около 1050м2. Полагане на пътна маркировка. Монтаж на нови пътни знаци.
обект V: „Асфалтиране на улица 5-та с.Опанец”
съществуващо положение: Улицата е разположена в южната част на населеното място. Съществуващата настилка е трошенокаменна. Пътното платно е с ширина 4,00м. Бордюри няма. Тротоарите са земни и неоформени.
предвижда се: Рехабилитация на улицата, включително: Разкъртване и отстраняване на замърсения и негоден материал от съществуващата трошенокаменна основа на настилката. Полагане на изравнителен пласт от скални материали с непрекъсната зърнометрия 0-40 с различна ширина и дебелина. Полагане на пласт от плътен асфалтобетон тип А с дебелина 4см на около 570м2.
Критериите по-долу
 
НЕ  
Цена
II.2.6) Прогнозна стойност
112083.34      BGN
(за рамкови споразумения или динамични системи за покупки - прогнозна обща максимална стойност за цялата продължителност на тази обособена позиция)
II.2.7) Продължителност на поръчката, рамковото споразумение или динамичната система за покупки
91

не


II.2.9) Информация относно ограничение за броя на кадидатите, които ще бъдат поканени (с изключение на открити процедури)

или  / 

II.2.10) Информация относно вариантите
не
II.2.11) Информация относно опциите
да


Количеството на възложените СМР се определя на място от Възложител и Изпълнител или Проектант, Строителен надзор, Възложител и Изпълнител, така че да не се надвишава осигурения финансов ресурс за съответната обособена позиция и съответния обект, както е посочено в Таблица 4 от Техническата спецификация.
II.2.12) Информация относно електронни каталози
НЕ
II.2.13) Информация относно средства от Европейския съюз
не

Инвестиционните проекти за обекти: Асфалтиране на ул.2-ра с.Богдан и Асфалтиране на улица 5-та с.Опанец са в процес на изработка и ще бъдат приложени към документацията след 5 април. Участниците могат да подготвят офертите си на база даденото в техническата спецификация подробно описание на предвидените за изпълнение видове СМР и очакваната обща площ за рехабилитация на съответната улица.

II.2) Описание 1

Асфалтиране на: ул.4-та с.Врачанци; ул. 13-та с.Козлодуйци; ул. 3-та и 6-та с.М.Смолница; ул. 4-та с.Смолница. Изкърпване на асфалтова настилка по ул. 6-та с.Козлодуйци 14
II.2.2) Допълнителни CPV кодове 2
45233252      
45233294      
II.2.3) Място на изпълнение
BG332

с.Врачанци, с.Козлодуйци, с.М.Смолница и с.Смолница, община Добричка

обект І: „Асфалтиране на ул.4-та с.Врачанци”
предвижда се: Рехабилитация на улицата, включително: Разкъртване и отстраняване на замърсения и негоден материал от съществуващата трошенокаменна основа на настилката. Полагане на изравнителен пласт от скални материали с непрекъсната зърнометрия 0-40 с различна ширина и дебелина. Полагане на пласт от плътен асфалтобетон тип А с дебелина 4см на около 930м2.
обект ІI: „Изкърпване на асфалтова настилка по ул. 6-та с.Козлодуйци”
предвижда се: Изкърпване на единични дупки и деформации на настилката с плътен асфалтобетон тип Б с дебелина 4см. на около - 330м2; машинно и ръчно оформяне на единични дупки; почистване на участъците; разлив за връзка; доставка, полагане и уплътняване; фугиране с битум на контактни зони между съществуващите и нови асфалтобетонови настилки; при необходимост извършване на локални ремонти по места със слаба основа.
обект ІII: „Асфалтиране на ул. 13-та с.Козлодуйци”
предвижда се: Рехабилитация на улицата, включително: Фрезоване и изгребване на негодното асфалтово покритие; Разкъртване и изгребване на повредената част от трошенокаменната основа; Почистване на повърхността на основата на настилката; Полагане на изравнителен пласт от скални материали с непрекъсната зърнометрия 0-40 по цялата ширина на пътното платно; полагане на пласт от плътен асфалтобетон Тип А – 4 см на около 260м2.
обект IV: „Асфалтиране на ул. 6-та с.Малка Смолница”
предвижда се: За определени участъци: Извършване на предварителен ремонт на настилката, в това число ремонт на кръпки, дупки и деформации. Полагане на изравнителен пласт от порьозен асфалтобетон. Полагане на пласт от плътен асфалтобетон тип Б с дебелина 4см на около 480м2.
обект V: „Асфалтиране на ул. 3-та с.Малка Смолница”
предвижда се: Рехабилитация на улицата, включително: Разкъртване и отстраняване на замърсения и негоден материал от съществуващата трошенокаменна основа на настилката. Полагане на изравнителен пласт от скални материали с непрекъсната зърнометрия 0-40 с различна ширина и дебелина. Полагане на пласт от плътен асфалтобетон тип А с дебелина 4см на около 490м2. Монтаж на нови пътни знаци.
обект VI: „Асфалтиране на улица 4-та с.Смолница”
предвижда се: Рехабилитация на улицата, включително: Извършване на предварителен ремонт на настилката, в това число ремонт на кръпки, дупки, деформации. Полагане на изравнителен пласт от скални материали с непрекъсната зърнометрия 0-40. Полагане на пласт от плътен асфалтобетон тип А с дебелина 4 см на около 1450м2. Полагане на пътна маркировка. Монтаж на нови пътни знаци.
Критериите по-долу
 
