III.1.1) Годност за упражняване на професионалната дейност, включително изисквания във връзка с вписването в професионални или търговски регистри
1. Участникът трябва да притежава удостоверение за регистрация на обект за производство и търговия с храни съгласно Закона за храните. При подаване на оферта, съответствието с изискването участникът декларира в ЕЕДОП в част IV., буква „А“ от ЕЕДОП – посочва информация за наличието на удостоверение за регистрация на обект за производство и търговия с храни, съгласно Закона за храните. 2. Като доказателство за изпълнение на изискването по т. 1.1. се представя заверено копие на валидно удостоверение за регистрация на обект за производство, съхранение и/или търговия с храни, съгласно Закона за храните. 3. Посочените в т. 1.2 документи (доказващи изпълнението на изискването по т. 1.1.) се представят от участника, определен за изпълнител, преди сключване на договора (чл. 67, ал. 6 от ЗОП). Документите се представят и за подизпълнителите и третите лица, ако има такива. Документите могат да бъдат изисквани и при условията на чл.67, ал.5 от ЗОП. |
III.1.3) Технически и професионални възможности
НЕ
1. През последните три години, считано от датата на подаване на офертата, участникът следва да е изпълнил дейности с предмет и обем, идентични или сходни с предмета на настоящата обществена поръчка: да е изпълнил услуги за приготвяне и доставка на храна. 2.Участникът задължително трябва да разполага с лица (най-малко по едно), отговарящи за контрола на качеството на храната и технически лица за изпълнение на поръчката – готвач, работник кухня. 3.Участникът задължително трябва да разполага с обект за производство, съхранение и/или търговия на храни, кухня с възможност за приготвяне на храна за 150 човека дневно, притежаващ валидно удостоверение за регистрация на обекта съгласно чл. 12 от Закона за храните, издадено на името на участника от съответния компетентен орган по местонахождение на обекта. 4. Участникът задължително трябва да разполага с подходящо помещение на територията на гр. Етрополе, до което осигурява безвъзмездно право на достъп и ползване на възложителя за срока на изпълнение на поръчката за приемане, дегустация на храната и измиване на съдовете от разносвачите на храна.
3.1. През последните три години, считано от датата на подаване на офертата, участникът следва да е изпълнил дейности с предмет и обем, идентични или сходни с предмета на настоящата обществена поръчка: да е изпълнил услуги за приготвяне и доставка на храна. При подаване на оферта, съответствието с изискването участникът декларира в ЕЕДОП, като посочва в част IV, буква „В“, т.1.б информация за услугите с предмет еднакъв или сходен с предмета на настоящата обществена поръчка, изпълнени през последните три години, считано от датата на подаване на оферта, стойностите, за които е извършвана доставка на храна, датите (периода на изпълнение) и получателите. 3.2.Участникът задължително трябва да разполага с лица (най-малко по едно), отговарящи за контрола на качеството на храната и технически лица за изпълнение на поръчката – готвач, работник кухня. При подаване на оферта, съответствието с изискването участникът декларира в ЕЕДОП, като посочва в част IV, буква „В“, т.6 информация за лицата, отговарящи за контрола на качеството на храната: име, презиме и фамилия на лицето, завършено образование, професионална квалификация и професионален опит. 3.3.Участникът задължително трябва да разполага с обект за производство, съхранение и/или търговия на храни, кухня с възможност за приготвяне на храна за 150 човека дневно, притежаващ валидно удостоверение за регистрация на обекта съгласно чл. 12 от Закона за храните, издадено на името на участника от съответния компетентен орган по местонахождение на обекта. При подаване на оферта, съответствието с изискването участникът декларира в ЕЕДОП, като посочва в част IV, буква „В“, т. 9 информация за обекта за производство, съхранение и/или търговия с храни: № и дата на издаденото удостоверение за регистрация на обекта съгласно чл. 12 от Закона за храните, капацитет. 3.4. Участникът задължително трябва да разполага с подходящо помещение на територията на гр. Етрополе, до което осигурява безвъзмездно право на достъп и ползване на възложителя за срока на изпълнение на поръчката за приемане, дегустация на храната и измиване на съдовете от разносвачите на храна. При подаване на оферта, съответствието с изискването участникът декларира в ЕЕДОП, като посочва в част IV, буква „В“, т. 9 информация за помещението на територията на гр. Етрополе, до което осигурява безвъзмездно право на достъп и ползване на възложителя за срока на изпълнение на поръчката за приемане, дегустация на храната и измиване на съдовете от разносвачите на храна: основание за ползване, адрес, капацитет.
|