Приготвяне и доставка на готова храна за нуждите на Военномедицинска академия и структурите й в страната по две обособени позиции |
|
15000000 |
II.1.3) Вид на поръчка Услуги |
|
Предметът на обществената поръчка включва организиране на ежедневно хранене на категории хранещи се, имащи право на безплатна храна - болни по диети и персонал на ВМА - дежурни и оперативни екипи и работещите при определени условия на труд, кръводарители, военноинвалиди и военнопострадалите, ветерани, при мисии и учения, на служебни кучета и експериментални животни, описани подробно по вид, количество и стойност за храноден, съгласно Техническа спецификация с Приложения , неразделна част от поканата, за нуждите на МБАЛ Варна и МБАЛ Пловдив, съответно Обособена позиция № 1 - МБАЛ Варна и Обособена позиция № 2- МБАЛ Пловдив. Организиране на храненето в болничните заведения се извършва чрез кетеринг - услуга и ежедневна доставка на готова пакетирана топла храна при спазване на всички нормативни разпоредби в страната. Приготвянето на храната и доставките се извършват ежедневно – 3 (три) пъти дневно по график, определен от Възложителя. |
II.1.5) Прогнозна обща стойност 2 6 9 (за рамкови споразумения – прогнозна обща максимална стойност за цялата продължителност на рамковото споразумение) |
II.1.6) Информация относно обособените позиции
|
|
|
|
|
II.1.7) Обща стойност на обществената поръчка (без да се включва ДДС) 10
859161.33 (Моля, посочете общата стойност на обществената поръчка. За информация относно индивидуални поръчки,
моля, използвайте раздел V) или / които са взети предвид BGN (за рамкови споразумения – обща максимална стойност за цялата продължителност) (за динамични системи за покупки – стойност на поръчката/ите, която/които не е/са включена/и в предишни обявления за възлагане на
поръчки)
(за поръчки, базирани на рамкови споразумения; ако това се изисква – стойност на поръчката/ите, която/които не е/са включена/и в
предишни обявления за възлагане на поръчки) |
|
II.2) Описание 1
Приготвяне и доставка на готова храна за нуждите на Военномедицинска академия - МБАЛ Варна |
1 |
II.2.2) Допълнителни CPV кодове 2 15000000
|
II.2.3) Място на изпълнение BG331
МБАЛ - Варна- гр. Варна 9010, бул. „Хр.Смирненски” №3 | Предметът на обществената поръчка включва организиране на ежедневно хранене на категории хранещи се, имащи право на безплатна храна - болни по диети и персонал на ВМА - дежурни и оперативни екипи и работещите при определени условия на труд, кръводарители, военноинвалиди и военнопострадалите, ветерани, при мисии и учения, на служебни кучета и експериментални животни, описани подробно по вид, количество и стойност за храноден, съгласно Техническа спецификация с Приложения, за нуждите на МБАЛ Варна. Организиране на храненето в болничните заведения се извършва чрез кетеринг - услуга и ежедневна доставка на готова пакетирана топла храна при спазване на всички нормативни разпоредби в страната. Приготвянето на храната и доставките се извършват ежедневно – 3 (три) пъти дневно по график, определен от Възложителя. |
II.2.6) Прогнозна стойност 2 5 (за рамкови споразумения - прогнозна обща максимална стойнсот за цялата продължителност)
|
II.2.7) Продължителност на поръчката, рамковото споразумение или динамичната система за покупки 5 6 /
|
II.2.13) Информация относно средства от Европейския съюз 5 10
|
|
|
II.2) Описание 1
Приготвяне и доставка на готова храна за нуждите на Военномедицинска академия - МБАЛ Пловдив |
2 |
II.2.2) Допълнителни CPV кодове 2 15000000
|
II.2.3) Място на изпълнение BG421
МБАЛ - Пловдив- гр. Пловдив 4000, ул. „Хр.Ботев” №81 | Предметът на обществената поръчка включва организиране на ежедневно хранене на категории хранещи се, имащи право на безплатна храна - болни по диети и персонал на ВМА - дежурни и оперативни екипи и работещите при определени условия на труд, кръводарители, военноинвалиди и военнопострадалите, ветерани, при мисии и учения, на служебни кучета и експериментални животни, описани подробно по вид, количество и стойност за храноден, съгласно Техническа спецификация с Приложения, за нуждите на МБАЛ Пловдив. Организиране на храненето в болничните заведения се извършва чрез кетеринг - услуга и ежедневна доставка на готова пакетирана топла храна при спазване на всички нормативни разпоредби в страната. Приготвянето на храната и доставките се извършват ежедневно – 3 (три) пъти дневно по график, определен от Възложителя. |
II.2.6) Прогнозна стойност 2 5 (за рамкови споразумения - прогнозна обща максимална стойнсот за цялата продължителност)
|
II.2.7) Продължителност на поръчката, рамковото споразумение или динамичната система за покупки 5 6 /
|
II.2.13) Информация относно средства от Европейския съюз 5 10
|
|
|
|