НЕ  
Цена
II.2.6) Прогнозна стойност
99647.50      BGN
(за рамкови споразумения или динамични системи за покупки - прогнозна обща максимална стойност за цялата продължителност на тази обособена позиция)
II.2.7) Продължителност на поръчката, рамковото споразумение или динамичната система за покупки
91

не


II.2.9) Информация относно ограничение за броя на кадидатите, които ще бъдат поканени (с изключение на открити процедури)

или  / 

II.2.10) Информация относно вариантите
не
II.2.11) Информация относно опциите
да


Количеството на възложените СМР се определя на място от Възложител и Изпълнител или Проектант, Строителен надзор, Възложител и Изпълнител, така че да не се надвишава осигурения финансов ресурс за съответната обособена позиция и съответния обект, както е посочено в Таблица 4 от Техническата спецификация.
II.2.12) Информация относно електронни каталози
НЕ
II.2.13) Информация относно средства от Европейския съюз
не

Инвестиционният проект за обект: Асфалтиране на: ул.4-та с.Врачанци; е в процес на изработка и ще бъде приложен към документацията след 5 април. Участниците могат да подготвят офертата си на база даденото в техническата спецификация подробно описание на предвидените за изпълнение видове СМР и очакваната обща площ за рехабилитация на улица.

II.2) Описание 1

Асфалтиране на: ул. 5-та с.Добрево; ул. 2-ра и ул. 14-та с.Ломница; ул. 20-та с.Овчарово. Изкърпване на асфалтова настилка по ул. 1-ва с.Овчарово и по ул. 1-ва с.Свобода 15
II.2.2) Допълнителни CPV кодове 2
45233252      
45233294      
II.2.3) Място на изпълнение
BG332

с.Добрево, с.Ломница, с.Овчарово и с.Свобода

обект І: „Асфалтиране на улица 5-та с.Добрево”
предвижда се: Рехабилитация на улицата, включително: фрезоване и изгребване на негодното асфалтово покритие; Разкъртване и изгребване на повредената част от трошенокаменната основа; Почистване на повърхността на основата на настилката; Полагане на изравнителен пласт от скални материали с непрекъсната зърнометрия 0-40 по цялата ширина на пътното платно; полагане на пласт от плътен асфалтобетон Тип А – 4 см на около 305м2. Полагане на пътна маркировка. Монтаж на нови пътни знаци.
обект ІІ: „Асфалтиране на улица 2-ра с.Ломница”
предвижда се: Рехабилитация на улицата, включително: Извършване на предварителен ремонт на настилката, в това число ремонт на кръпки, дупки, деформации. Частична подмяна на улични бордюри, където това се налага. Полагане на изравнителен пласт от скални материали с непрекъсната зърнометрия 0-40. Полагане на пласт от плътен асфалтобетон тип А с дебелина 4см на около 400м2. Полагане на пътна маркировка. Монтаж на нови пътни знаци.
обект ІІІ: „Асфалтиране на улица 14-та с.Ломница”
предвижда се: Рехабилитация на улицата, включително: Извършване на предварителен ремонт на настилката, в това число ремонт на кръпки, дупки, деформации. Частична подмяна на улични бордюри, където това се налага. Полагане на изравнителен пласт от скални материали с непрекъсната зърнометрия 0-40. Полагане на пласт от плътен асфалтобетон тип А с дебелина 4см на около 670м2. Полагане на пътна маркировка. Монтаж на нови пътни знаци.
обект ІV: „Изкърпване на асфалтова настилка по ул. 1-ва с.Овчарово”
предвижда се: Изкърпване на единични дупки и деформации на настилката с плътен асфалтобетон тип Б с дебелина 4см. на около - 130м2; машинно и ръчно оформяне на единични дупки; почистване на участъците; разлив за връзка; доставка, полагане и уплътняване; фугиране с битум на контактни зони между съществуващите и нови асфалтобетонови настилки; при необходимост извършване на локални ремонти по места със слаба основа.
обект V: „Асфалтиране на ул. 20-та с.Овчарово”
предвижда се: Рехабилитация на улицата, включително: Извършване на предварителен ремонт на настилката, в това число ремонт на кръпки, дупки, деформации. Полагане на изравнителен пласт от скални материали с непрекъсната зърнометрия 0-40. Полагане на пласт от плътен асфалтобетон тип А с дебелина 4см на около 400м2. Монтаж на нови пътни знаци.
обект VI: „Изкърпване на асфалтова настилка по ул. 1-ва с.Свобода”
предвижда се: Изкърпване на единични дупки и деформации на настилката с плътен асфалтобетон тип Б с дебелина 4см. на около - 830м2; машинно и ръчно оформяне на единични дупки; почистване на участъците; разлив за връзка; доставка, полагане и уплътняване; фугиране с битум на контактни зони между съществуващите и нови асфалтобетонови настилки; при необходимост извършване на локални ремонти по места със слаба основа.
Критериите по-долу
 
НЕ  
Цена
II.2.6) Прогнозна стойност
68796.67      BGN
(за рамкови споразумения или динамични системи за покупки - прогнозна обща максимална стойност за цялата продължителност на тази обособена позиция)
II.2.7) Продължителност на поръчката, рамковото споразумение или динамичната система за покупки
91

не


II.2.9) Информация относно ограничение за броя на кадидатите, които ще бъдат поканени (с изключение на открити процедури)

или  / 

II.2.10) Информация относно вариантите
не
II.2.11) Информация относно опциите
да


Количеството на възложените СМР се определя на място от Възложител и Изпълнител или Проектант, Строителен надзор, Възложител и Изпълнител, така че да не се надвишава осигурения финансов ресурс за съответната обособена позиция и съответния обект, както е посочено в Таблица 4 от Техническата спецификация.
II.2.12) Информация относно електронни каталози
НЕ
II.2.13) Информация относно средства от Европейския съюз
не

Изпълнението на Договора ще започне след получаване на Уведомление за откриване на строителна площадка/започване на строителството.

II.2) Описание 1

Асфалтиране на ул. 1-ва с.Житница; Асфалтиране на улица 3-та с.Лясково; „Изкърпване на асфалтова настилка по ул. 14-та с.Лясково; Изкърпване на асфалтова настилка по улици 1-ва, 4-та и 5-та с.Тянево 16
II.2.2) Допълнителни CPV кодове 2
45233252      
45233294      
II.2.3) Място на изпълнение
BG332

с.Житница, с.Лясково и с.Тянево, община Добричка

обект І: „Асфалтиране на ул. 1-ва с.Житница”
съществуващо положение: Улицата е разположена в северозападната част на населеното място. Съществуващата настилка е асфалтова и в голям процент липсваща. Нарушена е трошенокаменната настилка. Пътното платно е с ширина 4,00м. Бордюри няма. Тротоарите са земни и неоформени.
предвижда се: Рехабилитация на улицата, включително: Извършване на предварителен ремонт на настилката, в това число ремонт на кръпки, дупки, деформации. Полагане на изравнителен пласт от скални материали с непрекъсната зърнометрия 0-40. Полагане на пласт от плътен асфалтобетон тип А с дебелина 4см на около 1300м2. Монтаж на нови пътни знаци.
обект ІІ: „Асфалтиране на улица 3-та с.Лясково”
съществуващо положение: Улицата е разположена в централната част на населеното място. Тя е със силно повредена асфалтова настилка, кръпки и разрушения.
предвижда се: Рехабилитация на улицата, включително: Извършване на предварителен ремонт на настилката, в това число ремонт на кръпки, дупки, деформации. Полагане на изравнителен пласт от скални материали с непрекъсната зърнометрия 0-40. Полагане на пласт от плътен асфалтобетон тип А с дебелина 4см на около 630м2. Монтаж на нови пътни знаци.
обект ІІІ: „Изкърпване на асфалтова настилка по ул. 14-та с.Лясково”
съществуващо положение: Улицата е от второстепенната улична мрежа. Асфалтовата настилка е с пукнатини и частични разрушения. Тротоарите са земни неоформени и без бордюри.
предвижда се: Изкърпване на единични дупки и деформации на настилката с плътен асфалтобетон тип Б с дебелина 4 см на около 230м2 – машинно и ръчно оформяне на единични дупки; почистване на участъците; разлив за връзка; доставка, полагане и уплътняване; фугиране с битум на контактни зони между съществуващите и нови асфалтобетонови настилки; при необходимост извършване на локални ремонти по места със слаба основа.
обект ІV: „Изкърпване на асфалтова настилка по улици 1-ва, 4-та и 5-та с.Тянево”
съществуващо положение: Улиците са разположени в централната част на населеното място. Те са с частично повредена асфалтова настилка, кръпки и разрушения.
предвижда се: Изкърпване на единични дупки и деформации на настилката с плътен асфалтобетон тип Б с дебелина 4см. на около - 200м2; машинно и ръчно оформяне на единични дупки; почистване на участъците; разлив за връзка; доставка, полагане и уплътняване; фугиране с битум на контактни зони между съществуващите и нови асфалтобетонови настилки; при необходимост извършване на локални ремонти по места със слаба основа.
Критериите по-долу
 
НЕ  
Цена
II.2.6) Прогнозна стойност
61665.00      BGN
(за рамкови споразумения или динамични системи за покупки - прогнозна обща максимална стойност за цялата продължителност на тази обособена позиция)
II.2.7) Продължителност на поръчката, рамковото споразумение или динамичната система за покупки
91

не


II.2.9) Информация относно ограничение за броя на кадидатите, които ще бъдат поканени (с изключение на открити процедури)

или  / 

II.2.10) Информация относно вариантите
не
II.2.11) Информация относно опциите
да


Количеството на възложените СМР се определя на място от Възложител и Изпълнител или Проектант, Строителен надзор, Възложител и Изпълнител, така че да не се надвишава осигурения финансов ресурс за съответната обособена позиция и съответния обект, както е посочено в Таблица 4 от Техническата спецификация.
II.2.12) Информация относно електронни каталози
НЕ
II.2.13) Информация относно средства от Европейския съюз
не

Инвестиционният проект за обект: Асфалтиране на ул.1-ва с.Житница е в процес на изработка и ще бъде приложен към документацията след 5 април. Участниците могат да подготвят офертата си на база даденото в техническата спецификация подробно описание на предвидените за изпълнение видове СМР и очакваната обща площ за рехабилитация на улицата.

II.2) Описание 1

Шосировка на улица 7-ма - 15см с.Камен; Шосировка на улица 5-та - 35 см с.Сливенци; Шосировка по улица 9-та - 35 см с.Пчелник; Шосировка по улица 4-та - 15 см с.Пчелник 17
II.2.2) Допълнителни CPV кодове 2
45233160      
II.2.3) Място на изпълнение
BG332

с.Камен, с.Сливенци и с.Пчелник, община Добричка

обект І: „Шосировка на улица 7-ма - 15см с.Камен”
съществуващо положение: Улицата е разположена в югозападната част на населеното място. Има изградена трошенокаменна настилка, която е силно замърсена и с разрушения.
предвижда се: Машинно почистване на основен калдъръм и полагане на скални материали с непрекъсната зърнометрия 0-40 с дебелина 15 см в уплътнено състояние на около 260м2.
обект ІІ: „Шосировка на улица 5-та - 35 см с.Сливенци”
съществуващо положение: Участъка от улицата е без настилка и е с неоформени елементи на пътното платно, което налага извършване на СМР за изграждане на пътното тяло и полагане на трайна настилка; Преминаването по нея се извършва директно по терена, съставен от предимно земни почви. Няма оформени тротоари.
предвижда се: Рехабилитация на улицата, включително: Изкоп за изграждане на основата на настилката; Подравняване и оформяне на земната основа на настилка ; Полагане на скални материали с непрекъсната зърнометрия 0-63 за пътна основа – 20 см на около 720м2; Полагане на пласт от скални материали с непрекъсната зърнометрия 0-40 за трошенокаменна настилка по цялата ширина на пътното платно с дебелина 15 см на около 720м2;
обект ІІІ: „Шосировка по улица 9-та - 35 см с.Пчелник”
съществуващо положение: Улицата е без настилка и е с неоформени елементи на пътното платно, което налага извършване на СМР за изграждане на пътното тяло и полагане на трайна настилка отговаряща на класа на улицата;
предвижда се: Рехабилитация на улицата, включително: Изкопни работи за разчистване на терена и оформяне на пътното платно; Изкоп за изграждане на основата на настилката; Подравняване и оформяне на земната основа на настилка; Полагане на скални материали с непрекъсната зърнометрия 0-63 за пътна основа – 20 см на около 300м2; Полагане на пласт от скални материали с непрекъсната зърнометрия 0-40 за трошенокаменна настилка по цялата ширина на пътното платно с дебелина 15 см – на около 300м2;
обект ІV: „Шосировка по улица 4-та - 15 см с.Пчелник”
съществуващо положение: Улицата е разположена в югозападната част на населеното място. Има изградена трошенокаменна настилка, която е силно замърсена и с разрушения.
предвижда се: Машинно почистване на основен калдъръм и полагане на скални материали с непрекъсната зърнометрия 0-40 с дебелина 15 см в уплътнено състояние на около 520м2.
Критериите по-долу
 
НЕ  
Цена
II.2.6) Прогнозна стойност
27105.00      BGN
(за рамкови споразумения или динамични системи за покупки - прогнозна обща максимална стойност за цялата продължителност на тази обособена позиция)
II.2.7) Продължителност на поръчката, рамковото споразумение или динамичната система за покупки
91

не


II.2.9) Информация относно ограничение за броя на кадидатите, които ще бъдат поканени (с изключение на открити процедури)

или  / 

II.2.10) Информация относно вариантите
не
II.2.11) Информация относно опциите
да


Количеството на възложените СМР се определя на място от Възложител и Изпълнител или Проектант, Строителен надзор, Възложител и Изпълнител, така че да не се надвишава осигурения финансов ресурс за съответната обособена позиция и съответния обект, както е посочено в Таблица 4 от Техническата спецификация.
II.2.12) Информация относно електронни каталози
НЕ
II.2.13) Информация относно средства от Европейския съюз
не

Инвестиционният проект за обект: Шосировка на ул. 5-та с.Сливенци е в процес на изработка и ще бъде приложен към документацията след 5 април. Участниците могат да подготвят офертата си на база даденото в техническата спецификация подробно описание на предвидените за изпълнение видове СМР и очакваната обща площ за рехабилитация на улицата.
 Раздел III: Правна, икономическа, финансова и техническа информация 

III.1) Условия за участие

III.1.1) Годност за упражняване на професионалната дейност, включително изисквания във връзка с вписването в професионални или търговски регистри 

Лицето /участник, подизпълнител и/или член на обединение/, което ще извършва строителството предмет на настоящата обществена поръчка, следва да е вписано в Централния професионален регистър на строителите, при камарата на строителите в България (ЦПР на КСБ), като изпълнител на строежи от четвърта или по-висока категория строежи, отговаряща на строежа - обособената позиция, за която кандидатства и втора група, съгласно чл.5, ал.1, т.2 от ПРВВЦПРС.
Чуждестранните лица следва да са вписани в аналогичен регистър съгласно законодателството на държавата членка, в която са установени. Чуждестранните лица представят декларация за удостоверение за вписване в професионален регистър на държавата, в която са установени и документ, издаден от компетентен орган на държавата, в която са установени, за правото да изпълняват дейности по СМР, предмет на настоящата обществена поръчка.
Преди сключване на договора, лицето /участник, подизпълнител и/или член на обединение/, което ще извършва строителство по настоящата общ.поръчка, представя удостоверение за вписване по реда на чл.3, ал.1 от ЗКС, придружено от валиден талон. В случай, че участникът е чуждестранно лице може да представи и удостоверение за извършване на еднократна или временна строителна услуга, издадено по реда на чл.25а от ЗКС.
III.1.2) Икономическо и финансово състояние 
НЕ

Възложителят не поставя изисквания за финансовото и икономическо състояние на участниците.
Преди сключване на договора, избраният изпълнител следва да представи застраховка „Професионална отговорност“ в съответствие с изискванията на чл.171 или чл.171а или чл. 173 от ЗУТ.


Минималната застрахователна сума за строител на строежи четвърта категория, съгласно чл. 137, ал. 1, т. 4 ЗУТ е 100 000 лв. – чл.5, ал. 2, т.4 от Наредбата за условията и реда за задължително застраховане в проектирането и строителството (НУРЗЗПС), за строежи трета категория, съгласно чл. 137, ал. 1, т. 3 ЗУТ е 200 000 лв. – чл.5, ал. 2, т.3 НУРЗЗПС. Минималните застрахователни суми се определят за период една година, освен в случаите на прекратяване на дейността по реда на чл. 172, ал. 5 ЗУТ, за които застрахователните суми се определят за период 5 години.
В случай на участие на обединение или консорциум, който не е регистриран като самостоятелно юридическо лице, застраховката се представя за всеки един от членовете на обединението или консорциума, който ще изпълнява СМР.
Избраният изпълнител е длъжен да поддържа застраховка „Професионална отговорност“ до изтичане на гаранционните срокове на изпълненото строителство. В случай че Възложителят установи неизпълнение на задължението за сключване и поддържане на застраховка, той може да откаже дължимите плащания. Възложителят изпълнява задължението си, след като застрахованият представи доказателства, че е отстранил нарушението.
III.1.3) Технически и професионални възможности 
НЕ

1. Участникът следва да е изпълнил през последните 5 (пет) години, считано от датата на подаване на офертата, „строителство” идентично или сходно с предмета на поръчката. Обемът на изпълнените дейности не е от значение.
Под идентични или сходни строежи се разбира строителство или Рехабилитация или ремонт на улици в населени места / VI-та или по-висока категория /- IV-та или по-висока категория строеж, съгл.чл.137, ал.1 от ЗУТ, а за ОП1 – строителство или рехабилитация или основен ремонт на път - III-та или по-висока категория строеж, съгл.чл.137, ал.1 от ЗУТ.
Под „изпълнено“ строителство се разбира строителство, приключило с въвеждане на строежа в експлоатация или приключил договор за изпълнени СМР.
2. Участникът следва да разполага с екип от експерти с определена професионална компетентност за техническото ръководство, контрола по качеството и безопасността на труда по време на изпълнение на поръчката.
3. Възложителят поставя минимални изисквания относно наличието на конкретни инструменти, техника и оборудване по обособени позиции.
Важно: Участник, класиран за изпълнение на повече от една обособена позиция следва да може да докаже наличието на човешки и технически ресурс за изпълнение в срок и качествено на общия обем дейности, за които е класиран. Може да се докаже чрез представяне на обосновка – предлаган подход за работа за изпълнение на всички обособени позиции, за които е класиран (планиране на работа и организацията, която ще се създаде), разпределяне на техническите и човешките ресурси (експерти и работници).


1. Участникът следва да е изпълнил през последните 5 (пет) години, считано от датата на подаване на офертата, строителство идентично или сходно с предмета на поръчката, като вида на строителството следва да отговаря на строителството, предвидено за съответната обособена позиция, за която се кандидатства.
Доказва се чрез списък на строителството, идентично или сходно с предмета на обособената позиция, придружен от удостоверения за добро изпълнение, съдържащи стойността, датата, на която е приключило строителството, мястото, вида и обема, както и дали е изпълнено в съответствие с нормативните изисквания.
2. Участникът следва да разполага с екип от експерти с определена професионална компетентност, както следва:
2.1. Технически ръководител на обекта, отговарящ на изискванията на чл.163а, ал.2 и 4 от ЗУТ със съответното образование и опит като технически ръководител на идентични или сходни строежи;
2.2. Отговорник за контрола на качеството, който да притежава удостоверение за контрол върху качеството на изпълнение на строителството или еквивалентно и опит като лице, отговарящо за контрола на качеството на идентични или сходни строежи;
2.3. Експерт по безопасност и здраве в строителството, който да притежава удостоверение за „Длъжностно лице за безопасност и здраве” съгласно Наредба № РД-07-2 от 16.12.2009 г. за условията и реда за провеждането на периодично обучение и инструктаж на работниците и служителите по правилата за осигуряване на здравословни и безопасни условия на труд или еквивалентно и опит като лице, отговарящо за безопасност и здраве в строителството на идентични или сходни строежи.
Възложителят допуска, техническият ръководител да изпълнява и задълженията на експерт по безопасност и здраве, при положение, че притежава валидно удостоверение и изискуемия опит.
Доказва се чрез се списък, сдържащ информация за всеки експерт: трите имена и позиция; образование (степен, специалност, година на дипломиране, № на диплома, учебно заведение); професионална квалификация (направление, година на придобиване, № на издадения документ, издател); Професионален опит (месторабота, период, длъжност, основни функции).
3. Възложителят поставя следните минимални изисквания относно наличието на конкретни инструменти, техника и оборудване по обособени позиции:
3.1. Основните машини, с които участникът трябва разполага за изпълнение на OP 1, 2, 3, 4, 5, 7, 9, 10, 11, 13, 14, 15 и 16 са най-малко:
- Асфалтополагач – 1брой;
- Гудронатор – 1 брой;
- Валяк самоходен пневматичен – 1 брой;
- Валяк бандажен – 2 броя;
- Фреза – 1брой;
- С оглед осигуряване качеството и спазване на технологията по изпълнение на дейностите по полагане на асфалтови смеси е необходимо наличие на асфалтова база (собствена или наета) – 1 брой /стационарна или мобилна/.
3.2. Основните машини, с които участникът трябва разполага за изпълнение на OP 6, 12 и 17 са най-малко:
- Автосамосвал – 1брой;
- Валяк със стоманени бандажи с тегло 7-11тона – 2 броя;
- Автоцистерна с греда с дюзи – 1брой;
- Автогрейдер – 1 брой;
Предвидената механизация трябва да бъде в добро работно състояние. Изпълнителят е задължен да поддържа и запази същата за цялото времетраене на строителството на обекта.
III.1.5) Информация относно запазени поръчки 2
НЕ
НЕ

III.2) Условия във връзка с поръчката 2

III.2.1) Информация относно определена професия (само за поръчки за услуги)
НЕ


Изпълнението на Договора ще започне след получаване на Уведомление за откриване на строителна площадка/започване на строителството. Изпълнението на поръчката е в съответствие с техническата спецификация, условията на договора, предложенията на изпълнителя и приложимите норми, правила и нормативи. Количеството на възложените СМР се определя на място от Възложител и Изпълнител или Проектант, Строителен надзор, Възложител и Изпълнител, така че да не се надвишава осигурения финансов ресурс за съответната обособена позиция и съответния обект, както е посочено в Таблица 4 от Техническата спецификация.
Условията за изпълнение на поръчката са описани в документацията за участие, публикувана на официалния сайт на община Добричка.
Избраният изпълнител е длъжен да поддържа застраховка „Проф. отговорност“ до изтичане на гаранционните срокове на изпълненото строителство.
III.2.3) Информация относно персонала, който отговаря за изпълнението на поръчката
НЕ
 Раздел IV:Процедура 

IV.1) Описание

Публично състезание
НЕ

IV.1.3) Информация относно рамково споразмение или динамична система за покупки

НЕ
    
  

НЕ
НЕ

IV.1.4) Информация относно намаляване на броя на решенията или офертите по време на договарянето или на диалога

НЕ

IV.1.5) Информация относно договаряне (само за състезателни процедури с договаряне)

НЕ

IV.1.6) Информация относно електронния търг

НЕ

IV.1.8) Информация относно Споразумението за държавни поръчки (GPA)

не

IV.2) Административна информация 

IV.2.1) Предишна публикация относно тази процедура 2


(Едно от следните: Обявление за предварителна информация; Обявление на профила на купувача)

IV.2.2) Срок за получаване на оферти или на заявления за участие

18/04/2019 (дд/мм/гггг)   17:00 (чч:мм)

IV.2.3) Прогнозна дата на изпращане на покани за търг или за участие на избраните кандидати 4

   
IV.2.4) Езици, на които могат да бъдат подадени офертите или заявленията за участие: 1  BG

IV.2.6) Минимален срок, през който оферентът е обвързан от офертата


или 6

(от датата, която е посочена за дата на получаване на офертата)

IV.2.7) Условия за отваряне на офертите

19/04/2019 (дд/мм/гггг)   10:00 (чч:мм)

Зала 108 в административната сграда на Община Добричка, гр. Добрич, ул. Независимост № 20

Отварянето на офертите е публично, Участниците могат да присъстват лично или чрез упълномощен представител. При отварянето на офертите, комисията ще оповести предложенията на участниците по показателя за оценка на офертите – цената за изпълнение, предвид разпоредбата на чл.61т.1 от ППЗОП във връзка с чл. 181, ал. 2 от ЗОП.
 Раздел VI: Допълнителна информация

VI.1) Информация относно периодичното възлагане 

не


VI.2) Информация относно електронното възлагане 

НЕ
НЕ
НЕ

VI.3) Допълнителна информация 2

Представянето на оферта ще се счита за съгласие на участника с всички изисквания и условия, посочени в документацията за участие, при спазване на приложимите разпоредби на ЗОП и ППЗОП.
Всеки участник може да подаде само една оферта за една, няколко или всички обособени позиции. За всяка обособена позиция, за която се кандидатства, се окомплектоват Предложение за изпълнение на поръчката и Ценово предложение.
Критерий за оценка на офертите е най-ниска цена, като стойността на всяка оферта се изчислява по формули, посочени в р-л III от Документацията на база предложените единични цени.
Възложителят прилага следните основания за отстраняване от процедурата: по чл. 54, ал. 1, чл. 107 от ЗОП; по чл. 3, т. 8 от ЗИФОДРЮПДРКТЛТДС, по чл. 13, ал. 1 от ЗТМТМ, по чл. 69 от ЗПКОНПИ, наличие на свързаност по смисъла на §. 2, т. 44 от Допълнителни разпоредби на ЗОП между участници в конкретна процедура – прилагат се за участник; член на обединение; трето лице; подизпълнител.
Когато определеният за изпълнител е неперсонифицирано обединение, възложителят няма изискване за създаване на юридическо лице, но договорът за обществена поръчка се сключва след представяне на заверено копие от удостоверение за данъчна регистрация и регистрация по БУЛСТАТ на обединението или еквивалентни документи, съгласно законодателството на държавата, в която е установено.
Когато участникът кандидатства за повече от една обособена позиция с еднакви критерии за подбор се допуска представяне на един ЕЕДОП.
В случай че по време на провеждане на процедурата за избор на изпълнител изтече срокът на валидност на оферта, Възложителят ще покани участника да го удължи. От участие в процедурата за възлагане на обществената поръчка ще бъде отстранен участник, отказал в определения с поканата срок да удължи срока на валидност на офертата или ако представи оферта с по-кратък срок.
Гаранция за изпълнение на договора в размер на 5 % от стойността на договора без включен ДДС се представя в една от следните форми: 1. парична сума; 2. банкова гаранция; 3. застраховка. Участникът сам избира В договора са уредени условията и сроковете за задържане или освобождаване на гаранцията за изпълнение.
Във връзка с разпоредбата на чл. 116 ал.1 т.4 от ЗОП, възложителят може да замени избрания изпълнител с класирания на второ място при наличие на следните обстоятелства: настъпване на пълна обективна невъзможност за изпълнение; прекратяване на юридическо лице без правоприемство; при условията по чл. 5, ал. 1, т. 3 от ЗИФОДРЮПДРСЛ; изпълнителят не е започнал изпълнението на строителството в срок до седем дни, считано от датата на получаване на Уведомлението за откриване на строителна площадка/започване на строителството; изпълнителят е прекратил изпълнението за повече от седем дни; изпълнителят е допуснал съществено отклонение от техническа спецификация.
Обменът на информация може да се извърши по пощата, по факс, по електронен път при условията и по реда на Закона за електронния документ и електронните удостоверителни услуги или чрез комбинация от тези средства по избор на възложителя. Документи във връзка с провеждането на настоящата обществена поръчка, с изключение на решенията по чл.22, ал.1, т.3-10 от ЗОП, изпратени по факс или електронен път, се приемат за редовно връчени, ако са изпратени на посочения от адресата номер на факс или електронен адрес и е получено потвърждение или автоматично генерирано съобщение.
Писмено искане за разяснения по условията на обществената поръчка може да се направи до 12.04.2019г. включително.
Във вр. с разпоредбата на чл.47, ал.4 от ЗОП органите, от които може да се получи необходимата информация за приложимите правила и изисквания, свързани с данъци и осигуровки, опазване на околната среда, закрила на заетостта и условията на труд са: МФ (http://www.minfin.bg/ ); (http://www.nap.bg/ ); МТСП (https://www.mlsp.government.bg/ ), АЗ (http://www.az.government.bg/ ), ГИТ (http://www.gli.government.bg/ ), МОСВ (https://www.moew.government.bg/ ).

VI.4) Процедури по обжалване 

VI.4.1) Орган, който отговаря за процедурите по обжалване
Комисия за защита на конкуренцията
бул. Витоша № 18
София 1000 България
cpcadmin@cpc.bg +359 29884070
http://www.cpc.bg +359 29807315
VI.4.2) Орган, който отговаря за процедурите по медиация 2
VI.4.3) Подаване на жалби

Десетдневен срок от обстоятелствата по чл. 197, ал.1, т.4 от ЗОП
VI.4.4) Служба, от която може да бъде получена информация относно подаването на жалби 2

VI.5) Дата на изпращане на настоящото обявление: 27/03/2019 (дд/мм/гггг)

Възлагащият орган/възложителят носи отговорност за гарантиране на спазване на законодателството на Европейския съюз и на всички приложими закони


1моля, повторете, колкото пъти е необходимо
2в приложимите случаи
3моля, повторете, колкото пъти е необходимо, ако това обявление е само за предварителна информация
4ако тази информация е известна
5моля, представете тази информация, ако обявлението е покана за участие в състезателна процедура
6доколкото информацията е вече известна
7задължителна информация, която не се публикува
8информация по избор
9моля, представете тази информация само ако обявлението е за предварителна информация
10моля, представете тази информация само ако обявлението е обявление за възлагане
11само ако обявлението се отнася до квалификационна система
12моля, представете тази информация тук или в поканата за потвърждаване на интерес, ако обявлението е покана за участие в състезателна процедура или има за цел намаляване на срока за получаване на оферти
13моля, представете тази информация тук или в поканата за потвърждаване на оферти или за договаряне, ако обявлението е покана за участие в състезателна процедура
14ако това е за предварителна информация, използвано като покана за участите в състезателна процедура - моля, представете тази информация, ако тя вече е известна
15моля, представете тази информация тук или, ако е приложимо, в поканата за подаване на оферти
16
17задължителна информация, ако това е обявление за възлагане
18само ако обявлението не се отнася до квалификационна система
19ако обявлението има за цел намаляване на срока за получаване на оферти
20може да бъде присъдена значимост вместо тежест
21може да бъде присъдена значимост вместо тежест; ако цената е единственият критерий за възлагане, тежестта не се използва